Nigga כתב:אני לא מבין למה אנחנו מדברים בכלל על ה Xbox One.
זה די ברור שלא מדובר בקונסולת משחקים.
תקראו לי פאנבויי/טרול מה שבא לכם, אבל ממה שאני ראיתי, מיקרוסופט כבר לא מתחרה עם סוני ונינטנדו, היא המשיכה הלאה.
בקיצור, הדור הבא של האקסבוקס לא בשבילנו.
kririn כתב:יש להם בעיה ענקית בלתת מסר ברור ללקוחות פוטנציאלים \חנויות\ורשתות
זה יותר גרוע מנינטנדו כרגע
bling כתב:אתה עדיין בקטע המוזר הזה?
לא ראיתי אף אחד בכלל מעלה את השאלה הזו,זאת אומרת לכולם ברור שזה Cgi,אולי לא מהמרשימים ביותר אבל זה בולט במיוחד כשיש שוטים של ingame בהמשך הטריילר שנראים יותר מדור אחורה,קראתי עוד תיאורים ותגובות על המשחק ולא נתקלתי בהשערה דומה לשלך.
יורוגיימר סיקרו את המשחק וכתבו בלאקוניות בתיאור שהטריילר עובר לקטע cgi עם גשר שנהרס וכו׳ הם אפילו לא העלו את השאלה או תהו בדבר,זה היה ברור להם ובערך לכולם.הנה אפילו רמדי שחררה תמונות מהמשחק אתמול ונחש מה הן? כן בדיוק החיתוכים המהירים שנראו מתוך המנוע,משום מה תמונות מהסרטון מהגשר שלטענך היו בזמן אמת לא נמצאות בצרור שהם שיחררו,אולי כי רצו באמת להציג את המשחק ולא ראו בזה טעם כמו שאין שם תמונות מהלייב אקשן,ולא אני לא עיוור כמו שחשבתי,הן לא מדגדגות את האיכות של הגשר:
אם זה נראה לך מדגדג cgi אז אין לי כבר מה לאמר,לדעתי זה נראה בינוני ביחס לדור הבא,כמו משחק דור קודם משופץ קלות,במיוחד בהתחשב בפרטים שאומרים לנו שמדובר במשחק בסגנון דייויד קייג׳ שזה עושה את הגראפיקה בינונית אפילו יותר.
bling כתב:אתה לא חושב שאתה גולש קצת לעולם הפנטזיות?
מי אמר לך שתוכל לקנות Keys בחנויות נפרדות כמו אמזון ולהשתמש בזה על הבוקס?
bling כתב:עוד אתמול במסיבת עיתונאים לפני התצוגה של EA הזהרתי בכך שהם ידועים בשטויות כאלו וכדאי לקחת את התצוגה בערבון מאוד מוגבל,יש להם היסטוריה עם תצוגות מפוברקות עוד מה 360 עם מאדן מזויף שנראה יותר טוב אפילו ממה שהציגו היום על ה one ועוד עם הפס3 עם פייט נייט שהיה בעל מערכת אנימציות שחוטפים מכה אפילו מרשימה יותר ממה שהראו עם UFC,עד כדי כך הם חירטטו.
הכי גרוע זה שאז לפחות החרטא שלהם יצרה תצוגות מאוד מרשימות,היום אפילו את זה קשה לאמר...
bling כתב:אתה לא חושב שאתה גולש קצת לעולם הפנטזיות?
מי אמר לך שתוכל לקנות Keys בחנויות נפרדות כמו אמזון ולהשתמש בזה על הבוקס?
רוב הסיכויים שלקוחות ידפקו מכל הכיוונים ואתה יודע את זה,ככה זה שמדובר בתאגידים בסדר גודל שכזה שיש להם פלטפורמה פרטית-הם רוצים מקסימום שליטה.
בקשר לOS של הפס3 אני די בטוח שסוני התראיינה בנושא ויצאה בהצהרה על כך שיש מגבלה חומרתית,אני על האייפון אז אין לי כח לחפש,אולי מאוחר יותר.
עוד אתמול במסיבת עיתונאים לפני התצוגה של EA הזהרתי בכך שהם ידועים בשטויות כאלו וכדאי לקחת את התצוגה בערבון מאוד מוגבל,יש להם היסטוריה עם תצוגות מפוברקות עוד מה 360 עם מאדן מזויף שנראה יותר טוב אפילו ממה שהציגו היום על ה one ועוד עם הפס3 עם פייט נייט שהיה בעל מערכת אנימציות שחוטפים מכה אפילו מרשימה יותר ממה שהראו עם UFC,עד כדי כך הם חירטטו.
הכי גרוע זה שאז לפחות החרטא שלהם יצרה תצוגות מאוד מרשימות,היום אפילו את זה קשה לאמר...
ועכשיו עם המידע הזה זה באמת מוריד עוד יותר כל ערך שהיתה למסיבת עיתונאים,לא מספיק שהכל היה ערוך וללא גיימפליי עכשיו גם חלק ממה שערוך היה עם CG,למה בכלל טרחתם?
Kazz כתב:דבר טוב אחד: בקונסולה יש בעצם מערכת quick save מובנת, בלי קשר לגישה בה המשחק נוקט בקשר לסייבים.
http://www.polygon.com/2013/5/22/435461 ... -any-point
bling כתב:מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?
הם חושבים שזה מנחם אותנו במשהו?
אולי אני אוכל לבוא עם משחק שלי ולהראות אותו לחבר אבל אם זה אומר שהוא יצטרך לשחק על היוזר שלי בלבד וככה לנטרל אותי מלהשתמש במכשיר או לחלופין לקנות את המשחק במחיר מלא אז לא,זה לא כמו ב360 וזה אומר שלהחליף עם אנשים זה לא אפשרי,העובדה שאפשר לשחק על היוזר שלי לא משפרת את זה בהרבה.
 ), לראות פרק של העונה החמישית של משחקי הכס ואז לחזור למשחק, בדיוק איפה שהפסקת.
 ), לראות פרק של העונה החמישית של משחקי הכס ואז לחזור למשחק, בדיוק איפה שהפסקת.Kazz כתב:'אין שמץ של סיכוי'. זה מה שכולם אמרו כשהתחילו השמועות על חסימת משחקי יד שניה; על דרישה להיות מחוברים וכו'. אבל מתברר שהמצב האמיתי הוא הרבה יותר קרוב לשמועות האלה מאשר כל מה שדמיינתם. אז נא להפסיק להניח הנחות.
הבעיה עם החסימה של משחקי יד שנייה זה שעדיין מדובר בדיסקים פיזיים, ולמרות הנסיון להגיד שמדובר רק ברישיון שהם נותנים, האמריקאים מאוד מגוננים על ה second-sale doctrine והשאלת משחקי קונסולות זה דבר של מה בכך בשבילם. ב ONE לא תוכל להשאיל את הדיסק לחברים בלי שהם יצטרכו לשלם מחיר נוסף; שירותי השכרת סרטים (כמו רדבוקס) עומדים בפני תהום.
Kazz כתב:הבעיה עם החסימה של משחקי יד שנייה זה שעדיין מדובר בדיסקים פיזיים, ולמרות הנסיון להגיד שמדובר רק ברישיון שהם נותנים, האמריקאים מאוד מגוננים על ה second-sale doctrine והשאלת משחקי קונסולות זה דבר של מה בכך בשבילם. ב ONE לא תוכל להשאיל את הדיסק לחברים בלי שהם יצטרכו לשלם מחיר נוסף

SgtDonowitz כתב:אני חושב שהרבה אנשים כאן משווים את ה- ONE לסטים ולא בצדק.
אחרי הכל זאת קונסולה שבשבילי קונסולה תמיד הייתה Plug&play. בשביל להסתבך עם cd-keys, קישורים וכל שאר השטויות תמיד הייתי יכול לשחק ב-360. נראה שמיקרוסופט פשוט לקחו את הקטע של הפשטות רק למדיה ולא למשחקים וזה די מצער. אני בטוח שהמון מהאנשים כאן שיש להם קונסולה יכולים להגיד הרבה חסרונות על הקונסולות אבל דבר אחד יש שאין במחשב וזה הפשטות - להכניס את הדיסק ולשחק, בלי קודים, בלי הגבלות ושטויות אחרות. זוהי ההסגה שלי על ה- ONE, שהיא מסרבלת הכל במקום לעשות את ה- ONE מה שהיא צריכה להיות קונסולה, בלי חיבור לאינטרנט בשביל אקטיבציה ובלי cdkeys מיותרים.
בסופו של יום ה- ONE מאוד אכזבה אותי, בסופו של יום, מה שהיא מציעה זה ROKU שכבר קיים שבממוצע אפשר לקנות ב-80$ ומיני מחשב מסורבל. כרגע, עם כל עדכון ועדכון אני גומל בליבי שלא לקנות את הדבר המסורבל הזה. אני די בטוח שיהיו לו המון חבלי לידה, וכנראה שאקנה את ה- PS4 בהשקה ואחרי קצת זמן (והמון תלונות ותיקונים) אשקול קנייה של ONE.
DrKeo כתב:הם פשוט הכל חבל על הזמן. בהפעלה ראשונה אתה צריך להכניס קוד, אחרי זה אתה יכול אפילו לזרוק את הדיסק לזבל. כל המשחקים שלך זמינים בלחיצת כפתור (או פקודה קולית) בלי להתעסק עם דיסקים, איך זה מסובך יותר?
bling כתב:גאלמר,יותר קראתי תגובות בנאו-גף ושם
bling כתב:הסצינת נוף בקילזון,הטריילר של אינפמוס החדש (וגם שם אני לא מצפה מהמשחק להראות ככה),גם תמונות מ BF האחרון,סטאר וורס 1313 ואפילו באירוע עצמו אתמול פורזה שהציג מודל יפהיפה עם פרטים מטורפים,במיוחד הקלוז אפ על הצמיג (למרות שאני לא מתלהב מסרטוני מכוניות וגם מדרייב קלאב התעלמתי באלגנטיות) ובתכל׳ס כמעט כל דבר שאמור להיות דור הבא בלבד מלבד thief שנראה ממש גרוע,על הדרקון (שגם חרטא) וסקוור (כנ״ל) אין בכלל מה לדבר,זה נראה כמו איזה דור מעל.

SgtDonowitz כתב:אני לא מדבר על הפשטות לשחק בזה אחרי שזה מחובר. אני מדבר על ה- Plug&Play שזהו הערך הגדול ביותר של הקונסולות, לזרוק את הדיסק לפח? בשביל מה? בשביל שאחר כך תצטרך להוריד 30+ GB מהלייב? (אני מהמר שעם כניסת הבלוריי זה לא כל כך רחוק) זה לא ממש משנה, את הדיסק תצטרך אם אתה לא חפץ להוריד את כולו בזמן יותר מאוחר. שלשה (!) מערכות הפעלה במערכת אחת, איפה החוסר סרבול פה? אקטיבציה לכל משחק, הכנסת קוד וכו' אני קורא לכל זה סרבול, קונסולה בשבילי היא להכניס את הדיסק ולשחק, בלי שגעונות של אקטיבציה ו-DRM שיש ב-PC. רק ימים יגידו אם זה יהיה מסורבל יותר או פחות אבל כפי שאני רואה פה עכשיו, מיקרוסופט פספסה המון מקהל היעד שלה (ככל הנראה בעבר, אני לא יודע בדיוק מהו קהל היעד שלה עכשיו.)
DrKeo כתב:אוי נו באמת, שלוש מערכות הפעלה? זה רק שלוש שכבות למערכת הפעלה מתחת לפני השטח, אתה לא באמת תראה את זה. הONE נראת הרבה יותר פשוטה ונגישה מה360, אחרי ההצגה הזאת אתה מתלונן על נגישות? איך אפשר להיות יותר נגיש מזה? במילה אחת אתה עובר בין צפיה בסרט, משחק במשחק ולטלביזיה שלך. מה יותר פשוט מזה? QUICK SAVE מתי שבא לך, פשוט להקפיא הכל, לסגור ולפתוח אותה בלי לחשוב על "הגעתי לצ'קפוייט או לא הגעתי לצ'קפויינט?". כל המכשיר הזה הוא ההגדרה של פשוט, אם כבר ההפך, הקור בוכים פה שמרוב פשטות ופיצ'רים מסביב אין מספיק התרכזות בגיימינג. מה אני אגיד לך, אם אתה קורה ללהכניס קוד של 12 ספרות למכשיר פעם בחודש כשאתה קונה משחק אבל פישוט של כל המערכת וכמובן שיגור של כל המשחקים שלך תוך רבע שניה כי הכל מותקן על הדיסק הקשיח ומוכן למשחק סיבוך אז ממש קשה לי להבין את הלוגיקה שלך. אני משגר 2-3 משחקים ביום, אני קונה משחק ריטייל פעם בחודש. איזה משתי הפעולות צריך לפשוט יותר? ושלא נדבר על זה שיש כבר מצלמה לכל מכשיר, אולי בכלל לא מקלידים קוד אלה סורקים QR קוד מהבפנים של הקופסה וזהו. והעניין של הלזרוק דיסק לזבל היה ביטוי, אתה לא באמת צריך לזרוק את הדיסק לזבל אתה יודע...

bling כתב:וחלאס לכל האנשים שאומרים ״זה כמו בסטים!״,שוב שיהיה מודל תמחור דומה אז כולם ישתקו כמו ילדות קטנות,עד אז הטיעון הזה לא רלוונטי.
אם אכן יווצר מצב שכל מני חנויות וירטואליות יציעו לי מפתחות במחיריום דומים ל PC ולמשחקים חדשים מאוד אז לא תשמעו ממני מילה,להפך,מבחינתי שיהיו את כל ההגבלות בעולם בשביל מחירים כל כך זולים ומשתלמים וגם שסוני תצטרף לחגיגה,משום מה אני סקפטי בעניין שמישהו הולך לוותר על עוגת ה 60 דולר שלו.
קאוטיק לא ראיתי שלזו הכוונה שאפשר לעשות פריז למשחק,הבנתי שכאילו יש אפשרות לשמור תמיד את המשחק ולחזור לשם גם אם נהרגת,אם זה כמו שתארת אז זה אכן כמו בפס4 וזה אחלה.
"It's more like a phone a little bit. So you are not going to lose your save game stuff as you are switching between tasks."
Game designers can still decide whether their games will also feature more traditional save points, Kilgore said, but all games will include the ability to stop playing a game and have it essentially save instantly.
For instance, Kilgore said, a player could stop gaming for the day, and then come back the next day and say "Xbox on" and the console is "going to bring you right back to where you were in the game."
לגבי הפירצה שציינת, אני אופתע אם הם לא יעשו משהו כנגד זה.
לגבי התשלום על השאלת משחקים,ואם אני רוצה להשאיל לחבר את האוטו?
Kazz כתב:קאוטיק: דרישה לשלם סכום נכבד בשביל לשחק במשחק ששאלת מחבר על קונסולה\חשבון נפרד = אותו דבר כמו חסימת משחקי יד שניה בפועל. כפי שה online pass היה דרך להלחם בשוק יד שניה, כך גם פה. ועכשיו הבנו למה EA 'ביטלו' את ה online pass. אין שום הנחות, האריסון אמר בפירוש שחבר שלך יצטרך לשלם מחיר מלא; הוא אמר שצריך להיות אונליין פעם ב24 שעות כדי שתוכל לשחק משחקי סינגל. מיקרוסופט לא הכחישו שום דבר ורק אמרו 'לא הכרזנו היום שום דבר לגבי זה חוץ מזה שתוכל לעשות טרייד למשחקים באיזשהי דרך שאנחנו עדיין לא מדברים עליה היום'. זה גם מסביר למה מיקרוסופט אף פעם לא הכחישה בצורה חד-משמעית ולא משתמעת לשני פנים את שמועות הדרישה לחיבור הרשת.
יכול להיות שאחרי הבאקלש שהם קיבלו אתמול הם יישנו דברים. אבל אל תטעה, אם זה תלוי בהם והם יילכו עם כוונתם עד הסוף, אז הם יעשו את הדברים שהאריסון הזכיר.
אני לא חושב שנמצא אי פעם שום דבר יותר גרוע מהמסר של נינטנדו: אף אחד בעולם לא חושב בטעות שהXbox One היא סתם אריזה חדשה של ה-360 כמו במקרה של הWiiU וה-Wii.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 213 אורחים