נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 יוני 2015, 21:19

*שורק*
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2015, 03:29

ביליתי את 90 הדקות האחרונות בלנסות לגרום לKOTOR לעבוד על הלפטופ שלי, ללא הצלחה.
עקבתי אחרי מספר מדריכים שמצאתי באינטרנט ואפילו הורדתי איזו תוכנה שאמורה לדאוג לחווית חלון ללא גבולות טובה. כלום לא עבד. תמיד התמונה לא היתה במקום (יותר מידי ימינה ולמטה). לא משנה כמה התאמצתי וניסיתי. המשחק עבד בסדר גמור. ב60 FPS חלק והכל. פשוט לא ראיתי חלק מהתמונה וזה די זוועה.

נו, שוין. אני אחשוב על משחק אחר לתקופת המבחנים (צריך לשחק קצת, כדי לנקות את הראש אחרי 8-10 שעות לימוד בכל יום).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2015, 10:43

למה אנשים מחפשים לשחק ב"חלון ללא גבולות", אף פעם לא הבנתי...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 יוני 2015, 10:53

Nucleus_Dawn כתב:ביליתי את 90 הדקות האחרונות בלנסות לגרום לKOTOR לעבוד על הלפטופ שלי, ללא הצלחה.
עקבתי אחרי מספר מדריכים שמצאתי באינטרנט ואפילו הורדתי איזו תוכנה שאמורה לדאוג לחווית חלון ללא גבולות טובה. כלום לא עבד. תמיד התמונה לא היתה במקום (יותר מידי ימינה ולמטה). לא משנה כמה התאמצתי וניסיתי. המשחק עבד בסדר גמור. ב60 FPS חלק והכל. פשוט לא ראיתי חלק מהתמונה וזה די זוועה.

נו, שוין. אני אחשוב על משחק אחר לתקופת המבחנים (צריך לשחק קצת, כדי לנקות את הראש אחרי 8-10 שעות לימוד בכל יום).

אני מבין שככה את מתכונן לבחינה במערכות הפעלה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2015, 15:52

Laskin כתב:למה אנשים מחפשים לשחק ב"חלון ללא גבולות", אף פעם לא הבנתי...

יש משחקים שפועלים יותר טוב ככה וזה גם יכול לבטל בעיות של ALT TAB.
אני אף פעם לא עושה את זה. במקרה הזה, פשוט אין ברירה. או זה, או חלון קטן ורגיל. האמת שחלון קטן ורגיל יכול להיות אפשרות לא רעה כל כך.

---

חנן, האמת שOOP (בדיוק סיימתי אתמול את התרגיל האחרון, שהוא התרגיל הכי אורך בשנתיים הראשונות בתואר ואמורים לעשות אותו בזוגות ועשיתי אותו לבד!!!).
אולי כשאתכונן למערכות הפעלה, בעוד שנתיים, אדע גם איך לטפל בזה סוף סוף.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 יוני 2015, 23:49

מה אתה לומד

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 יוני 2015, 23:51

Yahel12 כתב:מה אתה לומד

מדעי המחשב, בעברית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2015, 16:43

אז MSI הוציאו גירסת OC ל980TI והוא פשוט מפציץ בביצועים...
מציע לראות את כל הבדיקות שיש שם, אין לי כח לשים תמונות עם התוצאות, אבל איזה כרטיס מטורף זה! אמנם 680 דולר אבל מטורף :)
http://www.guru3d.com/articles-pages/ms ... iew,1.html

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יוני 2015, 16:52

Laskin כתב:אז MSI הוציאו גירסת OC ל980TI והוא פשוט מפציץ בביצועים...
מציע לראות את כל הבדיקות שיש שם, אין לי כח לשים תמונות עם התוצאות, אבל איזה כרטיס מטורף זה! אמנם 680 דולר אבל מטורף :)
http://www.guru3d.com/articles-pages/ms ... iew,1.html

מרשים מאוד.
לא בטוח ש30$ שווים לתוספת הביצועים הזאת, אבל בשביל מי שמחפש את הכי טוב בשוק, זה כנראה זה. בכל זאת, ביצועים של TITAN, ב680$ זה יפה.
אני מתאר לעצמי שגם אפשר להתקרב מאוד לביצועים כאלה, עם OC בבית, אבל זה כמובן סיכון יותר גדול מלקנות OC במפעל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2015, 20:39

האמת, ב680$ מקבלים כרטיס שנותן ביצועים טובים מSLI של 970GTX. ואו, אחלה VALUE לכסף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 יוני 2015, 20:41

מדגדג לי לקנות 980TI. בחיי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יוני 2015, 20:43

DrKeo כתב:האמת, ב680$ מקבלים כרטיס שנותן ביצועים טובים מSLI של 970GTX. ואו, אחלה VALUE לכסף.

לא חשבתי על זה ככה. נקודה טובה.

---

קליימן, לך על זה. תהייה עם הPC הכי חזק בפורום :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 01:50

תוכל להריץ את זה קליימן, נראה יותר מתאים לפס5 מאשר 4. רץ בUE4 :)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 יולי 2015, 16:48

Nvidia has been naughty this year. לדפוק את משתמשי AMD על בסיס קבוע זה בסדר, נכון NVIDIA?

מציע לכול המאוהבים של Nvidia לקרוא כמה עובדות שהם עשו השנה ובשנים האחרונות עם הכרטיסים שלהם, יכול להיות שתופתעו (ולא לטובה.. אלא אם כן אתם אוהבים לראות אנשים אחרים נדפקים בגלל זה).

זה לא מפתיע שחברה דופקת כול כך הרבה אנשים בשביל שהכרטיסים שלה ירוצו הכי טוב, אז אני בטוח שאם גם AMD הייתה רוצה לדפוק את כולם עם התאמות ואופטימיזציה בכול מחיר גם אם זה עולה בחוויה של אחרים, הכרטיסים שלהם גם היו נחשבים "הכי טובים", ולטעמי.. הכרטיסים שלהם באמת טובים, מחיר+, אמינות+, ביצועים?++ ביחס למחיר וממש לא רחוקים מכרטיסים של NVIDIA, להפך ההפרש הוא כול כך מינורי.

הכרטיס הבא שלי הוא של AMD, לא מוכן לתמוך בחברה שמחרבנת על אנשים ככה כדי להרוויח כסף
http://imgur.com/gallery/infKKxv

ונדב, זה ממש נראה אמיתי בחיי.. מדהים.
נערך לאחרונה על ידי Yahel12 ב 01 יולי 2015, 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 17:03

אין לי ולו תלונה אחת לNVIDIA שעושה כל שביגולתה על מנת לשלוט בשוק.
אם יש לך טענות כלשהן - תפנה אותן לWB או CD PROJEKT או UBISOFT שהסכימו לפתח את המשחקים שלהם עם טכנולוגיות שבלעדיות או "מותאמות" טוב יותר עבור הכרטיסים של NVIDIA ותחרים את המשחקים שלהן. תהיה בטוח שאם כל בעלי AMD יתחילו להחרים משחקים כאלו - תראה שינוי בטקטיקה של המפתחות... אלא אם AMD תמשיך לרדת במכירות ואז זה יהיה מיעוט כה זניח שלא יזיז להם.
הרי NVIDIA יכולים לקפוץ עד מחר ולפתח עוד ועוד טכנולוגיות, אבל בלי חברות המשחקים שמשתפות איתן פעולה - זה לא יכול היה לעבוד. תהיה בטוח שAMD היו גם כן עושים את זה, ואפילו הם עשו זאת עם TR, ואני לא באתי בטענות לAMD לשנייה. אם כבר אז ביאס אותי שSQUARE ENIX הסכימו לעשות פיצ'ר בלעדי לחברה שאין לה שליטה בשוק, ובכך מעטים יכלו להנות מאפקט השיער המתקדם של AMD כמו שצריך. אבל מה לעשות, NVIDIA בזמנו עדיין לא שחררה את הHAIRWORKS שלה, ויכולתי לתקוע את הבאסה שלי באוזן.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 יולי 2015, 17:05

Laskin כתב:אין לי ולו תלונה אחת לNVIDIA שעושה כל שביגולתה על מנת לשלוט בשוק.
אם יש לך טענות כלשהן - תפנה אותן לWB או CD PROJEKT או UBISOFT שהסכימו לפתח את המשחקים שלהם עם טכנולוגיות שבלעדיות או "מותאמות" טוב יותר עבור הכרטיסים של NVIDIA ותחרים את המשחקים שלהן. תהיה בטוח שאם כל בעלי AMD יתחילו להחרים משחקים כאלו - תראה שינוי בטקטיקה של המפתחות... אלא אם AMD תמשיך לרדת במכירות ואז זה יהיה מיעוט כה זניח שלא יזיז להם.
הרי NVIDIA יכולים לקפוץ עד מחר ולפתח עוד ועוד טכנולוגיות, אבל בלי חברות המשחקים שמשתפות איתן פעולה - זה לא יכול היה לעבוד. תהיה בטוח שAMD היו גם כן עושים את זה, ואפילו הם עשו זאת עם TR, ואני לא באתי בטענות לAMD לשנייה. אם כבר אז ביאס אותי שSQUARE ENIX הסכימו לעשות פיצ'ר בלעדי לחברה שאין לה שליטה בשוק, ובכך מעטים יכלו להנות מאפקט השיער המתקדם של AMD כמו שצריך. אבל מה לעשות, NVIDIA בזמנו עדיין לא שחררה את הHAIRWORKS שלה, ויכולתי לתקוע את הבאסה שלי באוזן.

את האמת שרק עכשיו קראתי את התגובות הקודמות וראיתי שדיברתם על הGTX 980 TI OC, אבל פירסמתי את זה ממש בלי קשר אלא סתם בתור פרסום.. ולסקין מה שהכי מעצבן פה, זה שלא מספיק שהם מגלגלים המון כסף מהכרטיסים שלהם, הם גם שולטים בשוק בצורה מפחידה והם פשוט רוצים עוד ועוד כסף וזה מגעיל אותי.. חברה גרידית שממשיכה לרדוף אחרי כסף, ועוד כסף, ועוד הרבה כסף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 17:06

ואו יהל, פשוט ואו :)
חוץ מזה שחצי מהטענות כאן הן שקריות או מטומטמות מהשורש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 17:11

א. LOL
ב. תרשה לי רק להזכיר לך שNVIDIA לא נמצאים שם כפילנתרופים, אלא כל המטרה שלה, כחברה נסחרת בבורסה - היא כסף. כסף, ועוד כסף.
אתה חושב שאת AMD מעניין משהו אחר? טעית.
תרשה לי בבקשה לשאול בן כמה אתה...?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2015, 17:13

אני די בטוח שהמטרה של כל חברה. בין אם נסחרת בבורסה ובין אם לא היא ריווחיות אבל אולי אני טועה :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 17:16

לא, יש חברות שהמטרה שלהן אינה רווח מקסימלי, אלא לעזור לנזקקים, לטבע, לחברה... חברות כאלה, מן הסתם - אינן נסחרות בבורסה :)
(אבל הן גם לא מייצרות מוצרים)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2015, 17:17

לא אמרתי רווח מקסימלי... אמרתי ריווחיות. גם חברות not for profit הם for profit בריבוע. לא מאה אחוז מהם אבל לא רחוק ממאה אחוז.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 17:20

שוב, חברות פילנתרופיות בונות על תרומות, ולא צריכות להציג רווחים, הן פועלות לפי מה שיש או מה שצפוי שיהיה, ולא צריכות "להחזיר" את הסכום שהן מוציאות. אלא אם זה "להחזיר" בהרגשה טובה, שהן עזרו לאנשים :)
יש שיקראו לזה עמותות, אבל יש שמגדירות עצמן כחברות.

לא רלוונטי יותר מדי, אנחנו גם ככה רק מדברים על חברות שמייצרות מוצרים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2015, 17:24

כמובן, שוב, בגלל זה כתבתי ריווחיות. הם צריכות להיוןת ריווחיות..ץ מה זה משנה מקור הכסף? "תרומה" או "תשלום"? אבל אני מפסיק... בסוף נגיע לביטוח לאומי מהת'רד האחר :)
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2015, 17:29

הן לא "צריכות" להיות רווחיות, כי אם הן יפעלו בהפסד זה לא ישנה הרבה את התמיכה בהן, ואולי אפילו להפך - אנשים ימהרו לתמוך יותר כדי שיצאו מהמצב. כשחברה נסחרת מדווחת על הפסדים אנשים לא ממהרים לעזור לה, כי אין פה עניין של "עזרה" אלא של רצון לעשות כסף. אבל זה מפשיט את הדיון הרחב שגם ככה לא נכנס אליו, ונעזוב את זה.
יהל - מציע לך לראות איזה CAPITALISM 101 ביוטיוב, רצוי איזו הרצאה של מילטון פרידמן על השוק החופשי, על הבורסה... זה מאוד חשוב לחיים בכלל, ולנאיביות בפרט ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יולי 2015, 17:31

Yahel12 כתב:
Laskin כתב:אין לי ולו תלונה אחת לNVIDIA שעושה כל שביגולתה על מנת לשלוט בשוק.

את האמת שרק עכשיו קראתי את התגובות הקודמות וראיתי שדיברתם על הGTX 980 TI OC, אבל פירסמתי את זה ממש בלי קשר אלא סתם בתור פרסום.. ולסקין מה שהכי מעצבן פה, זה שלא מספיק שהם מגלגלים המון כסף מהכרטיסים שלהם, הם גם שולטים בשוק בצורה מפחידה והם פשוט רוצים עוד ועוד כסף וזה מגעיל אותי.. חברה גרידית שממשיכה לרדוף אחרי כסף, ועוד כסף, ועוד הרבה כסף.

וכדי להרוויח כסף ועוד כסף ועוד הרבה כסף הם מייצרים מוצרים טובים יותר בכל קנה מידה עבור כל הצרכנים.
רדיפה של אנשים אחרי הצלחה, זו הדרך הכי טובה שמצאנו עד היום, לדאוג שאנשים יהיו בפרודקטיביות המקסימלית שלהם. אם זו הסיבה שהם שולטים בשוק בצורה כל כך מרשימה, המשמעות היא שלAMD פשוט לא חשוב מספיק להצליח בשוק ובגלל זה הם כושלים כל כך, כבר תקופה לא קצרה.
נקווה שבמקרה וAMD תפסיק לפעול (ואם הם לא מסוגלים לפחות להוריד מחירים באופן חד, זו סכנה ממשית), תכנס לשוק יצרנית אחרת, שכן יהיה לה מספיק רצון להצליח.

ה"כתבה" שהבאת היא פחות או יותר רק שטויות ושקרים.
תתחדש בכרטיס AMD החדש שלך, אם אתה רוצה. רק קח בחשבון שזה לא הגיוני שאתה קונה כרטיס מסך שנותן לך פחות, בשביל יותר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים