משחקי 2015

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: משחקי 2015

הודעהעל ידי Kazz » 01 אוקטובר 2015, 18:53

נדב, במשחקים כהרגלם אתה יכול לשחק במשחק גם בלי הפאטץ' והדיסק שקנית מכיל את כל המשחק. הפאטץ' משפר ביצועים ומתקן באגים. אנשים שלא רוצים לקנות דיגיטלי לא ירצו לקנות דיסק עם חצי משחק שאולי אף גם לא תוכל לשחק בחצי הזה אפילו בלי להוריד פאטץ' שהוא בעצם כל שאר המשחק. במקרה שכזה הדיסק שקנית שווה כקליפת השום. עתיד שכזה הוא רע. ראינו כבר מה קרה כשקונסולות ניסו 'להפריש' את הדיסק הפיזי.

אם אתה מוציא משחק על דיסק אז כולו צריך להיות שם ולהיות נגיש לשחקן גם אם הוא נמנע למהוריד את עדכון יום1. לא יתקבל על הדעת מצב של דיסק פיזי שמכיל חצי משחק שאי אפשר לעשות איתו כלום או שאתה צריך להוריד את השאר כשזה אמור להיות על הדיסק ששילמת 60 דולר עליו. סיטיואציה שכזו היא נסיון להכניס את ההכרח הדיגיטלי בדלת האחורית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2015, 19:00

............אלא אם הוא מחייב אונליין.

אבל קראתי קצת, והוא לא כזה, יש את תוכן המשחק על הדיסק, אין SERVER SUPPORT וזה מצריך PATCH ומן הסתם חיבור אונליין.
False Alarm

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2015, 19:34

Kazz כתב:נדב, במשחקים כהרגלם אתה יכול לשחק במשחק גם בלי הפאטץ' והדיסק שקנית מכיל את כל המשחק. הפאטץ' משפר ביצועים ומתקן באגים. אנשים שלא רוצים לקנות דיגיטלי לא ירצו לקנות דיסק עם חצי משחק שאולי אף גם לא תוכל לשחק בחצי הזה אפילו בלי להוריד פאטץ' שהוא בעצם כל שאר המשחק. במקרה שכזה הדיסק שקנית שווה כקליפת השום. עתיד שכזה הוא רע. ראינו כבר מה קרה כשקונסולות ניסו 'להפריש' את הדיסק הפיזי.

אם אתה מוציא משחק על דיסק אז כולו צריך להיות שם ולהיות נגיש לשחקן גם אם הוא נמנע למהוריד את עדכון יום1. לא יתקבל על הדעת מצב של דיסק פיזי שמכיל חצי משחק שאי אפשר לעשות איתו כלום או שאתה צריך להוריד את השאר כשזה אמור להיות על הדיסק ששילמת 60 דולר עליו. סיטיואציה שכזו היא נסיון להכניס את ההכרח הדיגיטלי בדלת האחורית.

אז... למה זה בסדר בסטים על הPC? ומה רע בזה? איפה הצד השלילי? זה העתיד הכי חיובי שיכול לקרות לתעשיה הזאת. הלוואי ולא ימכר יותר דיסק אחד בחנויות, התעשיה תהיה הרבה יותר בריאה כשזה יקרה.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 אוקטובר 2015, 21:08

כי בסטים אתה יודע שזה פשוט עותק דיגטלי שיקשור את המפתח לחשבון שלך ולא תוכל למכור אותו אחר כך. וידוע מבעוד מועד אם הדיסק מכיל את כל ההתקנה או שזה מפנה אותך להוריד מסטים.
שלא ימכרו דיסקים בחנויות אם זה מה שהם רוצים אבל לא לעשות חצי-עבודה שכזו. אם אתה בוחר להוציא משחק על דיסק אז כולו צריך להיות שם ושתוכל לשחק בו. כי זה מה שאנשים עושים עם משחקים על דיסקים ובשביל זה הם קונים פיזי. במצב שאתה מציע שהמשחק יהיה מחולק בין הדיסק להורדת פאטץ' אז העותק הפיזי מאבד את הפואנטה מבחינת הצרכן שבוחר לקנות פיזי. זה פשוט להכריח אותם להיות דיגיטליים. אז או שתוציא עותק פיזי כמו שצריך או שתעשה את המשחק דיגיטלי בלבד ואו שתודיע שהעותק הפיזי שאתה מוציא זה על תקן קוד דיגיטלי ותו לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2015, 01:26

מי קבע? זה משחק שהוא גם דיגיטלי וגם פיזי. אגב הוא בר מכירה לגמרי כי נשמע שהפאטצ׳ הוא פשוט פאטצ׳ גדול. איפה ההפסד של הצרכן כאן? שהוא צריך לעשות ״התקנה״? נו באמת. חוץ מזה אפשר לחשוב שמי שקונה את mgs5 בחנות יודע שכל מה שהוא מקבל זה מפתח והמשחק יורד בגלל מסטים. אני גם ממש מתאמץ להבין את ההבדל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 אוקטובר 2015, 12:44

אני כבר לא מדבר על טוני הוק, שכן כמו שכתבתי אתמול המשחק כן קיים על הדיסק ושחיק. אני מדבר עקרונית על מצב שבו משחק שיוצא על דיסק מכיל רק חלק ממנו שאפשר לשחק או שאי אפשר לשחק בו כלל בלי להוריד עדכון שהוא לא עדכון אלא המשחק עצמו.

לגבי MGS, זה נאמר מפורשות. אם הקונה בא בעיניים עצומות לקנות זו בעיה שלו - המידע זמין. ואף אחד לא הולך לקנות עותק פיזי של משחק מחשב ומצפה שהוא אחר כך יוכל לתת את העותק הפיזי למישהו אחר שיוכל גם לשחק במשחק או כל דבר אחר שלשמו שחקני קונסולות מעדיפים עותק פיזי על פני דיגיטלי. למעט המשחקים שמפורסמים כמשחקי נטולי DRM או עותקים פייזים של משחקי קיקסטרטר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוקטובר 2015, 13:20

אם אתה לא מדבר על טוני הוק, אז על מה אתה מדבר? האם קיימת דוגמא רלוונטית אחרת או שאתה סתם מתלונן על דברים שלא קיימים?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2015, 13:54

Kazz כתב:אני כבר לא מדבר על טוני הוק, שכן כמו שכתבתי אתמול המשחק כן קיים על הדיסק ושחיק. אני מדבר עקרונית על מצב שבו משחק שיוצא על דיסק מכיל רק חלק ממנו שאפשר לשחק או שאי אפשר לשחק בו כלל בלי להוריד עדכון שהוא לא עדכון אלא המשחק עצמו.

לגבי MGS, זה נאמר מפורשות. אם הקונה בא בעיניים עצומות לקנות זו בעיה שלו - המידע זמין. ואף אחד לא הולך לקנות עותק פיזי של משחק מחשב ומצפה שהוא אחר כך יוכל לתת את העותק הפיזי למישהו אחר שיוכל גם לשחק במשחק או כל דבר אחר שלשמו שחקני קונסולות מעדיפים עותק פיזי על פני דיגיטלי. למעט המשחקים שמפורסמים כמשחקי נטולי DRM או עותקים פייזים של משחקי קיקסטרטר.

איפה זה נאמר מפורשות בmgs? הם לא רק אומרים ״דרוש חשבון סטים״ כמו כל משחק שדורש סטים? שלא נשכח חס וחלילה שגם צריך חיבור אינטרנט ו-always on סטייל מה שמיקרוסופט רצתה לעשות בone אם המשחק דורש סטים. הרי הבן אדם קנה משחק ריטייל, לאיפה התעשיה הזאת דרדרה? :)

אגב, אם אני זוכר נכון אז בטמן ארקאם נייט בגיע עם 7gb על הדיסק ואת שאר ה30 היית צריך להוריד מסטים. אני משער שגם זה סבבה? כי זה אחד לאחד המקרה של טוני הוק.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 אוקטובר 2015, 21:35

Laskin כתב:ועוד משהו בקשר לטוני הוק החדש - הפתעת השנה!!!!
הוא משחק גרוע ומלא באגים.
:roll:

נראה לי שזה המשחק המיותר ביותר השנה :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אוקטובר 2015, 20:01

ירד האמברגו על previews ל SW, יש המון גיימפליי אז אני מעדיף לקשר פשוט להודעה שמרכזת את רובו ב GAF, רק תבחרו משם מה בא לכם לראות (וגם קישורים לקרוא):
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=180770928&postcount=1

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 אוקטובר 2015, 20:15

האמת? אני אף פעם לא הייתי איש של מולטי, עד טייטנפול. שיחקתי בו משהו כמו 90+ שעות (יותר לדעתי אם מחשיבים את הבטא). וכן, אני יודע שטייטנפול הוא לא ''משחק מולטי קלאסי שכל שחקני ההארדקור מקבלים כמשחק רלוונטי בכלל כשמדברים על זה'', ובעיקר לא אכפת לי. פשוט כ''כ נהנתי ממנו, ועדיין, כשאני קופץ מדי פעם לאיזה סיבוב, הוא כיף חיים. מה שרציתי להגיד, שSW נראה מגניב ואחלה וכו', ואשמח לשחק בבטא ולראות אם הוא מתאים לי :), ולפני טייטנפול כנראה שלא הייתי מנסה בכלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 אוקטובר 2015, 20:19

לי יהיה נחמד לשחק בבטא אבל אני לא בונה על יותר מזה, במיוחד על קונסולה.

וזה בשביל SWISS, קטעי גיימפליי שכוללים את הכוכב המדברי הזה, החל מדקה 2:46 בערך:

וזה עוד מהפס4 לא פחות, לא רואה הבדל גדול מהטריילר ההוא ב E3...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוקטובר 2015, 20:21

Klayman כתב:האמת? אני אף פעם לא הייתי איש של מולטי, עד טייטנפול. שיחקתי בו משהו כמו 90+ שעות (יותר לדעתי אם מחשיבים את הבטא). וכן, אני יודע שטייטנפול הוא לא ''משחק מולטי קלאסי שכל שחקני ההארדקור מקבלים כמשחק רלוונטי בכלל כשמדברים על זה'', ובעיקר לא אכפת לי. פשוט כ''כ נהנתי ממנו, ועדיין, כשאני קופץ מדי פעם לאיזה סיבוב, הוא כיף חיים. מה שרציתי להגיד, שSW נראה מגניב ואחלה וכו', ואשמח לשחק בבטא ולראות אם הוא מתאים לי :), ולפני טייטנפול כנראה שלא הייתי מנסה בכלל.

במקרה באחת הכתבות על המשחק, הכתב אמר שהוא לגמרי רואה איך המשחק הזה נכנס למשבצת של טיטאנפול עבורו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2015, 02:08

bling כתב:לי יהיה נחמד לשחק בבטא אבל אני לא בונה על יותר מזה, במיוחד על קונסולה.

ז׳אקו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אוקטובר 2015, 10:05

אתמול מלא ערוצי יוטיוב העלו קטעים חדשים של BATTLEFRONT.
האמת שזה קצת צינן את ההתלהבות שלי. המפות די קטנות, קטעי הטיסה נראים מאוד MEH, קצת חוזר על עצמו... יש מצב שיהיה פה פלופ לא קטן.
עם זאת, זה עדיין נראה כמו משחק הSW הכי טוב שיצא בשנים האחרונות, אז גם זה משהו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אוקטובר 2015, 11:02

Laskin כתב:אתמול מלא ערוצי יוטיוב העלו קטעים חדשים של BATTLEFRONT.
האמת שזה קצת צינן את ההתלהבות שלי. המפות די קטנות, קטעי הטיסה נראים מאוד MEH, קצת חוזר על עצמו... יש מצב שיהיה פה פלופ לא קטן.
עם זאת, זה עדיין נראה כמו משחק הSW הכי טוב שיצא בשנים האחרונות, אז גם זה משהו :)

באמת? פלופ? מאיזו בחינה? כל מי ששיחק נהנה והתלהב והמשחק מדהים גרפית, כך שנראה לי שביקורות חיוביות לא יחסרו לו. הוא גם נותן מפה בחינם קרוב להשקה, אין בו מיקרו תשלומים והוא משחק סטאר וורס שיוצא כמה שבועות לפני סרט סטאר וורס חדש וסופר מצופה. אני באמת לא רואה מצב שהוא ימכור פחות מנהדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 אוקטובר 2015, 11:20

DrKeo כתב:
bling כתב:לי יהיה נחמד לשחק בבטא אבל אני לא בונה על יותר מזה, במיוחד על קונסולה.

לא הבנתי, אמרת משהו ממלחמת הכוכבים? (אין לי מושג לגבי היקום הזה) :)

Nucleus_Dawn כתב:
Laskin כתב:אתמול מלא ערוצי יוטיוב העלו קטעים חדשים של BATTLEFRONT.

באמת? פלופ? מאיזו בחינה? כל מי ששיחק נהנה והתלהב והמשחק מדהים גרפית, כך שנראה לי שביקורות חיוביות לא יחסרו לו. הוא גם נותן מפה בחינם קרוב להשקה, אין בו מיקרו תשלומים והוא משחק סטאר וורס שיוצא כמה שבועות לפני סרט סטאר וורס חדש וסופר מצופה. אני באמת לא רואה מצב שהוא ימכור פחות מנהדר.

המשחק נראה מעולה גראפית, אבל כמשחק מולטי באמת לא רואים שם משהו מיוחד, לא יודע אם זה בגלל שמשחקי מולטי לא מעניינים אותי במיוחד אבל לא הצלחתי להחזיק עד הסוף אף סרטון MATCH ששחררו שם, זה נורא משעמם, אולי בבטא בסופ"ש נקבל רושם אחר.

וכמובן שהוא הולך למכור מדהים.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 06 אוקטובר 2015, 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אוקטובר 2015, 11:23

ימכור? אני מדבר על איכות המשחק לא על המכירות שלו :)
כן, יש רשמים חיוביים, אבל השאלה היא מה קורה אחרי 10 שעות משחק. אם יש מספיק תוכן ומספיק גיוון, ונראה לי שהתשובה היא "לא", כרגע.
הלוואי ואני טועה אבל זו התחושה שלי אחרי שצפיתי בקטעים ששיחררו אתמול

אהיה חכם יותר ביום שני אחרי שאחרוש עליו כמה שעות טובות ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אוקטובר 2015, 11:31

Laskin כתב:ימכור? אני מדבר על איכות המשחק לא על המכירות שלו :)
כן, יש רשמים חיוביים, אבל השאלה היא מה קורה אחרי 10 שעות משחק. אם יש מספיק תוכן ומספיק גיוון, ונראה לי שהתשובה היא "לא", כרגע.
הלוואי ואני טועה אבל זו התחושה שלי אחרי שצפיתי בקטעים ששיחררו אתמול

אהיה חכם יותר ביום שני אחרי שאחרוש עליו כמה שעות טובות ^_^

באמת? מסקנה משונה, לדעתי. בכל זאת, אין לך מושג כמה תוכן וכמה גיוון יהיה, כי אפילו הרשמים מבוססים על התוכן המוגבל שיהיה בבטא.

כן... בסופ"ש נשחק בו קצת, אז בטח נדע יותר איך הוא מרגיש וכמה הוא כיפי, או לא.

---

ווינס זמפלה והחבר'ה בריספון חוגגים 10 מיליון!

לא ברור 10 מיליון מה, אבל אם נהייה אופטימיים, זה כנראה 10 מיליון עותקים. זה כולל מנויי EA ACCESS שקיבלו את המשחק בחינם ומבצעים שהיו למשחק ב5 פאונד והפיכת כל הDLC לחינמי, אבל עדין - 10 מיליון עותקים בשנתיים זה אחלה דבר.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 06 אוקטובר 2015, 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 אוקטובר 2015, 11:34

לי אישית מהסרטונים שראיתי היילו נראה כמו משחק המולטי הכי טוב של השנה, גאנפליי שעושה רושם מצויין, קצב טוב ויש ממש dual מתמשך יחסית כדי להרוג מישהו וזה לא TWITCH שוטר שמי שרואה את האויב ראשון לרוב מנצח, והאפקטים של הסאונד אלוהיים, רק בגללם יש לי חשק לתת לו ניסיון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אוקטובר 2015, 11:35

bling כתב:לי אישית מהסרטונים שראיתי היילו נראה כמו משחק המולטי הכי טוב של השנה, גאנפליי שעושה רושם מצויין, קצב טוב ויש ממש dual מתמשך יחסית כדי להרוג מישהו וזה לא TWITCH שוטר שמי שרואה את האויב ראשון לרוב מנצח, והאפקטים של הסאונד אלוהיים, רק בגללם יש לי חשק לתת לו ניסיון.

הסאונד בBF גם פשוט מדהים. יש מצב שהכי טוב שאי פעם ראיתי בshooter.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אוקטובר 2015, 11:44

גם המוזיקה בBATTLEFRONT היא הדבר הכי טוב שקרה לFPS כלשהו :)
היתרון הכי גדול בזכויות יוצרים של STAR WARS, חוץ מהכסף כמובן ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 אוקטובר 2015, 11:45

Laskin כתב:גם המוזיקה בBATTLEFRONT היא הדבר הכי טוב שקרה לFPS כלשהו :)
היתרון הכי גדול בזכויות יוצרים של STAR WARS, חוץ מהכסף כמובן ^_^

אכן. היכולת להשתמש פשוט באפקטים הקוליים ובמוזיקה מהסרטים נותן להם יתרון מדהים. מסוג המשחקים שגורם לך לרצות לקנות מערכת סראונד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2015, 14:58

bling כתב:
DrKeo כתב:

לא הבנתי, אמרת משהו ממלחמת הכוכבים? (אין לי מושג לגבי היקום הזה) :)

אמרת "הכוכב המדברי הזה", זה השם שלו, ז'אקו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 אוקטובר 2015, 15:21

אתה בטוח? זכרתי שם אחר, אחרי גיגול זה נראה לי השם- Tatooine, אולי זו איזו שמורה בתוך הכוכב שציינת? לא יודע, גם לא כזה אכפת לי :P

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים