DrKeo כתב:אני תמיד תוהה אם הייתי עושה את השטיות האלה אם היה לי 100 מליון בחשבון בנק.
אפשר להרוויח טוב אם אתה פופולרי ברמות של הערוץ הזה (ומן הסתם יש את ה PEWDIEPIE של TWITCH שבטח שוחה במליונים, רק אני לא מכיר אותו, כנראה משדר LOL או משהו

), השאלה אם היית מסוגל לשחק את אותה סדרה שוב ושוב ושוב ושוב, לעבור על אותן רוטינות- צריך להתקשר לאנשים מסויימים, להציג איסטר אגים מצחיקים, זה לא סתם לשחק בסבבה, אתה חייב כל פעם להציג את כל הדברים שאנשים לא מכירים (גם אלו ששיחקו) ושאתה כבר ראית מליון פעם (למרות שזה מדהים עד כמה שטויות יש בסדרה הזו, לפחות ב MGS2 ו MGS3, ראיתי סטרים שלו ב MGS2 ובחדר של RAY על ה TANKER עם כל המארינס בהרצאה יש פאקינג חבלים שמאפשרים לך לעבור על כל החדר מלמעלה בלי להתגנב בכלל, הוא אמר שזה משהו שגילו ממש לא מזמן, לפני איזה שנה ככה, כשאנשים היו בהלם בצ'אט, רק שתבין כמה כבר שנים עדיין מגלים שטויות במשחקים האלו), האנשים הללו שיחקו בכל משחק בסדרה אני משער כבר מאות פעמים.
שלא לדבר על זה שהם עושים מרתונים וכל אחד משדר במשמרות של יותר מ 24 שעות כל אחד, זה בעיקר באירועים מיוחדים כמו עכשיו לקראת היציאה של 5.
נראה לי שרוב האנשים יעדיפו בשלב כזה כבר לעבוד בעבודה רגילה.
אבל יש להם גם ערוצים פרטיים של עוד משחקים, לא יודע כמה הם מכניסים מהם, נראה לי ש MGS זה המקור העיקרי שלהם.
אולי שווה להיות סטרימר שלא כבול לסדרה אחת ומשחק חופשי, זה כן