Kazz כתב:נדב, במשחקים כהרגלם אתה יכול לשחק במשחק גם בלי הפאטץ' והדיסק שקנית מכיל את כל המשחק. הפאטץ' משפר ביצועים ומתקן באגים. אנשים שלא רוצים לקנות דיגיטלי לא ירצו לקנות דיסק עם חצי משחק שאולי אף גם לא תוכל לשחק בחצי הזה אפילו בלי להוריד פאטץ' שהוא בעצם כל שאר המשחק. במקרה שכזה הדיסק שקנית שווה כקליפת השום. עתיד שכזה הוא רע. ראינו כבר מה קרה כשקונסולות ניסו 'להפריש' את הדיסק הפיזי.
אם אתה מוציא משחק על דיסק אז כולו צריך להיות שם ולהיות נגיש לשחקן גם אם הוא נמנע למהוריד את עדכון יום1. לא יתקבל על הדעת מצב של דיסק פיזי שמכיל חצי משחק שאי אפשר לעשות איתו כלום או שאתה צריך להוריד את השאר כשזה אמור להיות על הדיסק ששילמת 60 דולר עליו. סיטיואציה שכזו היא נסיון להכניס את ההכרח הדיגיטלי בדלת האחורית.
Kazz כתב:אני כבר לא מדבר על טוני הוק, שכן כמו שכתבתי אתמול המשחק כן קיים על הדיסק ושחיק. אני מדבר עקרונית על מצב שבו משחק שיוצא על דיסק מכיל רק חלק ממנו שאפשר לשחק או שאי אפשר לשחק בו כלל בלי להוריד עדכון שהוא לא עדכון אלא המשחק עצמו.
לגבי MGS, זה נאמר מפורשות. אם הקונה בא בעיניים עצומות לקנות זו בעיה שלו - המידע זמין. ואף אחד לא הולך לקנות עותק פיזי של משחק מחשב ומצפה שהוא אחר כך יוכל לתת את העותק הפיזי למישהו אחר שיוכל גם לשחק במשחק או כל דבר אחר שלשמו שחקני קונסולות מעדיפים עותק פיזי על פני דיגיטלי. למעט המשחקים שמפורסמים כמשחקי נטולי DRM או עותקים פייזים של משחקי קיקסטרטר.
Laskin כתב:ועוד משהו בקשר לטוני הוק החדש - הפתעת השנה!!!!
הוא משחק גרוע ומלא באגים.
![]()
Klayman כתב:האמת? אני אף פעם לא הייתי איש של מולטי, עד טייטנפול. שיחקתי בו משהו כמו 90+ שעות (יותר לדעתי אם מחשיבים את הבטא). וכן, אני יודע שטייטנפול הוא לא ''משחק מולטי קלאסי שכל שחקני ההארדקור מקבלים כמשחק רלוונטי בכלל כשמדברים על זה'', ובעיקר לא אכפת לי. פשוט כ''כ נהנתי ממנו, ועדיין, כשאני קופץ מדי פעם לאיזה סיבוב, הוא כיף חיים. מה שרציתי להגיד, שSW נראה מגניב ואחלה וכו', ואשמח לשחק בבטא ולראות אם הוא מתאים לי, ולפני טייטנפול כנראה שלא הייתי מנסה בכלל.
bling כתב:לי יהיה נחמד לשחק בבטא אבל אני לא בונה על יותר מזה, במיוחד על קונסולה.
וזה בשביל SWISS, קטעי גיימפליי שכוללים את הכוכב המדברי הזה, החל מדקה 2:46 בערך:
וזה עוד מהפס4 לא פחות, לא רואה הבדל גדול מהטריילר ההוא ב E3...
Laskin כתב:אתמול מלא ערוצי יוטיוב העלו קטעים חדשים של BATTLEFRONT.
האמת שזה קצת צינן את ההתלהבות שלי. המפות די קטנות, קטעי הטיסה נראים מאוד MEH, קצת חוזר על עצמו... יש מצב שיהיה פה פלופ לא קטן.
עם זאת, זה עדיין נראה כמו משחק הSW הכי טוב שיצא בשנים האחרונות, אז גם זה משהו
DrKeo כתב:bling כתב:לי יהיה נחמד לשחק בבטא אבל אני לא בונה על יותר מזה, במיוחד על קונסולה.
ז׳אקו
Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:אתמול מלא ערוצי יוטיוב העלו קטעים חדשים של BATTLEFRONT.
האמת שזה קצת צינן את ההתלהבות שלי. המפות די קטנות, קטעי הטיסה נראים מאוד MEH, קצת חוזר על עצמו... יש מצב שיהיה פה פלופ לא קטן.
עם זאת, זה עדיין נראה כמו משחק הSW הכי טוב שיצא בשנים האחרונות, אז גם זה משהו
באמת? פלופ? מאיזו בחינה? כל מי ששיחק נהנה והתלהב והמשחק מדהים גרפית, כך שנראה לי שביקורות חיוביות לא יחסרו לו. הוא גם נותן מפה בחינם קרוב להשקה, אין בו מיקרו תשלומים והוא משחק סטאר וורס שיוצא כמה שבועות לפני סרט סטאר וורס חדש וסופר מצופה. אני באמת לא רואה מצב שהוא ימכור פחות מנהדר.
Laskin כתב:ימכור? אני מדבר על איכות המשחק לא על המכירות שלו
כן, יש רשמים חיוביים, אבל השאלה היא מה קורה אחרי 10 שעות משחק. אם יש מספיק תוכן ומספיק גיוון, ונראה לי שהתשובה היא "לא", כרגע.
הלוואי ואני טועה אבל זו התחושה שלי אחרי שצפיתי בקטעים ששיחררו אתמול
אהיה חכם יותר ביום שני אחרי שאחרוש עליו כמה שעות טובות ^_^
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:לי אישית מהסרטונים שראיתי היילו נראה כמו משחק המולטי הכי טוב של השנה, גאנפליי שעושה רושם מצויין, קצב טוב ויש ממש dual מתמשך יחסית כדי להרוג מישהו וזה לא TWITCH שוטר שמי שרואה את האויב ראשון לרוב מנצח, והאפקטים של הסאונד אלוהיים, רק בגללם יש לי חשק לתת לו ניסיון.
Laskin כתב:גם המוזיקה בBATTLEFRONT היא הדבר הכי טוב שקרה לFPS כלשהו![]()
היתרון הכי גדול בזכויות יוצרים של STAR WARS, חוץ מהכסף כמובן ^_^
bling כתב:DrKeo כתב:bling כתב:לי יהיה נחמד לשחק בבטא אבל אני לא בונה על יותר מזה, במיוחד על קונסולה.
ז׳אקו
לא הבנתי, אמרת משהו ממלחמת הכוכבים? (אין לי מושג לגבי היקום הזה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים