E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 20:40

Yahel12 כתב:באמת מרשים.. MK אכזב קצת מבחינה גרפית אבל SF5 ממש ממש יפה מהתמונות האלו, זה UE4?

כן.

לאסקין נכון טקן גם רץ באנריל 4, גם לא מעט משחקי אינדי רצים עליו, הוא די נגיש, עדיין צריך תקציב וכישרון כדי להוציא ממנו משהו, מן הסתם סטריט פייטר גם רחוק מלהתאים לקרטיריונים הללו באופן יחסי אבל הוא נראה טוב וקפיצה יפה על קודמו, בשביל לראות באמת את השרירים של המנוע נצטרך לחכות לגירס, בתקווה עוד כמה ימים.

ד״א E3 התחיל היום באופן רשמי, כרגע רצה המסיבה הראשונה של אוקולוס, בינתיים החדשה הראשונה שיוצאת משם זה שהערכה תבוא עם שלט XB1 בפנים, אין שלטי תנועה בניגוד למתחרות שלה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 11 יוני 2015, 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 יוני 2015, 20:42

שמתי לינק להודעה בת'רד הPC. כתוב שם שהם יזרימו משחקי X1 לאוקיולוס על וינדוס 10.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 יוני 2015, 23:31

DrKeo כתב:הוא נראה מצויין! המשחק מכות הראשון שמרשים אותי גרפית מזה שנים. כבר שני דורות שמשחקי מכות, במקום להיות הדבר הכי יפה בעולם הקונסולות, הם הדבר הכי פחות מרשים. כלומר למען השם, המשחק שלכם צריך לעבוד פחות ממשחק של דיוויד קייג', למה הם כולם כל כך מכוערים? כבוד לקאפקום על SF5.

זה נראה בדיוק כמו שSF4 היה נראה בזמנו כשהוא הוכרז לפס3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2015, 02:50

חדשות טובות ורעות לבעלי ה XB1, לא רק קוואנטום ברייק לא יופיע ב E3 אלא גם Scalebound ו Crackdown.
מצד שני שלושתם יופיעו בגיימסקום + הכרזות נוספות מה שאוטומטית בערך עושה את המסיבה של MS בגיימסקום להכי טובה אי פעם, לטענת פיל ספנסר המסיבה שלהם ב E3 כל כך עמוסה שפשוט לא היה זמן להביא להם את הפוקוס הראוי:
E3 is just the beginning. Over the next few weeks and months, we’ll be sharing many more of our plans for 2015 and beyond. Having a jam-packed lineup of games to show at E3 means that there simply isn’t enough time to give each of our upcoming titles its well-deserved time in the spotlight. We’ve decided to save some of our most eagerly-awaited future titles for gamescom in August. Rest assured that titles like Crackdown, Quantum Break and Scalebound will be front and center at gamescom along with new game reveals for both Xbox One and Windows 10.

DAMN אני כבר סקרן יותר לגבי המסיבה שלהם מאשר של סוני עם כל ההייפ שהם בונים לה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 12 יוני 2015, 03:01

הוא נראה ממש ממש טוב
ואני דיי מסכים עם MK, יש שם קטעים שהדמויות נראות לא טוב
חוץ מיזה שמפריע לי טיפה דברים לא הגיונים בפאטלטי כמו ראש שנחתך ושיער שלא נופל בגלל זה לדוגמה ( לא שאני חושב שזה חושב ויש לזה יכולת או משהו )
אם כבר משחק מכות שנראה טוב לדעתי זה KI

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יוני 2015, 09:15

bling כתב:חדשות טובות ורעות לבעלי ה XB1, לא רק קוואנטום ברייק לא יופיע ב E3 אלא גם Scalebound ו Crackdown.
מצד שני שלושתם יופיעו בגיימסקום + הכרזות נוספות מה שאוטומטית בערך עושה את המסיבה של MS בגיימסקום להכי טובה אי פעם, לטענת פיל ספנסר המסיבה שלהם ב E3 כל כך עמוסה שפשוט לא היה זמן להביא להם את הפוקוס הראוי:
E3 is just the beginning. Over the next few weeks and months, we’ll be sharing many more of our plans for 2015 and beyond. Having a jam-packed lineup of games to show at E3 means that there simply isn’t enough time to give each of our upcoming titles its well-deserved time in the spotlight. We’ve decided to save some of our most eagerly-awaited future titles for gamescom in August. Rest assured that titles like Crackdown, Quantum Break and Scalebound will be front and center at gamescom along with new game reveals for both Xbox One and Windows 10.

לא זכור לי חברה שהיתה כל כך בטוחה בעצמה ויצרה כל כך הרבה ציפייה להכרזות, מאז שסקוור איניקיס עלו לבמה של סוני והכריזו על פורט חדש לפורט הישן של FFVII.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יוני 2015, 09:30

Not to get all hipster on you, אבל פעם E3 היה יותר טוב:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 יוני 2015, 10:06

נציג קאפקום מאשר שSF5 לא יגיע ל XB1 בשום צורה שהיא, כולל גרסאות סופר ואחרות.

http://www.gamespot.com/articles/xbox-w ... 0-6427987/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2015, 14:31

Nucleus_Dawn כתב:Not to get all hipster on you, אבל פעם E3 היה יותר טוב:

היי גם ג'ק טרטון משליך את המיקרופון זה מגניב
תמונה

לא אבל E3 בזמנו היה יותר אינטימי וצנוע ויכלת לעשות קטעים מגניבים כאלו, כאילו תראה את החדרון של המסיבה, היום אתה באולם ענקי והמסיבות מסוקרות ע"י המיינסטרים ומגיעות למליוני אנשים, אז אומנם סוני הציגה את המחיר של הפס4 בצורה פחות קולית אבל התגובות של הקהל היו לא פחות היסטריות :)

------
בקשר לידיעה על SF5 אני ממש מופתע, זה לא נשמע לי סביר שהמותג יהיה מוגבל ל 2 פלטפורמות למשך כל הדור ככה, קאפקום אם ככה ממש ממש תפרנים ונראה לי לא נקבל מהם RE7 עוד הרבה זמן במקרה כזה.

ג'ף קילי הכריז של MGS5 הולך להיות טריילר בן כמה דקות ושהוא ישודר בלעדית בסיקור היוטיוב של E3, גם המשחק של פלטניום מסתבר ייחשף אצלם בבכורה עולמית, מומלץ להרשם לסקור של יוטיוב של E3, נשמע שהוא יהיה הכי דומיננטי השנה.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 12 יוני 2015, 17:19

bling כתב:חדשות טובות ורעות לבעלי ה XB1, לא רק קוואנטום ברייק לא יופיע ב E3 אלא גם Scalebound ו Crackdown.

מעניין, שלושה משחקים שלהם ידחו לGS. השנה קורה ההפך משנים קודמות, בכל E3 קודם דווקא סוני הייתה זאת שבונה את ההייפ סביב מסיבת העיתונאים שלה והייתה משחררת הרבה רמיזות ומייקרוסופט היו יחסית בשקט, השנה מייקרוסופט עוד מלפני כמה חודשים אמרו שהם יתרכזו יותר בתוכן צד א' וגם בשבועות האחרונים הם די בטוחים בעצמם ובונים את ההייפ סביב מסיבת העיתונאים.

עשיתי עוד פעם סדר מה הם יכולים להציג:
- גימפליי של משחקי מולטיפלטפורם (בטח COD ואולי עוד משחק)
- גיימפליי של Rise of Tomb Raider
- הכרזה של משחק חדש מ-Rare Studios
- הצגה של Gears of War החדש
- Gears of War Collection
- הצגה של Halo 5: Guardians
- הצגה של FORZA 6
- Fable Legends

היו גם כמה שמועות די רציניות שמייקרוסופט מחזירה את SILENT HILLS לחיים והפעם אקסקלוסיבי לXBOX ONE אבל הם מהר ביטלו את השמועה הזאת.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 12 יוני 2015, 19:41

שאלה, לאור המילים העלו
מה בעל הסיכוים היותר גבוהיים
מצד אחד יכול להיות מסיבת עיתונאים מלאה ביותר מידי תוכן של שיתוף בין המחשב לאקסבוקס
או שמצד שני יהיה מסיבת עיתונאים מפתיעה מלאה חדשנות

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 יוני 2015, 20:03

לראות ולהקיא:
https://www.youtube.com/watch?v=bpGxtg0Abnc

טריילר שמאגד את כל ה DLC שיוצא לבאטמן כדי שתוכלו לדעת איך WB דופקים אותכם בהתאם למתי שאתם קונים, איזה גרסה אתם קונים ובאיזה חנות אתם קונים את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2015, 20:32

גם אל תשכח שיש להם פרנצ'ייז חדש שהם מכריזים עליו. כל כך מרגישים שפיל ספנסר השתלט על החברה, זה פשוט תענוג. אני מרגיש שהדבר הפיל ספנסרי הגדול הראשון כבר הוכרז, שכל המפות DLC של היילו 5 יגיעו חינם. הבן אדם מתקן אוול של 10 שנים! אנשים כבר לא זוכרים שטרום תקופת ה360 חבילות של מפות היו הורדה חינמית לגמרי שפשוט הגיעו בעדכונים או בהורדות מהאינטרנט. באמת כל הכבוד לבן אדם, הוא הפך תוך 12 חודשים קונסולה שכולם שונאים על מוות לדבר הכי מצופה בE3 הקרוב. הייתי מת לראות איך הייתה הONE אם הוא היה ממונה עליה מההתחלה, יש לי הרגשה שהיא הייתה חזקה יותר בצורה קיצונית ולא היינו רואים קינקט מקילומטר.

אגב, אני חושב שבמסיבה הם יכריזו שהאוקולוס היא הVR של הONE ועל תמיכה של כל מני משחקים בVR, אולי אפילו פורצה מי יודע. זה בטח יקח חלק לא קטן מהשעה וחצי. להגנתי אני אגיד שאמרתי את זה גם לפני ההכרזה של אתמול, פשוט לא חשבתי שזה יבוא ויהיה אמיתי כל כך מוקדם. חשבתי שזאת תהיה שורת צד במסיבה וידלגו הלאה, לא שיתוף אמיתי ומממשי בינם לאוקולוס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2015, 20:44

Walle כתב:

מעניין, שלושה משחקים שלהם ידחו לGS. השנה קורה ההפך משנים קודמות, בכל E3 קודם דווקא סוני הייתה זאת שבונה את ההייפ סביב מסיבת העיתונאים שלה והייתה משחררת הרבה רמיזות ומייקרוסופט היו יחסית בשקט, השנה מייקרוסופט עוד מלפני כמה חודשים אמרו שהם יתרכזו יותר בתוכן צד א' וגם בשבועות האחרונים הם די בטוחים בעצמם ובונים את ההייפ סביב מסיבת העיתונאים.

עשיתי עוד פעם סדר מה הם יכולים להציג:
- גימפליי של משחקי מולטיפלטפורם (בטח COD ואולי עוד משחק)
- גיימפליי של Rise of Tomb Raider
- הכרזה של משחק חדש מ-Rare Studios
- הצגה של Gears of War החדש
- Gears of War Collection
- הצגה של Halo 5: Guardians
- הצגה של FORZA 6
- Fable Legends

היו גם כמה שמועות די רציניות שמייקרוסופט מחזירה את SILENT HILLS לחיים והפעם אקסקלוסיבי לXBOX ONE אבל הם מהר ביטלו את השמועה הזאת.

אלו ההכרזות הצפויות יחסית, לי נשמע שיש עוד איזו הפתעה שהם שומרים על סמך ההייפ שלהם.

הסרטון DLC שקאז קישר פה די מדהים, חשבתי שאני מכיר את ה DLC שיש למשחק הזה אבל מסתבר שיש עוד מליון בערך, רובם לא מזיקים, הכי שווים שם זה הרד הוד, הארלי קווין והתוכן של סקייר-קרו שבלעדי לסוני, בעיקרון הגרסה הכי טובה לקנייה מבחינת תוכן זה להזמין מגיימסטופ את גרסת הפס4 וככה לקבל את ה DLC הכי שווים שם מבחינת תוכן מהותי, אבל סכ״ה די מסריח העסק הזה, שיריצו כמה סקינים שהם רוצים אבל למה תוכן סיפורי שהוא חלק מהמשחק? :/

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 12 יוני 2015, 20:48

יש סיכוי אולי שהם יכריזו על תוכן אקסלוסיבי לFO4?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2015, 21:09

Fanta כתב:יש סיכוי אולי שהם יכריזו על תוכן אקסלוסיבי לFO4?

יש סיכוי שיכריזו על תוכן שכזה לכל משחק צד ג׳, תלוי מה ההסכמי שיווק כוללים, יש כאלו שכוללים הבלטת הפלטפורמה בלבד ולא יותר, יש כאלו שמקיפים יותר וכוללים בנוסף גם תוכן בלעדי ואפילו הגבלות על פרסום גרסת הקונסולה המתחרה (דסטיני דוגמא טובה להסכם בלעדיות ענק ומקיף עם סוני), אי אפשר לדעת.

ג׳ף קילי פרסם ב GAF את לוח הזמנים של E3 של יוטיוב, אורחים בקליבר הכי גבוה בתעשייה יגיעו לראיונות והצגת דמואים ביניהם פיל ספנסר, טוד הווארד (פולאאוט), ניל דרקמן (נוטי דוג), פאלמר לאקי, יוטיוברים מפורסמים ועוד, בנוסף לטריילר בלעדי למטאל גיר וחשיפות בלעדיות ביניהם למשחק של פלטניום ועוד אורחים שהוא לא יכול לנקוב בשמם שיגיעו להציג משחקים מסויימים (הימור שלי, לפחות אחד מהם יהיה מישהו מרייר), בכל אופן הלוח זמנים פה:
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1061814&page=1

הלינק הבא חובה למי שמעוניין לעקוב, כל המסיבות, השעות (להוסיף שעה לעמודה של ברלין) וכל הסטרימים ואפשרויות הצפייה הזמינות לכל מסיבה:
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1061873

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 יוני 2015, 02:32

DrKeo כתב:גם אל תשכח שיש להם פרנצ'ייז חדש שהם מכריזים עליו. כל כך מרגישים שפיל ספנסר השתלט על החברה, זה פשוט תענוג. אני מרגיש שהדבר הפיל ספנסרי הגדול הראשון כבר הוכרז, שכל המפות DLC של היילו 5 יגיעו חינם. הבן אדם מתקן אוול של 10 שנים! אנשים כבר לא זוכרים שטרום תקופת ה360 חבילות של מפות היו הורדה חינמית לגמרי שפשוט הגיעו בעדכונים או בהורדות מהאינטרנט. באמת כל הכבוד לבן אדם, הוא הפך תוך 12 חודשים קונסולה שכולם שונאים על מוות לדבר הכי מצופה בE3 הקרוב. הייתי מת לראות איך הייתה הONE אם הוא היה ממונה עליה מההתחלה, יש לי הרגשה שהיא הייתה חזקה יותר בצורה קיצונית ולא היינו רואים קינקט מקילומטר.

אגב, אני חושב שבמסיבה הם יכריזו שהאוקולוס היא הVR של הONE ועל תמיכה של כל מני משחקים בVR, אולי אפילו פורצה מי יודע. זה בטח יקח חלק לא קטן מהשעה וחצי. להגנתי אני אגיד שאמרתי את זה גם לפני ההכרזה של אתמול, פשוט לא חשבתי שזה יבוא ויהיה אמיתי כל כך מוקדם. חשבתי שזאת תהיה שורת צד במסיבה וידלגו הלאה, לא שיתוף אמיתי ומממשי בינם לאוקולוס.

איך? עם דרישות מערכת של 980 כמינימום הone תעבוד עם האוקולוס? החבירה של מייקרוסופט אליהם תהיה רק בהקשר של ווינדוס 10.

דרך אגב, כבר נטען שכנראה gran turismo 7 שכבר אושר (יגיע ב2017) יוצג עם המורפיאוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2015, 02:38

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:גם אל תשכח שיש להם פרנצ'ייז חדש שהם מכריזים עליו. כל כך מרגישים שפיל ספנסר השתלט על החברה, זה פשוט תענוג. אני מרגיש שהדבר הפיל ספנסרי הגדול הראשון כבר הוכרז, שכל המפות DLC של היילו 5 יגיעו חינם. הבן אדם מתקן אוול של 10 שנים! אנשים כבר לא זוכרים שטרום תקופת ה360 חבילות של מפות היו הורדה חינמית לגמרי שפשוט הגיעו בעדכונים או בהורדות מהאינטרנט. באמת כל הכבוד לבן אדם, הוא הפך תוך 12 חודשים קונסולה שכולם שונאים על מוות לדבר הכי מצופה בE3 הקרוב. הייתי מת לראות איך הייתה הONE אם הוא היה ממונה עליה מההתחלה, יש לי הרגשה שהיא הייתה חזקה יותר בצורה קיצונית ולא היינו רואים קינקט מקילומטר.

איך? עם דרישות מערכת של 980 כמינימום הone תעבוד עם האוקולוס? החבירה של מייקרוסופט אליהם תהיה רק בהקשר של ווינדוס 10.

דרך אגב, כבר נטען שכנראה gran turismo 7 שכבר אושר (יגיע ב2017) יוצג עם המורפיאוס.

הדרישות הן לריצה ביותר מ1080P ב90FPS. מה הבעיה לרוץ ב45FPS ב1080P עם שיטת שכפול פריימים דומה לסוני?
ומה שיוצג בE3 ל2017 יהיה GT SPORTS, לא ידוע אם זה משחק פרולוג קטן או GT7 מלא. זה באותה מידה יכול להיות GT VR או משהו כזה או משהו קטן אחר. אבל כן, יכול להיות שמדובר בGT7, אני מאוד אתרשם אם GT7 יצא ב2017 כי זה מוקדם בצורה חריגה בשבילם.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 13 יוני 2015, 03:00

כמו שצפוי:

בנוסף פיל ספנסר מגיב למישהו שקצת מאוכזב מכך ש-Quantum Break, Scalebound ו-Crackdown לא יהיו בE3:

עד עכשיו נשמע שהוא מתנהל מצויין, אולי סוף סוף מייקרוסופט קיבלו קצת שכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יוני 2015, 03:05

Walle כתב:כמו שצפוי:

בנוסף פיל ספנסר מגיב למישהו שקצת מאוכזב מכך ש-Quantum Break, Scalebound ו-Crackdown לא יהיו בE3:

עד עכשיו נשמע שהוא מתנהל מצויין, אולי סוף סוף מייקרוסופט קיבלו קצת שכל.

למיקרוסופט תמיד היו ערימות של כסף והם השתמשו בהן לכל דבר חוץ מאשר לעשות משחקים טובים. עכשיו פיל ספנסר נכנס לתמונה ותוך 12 חודשים הוא די סובב את החברה על הראש. הייתי מת לראות איך אקסבוקס נראת אחרי שהוא 3-4 שנים בתפקיד ולא 12 חודשים. הרי הדבר הכי מתקדם שפיל גרם לו יהיה בן פחות או יותר שנה ויצא הכי מוקדם בסוף 2016, עכשיו נתחיל עם הנגיעות והטעימות :)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 יוני 2015, 13:15

רק אשאיר את זה כאן

http://www.theguardian.com/technology/g ... ated-games

Last Guardian (Sony, PS4)
Yes, we know it has been in development hell since 2007, but we have it on very good authority that this will be the year that Team Ico finally presents its follow-up to much loved classics Ico and Shadow of the Colossus. Whether it’ll bear any relation to the game last shown at E3 in 2009 is anyone’s guess.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 יוני 2015, 13:32

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:

הדרישות הן לריצה ביותר מ1080P ב90FPS. מה הבעיה לרוץ ב45FPS ב1080P עם שיטת שכפול פריימים דומה לסוני?
ומה שיוצג בE3 ל2017 יהיה GT SPORTS, לא ידוע אם זה משחק פרולוג קטן או GT7 מלא. זה באותה מידה יכול להיות GT VR או משהו כזה או משהו קטן אחר. אבל כן, יכול להיות שמדובר בGT7, אני מאוד אתרשם אם GT7 יצא ב2017 כי זה מוקדם בצורה חריגה בשבילם.

מה זה GT ספורט? IGN דיווחו שGT7 הוכרז ויוצא ב-2017, הם מנחשים שיקשרו את מורפיאוס איליו מעל הבמה (לא ברור איך זה יוצג) כי זה פשוט המשחק הכי גדול שמורפיאוס מתאים לו. אולי גם יראו שNo man's sky יגיע עם תמיכה Day one לשיגור המורפיאוס.

מה? הפס4 והאקסבוקס יריצו 1080? באיזה יקום בדיוק? ועוד ב-45 פריימים? הפס3 לא היתה מסוגלת להתמודד עם Sub hd בתלת ממד ואפילו בזמנו ה-580 שלי לא היה מסוגל יותר מ-720P, כרטיס שחזק פי כמה ממה ששתי הקונסולות המדוברות מציעות. הפס4 מריצה את Trine 2 ב-720P ו-30 פריימים, זה המקסימום שהיא יכולה. כשיגיע משחק אמיתי אתה חושב שהיא תגיע לאותה רמה? כנראה שלא.

כל מה שמציגים עם המורפיאוס זה דמואים טכנולוגיים שלא מראים באמת יכולת אמיתית להריץ משחק שדורש עיבוד. כשיגיעו משחקים אמיתיים לרוץ עם המשקפיים אנחנו נגלה מהר מאוד שזה Sub hd, או 720P באזור ה-20 פריימים, זה יראה יותר גרוע מהDev kit הראשון של האוקולוס, ושם זה לא היה שחיק.

החברות הללו אלופות בלמכור שקרים, התלת ממד בדור הקודם היה שקר (לא שחיק), הרזולוציות לא היו 1080P (כמו שניסו למכור לנו שנים) ורוב המשחקים אפילו לא היו HD.

אני מגיע עם אפס ציפיות בדבר המורפיאוס ואין לי ספק שלא יהיו שום אוקולוס עם האקסבוקס, כי על פי הדרישות מינימום של הפיסי זה לא ישים וגם אם יחברו אותם איך שהוא מעניין איך תראה התוצאה, אני הולך על הפסימי. נקווה שאתבדה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2015, 14:04

דודי, מאיפה הבאת את זה בעניין GT? איפה IGN אישרו דבר כזה?

ואני מאוד גאה במיקרוסופט.
עשו סוויץ׳ של הראש וזה עשה סוויץ׳ בראש (:
הם ממש בדרך הנכונה. בואו רק נקווה שהם לא בונים יותר מדי על ההולו-לנס הזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 יוני 2015, 14:14

בפודקאסט beyond כשהם דיברו מה יגיע עם תמיכה במורפיאוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יוני 2015, 14:35

Death חבל שאתה חוזר שוב ושוב על השטויות שלך עם טרין 2 ואחרי שגם תיקנתי אותך, המשחק לפי DF יכול לרוץ על הפס4 ב 4K וב 30 פריימים אם סוני תאפשר זאת, אין שום בעיה שירוץ בתלת מימד ב 1080P.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-trine-2-on-ps4

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים