bling כתב:כבר רצו פה כמה התערבויות, על GTA, על VR, אני בטוח שהיו עוד דברים ששחכנו מהם כי אף אחד לא מתעד פה
Laskin כתב:אז כמו שאמרתי - רצוי מסמך פתוח מאשר נושא שאף אחד לא יעדכן ואם כן יהיו בו בעיקר דיונים לא קשורים
רוצים התערבויות? אז ישר למספרים, ואת הדיונים נעשה בנושא המתאים
bling כתב:צריך לפתוח תת פורום חדש בשם התערבויות!
(מהנסחפים)
סתם, באמת לא יודע אם זה שווה נושא ספיישל, חלק מההתערבויות פה זה בטווח של שנים, צריך באמת לדעתי להחזיק תיעוד מינימלי וזהו.

The annual numbers take into account the staggered launch cycle, so year 1 comprises different sales years for Xbox 360 and PS3. The data shows that the Sony and Microsoft platforms have outperformed their 7th generation counterparts, especially in the first two years of the cycle. The 8th generation outperforms the 7th generation even in an analysis that excludes DLC, which now accounts for an additional 5-10 percent of software sales.
The data shows how much the "Wii bubble" contributed to the explosive growth in software sales in 2008, the year the Wii really took off as a family and party device. This data corroborates a broader theme EEDAR has seen across our research - new, shortened gaming experiences that have added diversity to the market, especially mobile, have cannibalized the casual console market, not the core console market. People will find the best platform to play a specific experience, and for many types of experiences, that is still a sofa, controller, and 50 inch flat-screen TV.
DrKeo כתב:ואני משער שלסקין אומר 60+ כי הוא אמר שהוא יעבור את GTA5 לא?
בנושא המחקר, זה מאוד דומה למה שדברנו עליו בת'רד נינטנדו כבר כמה שנים טובות. הקז'ואל בוגדניים, הם עוברים לאייפונים ואייפדים ונינטנדו פגעה עם ברק בבקבוק עם הWII מה שכנראה לא ישתחזר יותר.
bling כתב:DrKeo כתב:ואני משער שלסקין אומר 60+ כי הוא אמר שהוא יעבור את GTA5 לא?
בנושא המחקר, זה מאוד דומה למה שדברנו עליו בת'רד נינטנדו כבר כמה שנים טובות. הקז'ואל בוגדניים, הם עוברים לאייפונים ואייפדים ונינטנדו פגעה עם ברק בבקבוק עם הWII מה שכנראה לא ישתחזר יותר.
המחקר גם סותר את ההנחה שהמובייל הורג את השוק של הקור, כמו שרואים שם, מדובר בשווקים נפרדים שחיים ומשגשגים באופן עצמאי בלי לדרוך אחד על השני (לפחות במערב, יפן זה סיפור שונה), סוני ו MS שמכוונות ל CORE רק הגדילו את המספרים גם במכירות תוכנה וגם בחומרה וזה למרות שגם המובייל גדל בזמן הזה.
רק נינטנדו כידוע נפגעה חזק מההצלחה הגוברת של המובייל, קשה לאמר אם הם מתחרטים על ה WII, בכל זאת זה הולך להחזיק אותם כמה שנים טובות הכסף הקל שהם עשו שם, אבל הם בטח לא מרוצים מאיך שהשוק נראה היום, מהבחינה הזו MS וסוני ניצחו אותה בדור הקודם כי השוק המשיך איתם ולא עם נינטנדו.
לפחות יש כמה סימנים חיוביים שה NX מכוונת לקהל של הדור הבא, בעיקר סקוור שלא מפסיקה לפלוט את זה שהיא עובדת על דברים כמו DQ ועכשיו גם הם אמרו שהם לא שוללים פורט של FF 14 ל NX, נשמע לפחות מזה שאולי היא מכוונת לקור.
swiss-the-engine כתב:אני חושב שמקסימום מישהו הביא הערכה כזאת של איזה אנאליסט או חברה וכולם פה אמרו "פחחחח" אחד מהדהד.
bling כתב:היה לי גיים גיר, זה היה זבל אז ברור שזה לא הוריד לי את החשק
אבל אתה לא צריך לשאוב דוגמאות ממני או ממך, יש דורות חדשים של ילדים עם יכולת ריכוז שנעה בין 15 שניות ל 3 דקות שמותאמת לקליפים מצחיקים ביוטיוב, אם הדורות הללו לא הולכים להמשך למשחק שצריך לשבת בו על התחת כמה שעות טובות ובמקום זה יעדיפו סיפוק מהיר בסלולרי אז כן, זה יכול לקרות תיאורתית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 70 אורחים