Nucleus_Dawn כתב:ביליתי את 90 הדקות האחרונות בלנסות לגרום לKOTOR לעבוד על הלפטופ שלי, ללא הצלחה.
עקבתי אחרי מספר מדריכים שמצאתי באינטרנט ואפילו הורדתי איזו תוכנה שאמורה לדאוג לחווית חלון ללא גבולות טובה. כלום לא עבד. תמיד התמונה לא היתה במקום (יותר מידי ימינה ולמטה). לא משנה כמה התאמצתי וניסיתי. המשחק עבד בסדר גמור. ב60 FPS חלק והכל. פשוט לא ראיתי חלק מהתמונה וזה די זוועה.
נו, שוין. אני אחשוב על משחק אחר לתקופת המבחנים (צריך לשחק קצת, כדי לנקות את הראש אחרי 8-10 שעות לימוד בכל יום).
Laskin כתב:למה אנשים מחפשים לשחק ב"חלון ללא גבולות", אף פעם לא הבנתי...
Laskin כתב:אז MSI הוציאו גירסת OC ל980TI והוא פשוט מפציץ בביצועים...
מציע לראות את כל הבדיקות שיש שם, אין לי כח לשים תמונות עם התוצאות, אבל איזה כרטיס מטורף זה! אמנם 680 דולר אבל מטורף![]()
http://www.guru3d.com/articles-pages/ms ... iew,1.html
DrKeo כתב:האמת, ב680$ מקבלים כרטיס שנותן ביצועים טובים מSLI של 970GTX. ואו, אחלה VALUE לכסף.
Laskin כתב:אין לי ולו תלונה אחת לNVIDIA שעושה כל שביגולתה על מנת לשלוט בשוק.
אם יש לך טענות כלשהן - תפנה אותן לWB או CD PROJEKT או UBISOFT שהסכימו לפתח את המשחקים שלהם עם טכנולוגיות שבלעדיות או "מותאמות" טוב יותר עבור הכרטיסים של NVIDIA ותחרים את המשחקים שלהן. תהיה בטוח שאם כל בעלי AMD יתחילו להחרים משחקים כאלו - תראה שינוי בטקטיקה של המפתחות... אלא אם AMD תמשיך לרדת במכירות ואז זה יהיה מיעוט כה זניח שלא יזיז להם.
הרי NVIDIA יכולים לקפוץ עד מחר ולפתח עוד ועוד טכנולוגיות, אבל בלי חברות המשחקים שמשתפות איתן פעולה - זה לא יכול היה לעבוד. תהיה בטוח שAMD היו גם כן עושים את זה, ואפילו הם עשו זאת עם TR, ואני לא באתי בטענות לAMD לשנייה. אם כבר אז ביאס אותי שSQUARE ENIX הסכימו לעשות פיצ'ר בלעדי לחברה שאין לה שליטה בשוק, ובכך מעטים יכלו להנות מאפקט השיער המתקדם של AMD כמו שצריך. אבל מה לעשות, NVIDIA בזמנו עדיין לא שחררה את הHAIRWORKS שלה, ויכולתי לתקוע את הבאסה שלי באוזן.
Yahel12 כתב:Laskin כתב:אין לי ולו תלונה אחת לNVIDIA שעושה כל שביגולתה על מנת לשלוט בשוק.
אם יש לך טענות כלשהן - תפנה אותן לWB או CD PROJEKT או UBISOFT שהסכימו לפתח את המשחקים שלהם עם טכנולוגיות שבלעדיות או "מותאמות" טוב יותר עבור הכרטיסים של NVIDIA ותחרים את המשחקים שלהן. תהיה בטוח שאם כל בעלי AMD יתחילו להחרים משחקים כאלו - תראה שינוי בטקטיקה של המפתחות... אלא אם AMD תמשיך לרדת במכירות ואז זה יהיה מיעוט כה זניח שלא יזיז להם.
הרי NVIDIA יכולים לקפוץ עד מחר ולפתח עוד ועוד טכנולוגיות, אבל בלי חברות המשחקים שמשתפות איתן פעולה - זה לא יכול היה לעבוד. תהיה בטוח שAMD היו גם כן עושים את זה, ואפילו הם עשו זאת עם TR, ואני לא באתי בטענות לAMD לשנייה. אם כבר אז ביאס אותי שSQUARE ENIX הסכימו לעשות פיצ'ר בלעדי לחברה שאין לה שליטה בשוק, ובכך מעטים יכלו להנות מאפקט השיער המתקדם של AMD כמו שצריך. אבל מה לעשות, NVIDIA בזמנו עדיין לא שחררה את הHAIRWORKS שלה, ויכולתי לתקוע את הבאסה שלי באוזן.
את האמת שרק עכשיו קראתי את התגובות הקודמות וראיתי שדיברתם על הGTX 980 TI OC, אבל פירסמתי את זה ממש בלי קשר אלא סתם בתור פרסום.. ולסקין מה שהכי מעצבן פה, זה שלא מספיק שהם מגלגלים המון כסף מהכרטיסים שלהם, הם גם שולטים בשוק בצורה מפחידה והם פשוט רוצים עוד ועוד כסף וזה מגעיל אותי.. חברה גרידית שממשיכה לרדוף אחרי כסף, ועוד כסף, ועוד הרבה כסף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 16 אורחים