Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2015, 13:08

DrKeo כתב:אני תמיד תוהה אם הייתי עושה את השטיות האלה אם היה לי 100 מליון בחשבון בנק.

אפשר להרוויח טוב אם אתה פופולרי ברמות של הערוץ הזה (ומן הסתם יש את ה PEWDIEPIE של TWITCH שבטח שוחה במליונים, רק אני לא מכיר אותו, כנראה משדר LOL או משהו :)), השאלה אם היית מסוגל לשחק את אותה סדרה שוב ושוב ושוב ושוב, לעבור על אותן רוטינות- צריך להתקשר לאנשים מסויימים, להציג איסטר אגים מצחיקים, זה לא סתם לשחק בסבבה, אתה חייב כל פעם להציג את כל הדברים שאנשים לא מכירים (גם אלו ששיחקו) ושאתה כבר ראית מליון פעם (למרות שזה מדהים עד כמה שטויות יש בסדרה הזו, לפחות ב MGS2 ו MGS3, ראיתי סטרים שלו ב MGS2 ובחדר של RAY על ה TANKER עם כל המארינס בהרצאה יש פאקינג חבלים שמאפשרים לך לעבור על כל החדר מלמעלה בלי להתגנב בכלל, הוא אמר שזה משהו שגילו ממש לא מזמן, לפני איזה שנה ככה, כשאנשים היו בהלם בצ'אט, רק שתבין כמה כבר שנים עדיין מגלים שטויות במשחקים האלו), האנשים הללו שיחקו בכל משחק בסדרה אני משער כבר מאות פעמים.

שלא לדבר על זה שהם עושים מרתונים וכל אחד משדר במשמרות של יותר מ 24 שעות כל אחד, זה בעיקר באירועים מיוחדים כמו עכשיו לקראת היציאה של 5.

נראה לי שרוב האנשים יעדיפו בשלב כזה כבר לעבוד בעבודה רגילה.
אבל יש להם גם ערוצים פרטיים של עוד משחקים, לא יודע כמה הם מכניסים מהם, נראה לי ש MGS זה המקור העיקרי שלהם.

אולי שווה להיות סטרימר שלא כבול לסדרה אחת ומשחק חופשי, זה כן :)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 אוגוסט 2015, 13:18

Game Mobile
240₪
הוא אמר שהם עושים את זה עם הרבה משחקים
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2015, 13:29

ShiTDemoN כתב:Game Mobile
240₪
הוא אמר שהם עושים את זה עם הרבה משחקים

באתר המשחק לא מופיע אבל בטח הוא לא מעודכן, אני אתקשר לחנות ואשאל, תודה רבה :)

עריכה: ביררתי, הוא אומר 270 ש"ח "כמו באתר", רק שבאתר המשחק לא הופיע, בכל אופן נקנה כבר דיגיטלי, הקופסא עם הדף שמזהיר חולי אפילפסיה +זמן המתנה לדואר לא שווים את התוספת :)

וראיתי גם את זה
DrKeo כתב:תודה לך יפן

לא, תודה לך KEO, איך הייתי עובר את היום בלי לראות יפני מבוגר לבוש בתחתונים שקופץ מתוך קופסא :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2015, 14:02

bling כתב:
DrKeo כתב:אני תמיד תוהה אם הייתי עושה את השטיות האלה אם היה לי 100 מליון בחשבון בנק.

אפשר להרוויח טוב אם אתה פופולרי ברמות של הערוץ הזה (ומן הסתם יש את ה PEWDIEPIE של TWITCH שבטח שוחה במליונים, רק אני לא מכיר אותו, כנראה משדר LOL או משהו :)), השאלה אם היית מסוגל לשחק את אותה סדרה שוב ושוב ושוב ושוב, לעבור על אותן רוטינות- צריך להתקשר לאנשים מסויימים, להציג איסטר אגים מצחיקים, זה לא סתם לשחק בסבבה, אתה חייב כל פעם להציג את כל הדברים שאנשים לא מכירים (גם אלו ששיחקו) ושאתה כבר ראית מליון פעם (למרות שזה מדהים עד כמה שטויות יש בסדרה הזו, לפחות ב MGS2 ו MGS3, ראיתי סטרים שלו ב MGS2 ובחדר של RAY על ה TANKER עם כל המארינס בהרצאה יש פאקינג חבלים שמאפשרים לך לעבור על כל החדר מלמעלה בלי להתגנב בכלל, הוא אמר שזה משהו שגילו ממש לא מזמן, לפני איזה שנה ככה, כשאנשים היו בהלם בצ'אט, רק שתבין כמה כבר שנים עדיין מגלים שטויות במשחקים האלו), האנשים הללו שיחקו בכל משחק בסדרה אני משער כבר מאות פעמים.

שלא לדבר על זה שהם עושים מרתונים וכל אחד משדר במשמרות של יותר מ 24 שעות כל אחד, זה בעיקר באירועים מיוחדים כמו עכשיו לקראת היציאה של 5.

אבל יש להם גם ערוצים פרטיים של עוד משחקים, לא יודע כמה הם מכניסים מהם, נראה לי ש MGS זה המקור העיקרי שלהם.

לגמרי התכוונתי להאם הייתי זורק על אנשים כאלה סתם 1000$ אם הייתי עשיר, אבל גם התשובה המפורטת שלך טובה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2015, 14:05

DrKeo כתב:
bling כתב:

לגמרי התכוונתי להאם הייתי זורק על אנשים כאלה סתם 1000$ אם הייתי עשיר, אבל גם התשובה המפורטת שלך טובה :)

אופס, צודק, חחח לא יודע למה עניתי לך על זה מנקודת מבט של קריירה, כנראה ציפיתי בתור יהודי שתשאל אותי אם העבודה שלו שווה את הכסף :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2015, 01:12

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוגוסט 2015, 09:39

גם לפני איזה כמה ימים הוא כתב על זה שהוא נפגש עם אחד החברים הכי טובים שלו- אבי ארד.
לבנאדם יש לא מעט קשרים בעולם הקולנוע, מאוד מקווה שהוא לא מתכנן לנסות את מזלו שם, זה נראה כמו שלב מתאים בשבילו- סיים עם MGS, עוזב את קונאמי, סוג של מעבר טבעי מבחינתו, ממש מקווה שזה לא יקרה וגם לא חושב שהוא יצליח גם אם ינסה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2015, 13:48

אבי ארד עוזר לו הרבה זמן בכל מני דברים, הוא זה הציע ועשה את החיבור עם קיפר סת'רלנד. לא יודע אם זה חיובי או לא, אם דיוויד הייטר לא באמת בMGS5 אז היה פה סוג של מהלך דושי שזרקו אותו ככה לכלבים אחרי 7 משחקים לכלבים. וכן, אני מקווה שקוג'ימה לא ילך לעולם לקולנוע. הסגנון המוטרף שלו בשילוב עם גייפליי מעולה ושטויות יפניות עובדות במשחק וידאו, אבל בסרט קולנוע? בקושי החבר'ה של VALVE ונוטי דוג מסוגלים ללכת לקולנוע, אז קוג'ימה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוגוסט 2015, 14:47

bling כתב:גם לפני איזה כמה ימים הוא כתב על זה שהוא נפגש עם אחד החברים הכי טובים שלו- אבי ארד.
לבנאדם יש לא מעט קשרים בעולם הקולנוע, מאוד מקווה שהוא לא מתכנן לנסות את מזלו שם, זה נראה כמו שלב מתאים בשבילו- סיים עם MGS, עוזב את קונאמי, סוג של מעבר טבעי מבחינתו, ממש מקווה שזה לא יקרה וגם לא חושב שהוא יצליח גם אם ינסה.

הבנתי שהוא כבר בקולנוע (בערך). הוא עובד על עיצוב דמויות לפסיפיק רים 2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוגוסט 2015, 16:13

טוב נו, הוא יכול לכתוב את פסיפיק רים 2 וכנראה זה יהיה כתוב טוב יותר מ1 :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוגוסט 2015, 16:17

DrKeo כתב:טוב נו, הוא יכול לכתוב את פסיפיק רים 2 וכנראה זה יהיה כתוב טוב יותר מ1 :)

אני לא חושב שפסיפיק רים היה כתוב. הוא הרגיש לי מאוד מאולתר.
לא הפריע לי ממש להנות ממנו :D

אני כבר ממש מצפה לפסיפיק רים 2. עם קוג'ימה יהיה בכלל מעניין. מעניין כמה ציצים יהיו לרובוט שהוא יעצב. כלומר, הוא לא אנושי, אז קוג'ימה לא צריך להרגיש מוגבל בקירות הצרים שהוא יצר לעצמו עם MGS המקורקע והמציאותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2015, 00:15

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:טוב נו, הוא יכול לכתוב את פסיפיק רים 2 וכנראה זה יהיה כתוב טוב יותר מ1 :)

אני לא חושב שפסיפיק רים היה כתוב. הוא הרגיש לי מאוד מאולתר.
לא הפריע לי ממש להנות ממנו :D

אני כבר ממש מצפה לפסיפיק רים 2. עם קוג'ימה יהיה בכלל מעניין. מעניין כמה ציצים יהיו לרובוט שהוא יעצב. כלומר, הוא לא אנושי, אז קוג'ימה לא צריך להרגיש מוגבל בקירות הצרים שהוא יצר לעצמו עם MGS המקורקע והמציאותי.

האמת שראינו כבר רובוט עם בולבול בטריילר של MGS5 אז לך תדע. דוגרי, היה נחמד לראות איזה מטאל גיר בפסיפיק רים 2, הרי גלאדוס כבר הייתה שם :)

ובנושא אחר, ראיתי עכשיו בחדשות כתבה על שורטים במניות ובראיון עם אחת המומחיות שם היא התחילה לדבר על המכונות, האלגוריתמים שקונים ומוכרים מניות וברגע שהם מזהים ירידה, הם מבצעים פעולות שגורמים לה להיות חדה יותר כדי להרוויח משורט. בזמן שהיא מדברת עולה לי רק דבר אחד בראש, הפטריוטים והפאקינג AI שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוגוסט 2015, 01:06

וואלה לא ידעתי שקוג'ימה עובד על פסיפיק רום 2, הרובוט בטריילר של MGS5 באמת נראה כמו איזה משהו שיצא משם, אולי הוא מתאמן על חשבון ה LORE של MGS בשביל הסרט :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוגוסט 2015, 01:48

ד"א שיחקתי היום ב GZ ואספתי את כל הפאטצ'ים של XOF כדי לפתוח את המשימות בונוס.
המשימה של ראיידן היא זבל מוחלט שלא שווה את הזמן שלי, לא השקיעו בשיט, זה סכ"ה סקין של ראיידן עם הגיימפליי של סנייק, אתה יורה ברובה כרגיל ואין לך שום יכולות מיוחדות חוץ מריצה יותר מהירה למרות שאתה סייבורג נינג'ה.

צריך להרוג גלי אויבים עד שהמשחק אומר שמספיק, לי לא היתה סבלנות לבדוק מתי המשחק אומר את זה אז יצאתי.

המשימה השנייה של סנייק של שחזור תמונות מ MGS1 נראית יותר נחמדה, אבל גם לא היתה לי סבלנות אליה ויצאתי, זה כבר היה אחרי החפירה של המשימה של ראיידן :/

אבל נהניתי מהמשימה הראשית של GZ הרבה יותר מפעם שעברה, עם הרפלקס מוד זה מרגיש יותר כיפי ומאוזן, אבל זה עושה את המשחק הרבה הרבה יותר קל, הלוואי והם היו מחזירים את הקטע שאויב חייב להזעיק עזרה בקשר במקום שתהיה אזעקה אוטומטית, אבל כל עוד זה לא ככה נראה לי יותר מאוזן עם הרפלקס מאשר בלי, למי שיש הרבה סבלנות כמובן הכי מומלץ לכבות את זה אבל מדובר פה על משחק עם פוטנציאל ל 100 שעות וממש לא בא לי להתקע יותר מדי.

ואני חייב לציין שהקלטות פשוט מעולות ב GZ, אפילו דברים יחסית שטותיים כמו יומנה של PAZ מהחיים שלה ב MB, ה VOICE ACTING מעולה והכתיבה ממש מפתיעה לטובה, מרגיש כמו דמויות מלאות עם אופי ממש, הקלטת של SKULL FACE שמדבר על העבר והסיפור שלו בזמן שמענה עציר היא פשוט אדירה, נשמע "רשע" אדיר שמחכה לנו ב MGS5.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אוגוסט 2015, 19:04

זהו, קיבלתי את הכסף, אני מוכן לרכוש את MGS5, מעניין מה יהיה המחיר הסופי שלו לאחר הנחה בGMG, אולי אני אקנה גם את GTA5 בכסף שהם נתנו לי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2015, 19:16

bling כתב:ד"א שיחקתי היום ב GZ ואספתי את כל הפאטצ'ים של XOF כדי לפתוח את המשימות בונוס.
המשימה של ראיידן היא זבל מוחלט שלא שווה את הזמן שלי, לא השקיעו בשיט, זה סכ"ה סקין של ראיידן עם הגיימפליי של סנייק, אתה יורה ברובה כרגיל ואין לך שום יכולות מיוחדות חוץ מריצה יותר מהירה למרות שאתה סייבורג נינג'ה.

צריך להרוג גלי אויבים עד שהמשחק אומר שמספיק, לי לא היתה סבלנות לבדוק מתי המשחק אומר את זה אז יצאתי.

המשימה השנייה של סנייק של שחזור תמונות מ MGS1 נראית יותר נחמדה, אבל גם לא היתה לי סבלנות אליה ויצאתי, זה כבר היה אחרי החפירה של המשימה של ראיידן :/

אבל נהניתי מהמשימה הראשית של GZ הרבה יותר מפעם שעברה, עם הרפלקס מוד זה מרגיש יותר כיפי ומאוזן, אבל זה עושה את המשחק הרבה הרבה יותר קל, הלוואי והם היו מחזירים את הקטע שאויב חייב להזעיק עזרה בקשר במקום שתהיה אזעקה אוטומטית, אבל כל עוד זה לא ככה נראה לי יותר מאוזן עם הרפלקס מאשר בלי, למי שיש הרבה סבלנות כמובן הכי מומלץ לכבות את זה אבל מדובר פה על משחק עם פוטנציאל ל 100 שעות וממש לא בא לי להתקע יותר מדי.

ואני חייב לציין שהקלטות פשוט מעולות ב GZ, אפילו דברים יחסית שטותיים כמו יומנה של PAZ מהחיים שלה ב MB, ה VOICE ACTING מעולה והכתיבה ממש מפתיעה לטובה, מרגיש כמו דמויות מלאות עם אופי ממש, הקלטת של SKULL FACE שמדבר על העבר והסיפור שלו בזמן שמענה עציר היא פשוט אדירה, נשמע "רשע" אדיר שמחכה לנו ב MGS5.

אני לא חושב שאפילו מצאתי את הקלטות של סקולפייס.

דודי, קבלת ממש מזומן? חשבתי שקבלתי זיכוי לאמזון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אוגוסט 2015, 19:35

DrKeo כתב:
bling כתב:ד"א שיחקתי היום ב GZ ואספתי את כל הפאטצ'ים של XOF כדי לפתוח את המשימות בונוס.

אני לא חושב שאפילו מצאתי את הקלטות של סקולפייס.

דודי, קבלת ממש מזומן? חשבתי שקבלתי זיכוי לאמזון.

לא, זיכו לי את האשראי בכסף :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוגוסט 2015, 20:32

טוב התחיל ה Pre Load על הפס4, בערך 26 ג׳יגה, קטן למדי, גם ביחס ללא מעט משחקים לניארים.

אגב חלק מהאנשים שמשחקים בזה ב GAF אומרים שזה המשחק הכי קשה בסדרה בקלות אם משחקים ללא רפלקס, כן למרות הפולטון שמקל על ניקוי השומרים, השומרים רואים ממרחקים ויפתיעו אתכם המון פעמים ממקומות לא צפויים, לידיעתך death שחששת שהמשחק קל מדי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2015, 20:44

זה היה ברור מהרגע הראשון שברגע שמביאים משחק לעולם פתוח הוא קשה בהרבה. זאת בדיוק הסיבה שיש תיוג של אוייבים והקטע של הרפלקס ואני זוכר שדברנו על זה עוד בהכרזה של המשחק זה, אחרי שהראו את הגיימפליי הראשון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2015, 13:48

שיט, מסתבר ששמירה של GZ פותחת דברים בMGS5. חבל שלא שחקתי בו יותר :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2015, 14:01

אני עוד לא בטוח אם בכלל סיימתי את GZ. אני די בטוח שהשארתי אותו כדי שאסיים בסמוך ליציאת המשחק. אני קצת חולה עכשיו אז לא בא לי אפילו לשחק :/
לא נורא, נתחיל בסופ"ש אולי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2015, 14:03

נראה שכל מה שצריך לעשות זה לסיים את GZ, לא באמת לעשות בו יותר מדי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2015, 14:03

טוב, זה בכל מקרה עניין של גג שעתיים :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2015, 14:07

לקח לי 133 דקות לסיים את GZ ועשיתי שם כל כך הרבה שטויות ומרחתי כל כך הרבה זמן (זה כלל גם לשכב בשיח ולשמוע 25 דקות של קלטות) כך ששעתיים זה באמת בהגזמה הכי קיצונית שיש :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוגוסט 2015, 14:12

DrKeo כתב:נראה שכל מה שצריך לעשות זה לסיים את GZ, לא באמת לעשות בו יותר מדי.

אז למה אתה מתבאס שלא שיחקת בו יותר? בטוח שזה כל מה שצריך?

אני סיימתי את המשימה עצמה ואת כל המשחקונים שנפתחו חוץ מהמשימות בונוס, נקווה שזה יספיק.

וציוץ של קוג'ימה לקראת ההשקה, הנעליים הללו מתוך המשחק למי שלא זוכר
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־ 33 אורחים