נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2015, 19:06

bling כתב:גם סוני במקרים קיצוניים יכולה לרדת לאותו המחיר של MS, אתה עושה מזה כאילו הפס4 יקרה יותר לייצור, קשה לי לראות איך סוני מביאה ל MS לסגור את הפער בדומה ל PS3, היא צריכה ממש ממש ממש לפשל קשות בשביל זה.

נו? לא ידוע שסוני ממש טובים בממש ממש ממש לפשל קשות? במיוחד כשהם נמצאים במצב ממש ממש ממש טוב בשוק הקונסולות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 19:18

bling כתב:גם סוני במקרים קיצוניים יכולה לרדת לאותו המחיר של MS, אתה עושה מזה כאילו הפס4 יקרה יותר לייצור, קשה לי לראות איך סוני מביאה ל MS לסגור את הפער בדומה ל PS3, היא צריכה ממש ממש ממש לפשל קשות בשביל זה.

ברור, אי אפשר לדעת מה יהיה. גם אם סוני לא תתן לפער להסגר, יכול להיות שמיקרוסופט תצליח להשתלט על ארה"ב, קנדה ואנגליה. כלומר כמעט 60% משוק המשחקים.

לסוני יש חתיכת בעיית היבריס, זה יוצא לה ברגע שהיא מובילה, תמיד. זוכרים את "תעבדו בעבודה שניה כדי לקנות פס3"?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2015, 19:27

בדרך כלל ההיבריס יוצא אחרי דור שלם של כתישה כמו אחרי דור הפס2 (שלהזכירכם עד סוף הדור הם דאגו להמשיך לפמפם אותו בבלעדיים כמו GOW2 שיצא אפילו אחרי ה PS3), במצבם הכלכלי הרעוע היום זה יהיה נורא הזוי אם הם פתאום יגלו היבריס בגלל שפתחו מצויין את הדור, נחיה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2015, 19:28

bling כתב:בדרך כלל ההיבריס יוצא אחרי דור שלם של כתישה כמו אחרי דור הפס2, במצבם הכלכלי הרעוע היום זה יהיה נורא הזוי אם הם פתאום יגלו היבריס בגלל שפתחו מצויין את הדור, נחיה ונראה.

כן, זה בדיוק מה שאני אומר, נחיה ונראה :)
אם בא לכם לריב על משהו בואו נריב על המכירות של 2015, או לפחות על נינטנדו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2015, 19:37

מה יש לריב על נינטנדו, גם המעריצים שלה יודעים שה WIIU מתה מבחינת מכירות, פאקינג 43K עשתה ב NPD האחרון, נראה לי ביפן בשבוע חזק היא מוכרת יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2015, 19:42

DrKeo כתב:כן, זה בדיוק מה שאני אומר, נחיה ונראה :)
אם בא לכם לריב על משהו בואו נריב על המכירות של 2015, או לפחות על נינטנדו :)

נינטנדו האלה! שיורידו את מחיר הWIIU ל200$. אני רוצה לקנות והם כופים עליי לא לקנות, עם זה שהם לא מורידים אותה למחיר שהייתי רוצה שהיא תהייה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2015, 19:48

איוואטה אמר אז שלפי הניתוח שלהם הבעיה היא לא המחיר והם לא יקבלו תשואה גדולה במיוחד ממהלך כזה, כנראה עדיף להם לשמור על ריווחיות סבירה מקהל קטן מאשר הפסדים מקהל קצת פחות קטן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2015, 21:23

עבר שבוע מאז ש CDP הכריזה על מליון הזמנות מוקדמות של הוויטצ׳ר 3 והמשחק צמח ב 500K למיליון וחצי עוד לפני ההשקה הרשמית:
The number of orders before the debut, the so-called. preorderów, The Witcher 3: Wild Hunt has increased over the past week by 500 thousand., to 1.5 million, the company's CEO, CD Projekt Adam Kiciński.

- Just a week ago we announced that one million customers from around the globe who preorder on Witcher 3: Wild Hunt. For the last seven days this result jumped to over 1.5 million. It is for us a historic achievement.

המקור מאתר פולני, נראה שלהוציא ביקורות מוקדמות תרם לא מעט לגידול הזה, מה שאומר שאם אתה בטוח באיכות של המשחק שלך שווה לך מאוד להסיר אמברגו מוקדם שגורם להייפ לגדול כפליים לקראת היציאה.
מן הסתם המשחק הזה הולך להיות הכי גדול של CDP, יפה מאוד ומגיע להם למרות שהרבה עצבניים בגלל ששחררו טריילר מפוברק :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מאי 2015, 02:55

רוקסטאר הכריזו שGTA V שלח כמעט 52 מיליון יחידות לחנויות.

המספר המרשים באופן בלתי רגיל הזה, הופך למרשים עוד יותר, כאשר מבהירים כי מדובר אך ורק בעותקים פיזיים.
אחרי פחות משנתיים בשוק, המשחק הזה מתקרב למספרים של מיינקראפט, כולל הגירסא הניידת (את הגירסאות לPC ולקונסולות, GTA V כבר עבר מזמן).
מי יודע? הוא עוד יכול להמשיך ולעבור גם משחקים שמכרו המון רק בגלל שהם הגיעו ביחד עם קונסולות פופולאריות במיוחד, כמו WII SPORTS.

לפי וויקיפדיה, הוא כרגע המשחק הרביעי המוכר בכל הזמנים. לפניו מיינקראפט, שללא גירסאות המובייל, מכר הרבה פחות ממנו, WII SPORT, שהגיע ביחד עם כל קונסולת WII וטטריס, גירסאת המובייל של EA, מ2006.
במילים אחרות, מדובר במשחק המוכר ביותר בכל הזמנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 19 מאי 2015, 11:44

Laskin כתב:בהחלט, הדור רחוק מלהיות גמור והכל עוד פתוח...
בהתחשב בעבר - סוני נוטה יותר להשקיע לכל אורך הדור ולא לנטוש את הצרכנים שלה מוקדם מדי, וזו גם הסיבה שהיא מצליחה יותר בשנים האחרונות של הדור, יותר ממיקרוסופט.
הפעם אני לא בטוח שזה יהיה המצב, או יותר נכון - מקווה שלא.
אבל לסוני כן יש את המורפיוס שאם הם לא יפשלו איתו כמו כל אביזר שהיה להם אי פעם בערך - הוא יכול להוות יתרון משמעותי על פני הONE עד שגם מיקרוסופט תציד משהו כזה (ולא, ההולומשמו שלהם לא נחשב).

הפשלה של מיקרוסופט לא היתה עם נטישת הצרכנים באופן כללי, אלא עם הדחיפה למגזר צרכנים אחד על חשבון מגזר אחר: הקינקט והרדיפה שלהם אחרי קהל הקזואל ההפכפך של הWii, יחד הם הרצון להפוך קונסולת משחק לחווית all around לצריכת תוכן הכניסה להם הרבה כסף אבל פגעה בתדמית שלהם בטווח הארוך בקרב הגרעין הקשה של הצרכנים - אלו שממהרים לאמץ ראשונים את הדור הבא של הקונסולות.

אבל תמיכה לאורך כל הדור? מיקרוסופט הוציאה בשנה האחרונה גם ל-360 את Horizon 2, Fantasia, Screamride ויש לקונסולה בדרך את Tomb Raider. וזו קונסולה שחוגגת 10 שנים בקרוב - מעולם לא היתה קונסולה עם תמיכה ישירה לאורך שנים רבות כל כך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2015, 12:10

swym כתב:הפשלה של מיקרוסופט לא היתה עם נטישת הצרכנים באופן כללי, אלא עם הדחיפה למגזר צרכנים אחד על חשבון מגזר אחר: הקינקט והרדיפה שלהם אחרי קהל הקזואל ההפכפך של הWii, יחד הם הרצון להפוך קונסולת משחק לחווית all around לצריכת תוכן הכניסה להם הרבה כסף אבל פגעה בתדמית שלהם בטווח הארוך בקרב הגרעין הקשה של הצרכנים - אלו שממהרים לאמץ ראשונים את הדור הבא של הקונסולות.

אבל תמיכה לאורך כל הדור? מיקרוסופט הוציאה בשנה האחרונה גם ל-360 את Horizon 2, Fantasia, Screamride ויש לקונסולה בדרך את Tomb Raider. וזו קונסולה שחוגגת 10 שנים בקרוב - מעולם לא היתה קונסולה עם תמיכה ישירה לאורך שנים רבות כל כך.

נכון, רק חבל שמיקרוסופט הורידה רגל מהגז החל מגיל 3 של הקונסולה והחל מגיל 5 פחות או יותר שכחה שהיא קיימת. אי אפשר להכחיש שהONE התחילה בכמה שנים פשוט מטורפות אבל אז דרדרה לסוג של MEH בחצי השני של החיים שלה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2015, 12:35

Nucleus_Dawn כתב:רוקסטאר הכריזו שGTA V שלח כמעט 52 מיליון יחידות לחנויות.

המספר המרשים באופן בלתי רגיל הזה, הופך למרשים עוד יותר, כאשר מבהירים כי מדובר אך ורק בעותקים פיזיים.
אחרי פחות משנתיים בשוק, המשחק הזה מתקרב למספרים של מיינקראפט, כולל הגירסא הניידת (את הגירסאות לPC ולקונסולות, GTA V כבר עבר מזמן).
מי יודע? הוא עוד יכול להמשיך ולעבור גם משחקים שמכרו המון רק בגלל שהם הגיעו ביחד עם קונסולות פופולאריות במיוחד, כמו WII SPORTS.

לפי וויקיפדיה, הוא כרגע המשחק הרביעי המוכר בכל הזמנים. לפניו מיינקראפט, שללא גירסאות המובייל, מכר הרבה פחות ממנו, WII SPORT, שהגיע ביחד עם כל קונסולת WII וטטריס, גירסאת המובייל של EA, מ2006.
במילים אחרות, מדובר במשחק המוכר ביותר בכל הזמנים.

כן אני חושב שעכשיו רשמית מדובר במשחק הכי נמכר אי פעם, ווי ספורט צורף לכל קונסולה וכך גם טטריס בימי הגיימבוי, מיינקראפט כמו שאמרת ללא סלולר מכר פחות (ונתעלם מכך שמדובר במשחק שנמכר ברבע מהמחיר של GTA שבקושי זז במחיר שלו), פשוט מספר מדהים ובלתי נתפס.
רוקסטאר עשתה מהלך ענקי עם ההוצאה של המשחק בשנה האחרונה של ה PS3 וה 360 רגע לפני שמתחיל דור חדש והדור הקודם עדיין עוד רלוונטי, זה יצר מצב שהם יכלו להוציא את המשחק בכמה גלים על פלטפורמות שונות והם עשו מכל יציאה כזו אירוע שלם ומפוצץ הייפ ודאגו לספק מספיק תמריצים לשחקנים חוזרים עם ישפורים גראפיים מצויינים ומצב FPS, אני בטוח שחלק ענק מהשחקנים של ה PS4 וה XB1 וה PC אלו שחקנים חוזרים שיש להם את המשחק על פלטפורמה קודמת.

בקיצור GTA5 באמת היה משחק שעשה הכל נכון, גם מבחינת מה ששחקנים רצו (לחזור לטירוף של הפרקים הקודמים) וגם בתזמון היציאה שלו וההחלטה ללכות על הדור הקודם ולא לדחות אותו לדור הבא.

ועם כל זאת T2 עדיין הפסידו, וזה למרות מכירות של 7 מיליון ל NBA ו 3 מליון ל WWE (בשבילם אלו מכירות מצויינות והם גם ציינו זאת בדו"ח, אלו משחקים בהפקה די עלובה ובעלי ריווחיות גבוהה) ו 2.5 מליון ל EVOLVE שהם כבר הביעו סיפוק מהריווחיות שלו, בקיצור כמעט כל משחק שהם הוציאו הצליח כש GTA5 לבד אמור להחזיק להם גם 5 שנים של פלופים, אז לא ברור מה קורה שם אבל לי נראה שמישהו צריך להיות מפוטר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2015, 12:43

bling כתב:כן אני חושב שעכשיו רשמית מדובר במשחק הכי נמכר אי פעם, ווי ספורט צורף לכל קונסולה וכך גם טטריס בימי הגיימבוי, מיינקראפט כמו שאמרת ללא סלולר מכר פחות (ונתעלם מכך שמדובר במשחק שנמכר ברבע מהמחיר של GTA שבקושי זז במחיר שלו), פשוט מספר מדהים ובלתי נתפס.
רוקסטאר עשתה מהלך ענקי עם ההוצאה של המשחק בשנה האחרונה של ה PS3 וה 360 רגע לפני שמתחיל דור חדש והדור הקודם עדיין עוד רלוונטי, זה יצר מצב שהם יכלו להוציא את המשחק בכמה גלים על פלטפורמות שונות והם עשו מכל יציאה כזו אירוע שלם ומפוצץ הייפ ודאגו לספק מספיק תמריצים לשחקנים חוזרים עם ישפורים גראפיים מצויינים ומצב FPS, אני בטוח שחלק ענק מהשחקנים של ה PS4 וה XB1 וה PC אלו שחקנים חוזרים שיש להם את המשחק על פלטפורמה קודמת.

בקיצור GTA5 באמת היה משחק שעשה הכל נכון, גם מבחינת מה ששחקנים רצו (לחזור לטירוף של הפרקים הקודמים) וגם בתזמון היציאה שלו וההחלטה ללכות על הדור הקודם ולא לדחות אותו לדור הבא.

ועם כל זאת T2 עדיין הפסידו, וזה למרות מכירות של 7 מיליון ל NBA ו 3 מליון ל WWE (בשבילם אלו מכירות מצויינות והם גם ציינו זאת בדו"ח, אלו משחקים בהפקה די עלובה ובעלי ריווחיות גבוהה) ו 2.5 מליון ל EVOLVE שהם כבר הביעו סיפוק מהריווחיות שלו, בקיצור כמעט כל משחק שהם הוציאו הצליח כש GTA5 לבד אמור להחזיק להם גם 5 שנים של פלופים, אז לא ברור מה קורה שם אבל לי נראה שמישהו צריך להיות מפוטר :)

היי הם כבר פטרו 80% אירשנאל :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מאי 2015, 12:52

bling כתב:כן אני חושב שעכשיו רשמית מדובר במשחק הכי נמכר אי פעם, ווי ספורט צורף לכל קונסולה וכך גם טטריס בימי הגיימבוי, מיינקראפט כמו שאמרת ללא סלולר מכר פחות (ונתעלם מכך שמדובר במשחק שנמכר ברבע מהמחיר של GTA שבקושי זז במחיר שלו), פשוט מספר מדהים ובלתי נתפס.

הוא כבר עבר את הטטריס שהגיע עם כל גיימבוי.
הטטריס שמכר 100 מיליון עותקים, זו איזו גירסאת מובייל של EA מ2006 והוא נחשב למשחק בתשלום הכי נמכר במובייל.
הוא לא באמת נחשב מתחרה, בשום צורה. בכל זאת, הוא נמכר במחיר נמוך פי 60 (או 30, אם הוא משחק מובייל יקר שעולה 2 דולר) מGTA V.

וכן... הם עשו הכל מושלם איתו, מבחינה שיווקית.

לא ברור הקטע הזה של חוסר רווח. יכול להיות שזה קטע של השקעה בR&D, כדי להמנע מתשלום מיסים, או משהו? לא יודע...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2015, 13:00

swym כתב:הפשלה של מיקרוסופט לא היתה עם נטישת הצרכנים באופן כללי, אלא עם הדחיפה למגזר צרכנים אחד על חשבון מגזר אחר: הקינקט והרדיפה שלהם אחרי קהל הקזואל ההפכפך של הWii, יחד הם הרצון להפוך קונסולת משחק לחווית all around לצריכת תוכן הכניסה להם הרבה כסף אבל פגעה בתדמית שלהם בטווח הארוך בקרב הגרעין הקשה של הצרכנים - אלו שממהרים לאמץ ראשונים את הדור הבא של הקונסולות.

SCRAMRIDE וFANTASIA זה לא ממש משחקים "רציניים", יותר ברמה של אינדי, HORIZON 2 הוא גירסה "נכה", ואני צופה שTR יבוטל.
אבל מה היה להם בכלל, בשלוש השנים האחרונות על ה360? לעומת סוני עם הPS3 - הרבה פחות טוב.
לPS3 ב2013, למשל - היה את BEYOND, GT6, GOW:A, NI NO KUNI, PUPPETEER, SLY COOPER, TALES OF XILIA, וכמובן - TLOU... כל זה בזמן של360 לא זכור לי בלעדי אחד רציני. זה נקרא לזנוח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2015, 13:07

Laskin כתב:
SCRAMRIDE וFANTASIA זה לא ממש משחקים "רציניים", יותר ברמה של אינדי, HORIZON 2 הוא גירסה "נכה", ואני צופה שTR יבוטל.
אבל מה היה להם בכלל, בשלוש השנים האחרונות על ה360? לעומת סוני עם הPS3 - הרבה פחות טוב.
לPS3 ב2013, למשל - היה את BEYOND, GT6, GOW:A, NI NO KUNI, PUPPETEER, SLY COOPER, TALES OF XILIA, וכמובן - TLOU... כל זה בזמן של360 לא זכור לי בלעדי אחד רציני. זה נקרא לזנוח.

מצד שני KEO חושב שזה מהלך רע מצד סוני לא לדחות את TLOU ו GT6 להשקה של ה PS4 עם שיפורים גראפיים כמה שיכולים, אבל בלי קשר לשנה האחרונה ואם סוני היתה צריכה לתמוך ככה בפס3, זה ברור ש MS הזניחה את הבוקס בשנים האחרונות שלו, או יותר נכון, מרגע שהעלו הילוך עם הקינקט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2015, 13:16

כן, הויכוח הנצחי... אבל בסופו של דבר אנשים כן קיבלו את TLOU לPS4 ואני נהנתי ממנו מבלי לשלם 400 דולר ולהתקע עם קונסולה חדשה שמעלה אבק עד 2016, כך שברור שאני מעדיף את המצב כפי שהיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2015, 13:44

bling כתב:מצד שני KEO חושב שזה מהלך רע מצד סוני לא לדחות את TLOU ו GT6 להשקה של ה PS4 עם שיפורים גראפיים כמה שיכולים, אבל בלי קשר לשנה האחרונה ואם סוני היתה צריכה לתמוך ככה בפס3, זה ברור ש MS הזניחה את הבוקס בשנים האחרונות שלו, או יותר נכון, מרגע שהעלו הילוך עם הקינקט.

יש קיצון לצד אחד, מה שמיקרוסופט עשתה, ויש קיצון לצד שני, מה שסוני עשתה. יש גם את הדרך באמצע. אתה צריך לתמוך בקונסולה שלך לכל אורך חייה, אבל לתת לפס3 את התמיכה הכי חזקה שלה כמעט בכל שנה של החיים שלה דווקא בחודשים לקראת היציאה של הפס4? ואז להשאיר את הפס4 מתה במשך שנתיים וחצי? תגיד לי שזה לא היה חכם לדחות את GT6 בשנה וחצי ולהוציא אותו בקיץ הזה לפס5. תגיד לי שזה לא היה חכם להוריד את הצוות של GOW מאסנשן ולתת להם עוד זמן פיתוח להוציא את GOW4 על הפס4. מצד שני גם היובש המטורף של מיקרוסופט על ה360 לא צריך להיות.

שנה אחרונה היא שנת מעבר. משחק גדול? אולי אפילו שניים אם נגזים? זה לגמרי הגיוני, ביחוד שכל ההייפ לפס4 רץ וכולם מחכים לנובמבר שתצא הקונסולה החדשה. אבל לזרוק איזה 5 בלעדיים בשנה שהפס4 יצאת? מה ההגיון בזה? כן, הפס4 נמכרת אדיר בלי משחקים אבל ביננו זה משהו לא מוסבר יותר מדי, חבל שסוני מתוגמלת כל כך על קונסולה חלשה חסרת משחקים. לתת לקונסולה שלך שנתיים וחצי יבשות זה לא הגיוני, לתת לקונסולה הקודמת שלך את אחת השנים הכי טובות שלה חודשים מהיציאה של החדשה זה גם לא הגיוני.

ולאסקין, הקונסולה שלך לא הייתה מעלה אבק אם היה לך עד 2016 משחק GOW מסנטה מוניקה, GT6 ו-TLOU (שהיה משחק חדש, לא פורט. וכנראה גם משחק טוב יותר כי היה להם יותר זמן לעבוד עליו) וכנראה שהיית קונה גם את BB. זה כבר יבול הרבה יותר מרשים לשנתיים הראשונות, ביחוד עם כל הג'נק כמו קילזון בין לבין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2015, 13:54

כן... לא שווה 400 דולר, אם יש את האופציה השנייה - לשחק בהם שנה וחצי קודם, על קונסולה שכבר רכשתי, שלא תעלה אבק במשך שנתיים, ותתן לי הרגשה שקיבלתי תמורה מלאה יותר עבור הכסף שהשקעתי עבורה... כן, גם אם המשחקים הללו היו פחות טובים ממה שיכולים היו להיות. ואם ארצה - אשחק בהם שוב בגירסה טובה יותר, כשירדו למחיר זנות של 10 דולר ככה, מתישהו בעתיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2015, 13:55

Laskin כתב:כן... לא שווה 400 דולר, אם יש את האופציה השנייה - לשחק בהם שנה וחצי קודם, על קונסולה שכבר רכשתי, שלא תעלה אבק במשך שנתיים, ותתן לי הרגשה שקיבלתי תמורה מלאה יותר עבור הכסף שהשקעתי עבורה... כן, גם אם המשחקים הללו היו פחות טובים ממה שיכולים היו להיות. ואם ארצה - אשחק בהם שוב בגירסה טובה יותר, כשירדו למחיר זנות של 10 דולר ככה, מתישהו בעתיד.

היי, גם את אנצ'רטד 4 אפשר להוציא לפס3, אז בכלל תהיה מרוצה :)
איפשהו יש גבול שצריך למתוח והגבול הזה צריך להיות כשהקונסולה הקודמת שלך נהנת מאחת השנים הכי טובות שלה והחדשה שלך היא קטסטרופת משחקים מהלכת במשך שנתיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2015, 14:01

אני חושב שמה שהם עשו היה מעולה, הטעות היחידה הייתה GT6.
הוא ללא ספק היה יכול להיות משחק שיגור וזה היה עוזר המון גם למשחק וגם למכירות של סוני, ולהפך מTLOU למשל, שעזר להם לקבל את התואר "הקונסולה עם הבלעדי הטוב ביותר באותו דור" - הוא לא ממש עזר ליח"צ של הPS3.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 מאי 2015, 18:05

52 מליון של GTA זה כולל הכל. מדובר במידע מהדו"ח שלהם. הם לא יכריזו על מספר נמוך יותר סתם ככה. sold-in משמש כדרך להגיד כל העותקים שנשלחו לחנויות + כל העותקים שנמכרו דיגיטלית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2015, 18:29

Laskin כתב:אני חושב שמה שהם עשו היה מעולה, הטעות היחידה הייתה GT6.
הוא ללא ספק היה יכול להיות משחק שיגור וזה היה עוזר המון גם למשחק וגם למכירות של סוני, ולהפך מTLOU למשל, שעזר להם לקבל את התואר "הקונסולה עם הבלעדי הטוב ביותר באותו דור" - הוא לא ממש עזר ליח"צ של הPS3.

לדעתי BEYOND, GT6 ו-GOW לא היו צריכים לצאת לפס3. אני לא יודע מה להגיד על TLOU, אולי הוא היה צריך לצאת לפס3, אולי לפס4, אם היה מה לשחק על הפס4 זה לא באמת משנה אם הוא היה יוצא לפס4 או ל3, אבל לא היה. BEYOND יכל להיות בנצ'מארק גרפי מטורף, משחק כל כך מוגבל ופשוט היה המעבר המושלם לדור הבא. GT6, היו צריכים לעשות אותו משחק דור הבא, אולי אז מישהו היה שם עליו, אפילו אם הוא היה יוצא נניח רק בחגים האחרונים ולא בשיגור (מה היה לסוני בחגים? כלום). ו-GOW, הוא באמת היה משחק חצי כוח מיותר. באמת חבל שלא בטלו אותו שנתיים לפני שהוא יצא ופשוט עבדו על GOW4 לפס4, ככה היינו מקבלים את GOW4 כבר השנה במקום עוד שנה או שנתיים.

אם היו עושים את זה, לפחות היה מה לשחק על הפס4. כל הקונסולה הזאת הייתה מרגישה שונה אם היה עליה כבר GOW, GT ומשחק של דיוויד קייג'.

אם אני אחזור רגע לTLOU, המשחק היה מפוצץ אלייזינג ועם בעיות פריימים וזמן טעינה ראשוני של 11 שנים. יכלו לעשות אותו לפס4 לחגים האחרונים ככותר דור הבא מלא לגמרי, לא פורט HD ותהיה בטוח שהוא היה האנצ'רטד 4 של הפס4 כבר שהיא בגיל שנה במקום שנחכה שנתיים וחצי למשחקי נוטי דוג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מאי 2015, 18:30

Kazz כתב:52 מליון של GTA זה כולל הכל. מדובר במידע מהדו"ח שלהם. הם לא יכריזו על מספר נמוך יותר סתם ככה. sold-in משמש כדרך להגיד כל העותקים שנשלחו לחנויות + כל העותקים שנמכרו דיגיטלית.

אל תטעה אנשים סתם.
כתוב במפורש ביורוגיימר:

It's worth noting that the GTA figures don't include digital sales, which are sure to have been plentiful on PC where the game launched on 14th April.

ובפוליגון:
That figure is the total for shipments to retailers of copies across all five platforms on which Grand Theft Auto 5 is available

וגם בIGN:
GTA 5 HAS SOLD-IN NEARLY 52M COPIES TO RETAIL

---

נתון מעניין לגבי גירסאת הPC - כ75% מהעותקים שנמכרו עבורה, היו דיגיטליים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 מאי 2015, 19:33

הניסוח המדוייק של 2K הוא:

Launched Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online on the PC. Grand Theft Auto V has now sold-in nearly 52 million units across PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 and PC.

אין שום אזכור למילה ריטייל. האתרים טועים ומפרשים את המינוח sold-in ככזה שמתייחס לעותקים פיזיים בלבד כי ככה השתמשו במונח הזה בעבר. כיום, מתשמשים במונח הזה עבור כל העותקים של המשחק - כל העותקים הפיזיים שנשלחו לחנויות וכל העותקים הדיגיטליים שנמכרו. אין שום הגיון לצטט מספר נמוך יותר ממה שמכרת בפועל כשאתה רוצה להתפאר בהישג.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 19 אורחים