נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 14:15

אנשים פה מרימים התערבות על GTA6? כי אם כן אני לגמרי פותח נושא התערבויות רשמי...
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2015, 14:21

אני זורם, אבל לא רואה סיבה לפתוח נושא. צריך טבלה, קובץ גוגל דוקס פתוח שנוכל לעיין בו מדי פעם ולעדכן ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 14:25

צריך גם מקום לדבר על זה וגם מקום להכניס עוד ועוד התערבויות כי יש אחת בערך כל שבועיים כאן :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 14:25

כבר רצו פה כמה התערבויות, על GTA, על VR, אני בטוח שהיו עוד דברים ששחכנו מהם כי אף אחד לא מתעד פה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 14:29

bling כתב:כבר רצו פה כמה התערבויות, על GTA, על VR, אני בטוח שהיו עוד דברים ששחכנו מהם כי אף אחד לא מתעד פה :)

בדיוק! זאת המטרה!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2015, 14:31

אז כמו שאמרתי - רצוי מסמך פתוח מאשר נושא שאף אחד לא יעדכן ואם כן יהיו בו בעיקר דיונים לא קשורים :)
רוצים התערבויות? אז ישר למספרים, ואת הדיונים נעשה בנושא המתאים :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 14:46

Laskin כתב:אז כמו שאמרתי - רצוי מסמך פתוח מאשר נושא שאף אחד לא יעדכן ואם כן יהיו בו בעיקר דיונים לא קשורים :)
רוצים התערבויות? אז ישר למספרים, ואת הדיונים נעשה בנושא המתאים :D

לתחזק נצטרך לעשות כך או כך, אבל כאן יהיה לך נושא שמתעדכן כל הזמן ונשאר רלוונטי מול העיניים של כולנו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2015, 14:49

לדעתי זה פשוט לא יהיה מסודר. אבל אפשר לערוך את ההודעה הראשית... מה שנח לך, אתה זה שתעדכן את זה גם ככה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 14:50

צריך לפתוח תת פורום חדש בשם התערבויות!
(מהנסחפים)

סתם, באמת לא יודע אם זה שווה נושא ספיישל, חלק מההתערבויות פה זה בטווח של שנים, צריך באמת לדעתי להחזיק תיעוד מינימלי וזהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 14:56

bling כתב:צריך לפתוח תת פורום חדש בשם התערבויות!
(מהנסחפים)

סתם, באמת לא יודע אם זה שווה נושא ספיישל, חלק מההתערבויות פה זה בטווח של שנים, צריך באמת לדעתי להחזיק תיעוד מינימלי וזהו.

רק לפני יום לאסקין שלף לך כאן ציטוטים של קאז מלפני שנתיים, העניין של השנים לא יפריע :)

אז יאללה, יש כאן מספרים של התערבויות? זאת תהיה נקודת פתיחה טובה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 15:00

נקודה לזכות המחנה שמאמין ש GTA6 ישבור את השיאים של קודמו, GI.BIZ בדק ומצא שהמכירות של התוכנה עלו ביחס לדור הקודם בזמן המקביל (כשמורידים את נינטנדו מהמשוואה):
תמונה

עם נינטנדו:
תמונה

The annual numbers take into account the staggered launch cycle, so year 1 comprises different sales years for Xbox 360 and PS3. The data shows that the Sony and Microsoft platforms have outperformed their 7th generation counterparts, especially in the first two years of the cycle. The 8th generation outperforms the 7th generation even in an analysis that excludes DLC, which now accounts for an additional 5-10 percent of software sales.

הם מסבירים גם שהמוביל אכל את ההכנסות של השוק הקונסולות הקז'ואלי, מהלך שנינטנדו בעיקר נפגעה ממנו, לא MS וסוני ששמרו על כוחן:

The data shows how much the "Wii bubble" contributed to the explosive growth in software sales in 2008, the year the Wii really took off as a family and party device. This data corroborates a broader theme EEDAR has seen across our research - new, shortened gaming experiences that have added diversity to the market, especially mobile, have cannibalized the casual console market, not the core console market. People will find the best platform to play a specific experience, and for many types of experiences, that is still a sofa, controller, and 50 inch flat-screen TV.

זה גם מסביר את המצב הנוכחי של נינטנדו, השוק שבו היא פעלה נפל חזק כשזה הגיע לקונסולות, בעוד שסוני ו MS רק הגדילו את הכח שלהן, עכשיו היא צריכה להיאבק לקחת חלק מהעוגה של סוני ו MS כשהיא בעמדת נחיתות לא קטנה אחרי שלא היתה במשחק כמה שנים טובות בזמן שהמתחרות המשיכו לבנות את עצמן, אם היא מנסה עם ה NX להחזיר את בועת ה WII אני צופה לה כישלון גדול.
מה שכן היא מתרחבת למובייל שם יש לה את הקהל ההוא שקנה את ה WII בהמוניו, יש להם פוטנציאל הצלחה ענקי שם.

המחקר המלא:
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... ever-eedar
------------------------------------------

בקשר להתערבויות, למרות המחקר הנ"ל, אני מאמין ש GTA6 יסגור על 30+ מליון יחידות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 15:02

ואני משער שלסקין אומר 60+ כי הוא אמר שהוא יעבור את GTA5 לא? :)
בנושא המחקר, זה מאוד דומה למה שדברנו עליו בת'רד נינטנדו כבר כמה שנים טובות. הקז'ואל בוגדניים, הם עוברים לאייפונים ואייפדים ונינטנדו פגעה עם ברק בבקבוק עם הWII מה שכנראה לא ישתחזר יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2015, 15:14

נו.. גם DOC פתוח לכולם וגם עוד ת'רד לזיין בו בשכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 15:17

DrKeo כתב:ואני משער שלסקין אומר 60+ כי הוא אמר שהוא יעבור את GTA5 לא? :)
בנושא המחקר, זה מאוד דומה למה שדברנו עליו בת'רד נינטנדו כבר כמה שנים טובות. הקז'ואל בוגדניים, הם עוברים לאייפונים ואייפדים ונינטנדו פגעה עם ברק בבקבוק עם הWII מה שכנראה לא ישתחזר יותר.

המחקר גם סותר את ההנחה שהמובייל הורג את השוק של הקור, כמו שרואים שם, מדובר בשווקים נפרדים שחיים ומשגשגים באופן עצמאי בלי לדרוך אחד על השני (לפחות במערב, יפן זה סיפור שונה), סוני ו MS שמכוונות ל CORE רק הגדילו את המספרים גם במכירות תוכנה וגם בחומרה וזה למרות שגם המובייל גדל בזמן הזה.

רק נינטנדו כידוע נפגעה חזק מההצלחה הגוברת של המובייל, קשה לאמר אם הם מתחרטים על ה WII, בכל זאת זה הולך להחזיק אותם כמה שנים טובות הכסף הקל שהם עשו שם, אבל הם בטח לא מרוצים מאיך שהשוק נראה היום, מהבחינה הזו MS וסוני ניצחו אותה בדור הקודם כי השוק המשיך איתם ולא עם נינטנדו.

לפחות יש כמה סימנים חיוביים שה NX מכוונת לקהל של הדור הבא, בעיקר סקוור שלא מפסיקה לפלוט את זה שהיא עובדת על דברים כמו DQ ועכשיו גם הם אמרו שהם לא שוללים פורט של FF 14 ל NX, נשמע לפחות מזה שאולי היא מכוונת לקור.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 11 אוגוסט 2015, 15:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2015, 15:19

תזכרו שגם בטח יצא GTA6 על הNX
:P
וכן, אפשר לכתוב 60 מליון, למרות שאני מאמין שגם GTA V יעבור את זה, אבל נגיד שאנחנו מדברים על חצי שנה מרגע שיוצא הרימאסטר? :D

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 16:31

אבל מה יקרה אם GTA6 לא יצא לקראת סוף הדור?

כל ההתערבות הלכה לטימיון :)

ואתה מאוד אופטימי (כרגיל) ש GTA 6 יצא על ה NX, הלוואי, אם זה יקרה זה אומר שנינטנדו שיחקה אותה בענק, לא רק בזה שבנו חומרה ברמה גבוהה מספיק אלא שגם הצליחו לרתום את צד ג' לפיתוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 16:40

bling כתב:
DrKeo כתב:ואני משער שלסקין אומר 60+ כי הוא אמר שהוא יעבור את GTA5 לא? :)

המחקר גם סותר את ההנחה שהמובייל הורג את השוק של הקור, כמו שרואים שם, מדובר בשווקים נפרדים שחיים ומשגשגים באופן עצמאי בלי לדרוך אחד על השני (לפחות במערב, יפן זה סיפור שונה), סוני ו MS שמכוונות ל CORE רק הגדילו את המספרים גם במכירות תוכנה וגם בחומרה וזה למרות שגם המובייל גדל בזמן הזה.

רק נינטנדו כידוע נפגעה חזק מההצלחה הגוברת של המובייל, קשה לאמר אם הם מתחרטים על ה WII, בכל זאת זה הולך להחזיק אותם כמה שנים טובות הכסף הקל שהם עשו שם, אבל הם בטח לא מרוצים מאיך שהשוק נראה היום, מהבחינה הזו MS וסוני ניצחו אותה בדור הקודם כי השוק המשיך איתם ולא עם נינטנדו.

לפחות יש כמה סימנים חיוביים שה NX מכוונת לקהל של הדור הבא, בעיקר סקוור שלא מפסיקה לפלוט את זה שהיא עובדת על דברים כמו DQ ועכשיו גם הם אמרו שהם לא שוללים פורט של FF 14 ל NX, נשמע לפחות מזה שאולי היא מכוונת לקור.

אבל מישהו אשכרה חשב שהקהל של קנדי קארש ואנצ'רטד הוא אותו קהל? אני לא זוכר מישהו פה בפורום אומר שהקז'ואל אוכלים את הקור, רק שהקור גדל עם השנים.

בנושא הNX, בלי להתלהב יתר על מידה מוקדם מדי. FF14 קיים גם על הפס3 ו-DQ הולך לצאת גם ל3DS (אולי גרסה אחרת אבל עדין) כך שלא צריך לקפוץ למסקנות שהNX אשכרה קונסולה אמיתית ולא WIIU עטופה מחדש סטייל הWII והקיוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 16:58

לא יודע אם בפורום הזה אבל כן היה טופיק שכזה באופן כללי שהמובייל יכול להרוס את התעשייה המסורתית.

ד"א מעניין איך הטבלה היתה נראית אם במקום נינטנדו היינו מצרפים את ה PC, היום הוא חזק יותר מתמיד והוא בטח פקטור גדול יותר מאשר בתקופת ה PS360, רואים גם בזה שכמעט הכל יוצא אליו בו זמנית, די ברור שגם לו יש תרומה יפה לתעשייה (ולא רק במשחקי F2P וכאלו).

וכן צודק שלא צריך לחגוג עם ה NX, למרות שקשה לי להאמין שקונסולה שתקבל פורט של FF14 תקבל דווקא את הגרסה של ה 3DS כשזה נוגע ל DQ, למרות שעם נינטנדו וכל התיאוריות ההיברידיות לך תדע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 17:18

אי אפשר לדעת עם נינטנדו כלום, הם מטורפים על כל הראש :)

בנושא הPC, באמת מעניין. ביחוד כשמחשיבים מנויים, אדם שמשחק WOW לבד מכניס כמו 3 משחקי ריטייל בשנה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2015, 17:29

אני חושב שמקסימום מישהו הביא הערכה כזאת של איזה אנאליסט או חברה וכולם פה אמרו "פחחחח" אחד מהדהד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 17:34

swiss-the-engine כתב:אני חושב שמקסימום מישהו הביא הערכה כזאת של איזה אנאליסט או חברה וכולם פה אמרו "פחחחח" אחד מהדהד.

שמע זה לא כזה מופרך שאנשים יעברו לשחק במובייל ולא יהיה להם כח/זמן/ יכולת ריכוז למשחקים מסורתיים, ביפן הרי זה קרה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2015, 17:50

די נו... בוא נסכים שמיפן לא ניקח דוגמא בחיים לגבי שום דבר :)
ולא, זה מופרך מאוד. אתה הרגשת ככה אי פעם? יתרה מזאת, אי פעם הרגשת (אם היה לך גייםבוי או גיימגיר או PSP) שהקונסולה הניידת שלך מורידה לך את החשק להדליק את הקונסולה הנייחת שלך?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 אוגוסט 2015, 18:12

היה לי גיים גיר, זה היה זבל אז ברור שזה לא הוריד לי את החשק :)

אבל אתה לא צריך לשאוב דוגמאות ממני או ממך, יש דורות חדשים של ילדים עם יכולת ריכוז שנעה בין 15 שניות ל 3 דקות שמותאמת לקליפים מצחיקים ביוטיוב, אם הדורות הללו לא הולכים להמשך למשחק שצריך לשבת בו על התחת כמה שעות טובות ובמקום זה יעדיפו סיפוק מהיר בסלולרי אז כן, זה יכול לקרות תיאורתית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2015, 18:15

הדור היום משחק COD והיילו בדיוק כמו הדור הקודם, המקללים באונליין יעידו :)
גיימינג קור ישאר בדיוק כמו שסרטי קולנוע ישארו לעד, זה משהו שאי אפשר להחליף אותו אלה אם בגרסה מתקדמת יותר של אותו דבר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2015, 18:23

bling כתב:היה לי גיים גיר, זה היה זבל אז ברור שזה לא הוריד לי את החשק :)

אבל אתה לא צריך לשאוב דוגמאות ממני או ממך, יש דורות חדשים של ילדים עם יכולת ריכוז שנעה בין 15 שניות ל 3 דקות שמותאמת לקליפים מצחיקים ביוטיוב, אם הדורות הללו לא הולכים להמשך למשחק שצריך לשבת בו על התחת כמה שעות טובות ובמקום זה יעדיפו סיפוק מהיר בסלולרי אז כן, זה יכול לקרות תיאורתית.

הגיימגיר היה מעולה חוץ מבזמן בטריה... לא מבין את החוסר חיבה אליו.

אני לא חושב שזה מייצג ילדים... אני חושב שמי שאומר את זה נשמע קצת זקן :)
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים