bling כתב:דווקא לא התלהבתי מסקיילבאונד, לא נראה לי כיפי, אולי לחובבי דיינסטי ווריורס ומונסטר האנטר זה נראה מגניב, אני לא מתחבר לסגנון הזה.
את קראקדאון לא ממש חשפו, הראו קטעי גיימפליי קטנים אבל ציפיתי להדגמה יותר מסודרת ולא לסרטון פרסומי בסגנון EA, מה שכן הקונספט נראה מבטיח ושאפתני עם ה 100% סביבה הריסה.
QB היה הכי מרשים לדעתי.
Nuckleus כתב:מוזר... הייתי בטוח שתתלהב. זה נראה לגמרי הורייזן עם סגנון אומנותי יפני.
בכל מקרה, ההנחות שלך על המשחק, כל אחת ואחת מהן, לא מבוססות במיוחד.
DrKeo כתב:הם לא אמרו שזה אקשן RPG עולם פתוח בהתחלה? כלומר הם ממש אמרו את זה לפני ההדגמה לא?
Yahel12 כתב:לא הבנתי על מה אתם מדברים בנוגע לFPS.. אצלי השידור היה מצוין הכול רץ חלק (לא 60FPS אבל 30), לטעמי תצוגה מאוד מאוד דלה.. ושום דבר חדש.
Kazz כתב:תכריזו כבר על MCC למחשב, יא מציקים. בגרמניה, ימים ספורים אחרי השיגור של W10. ההזדמנות המושלמת למיקרוסופט לפרוע את השטרות ולא קיבלנו דבר שונה מE3. עדיין צעדי תינוק קטנים.
--
לארה קרופט רוצחת ההמונים. תמיד מראים את ההדגמות הארוכות שלה רוצחת אנשים ואז בסוף אומרים 'אה, יש גם קברים. הנה 5 שניות שלהם! אנחנו מבטיחים!'. כנראה נצטרך לחכות עד שהמשחק ייצא כדי לדעת כמה שונה המשחק הזה מהריבוט.
--
QB משעמם. משחק TPS סינמטי? רמדי פספו את הדור הקודם. לא נראה מעניין כלל. שמו גימיק של הזמן שגורם לדברים להראות מדליק. אבל אתה עדיין רץ ולוחץ כפתור בשביל טייקדאון. ודמות השחקן OP בטירוף לבטח מול האוייבים הרגילים.
--
זה נתון לפרשנות אם ה100% הרס בקראקדאון 3 שמור למצב המולטיפלייר או שזה גם לסינגל. אותו דבר לגבי הצורך להיות מחובר בשביל להנות מזה. האם המשחק יחייב חיבור אונליין רציף גם עבור הקמפיין? האם כשאתה אופליין זה פשוט יצמצם את דינמיקת ההרס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים