Kazz כתב:חח איזה חודש איום. הודעת הPR שסוני שחררו לתקשורת אומרת המון. הרמיזות אומרות שהיילו 5 עשה פחות ממיליון עותקים, lol. קיאו, אתה רוצה לשנות את התחזית שלך לגבי טומב ריידר?
להזכירכם, בחודש של טיטאנפול הXB1 מכרה 311K יחידות חומרה. שנה וחצי אחרי עם היילו 5 היא מכרה 305K. יאללה מיקרוסופט, ללחוץ על הכפתור. תשחררו הכל גם למחשב. מי שרוצה שישחק על הקונסולה הסלונית של מיקרוסופט, ומי שרוצה שישחק את זה על המחשב דרך מערכת ההפעלה וכנראה גם החנות שלהם.
Kazz כתב:פולאאוט 4 שולח לחנויות 12 מליון עותקים ליום ההשקה שלו. סקיירים שלח 7 מליון.
http://www.gamespot.com/articles/fallou ... 0-6432277/
in the October 2015 U.S. Games Industry Sales NPD Report, Ubisoft's new Console Software SKU and best-selling October 2015 title 'Assassin's Creed Syndicate,' sold 391K units.
This is down significantly from the previous 'Assassin's Creed Unity,' but please keep in mind that the previous title launched in the Holiday Season (November 11th, 2014) and it was included as part of a prominent Xbox One bundle.
Perhaps a more apt comparison is to Ubisoft's 2013 iteration 'Assassin's Creed: Black Flag,' which released on October 29th, 2013.
In the October 2013 U.S. Games Industry report, Assassin's Creed IV: Black Flag sold 620K units in five days on the PlayStation 3 and Xbox 360 the month before 'next-gen' launched, while in the November 2013 Report when the titles launched on the PlayStation 4 and Xbox One, the title sold 1.2 million units.
It is unlikely that Assassin's Creed Syndicate will leach the lofty heights of its predecessors.
bling כתב:נתון ריק לגמרי? אתה צוחק?
הנתון הזה לא סתם נקבע ראנדומלית, הוא מבוסס על ביקוש, הזמנות מוקדמות וכו׳
זה עדיין לא נמכר אבל לבטל אותו כחסר משמעות זה לא רציני, עובדה שהם שלחו כמעט פי 2 מסקיירים בזמנו וסקיירים מכר אדיר, הגיוני שהוא לפחות יגיע למספרים האלו (תלוי גם בפה לאוזן שנשמע לא בדיוק היסטרי וגם הממוצע הטיפונת מאכזב יכול לפגוע בו, אבל עדיין סביר להניח שיגיע לשם)
אני חושב שלטומב ריידר יש סיכוי טוב להכתש על ידו, התקווה היחידה זה שיש קהל גדול של אנשים שנמאס להם מעולמות פתוחים והם לא שחקני מולטי והם הלכו דווקא על טומב ריידר במקום פולאאוט, קוד ובאטלפרונט שהולכים לשלוט בחודש הזה.
אני מהמר על כשלון יחסי מבחינת שיגור אבל שכן יקנו אותו מספיק אנשים בהמשך כשירד המחיר, אנשים סימנו אותו בראש שלהם אבל הם מעדיפים משחקים אחרים ומצופים יותר כרגע, לא יודע אם בסופו של דבר סקוור תהיה מרוצה ממנו, לטעמי הם היו צריכים לשחרר אותו בחודשים בין AK להיילו או אפילו במקביל להיילו לאור הכישלון שלו, הוא בטח לא היה מאיים עליו יותר מדי (למרות שבמקרה של היילו זו חוכמה בדיעבד)
DrKeo כתב:bling כתב:נתון ריק לגמרי? אתה צוחק?
הנתון הזה לא סתם נקבע ראנדומלית, הוא מבוסס על ביקוש, הזמנות מוקדמות וכו׳
זה עדיין לא נמכר אבל לבטל אותו כחסר משמעות זה לא רציני, עובדה שהם שלחו כמעט פי 2 מסקיירים בזמנו וסקיירים מכר אדיר, הגיוני שהוא לפחות יגיע למספרים האלו (תלוי גם בפה לאוזן שנשמע לא בדיוק היסטרי וגם הממוצע הטיפונת מאכזב יכול לפגוע בו, אבל עדיין סביר להניח שיגיע לשם)
אני חושב שלטומב ריידר יש סיכוי טוב להכתש על ידו, התקווה היחידה זה שיש קהל גדול של אנשים שנמאס להם מעולמות פתוחים והם לא שחקני מולטי והם הלכו דווקא על טומב ריידר במקום פולאאוט, קוד ובאטלפרונט שהולכים לשלוט בחודש הזה.
אני מהמר על כשלון יחסי מבחינת שיגור אבל שכן יקנו אותו מספיק אנשים בהמשך כשירד המחיר, אנשים סימנו אותו בראש שלהם אבל הם מעדיפים משחקים אחרים ומצופים יותר כרגע, לא יודע אם בסופו של דבר סקוור תהיה מרוצה ממנו, לטעמי הם היו צריכים לשחרר אותו בחודשים בין AK להיילו או אפילו במקביל להיילו לאור הכישלון שלו, הוא בטח לא היה מאיים עליו יותר מדי (למרות שבמקרה של היילו זו חוכמה בדיעבד)
הנתון נקבע על ידי כושר השכנוע של המפיצה מול החנויות והזמנות מראש. עכשיו כשיש תגובות קרות (באופן יחסי) ותלונות על באגים שוברי משחק, לך תדע מה יקרה למכירות. הנתון הזה הוא לגמרי זיוף שיווקי, "תראו כמה עותקים הצלחנו לשכנע את החנויות לקנות". הרבה פעמים זה מתפוצץ להם בפנים.
ובנושא TR, אני בנושא התערבויות דברתי על המצב שלו בגיל שנה, השיגור יהיה טוב או לא טוב, בסופו של דבר מדובר במשחק איכותי בלעדי שהקודם מכר מליונים ונדחף בכל באנדל אפשרי בשנה הקרובה אז אני עדין מרגיש בטוח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 56 אורחים