PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 07 אוקטובר 2015, 12:35

מישהו פירסם תמונה של PS4 +האוסף של אנצארטד ,ב350$
ככה שאני מעריך שלא סתם יורידו ל350$ ,חלק מהחבילות יכללו משחק

מה שאותי יותר מעניין ,בגלל שיטת המיסוי בישראל ,מתי הקונסולות האלו ירדו מתחת ל300$ גם בלי משחק
כי אנחנו משלמים גם על היבוא מחול ,וגם בקניה עצמה 17% מעם
משחקים אפשר להזמין מחול בלי מעם ,או דיגיטלית
בכל מקרה עד אנצארטד 4 אני מקווה שהמחיר יהיה בערך 300 $ לגרסה פשוטה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אוקטובר 2015, 12:46

אני חושב שזה ממש קריטי בשביל סוני להוריד מחיר אם הם לא רוצים שה ONE יכתוש אותם בחגים, גם אחרי הורדת המחיר בטח יהיו באנדלים מטורפים ל ONE, המינימום שסוני יכולה לעשות זה שהפער לא יראה כל כך מגוחך כי אז בכלל לא תהיה התלבטות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2015, 12:57

בטח קריטי. יש גבול לחוזק המותג וכדור השלג המתגלגל :)
לדעתי חייבים משהו כמו 350$ שכולל גם משחק חדש או שניים די חדשים, או אפילו שני שלטים ומשחק... משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 12:59

bling כתב:אני חושב שזה ממש קריטי בשביל סוני להוריד מחיר אם הם לא רוצים שה ONE יכתוש אותם בחגים, גם אחרי הורדת המחיר בטח יהיו באנדלים מטורפים ל ONE, המינימום שסוני יכולה לעשות זה שהפער לא יראה כל כך מגוחך כי אז בכלל לא תהיה התלבטות.

אני חושב שהורדת מחיר של 50$, לצד המבצעים שסביר להניח שיהיו, תספיק להם כדי להנות ממספרים דומים לאלו של הONE בעונת החגים הזאת.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 אוקטובר 2015, 13:24

המספרים שלהם גדולים יותר מהONE
הם פשוט לא ירצו לרדת במומנטום

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2015, 13:52

הוא התכוון במכירות של חודש דצמבר, שכרגע ניתן לצפות שהONE תיקח, בגלל TR ושאר המשחקים המעולים שיצאו לONE השנה, בגלל באנדלים טובים יותר, בגלל מחיר זול יותר...
כשאתה קונה מתנה למישהו אחר - המחיר *מאוד* משנה, וזה מה שעושים בדצמבר.
אם סוני מורידים מחיר ומציעים באנדלים טובים יותר - זה משפר משמעותית את הסיכויים שלהם לנצח את מיקרוסופט בחגים הקרובים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 14:10

Laskin כתב:הוא התכוון במכירות של חודש דצמבר, שכרגע ניתן לצפות שהONE תיקח, בגלל TR ושאר המשחקים המעולים שיצאו לONE השנה, בגלל באנדלים טובים יותר, בגלל מחיר זול יותר...
כשאתה קונה מתנה למישהו אחר - המחיר *מאוד* משנה, וזה מה שעושים בדצמבר.
אם סוני מורידים מחיר ומציעים באנדלים טובים יותר - זה משפר משמעותית את הסיכויים שלהם לנצח את מיקרוסופט בחגים הקרובים.

לא רק דצמבר. גם החודש וחודש הבא. מייקרוסופט מכרה מדהים בשלושת החודשים האחרונים של שנה שעברה, זכות המבצעים האגרסיביים שלהם. הפעם יש להם גם אחלה משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2015, 19:17

סוני כבר שנתיים מראה לנו שהמשחקים לא משנים, אם הone והפס4 במחיר זהה אז סוני לוקחת בהליכה. אני מריח one ב299$ עם באנדלים מגניבים לone.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 19:39

DrKeo כתב:סוני כבר שנתיים מראה לנו שהמשחקים לא משנים, אם הone והפס4 במחיר זהה אז סוני לוקחת בהליכה. אני מריח one ב299$ עם באנדלים מגניבים לone.

זו באמת שאלה, עד כמה משחקים לא משנים? כמה זמן אפשר להמשיך, בלי שהמשחקים ישנו שום דבר? באמת שאין לי מושג איפה נמתח הקו. אני נוטה להסכים איתך, סה"כ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2015, 19:56

אני לא חושב שזאת שאלה שאנחנו יכולים לענות עליה. אבל זאת עונת החגים האחרונה של סוני בלי משחקים, 2016 כבר יהיה להם לראשונה סופסוף line up ואז כל ההשוואה הזאת של ״יש משחקים, אין משחקים״ תגמר.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 אוקטובר 2015, 19:58

בוא לא נתבלבל, זה לא שמייקרוסופט בדיוק הבריקה בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 20:39

יופי של ביצועים בבטא של BF לPS4, עם שיפורים משמעותיים מהאלפא:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2015, 22:13

idan כתב:בוא לא נתבלבל, זה לא שמייקרוסופט בדיוק הבריקה בשנתיים האחרונות.

הכל יחסי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 אוקטובר 2015, 22:37

בחודש-חודשיים הקרובים זה אולי ישתנה, אבל טעם אישי בצד - לסוני יש אקסלוסיבי של 90+ למייקרוספט אין. וגם אם אני מתעלם ממנו, אני לא רואה איך מייקרוסופט מנצחת. יצאו לשני הקונסולות בעיקר אקסלוסיבים בינוניים, ונראה לי שלסוני כמותית אפילו יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אוקטובר 2015, 22:42

DrKeo כתב:
idan כתב:בוא לא נתבלבל, זה לא שמייקרוסופט בדיוק הבריקה בשנתיים האחרונות.

הכל יחסי.

אין פה כלכך יחסי, עד עכשיו הן באותה רמה ואם כבר לסוני יש בלעדי אחד שהוא חובה (BB), אין למייק יתרון פה שתאמר שבזכות המשחקים אמורים היו לקנות יותר את הוואן, אולי אתה יכול לאמר שבזכות המחיר והמבצעים, אבל לא המשחקים.

ויופי של ביצועים לבאטלפרונט, במיוחד כשמשווים לבאטלפילד, גם למרות ה 900P, ה IQ לא רע בכלל בזכות AA סביר, גם פה יש שיפור מבאטלפילד למרות ששניהם רצים על אותה רזולוציה, התמונה נקייה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2015, 23:31

שנה שעברה למשל זה היה פורצה הורייזן 2, האוסף של היילו, קילר אינסטינקט וסנסט אוברדרייב. כולם משחקים של 100? לא. אבל ביחס לליינאפ של סוני זה היה מטורף. ועונת החגים הזאת? היילו 5, פורצה 6, האוסף של גירס, פייבל החדש, tr מול... האוסף של אנצ׳רטד? ב2015 זה כבר מחיצה טוטאלית הייתי אומר.

אני לא אומר שהone הייתה שיא האורקציה עד לחצי השני של 2015, אבל הכל יחסי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 08 אוקטובר 2015, 00:27

ואם היינו סופרים רק משחקים שיצאו בעונת חגים משום מה, ההודעה שלך אולי הייתה רלוונטית.

אגב מהרשימה שהבאת אני רואה בעיקר היילו ו - אקסלוסיבי זמני, משחק דור קודם, משחק f2p, שני משחקים שיוצאים גם על ה pc ומשחק מכוניות שנתי. לא עפתי. אבל הנקודה היא שלא ברור מה הקרטריונים שאנחנו מודדים, כי אם מחילים את כל אלה גם על סוני היא מנצחת, כאילו מבחינה מספרית. לסוני פשוט יצאו הרבה יותר משחקים ב 2015 שלא יצאו על האקס בוקס מאשר ההפך, גם באופן כללי אגב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2015, 00:37

idan כתב:ואם היינו סופרים רק משחקים שיצאו בעונת חגים משום מה, ההודעה שלך אולי הייתה רלוונטית.

אגב מהרשימה שהבאת אני רואה בעיקר היילו ו - אקסלוסיבי זמני, משחק דור קודם, משחק f2p, שני משחקים שיוצאים גם על ה pc ומשחק מכוניות שנתי. לא עפתי. אבל הנקודה היא שלא ברור מה הקרטריונים שאנחנו מודדים, כי אם מחילים את כל אלה גם על סוני היא מנצחת, כאילו מבחינה מספרית. לסוני פשוט יצאו הרבה יותר משחקים ב 2015 שלא יצאו על האקס בוקס מאשר ההפך, גם באופן כללי אגב.

אתה ברצינות משווה את 2015 של הפס4 לזאת של הONE? בכל קריטריון של אולי כמויות של משחקים יפנים חסרי כל ערך? כי אם כן, מזל טוב, אתה בערך היחיד בכדור הארץ.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 08 אוקטובר 2015, 02:32

לא יודע, אבל זאת בדיוק הנקודה, אני לא מבין על סמך מה אתה מודד ומשווה בינהם מעבר ללוח החגים הלועזי. זה באמת לא ברור לי, מעבר לכך שזה נראה שרירותי למדי.

מה נחשב? ציונים במטקריטיק? כמות משחקים? ערכי הפקה בינוניים? גבוהים? אינדי? 60$? משחקים מערביים בלבד? משחקים שיצאו גם על המחשב? משחקים מדור קודם? משחקים שמדברים אליך ספציפית יותר?

אם זה האחרון אז סבבה, אם לא אז, נו, אני די בטוח שאפשר לנסות להשוות ביניהם ביותר מהקטגוריה היפנית (כבודה במקומה מונח). רק צריך בשביל זה קרטריונים ברורים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוקטובר 2015, 11:04

החל ממחר הקונסולה מקבלת הורדת מחיר של 50$ בארה"ב.

http://blog.us.playstation.com/2015/10/ ... ower-cost/

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוקטובר 2015, 11:06

בקיצור, עד עונת החגים הזו לא היה כזה יתרון ל ONE, השנה עם היילו ו TR ופורצה 6 כבר מתחיל פער, אבל גם זה לא ימשך יותר מדי זמן כי בשנה הבאה צפויה גם לסוני אחלה של שנה, בשורה התחתונה עד עכשיו אין לכמות המשחקים "הטובים" יותר או המשמעותיים או איך שלא תגדיר את זה פקטור מכירתי משמעותי.

היילו למשל זה כן סוג של נשק שמשנה את המאזן כי זה משחק AAA גדול ומצופה מאוד עם פוטנציאל מסחרי גדול מאוד, משהו שאי אפשר למשל לאמר על BB, זה משחק שלבדו יכול לסדר עונת חגים.

בכל אופן הירידת מחיר של ה PS4 עכשיו רשמית וזה כולל גם באנדלים!
עריכה: מתחת לשורה הזו היתה אמורה לבוא ההודעה שקאזז כתב מעלי :/

בכל אופן גם אחרי הירידה במחיר הם עדיין ברווח ככה שזה צעד מתבקש מאוד לאור עונת החגים הקשה שמחכה להם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2015, 11:53

אני מתאר לעצמי שבשכונת החגים תתקרב, גם יהיה אפשר למצוא את הפס4 ב300$ במבצעים כאלה ואחרים.
מעניין איך מייקרוסופט תגיב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2015, 13:51

idan כתב:לא יודע, אבל זאת בדיוק הנקודה, אני לא מבין על סמך מה אתה מודד ומשווה בינהם מעבר ללוח החגים הלועזי. זה באמת לא ברור לי, מעבר לכך שזה נראה שרירותי למדי.

מה נחשב? ציונים במטקריטיק? כמות משחקים? ערכי הפקה בינוניים? גבוהים? אינדי? 60$? משחקים מערביים בלבד? משחקים שיצאו גם על המחשב? משחקים מדור קודם? משחקים שמדברים אליך ספציפית יותר?

אם זה האחרון אז סבבה, אם לא אז, נו, אני די בטוח שאפשר לנסות להשוות ביניהם ביותר מהקטגוריה היפנית (כבודה במקומה מונח). רק צריך בשביל זה קרטריונים ברורים.

אין פה שום סט חוקים, איזה משחקי AAA יצאו לזה ואיזה לזה? מה מגרה אנשים לקנות קונסולה? כאילו על מה אתה רוצה לבסס השוואה בינהן? רוקטליג (עם כל הכבוד לרוקט ליג). אנשים יקנו ONE בשביל TR או היילו או פורצה, הם לא יקנו בשביל רוקט ליג. בסופו של דבר בכל 2015 היו לסוני שני משחקים גדולים ואחד מהם הוא קטסטרופה והשני נישה. אתה רוצה להגיד שהפס4 חזקה מבחינת משחקים בעונת החגים הזאת ומיקרוסופט חלשה? סבבה, לא ברור לי על מה זה מבוסס אבל אתה זכאי לדעתך, איזוטרית ככל שתהיה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2015, 13:58

DrKeo כתב:
idan כתב:לא יודע, אבל זאת בדיוק הנקודה, אני לא מבין על סמך מה אתה מודד ומשווה בינהם מעבר ללוח החגים הלועזי. זה באמת לא ברור לי, מעבר לכך שזה נראה שרירותי למדי.

אין פה שום סט חוקים, איזה משחקי AAA יצאו לזה ואיזה לזה? מה מגרה אנשים לקנות קונסולה? כאילו על מה אתה רוצה לבסס השוואה בינהן? רוקטליג (עם כל הכבוד לרוקט ליג). אנשים יקנו ONE בשביל TR או היילו או פורצה, הם לא יקנו בשביל רוקט ליג. בסופו של דבר בכל 2015 היו לסוני שני משחקים גדולים ואחד מהם הוא קטסטרופה והשני נישה. אתה רוצה להגיד שהפס4 חזקה מבחינת משחקים בעונת החגים הזאת ומיקרוסופט חלשה? סבבה, לא ברור לי על מה זה מבוסס אבל אתה זכאי לדעתך, איזוטרית ככל שתהיה.

יש את עד השחר... זה הרבה יותר מוצלח מאיזה היילו שאף אחד לא באמת אוהב, פורזה שאף אחד לא באמת משחק, או טומב ריידר שמכר בקושי 10 מיליון עותקים במשחק הקודם בסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 08 אוקטובר 2015, 15:47

התברר לי שמישהו בקבוצת האוכל שלי הוא יבואן של משחקים (הוא היה מתמודד בתכנית מאסטר שף לפני שהכרנו. יש סיפור מעניין מאוד מאחורי ההיכרות בינינו), אז השבוע הפתיע אותי כששלח לי עם שליח חבילה ענקית של חולצות רבות עם הדפסי משחקים. והיום שלחתי לו הודעה, התעניינתי בכמה ימכור לי את אוסף אנצ'רטד, אז ענה לי שהיום בבוקר כבר שלח לי את המשחק עם שליח מיוחד, על חשבון הבית (משחק ומשלוח). אילו אנשים מקסימים אני מכיר :)

אז לא שילמתי על האוסף. עכשיו תפסיקו להעיר לי שהחזרתי אותו לספרייה שלי :mrgreen:

בעניין הדיון שלכם: הרגלי הקנייה של הצרכנים הם גם לפי הכרזות ותדמית הקונסולה. כעת ה־PS4 נתפסת בעיני הצרכנים בתור קונסולה אטרקטיבית יותר. עובדה שהיא נמכרת יותר. ואכן, צפויים בעבורה משחקים יוקרתיים מאוד ובלעדיים, כמו Street Fighter 5, Uncharted 4, The Last Guardian, Horizon, Ratchet & Clank ועוד. כלומר, מכירות של קונסולה הן לא נגזרת של המשחקים שיוצאים בחודשיים–שלושה הבאים, אלא גם אחריהם.

ואל תזלזלו באוסף אנצ'רטד. קל לנו להפחית ממנו, אך יש לו משקל רב בהקשר המידי, כפי שחפרתם כאן לא מעט על אוסף GoW ו־Halo. גם BloodBorne הוא משחק יוקרתי, אף שבפורום הזה אוהבים להפחית ממנו, ואפילו Until Dawn הפתיע מאוד לטובה באיכותו וגם הצטיין במכירותיו.

השוק אינו מתנהל בהתאם לדעתם של חמישה–עשרה גיימרים באיזה פורום :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים