ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי רונן » 24 אוגוסט 2015, 13:14

DrKeo כתב:
רונן כתב:מה זה משנה איך היא תהיה, גם ככה רובכם לא תקנו אותה :)

נדב, תראה כמה זמן לוקח לך לקנות Xbox One ו-Playstation 3, אז אצל נינטנדו זה בוודאי לא יקרה.

ולא, היא לא עתידה להפתיע אותך.

הONE והפס4 הן קונסולות חסרות כל מטרה עד שיצאו להן משחקים, למה שאני אקנה אחת מהן? שיאספו אבק על המדף? אין לא לONE ולא לפס4 משחק אחד טוב בשוק לדעתי. אין מה לעשות עם פס4 עד שיוצא אנצ'רטד 4 ואין מה לעשות עם ONE עד שיצא QB וגם שניהם אולי לא ישכנעו אותי להוציא 2000 שקלים בשביל משחק בודד. אם נינטנדו תלך בדרך הטפשית של הWII והWIIU אז אתה צודק, כנראה שאני לא אקנה. אם היא תלך בדרך גיימרית אז 99% שאני כן אקנה.

סוני ומייקרוסופט הם לגיימרים, והנה זה לא מספיק. אתה באמת חושב שנינטנדו תציע לך יותר מאשר החברות האלה מציעות? גם אם היא תפנה להארדקור, אל תצפה שתפתח משחקים רבים להארדקור. נינטנדו זו נינטנדו. ממילא משחקי צד ג' שיצאו בעבורה יצאו לרוב גם בעבור הקונסולות האחרות. לא בשבילם תקנה אותה :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2015, 13:18

מריו, זלדה, מטרויד, מריו קארט וכדומה הם לא משחקים טובים לקור? עם כל הכבוד לסוני ומיקרוסופט, הWIIU אוכלת אותן בלי מלח מבחינת בלעדיים. פשוט היא קונסולה מתה.

עדין לא הבנת מה שאמרתי, אולי הפס4 והONE הן לקור אבל אין להן בלעדיים מעניינים עדין. יש לי PC חזק וכל מה שהן מציעות אני יכול לשחק כרגע. ביום שיהיה שם איזה אנצ'רטד דבר איתי, כרגע לא ממש.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2015, 18:29

רונן, אנחנו המיעוט.. אלו שמשדרגים את המחשב בקביעות ולא מחפשים את צד ג׳ בקונסולה, אלא רק את הבלעדיים.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 אוגוסט 2015, 01:13

נדב, אני לא חושב שמריו קארט מעניין אותך. אותי הוא לא מעניין.

אם נינטנדו תזנח את אמצעי השליטה המוזרים ותשקיע מאוד בצד א' כדי לשפר את הכמות (בלי לפגוע באיכות), גם אני אקנה את הקונסולה שלה.

אני פשוט לא אופטימי בעניין זה :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 01:59

רונן, אם זלדה החדש היה נראה כמו הורייזן ועולם פתוח אמיתי שנינו היינו קונים NX תוך שתי דקות :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 09:20

רוב הפורום פה היה קונה אותה אם זלדה היה נראה ככה (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 11:55

DrKeo כתב:רונן, אם זלדה החדש היה נראה כמו הורייזן ועולם פתוח אמיתי שנינו היינו קונים NX תוך שתי דקות :)

לא הספיקו לך ה 200 עולמות פתוחים שאתה משחק בשנה?
בכל אופן זלדה החדש אמור להיות עולם פתוח אמיתי ויש לו אחלה ART STYLE, ככה שמה מונע ממך לקנות את ה WIIU בשבילו? כי הוא לא מרשים גראפית כמו הוריזון?

נשמע לי כמו תירוץ...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 12:00

bling כתב:
DrKeo כתב:רונן, אם זלדה החדש היה נראה כמו הורייזן ועולם פתוח אמיתי שנינו היינו קונים NX תוך שתי דקות :)

בכל אופן זלדה החדש אמור להיות עולם פתוח אמיתי ויש לו אחלה ART STYLE, ככה שמה מונע ממך לקנות את ה WIIU בשבילו? כי הוא לא מרשים גראפית כמו הוריזון?

נשמע לי כמו תירוץ...

הוא משחק דור קודם, שיעשו לו פורט לדור הנוכחי (בהנחה שהNX תהייה משהו באזור הדור הנוכחי). זה מה שנדב תאר, רק מוגבל ופתטי. זה ההבדל בין איך שAC U נראה ואיך שAC IV נראה על קונסולות הדור הנוכחי וזה בלי לדבר על המגבלות הטכניות שמשפיעות על איך שמשחק עולם פתוח משוחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 12:10

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:

נשמע לי כמו תירוץ...

הוא משחק דור קודם, שיעשו לו פורט לדור הנוכחי (בהנחה שהNX תהייה משהו באזור הדור הנוכחי). זה מה שנדב תאר, רק מוגבל ופתטי. זה ההבדל בין איך שAC U נראה ואיך שAC IV נראה על קונסולות הדור הנוכחי וזה בלי לדבר על המגבלות הטכניות שמשפיעות על איך שמשחק עולם פתוח משוחק.

לא כל משחק פתוח הוא AC U שדוחף קהל ענק, יש כאלו שמבחינת גיימפליי הם אותו דבר רק הרבה יותר יפים, דוגמא לזה היא אינפיימס אבל גם באטמן אם לא היה את הבאטמוביל (שהרוב יגידו שהיא תוספת מיותרת בכל מקרה) הם די המשחקים הקודמים רק בעיר גדולה הרבה יותר (במקרה של באטמן) ובעיקר יפה הרבה יותר.

מי אמר שאם יעשו זלדה ל NX (בהנחה שזו מערכת מודרנית) שהוא יהיה עולם פתוח עם גיימפליי שלא אפשרי על הדור הקודם?
יכול להיות שזה יהיה זלדה עולם פתוח יפה יותר וזהו.

מה שאני מנסה לאמר בצורה קצת עקומה זה שזלדה לבד (או כל משחק לצורך העניין), לא משנה עד כמה מרשים, זה לא מספיק בשביל קונסולה חדשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 12:24

bling כתב:

נשמע לי כמו תירוץ...

שזאת קונסולה מתה ואני לא אקנה אותה בשביל משחק אחד ושהWIIU היא פס3 והפס3 לא מצליחה להחזיק עולמות פתוחים כמו פס4 כך שהמשחק יהיה עדין מלא באזורי טעינה, חיתוך לאזורים ואלוהים יודע מה. חולי שאני כבר לא רגיל אליו עכשיו שאני משחק בדור החדש.

ואני רק אציין שאם הוויצ'ר היה נראה כמו משחק דור קודם כנראה שהיינו מתלהבים ממנו הרבה פחות. בעולמות פתוחים היופי הוא חלק מהגיימפליי כי העולם צריך לעשות לך חשק לחקור אותו ולראות את היופי שלו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 12:38

bling כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:

נשמע לי כמו תירוץ...

לא כל משחק פתוח הוא AC U שדוחף קהל ענק, יש כאלו שמבחינת גיימפליי הם אותו דבר רק הרבה יותר יפים, דוגמא לזה היא אינפיימס אבל גם באטמן אם לא היה את הבאטמוביל (שהרוב יגידו שהיא תוספת מיותרת בכל מקרה) הם די המשחקים הקודמים רק בעיר גדולה הרבה יותר (במקרה של באטמן) ובעיקר יפה הרבה יותר.

מי אמר שאם יעשו זלדה ל NX (בהנחה שזו מערכת מודרנית) שהוא יהיה עולם פתוח עם גיימפליי שלא אפשרי על הדור הקודם?
יכול להיות שזה יהיה זלדה עולם פתוח יפה יותר וזהו.

מה שאני מנסה לאמר בצורה קצת עקומה זה שזלדה לבד (או כל משחק לצורך העניין), לא משנה עד כמה מרשים, זה לא מספיק בשביל קונסולה חדשה.

ברור שזלדה לבד לא מספיק. גם אנצ'רטד 4 לבד לא מספיק, אבל הוא כנראה יהיה האחראי לכך שאקנה PS4.
זלדה פשוט מסמל משהו. הוא יכול להיות בפועל מה שיטה את הכף, אבל מה שנדב אומר (להבנתי), זה שאם יהיה זלדה כזה, המשמעות היא שיהיו עוד משחקים כאלו מנינטנדו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 12:41

כן ברור, כשזלדה כזה ומטרויד כזה ומריו כזה ומריו קארט כזה ו-SSB כזה וכל צד ג' כזה... פתאום רוצים את הקונסולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 12:46

bling כתב:

נשמע לי כמו תירוץ...

לא, העניין הוא שאם זלדה היה נראה כמו הורייזן - אז זה אומר ככל הנראה שיש לקונסולה המון כח וסלדה לא חיה המשחק היחיד שיהיה עצום ומרשים, והקונסולה לא תהיה מוגבלת טכנית (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 12:56

DrKeo כתב:כן ברור, כשזלדה כזה ומטרויד כזה ומריו כזה ומריו קארט כזה ו-SSB כזה וכל צד ג' כזה... פתאום רוצים את הקונסולה.

בתכל'ס עם כל האהבה לנינטנדו יש 3 כותרים שמדברים לרוב הפורום פה שמעיד על עצמו שהיה קונה קונסולה שלהם אם היתה מודרנית- זלדה, מריו ומטרויד, זה לא כזה יותר ממה שמעניין אותך על ה XB1 נגיד.

אתה באמת תקנה SSB, מריו קארט, סטאר פוקס, XENOBLADE או ספלאטון?
לא ממש וכך גם אני מאמין השאר פה (לפי הטעם שלכם).

אני מסכים שעסקית זה יהיה צעד טוב לנינטנדו להיות עם קונסולה חזקה כי אז יבוא צד ג' שאומנם לא רלוונטי עבורכם אבל כן להמון שחקני קונסולות אחרים, פשוט לא חושב שלכם ספציפית יש היום הרבה תמריצים לקנות נינטנדו מלבד 3 מותגים גדולים, אם היתה שם רייר של פעם אז באמת זה היה שובר שיוויון גדול והקונסולה היתה שווה את זה, בגלל זה רונן צדק כשאמר שאם הם יפתחו יותר את צד א' אז היא תהיה אטרקטיבית לקנייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 13:00

אין ספק שנינטנדו צריכה חזק את הפיתוח צד א' שלהם אבל עדין הם יודעים להביא סוג של כיף שלא ממש קיים מחוץ לעולם של נינטנדו. אני חושב שהדבר הכי קרוב לנינטנדו שיש היום בחוץ זה רוקט ליג שהוא סוג של מריו סטרייקרס סופר מגניב :)

באמת שיש כל מני פרנצ'ייזים של נינטנדו שהייתי קונה בכיף אם הייתה לי הקונסולה שלהם. זה כמו שבחיים לא הייתי קונה פס4 בשביל משחק של דיוויד קייג' אבל אם היה לי פס4 אולי הייתי קונה משחק של דיוויד קייג'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 13:01

bling כתב:
DrKeo כתב:אתה באמת תקנה SSB, מריו קארט, סטאר פוקס, XENOBLADE או ספלאטון?
לא ממש וכך גם אני מאמין השאר פה (לפי הטעם שלכם).

לא, כן, לא, כן, כן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 13:04

כן קאוטיק היית קונה משחק מולטיפלייר שיורים בו צבעים אחד על השני? לא חשבתי שאתה שחקן מולטי חזק.
גם מריו קארט זה משחק בעיקר מולטי, באמת כיף לך להתחרות ב STORY MODE מול דונקי קונג או משהו?

XENOBLADE באמת מתאים לך, אבל KEO ולאסקין לא נראה לי בקטע של JRPG כזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 13:09

bling כתב:כן קאוטיק היית קונה משחק מולטיפלייר שיורים בו צבעים אחד על השני? לא חשבתי שאתה שחקן מולטי חזק.
גם מריו קארט זה משחק בעיקר מולטי, באמת כיף לך להתחרות ב STORY MODE מול דונקי קונג או משהו?

XENOBLADE באמת מתאים לך, אבל KEO ולאסקין לא נראה לי בקטע של JRPG כזה.

בוודאי שהייתי קונה משחק שיש בו קמפיין סינגל מצוין. למה שלא אעשה את זה? עשיתי את זה גם עם כמה משחקי COD ולהם היה קמפיין קצת יותר קצר משל ספלאטון והם לא היו קרובים ללהיות מיוחדים כמוהו.
בטח שכיף לי להתחרות בstory mode. יש לי 15 שעות במשחק הקארטינג של סוניק. רוצה לנחש כמה מהם היו אונליין? מה גם שמשחקי מירוצים הם בערך היחידים שאני כן נהנה לשחק אונליין. אם היו לי חברים עם המשחק של סוניק, הייתי משחק בכיף. כן שיחקתי עם חברים בsplit screen פעם-פעמיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 13:21

בלינג, בסופו של דבר לכל בעלת פלטפורמה יש את המשחקים שלה והם ממש מועטים. אצלי בספר לסוני יש אנצ'רטד, TLOU ו-GOW שהם באמת מעניינים אותי, כל השאר הם סוג של אולי שאם תהיה לי הקונסולה יש סיכוי שאני אקנה. למיקרוסופט יש את גירס, QB וקראקדאון וכל השאר שוב נופלים לקטגוריה של נחמד אם יש לי כבר את הקונסולה. ובדיוק כמו סוני ומיקרוסופט, גם לנינטנדו יש את ה3-4 משחקי מגה אדירים שמשכנעים אותי לקנות קונסולה ובנוסף כל מני משחקי צד שנחמד לקנות מדי פעם כמו SSB או מריו קארט או כל מני פלטפורמה דו מימדיים.

בסופו של דבר יש לנינטנדו את ה3-4 משחקי AAA המטורפים האלה שעושים את הקונסולה MUST (והאמת, אני חושב שיש להם את זה יותר מסוני ומיקרוסופט אבל זה עניין של טעם), המסביב הוא תבלין. הבעיה העיקרית שלהם היא שה3-4 האלה חיים בעולם עתיק ומיושן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 14:24

זה פחות או יותר מה שאני אומר, אין באמת לנינטנדו כזה יתרון גדול בבלעדיים על פני התחרות בשביל לא מעט מהאנשים פה, זה בעיקרון 3 מותגים גדולים שלהם מול 3 מותגים גדולים של התחרות ועוד כמה דברים נחמדים שיש לכל קונסולה.

אני משער שזה נכון גם ללא מעט אנשים שמחוץ לפורום הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 14:43

ברור, אבל יש המון אנשים שהבלעדיים של נינטנדו קורצים להם יותר מגירס ואנצ'רטד. וזה ממש לא מעט אנשים, ביחוד כשמדובר בבתים שיש בהם ילדים. מה אמורים לקנות כל אותם בני 35 וגדלו עם משחקים אם לא קונסולה של נינטנדו כדי לקנות לעצמם את הוויצ'ר/בטמן/MGS/זלדה/מטרויד/COD/פיפא ולשחק עם הילד מריו קארט או SSB?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוגוסט 2015, 17:53

לא יודע אם זאת הפתעה גדולה אבל Devil's third קבל בגיימספוט 3. גם בEDGE הוא קבל 3, נראה שהוא הולך להנות מהממוצע הכי גרוע של השנה למשחק AAA (אם אפשר לקרא לדבר הזה AAA). איטגקי, אתה צריך לחזור לעשות משחקים מבוססים על ציצים או חיקוי DARK SOULS, אני לא חושב שהוא מסוגל לעשות משהו אחר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 אוגוסט 2015, 19:19

החשיפה שלו משנה שעברה הייתה אסון.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 אוגוסט 2015, 19:26

הוא היה נראה תמיד זבלון מטורף, לא מבין איך למישהו היו תקוות לגביו, משחק לא עובר מזבלון מטורף למשהו מדהים, מקסימום לזבלון קצת פחות מטורף.
עוד אגדת משחקים שאיבדה את זה לגמרי, כמה כבר יש ברשימה? ביחד עם וורן ספקטור, רון גילברט, טים שייפר, מיאמוטו (?) ו VALVE :P

בגלל זה קוג'ימה הוא תופעה, יציב כמו סלע עם משחקי 9+ כבר כמעט 20 שנה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 אוגוסט 2015, 19:41

bling כתב:הוא היה נראה תמיד זבלון מטורף, לא מבין איך למישהו היו תקוות לגביו, משחק לא עובר מזבלון מטורף למשהו מדהים, מקסימום לזבלון קצת פחות מטורף.
עוד אגדת משחקים שאיבדה את זה לגמרי, כמה כבר יש ברשימה? ביחד עם וורן ספקטור, רון גילברט, טים שייפר, מיאמוטו (?) ו VALVE :P

בגלל זה קוג'ימה הוא תופעה, יציב כמו סלע עם משחקי 9+ כבר כמעט 20 שנה :)

רון גילברט, טים שייפר וVALVE עדין לא הוציאו משחק גרוע. כל המשחקים שהם הוציאו, היו בין טובים ולמצוינים. אולי קצב הפיתוח של VALVE מעפן, אבל המשחק שהם כן מוציאים תמיד בטופ של הז'אנר שלהם.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים