משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2016, 16:00

אה, ולשאלתך על הקשר שבין SAFE SPACE לארגונים נפוחים - אני לא דיברתי על SAFE SPACE רק אצל גיימרגייטים, אלא אנשים שרוצים את זה בכל מני מקומות, בשירותים, בקמפוסים... אבל גם ארגונים כמו הESRB קמו בגלל שאנשים רצו SAFE SPACE מאלימות במשחקים, למשל.
הם לרוב מבקשים את זה מהמחוקק, ואיך הוא בודק אם עושים את מה שהוא רוצה? על ידי ארגונים שהוא מקים או מאשר כ"גורם רשמי" ולהם יש עובדים/פקחים, שכמובן מקבלים וותק ולא ניתן לפטר אותם והמשכורת רק עולה. טבעם של ארגונים כאלה רק להתרחב עוד ועוד, וליצור ולהמציא כמובן עוד חוקים על מנת שיוכלו להמשיך לגדול, ולהקשות על התעשייה שהייתה בעבר חופשית יותר...
זו לא קונספירציה או משהו כזה, זו המציאות כפי שהיא. לכן - יש קשר ישיר בין הדרישה לSAFE SPACE ולארגונים נפוחים. מקווה שהסברתי כמו שצריך :)
דוגמא נוספת שאתה יכול לבדוק - היא למשל מכון התקנים, ש-99% מהתקנות שבו לא קשורות בכלל לעניינים של הגנה על חיי אדם, למרות שהוא קם לכאורה כדי למנוע פגיעה ממשית שכזו.

לגבי ההודעה האחרונה - אקצר כי אני בדיוק זז:
זו הייתה רק דוגמא היפותטית למצב בו יהיה אפשר לתבוע, ובהחלט - יש אנשים שתורמים לערוצים רבים בפטראון, או מנויים להם בטוויץ' בתשלום חודשי, או שעושים מנוי לאתרים ספציפיים של משחקים בדרכי תשלום שונות... לא מבין אם באמת לא הבנת אותי או שאתה מחפש בכח "שגיאות" בדברים שלי :)

ולגבי השאר - אני בהחלט בעד ארגונים, שפועלים על דעת עצמם וממליצים ומיידעים את הציבור ועוזרים לי לקבל שקיפות. אני נגד מימונם מכספי מסים, אני אבחר לי את הארגון שפועל כמה שיותר לפי הסטנדרטים שלי ואאמין להם, או שלא, ואתרום לקיומם, או שלא, בהתאם לשיקול הדעת שלי. לא רוצה שהם יחליטו עבורי מה אסור ומותר, ובכך ימנעו חופש פעולה מסויים (לא משנה אם זה פרסום בצורה מסויימת או כל דבר אחר) אם אני לא נפגע מזה בשום צורה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יולי 2016, 16:37

לחפש בכוח שגיאות? הדוגמא ההיפוטתית שלך, בדיוק כמו הטענות של על ביקורות, לא קשורה למציאות בשום צורה. לא היה לך מושג שפיודיפאי לא כתב שום ביקורת למשחק ולא ביקר אותו בשום צורה אחרת. לא היה לך מושג שהנושא הזה כבר לא אקטואלי וטופל לפני כשנה. סתם זרקת לאוויר כמה הנחות לא מבוססות ומוטעות ואחרי זה זרקת לאוויר קצת פרופגאנדה ליברטיאנית בגלל שהFTC הוא הגוף שגרם לכך שהמצב היום יהיה המצב שנראה לך יותר אידאלי. אחרי זה גם קינחת בהכנסה של "פגיעה בחופש הפרט" על ידי העלאת ארגוני "SAFE SPACE" כמו הESRB, שהוא בכלל ארגון שקם ע"י תעשיית המשחקים, בגלל צורך של תעשיית המשחקים, בשביל תעשיית המשחקים ועוזר לתעשיית המשחקים.

באמת התפזרת בדיון הזה ולא ברור לי למה, אבל לא נורא. No harm done וזה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2016, 16:52

מאיפה אתה מסיק את זה שאני לא יודע כך וכך? אתה רואה איך אתה מנסה להפוך את המצב, כאילו אני לא מודע לשום דבר? אתמול קראתי בנושא הזה וגם ראיתי ביוטיוב דיונים עליו, ולא מעט.
איפה טענתי שספציפית מדובר בביקורת שלו? כל הנושא בכלל לא מתמקד בו, אלא בWB, הוא רק דוגמא אחת, ואני דווקא כן ידעתי את הפרטים לגביו יותר לעומק, ולראייה אני זה שהביא לדיון את עניין כפתור הshow more... אל תהיה לי רונן.

וברור שזה אקטואלי, כי כמו שכתבתי בתגובה הראשונה אלייך - עניין החוקי/לא חוקי הוא לא מה שמעניין אותי, אלא העניין שזה הוסתר, אתה משום מה נתפסת לעניין החוקיות ופטרת אותו מאחריות להציג דברים בשקיפות מלאה, כי הוא הרי לא עבר על שום חוק.
בפעם השלישית - אתה לא מבין את הדברים שלי למרות שהם כתובים מאוד ברור:
ארגונים כאלה, כמו הESRB שכמו שכתבתי בהודעה הקודמת - טבעם לגדול ולהיות מנופחים ובכך להרחיב את סמכויותיהם, ולכבול את השוק עם הזמן.
ואגב ״הוקם על ידי תעשיית המשחקים״ זה משהו די מטופש לכתוב, אתה רוצה להגיד לי שכל התעשייה כולה הקימה אותו ביחד, לא היו מתנגדים ולא ביקורת על ההחלטות שלהם? כוווווולם רצו בו, ובחיוב של החותמת שלהם *על פי חוק*? יש לא מעט מחלוקת על הESRB כיום, והייתה גם בזמנו. למזלנו, בארה״ב זה עדיין לא מחויב על פי חוק (ולא בגלל שאין נסיונות לחוקק את זה, אלא שעדיין המחוקק לא נכנע ללחץ הציבורי והכלכלי), אבל באוסטרליה, קנדה ומדינות מסויימות באירופה יש חובה של חותמת כזו ולזה אני מתנגד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יולי 2016, 17:57

Laskin כתב:מאיפה אתה מסיק את זה שאני לא יודע כך וכך? אתה רואה איך אתה מנסה להפוך את המצב, כאילו אני לא מודע לשום דבר? אתמול קראתי בנושא הזה וגם ראיתי ביוטיוב דיונים עליו, ולא מעט.
איפה טענתי שספציפית מדובר בביקורת שלו? כל הנושא בכלל לא מתמקד בו, אלא בWB, הוא רק דוגמא אחת, ואני דווקא כן ידעתי את הפרטים לגביו יותר לעומק, ולראייה אני זה שהביא לדיון את עניין כפתור הshow more... אל תהיה לי רונן.

וברור שזה אקטואלי, כי כמו שכתבתי בתגובה הראשונה אלייך - עניין החוקי/לא חוקי הוא לא מה שמעניין אותי, אלא העניין שזה הוסתר, אתה משום מה נתפסת לעניין החוקיות ופטרת אותו מאחריות להציג דברים בשקיפות מלאה, כי הוא הרי לא עבר על שום חוק.
בפעם השלישית - אתה לא מבין את הדברים שלי למרות שהם כתובים מאוד ברור:
ארגונים כאלה, כמו הESRB שכמו שכתבתי בהודעה הקודמת - טבעם לגדול ולהיות מנופחים ובכך להרחיב את סמכויותיהם, ולכבול את השוק עם הזמן.
ואגב ״הוקם על ידי תעשיית המשחקים״ זה משהו די מטופש לכתוב, אתה רוצה להגיד לי שכל התעשייה כולה הקימה אותו ביחד, לא היו מתנגדים ולא ביקורת על ההחלטות שלהם? כוווווולם רצו בו, ובחיוב של החותמת שלהם *על פי חוק*? יש לא מעט מחלוקת על הESRB כיום, והייתה גם בזמנו. למזלנו, בארה״ב זה עדיין לא מחויב על פי חוק (ולא בגלל שאין נסיונות לחוקק את זה, אלא שעדיין המחוקק לא נכנע ללחץ הציבורי והכלכלי), אבל באוסטרליה, קנדה ומדינות מסויימות באירופה יש חובה של חותמת כזו ולזה אני מתנגד.

מה זה מאיפה אני מסיק? ממה שאתה כותב. מזה שאתה כותב שפיודיפאי כתב ביקורת על המשחק, למשל - משהו שקל להבין מהכתבה שאליה קישרו, אבל בצדק לא נכתב שם מפורשות ושכל מי שיודע מה פיודיפאי עושה למחייתו יודע שזה לא מה שנעשה. גם ההערה המוזרה על כך שתמיכה בפטראון או מנוי בטוויץ' איכשהו מהווים חוזה שבו יש התחייבות של היוצר לפרסם בצורה מוגדרת כלשהי את העובדה שמישהו משלם לו. זה פשוט דברים שלא קיימים במציאות.
מה כן מחייב את היוצר להגיד שהוא מקבל כסף כדי לעשות מה שהוא עושה? הFTC והחוקים שלהם.

העניין שזה הוסתר לא קיים. כלומר, זה לא הוסתר. זה רשום. לא רשום באופן בולט כמו שרצית, כנראה. לכן הזכרתי שקיימים היום חוקים שדואגים שזה יהיה עוד יותר בולט משזה היה בסרטון של פיודיפאי, במקרה הזה. לא נעים לך שהסיבה שכעת זה בולט יותר מבעבר היא סט חוקים שהוגדר על ידי הFTC? שיהיה. מה זה רלוונטי בכלל לדיון?
זה גם כל הקטע. אני לא נתפסתי בכלל לעניין החוקי. היחיד שעשה את זה הוא אתה (כי אתה זה שהחוקים האלה כל כך מפריעים לו). אני הזכרתי שהוא לא עשה שום דבר לא חוקי, כי זה רלוונטי לכך שאם זה היה נעשה היום, זה יהיה לא חוקי (וכמובן רלוונטי לדיון עצמו, כי הוא מדבר על הליך משפטי). אני בכלל התייחסתי לכך שלא מדובר בביקורת ולכן אין פה שום סיבה להיות נחרצים כל כך לגבי כמה שהגילוי הנאות הזה חשוב.

להגיד שהעובדה שהESRB הוקמה על ידי תעשיית המשחקים לא נכונה, או שהטענה שמדובר בעובדה מטופשת, זה מאוד מטופש בעיני. במיוחד אם הסיבה לכך היא שאין קונצנזוס של 100% מהתעשייה בנוגע להקמה של הESRB. לא צריך להסביר יותר מידי ש"הוקם על ידי התעשייה" זה "הוקם על ידי גורמים מתוך התעשייה" וממש לא "הוקם על ידי 100% מכל מי שמעורב בתעשייה ומוסכם על ידי כל מי שהיה חלק מהתעשייה, יהיה חלק מהתעשייה או עכשיו חלק מהתעשייה". מה זו הטענה המשונה הזאת בכלל?
לא שהפלפול הכאילו תמים הזה משנה משהו. בפועל, יש הרבה יותר ממספיק מפיצות ומפתחות שבוחרות (מרצונן החופשי) להעביר את המשחקים שלהם דרך צינור הדירוג של הESRB. לא צריך שום דבר מעבר לזה, כדי להבין שמדובר בארגון שזוכה לתמיכה רחבה מאוד ברחבי התעשייה.
אם אתה מתנגד לPEGI, אז דבר על PEGI. מה הESRB קשור?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2016, 18:02

אתה עושה מעצמך צחוק או מה? אני לא דיברתי על פיודיפיי ולא כתבתי את השם שלו עם המילה ״ביקורת״ בשום מקום לדעתי, אני בכלל דיברתי על כל הסאגה הזו, וכשכן אמרתי משהו עליו ספציפית - זה היה בקטע של ״אנשים עכשיו יפסיקו לעקוב אחריו״ או משהו כזה, בגלל חוסר יושרה. לא כתבתי את המילה ביקורת בהקשר שלו בשום מקום. ואגב - אני בכלל לא צופה בו, כי אני כבר לא בן 12, אז אני לא חושב שזה היה משנה אם כן הייתי טועה וחושב שהוא עושה ביקורות. אני דיברתי רק על זה שמדובר בתוכן בתשלום והוא מציין זאת רק אם לוחצים על כפתור מסוים ולא במפורש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 יולי 2016, 18:12

Laskin כתב:אתה עושה מעצמך צחוק או מה? אני לא דיברתי על פיודיפיי ולא כתבתי את השם שלו עם המילה ״ביקורת״ בשום מקום לדעתי, אני בכלל דיברתי על כל הסאגה הזו, וכשכן אמרתי משהו עליו ספציפית - זה היה בקטע של ״אנשים עכשיו יפסיקו לעקוב אחריו״ או משהו כזה, בגלל חוסר יושרה. לא כתבתי את המילה ביקורת בהקשר שלו בשום מקום. ואגב - אני בכלל לא צופה בו, כי אני כבר לא בן 12, אז אני לא חושב שזה היה משנה אם כן הייתי טועה וחושב שהוא עושה ביקורות. אני דיברתי רק על זה שמדובר בתוכן בתשלום והוא מציין זאת רק אם לוחצים על כפתור מסוים ולא במפורש.

רשמת:
אם ערוץ יוטיוב נותן ביקורת והוא לא חושף שהוא קיבל כסף כדי לשבח אותו יותר

ואני בטוח שהתכוונת לאחד מ0 ערוצי היוטיוב שעליהם דובר בדיון הזה או בכתבה שהובילה אליו שהם לא של פדיודיפאי.
אבל אתה יודע מה? עזוב את השטות הזאת. לא הבנתי אותך נכון וזהו.

---

אז מה אם התוכן בתשלום? למה זה אוטומטית פוגע במישהו שזה לא נאמר על ידי אף אחד (או נאמר בצורה פחות בולטת משנראה לך סביר)?
אתה לא חושב שאופי התוכן משנה? כמו שכבר אמרתי - כאשר מדובר בביקורת, ברור שהעניין שונה. כשמדובר במישהו שמשחק במשחק ומקליט את עצמו? לא בהכרח כזה קריטי.
למה יש פה חוסר יושרה? הוא לא שיקר לאיש. יותר מזה - למה היושרה שלו משנה משהו? מה שהוא עושה לא מצריך ממנו יושרה. הוא לא עושה את העבודה שלו פחות טוב אם הוא פחות ישר.
אגב, מה הגבול בבעיית היושרה הזאת? אם הוא צועק יותר חזק ומתלהב יותר מהמשחק בגלל שהוא מצלם את עצמו, זה חוסר יושרה, או סתם showmanship?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2016, 18:27

אכן לא הבנת אותי נכון ומספר פעמים כאן דיברתי באופן כללי על הפרשה ועל WB ולא ספציפית לפיודיפאי, או לכתבה שקאז קישר אליה, שאני אפילו לא לחצתי על הלינק שלה כי שמעתי וקראתי על זה במקומות אחרים, ולא הרגשתי את הצורך לקרוא עוד אחת.

אני לגמרי בעד שיהיה תוכן בתשלום, זה מצויין ועוזר להמון אתרים וערוצי יוטיוב להתקיים, מבלי שיסתמכו על תרומות ומנויים בתשלום של הקוראים שלהם... אני פשוט בעד גילוי נאות כשמדובר בתוכן הזה, ואני לא מעריך אתרים שדוחפים לי את זה בין השורות או כאילו זה מגיע מהם ולא מהתשלום שהם מקבלים. אחת הסיבות שאני ממש אוהב את טוטאל ביסקט היא היושרה והכנות שלו, בנוגע למשחקים והתעשייה כולה. אני מו הסתם לא מדבר על כאלה שצועקים יותר או עושים יותר פרצופים מוזרים, כי אני גם ככה לא צופה בהם אז הם לא יפריעו לי באופן אישי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יולי 2016, 10:15

שחר אני די בטוח שאין ללאסקין בעיה עם עצם החוק (בהנחה שהחוק לא דראקוני ומציב דרישות לא סבירות על מנת לקבל אישור כזה או אחר) אלא כשהוא מזכיר את זה אז הכוונה היא במנגנון שמשלם לגופים האלה שכידוע (ואני בטוח שאתה מסכים עם הנקודה הזאת) פועלים ביעילות נמוכה למדי. על זה נוסיף את ההרגל של אנשים שלאחר זמן מה לא מבינים איך אפשר בלי אותו גוף הממומן בעזרת תקציב ציבורי. זה לא ליברטריאני (לא צריך לעקוץ), זה סתם ליברלי.

תכלס אבל מה איכפת למישהו? באמת שאני לא מבין. כאילו אנשים כאלה נאיבים? ואם כן אז בסדר, קורה שמגיע גילויי כזה ואנשים הופכים לקצת פחות נאיביים, ואם מספיק אנשים נהיים פחות נאיביים אז יתאגדו להם כמה אנשים שנפגעים מהחוסר נאיביות שהפכה לציניות יתרה והורידה להם מערך עבודתם ויקימו סטנדרט שנבנה מאה אחוז דרך האנשים שעושים את העבודה הזאת ומרוויחים עליה ובא לציון גואל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 יולי 2016, 22:19

בת'סדה ממשיכים בקו הירידה שלהם וכעת הם העתיקו מוד של ניו וגאס כאחד הקווסטים ב DLC של פולאאוט 4.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יולי 2016, 12:05

No Man's Sky מתחילים עם סדרת טריילרים שתוביל אותם להשקה:

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יולי 2016, 15:14

Laskin כתב:אה, ולשאלתך על הקשר שבין SAFE SPACE לארגונים נפוחים - אני לא דיברתי על SAFE SPACE רק אצל גיימרגייטים, אלא אנשים שרוצים את זה בכל מני מקומות, בשירותים, בקמפוסים... אבל גם ארגונים כמו הESRB קמו בגלל שאנשים רצו SAFE SPACE מאלימות במשחקים, למשל.
הם לרוב מבקשים את זה מהמחוקק, ואיך הוא בודק אם עושים את מה שהוא רוצה? על ידי ארגונים שהוא מקים או מאשר כ"גורם רשמי" ולהם יש עובדים/פקחים, שכמובן מקבלים וותק ולא ניתן לפטר אותם והמשכורת רק עולה. טבעם של ארגונים כאלה רק להתרחב עוד ועוד, וליצור ולהמציא כמובן עוד חוקים על מנת שיוכלו להמשיך לגדול, ולהקשות על התעשייה שהייתה בעבר חופשית יותר

קצת נפלת בפח פה :)
הסיבה היחידה ששחר בכלל הכניס את הביטוי "גיימרגייט" היא כדי להסיט את הדיון ולתקוף strawman: מן הסתם אין קשר בין הדרישה לסטנדרטים של אתיקה עיתונאית לבין safe spaces כשבפועל אנשים שמזוהים עם גיימרגייט יוצאים באופן מוחלט נגד עצם הקיום של safe space (שזה בתכלס ביטוי מכובס ל-echo chamber), אבל כשאפשר לחבר שני דברים לא קשורים יחד כדי גם להאשים גם דחליל וגם להעביר אותך למגננה?
למה לא, למה לא. הפרקטיקה הדמגוגית הזו אגב כל כך נפוצה שהיא הולידה אפילו את המונח Gamedropping:
The practice of dropping a #GamerGate mention into a totally unrelated article in an attempt to drive clicks and controversy. Commonly used by disreputable clickbait sites like Buzzfeed, Kotaku & The Guardian, especially those with SJW leanings.
http://www.urbandictionary.com/define.p ... medropping

אני אגב מסכים איתך בגדול שאין באמת צורך בארגונים איטיים ומנופחים כמו הFTC בשביל להזיז דברים, והמקרה הזה לחלוטין מוכיח את הנקודה הזו: ההתנהלות של WB במקרה הזה נחשפה בכלל ע"י גיימרים (וספציפית ע"י Totalbiscuit שפוצץ את הפרשה) והוקעה בזמן אמת, מה שגרר שינוי התנהלות מצד כל הצדדים עוד לפני שהFTC בכלל הספיק להיכנס לתמונה ולהגיב: WB הורתה לחברות הPR שלה לשנות מיידית את תוכן הNDA (מה שהיה הבעיה האתית הכי רצינית בסיפור הזה), יוטיוברים מובילים הפנימו שלהכניס הודעה של "תוכן חסות" רק בטקסט שלא מחלחל לאתרי שיתוף במקום בוידאו עצמו זה לא באמת הוגן כלפי הצופים (סיפור שהתחיל כבר קודם, וגם אותו די הוביל TB), ובסך הכל הבהירות של תוכן וידאו ממומן בהחלט השתפרה גם בלי ה"נו נו נו" חסר כל המשמעות שנזכרו לעשות לWB בכמעט שנתיים איחור.
מצד שני הFTC על חוסר יעילותו הבירוקרטית עדיין משמש כאיזשהו תמריץ לסקאמרים למיניהם לא להגזים בגלל חשש לתביעה, ומאחר והוא ממומן מכספי מיסים של מדינה אחרת אז לי קצת פחות אכפת מזה :D
הסיבה היחידה שפרשה בת שנתיים מייצרת שוב איזשהן כותרות זה כי הפסיקה הזו מאפשרת לעיתונות הפח שלנו למחזר את הסיפורים תוך הפניית חצים לגורמים אחרים (ספציפית יוטיוברים מצליחים יותר שגונבים להם את הפרנסה והקהל) ולהגיד "נה נה בננה האתיקה שלכם חרבנה", כשבמקביל הם חוגגים בעצמם על כותרות קליקבייט שקריות כדי למשוך עוד פראיירים לפרסומות הקופצות אצלם באתר (אין משהו שמשפר טראפיק כמו להעלות בשבוע שלוש כתבות שמזכירות את PewDiePie בהקשרים מפוקפקים).

(לESEB אגב אחראי מורטאל קומבט, שגרר שימוע של תעשיית המשחקים האמריקאית בסנאט תחת האולטימטום "תעשיית המשחקים משחיתה את החברה שלנו. התקימו ארגון רגולציה לתוכן או שהמדינה תעשה את זה בשבילכם").

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 18 יולי 2016, 19:30

נראה שמשחק סטרוורס שלviceral, יקבל טיפול דומה לuncharted עם דמויות חביבות יותר, עם מבנה עלילתי וsetpieces דומה. לאוהבי uncharted כמוני אלו חדשות נהדרות. נראה שעובדת לשעבר בנוטידוג אמי הנינג מכוונת לכך.
http://www.vg247.com/2016/07/18/viscera ... uncharted/

ואה, נראה שהמשחק מתוכנן ל2018 אז זה בכלל הרחיק לכת משאר התרדים פה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יולי 2016, 19:59

wraithbuster כתב:נראה שמשחק סטרוורס שלviceral, יקבל טיפול דומה לuncharted עם דמויות חביבות יותר, עם מבנה עלילתי וsetpieces דומה. לאוהבי uncharted כמוני אלו חדשות נהדרות. נראה שעובדת לשעבר בנוטידוג אמי הנינג מכוונת לכך.

כל זה ידוע כבר בערך שנתיים :)
כאילו, 1313 בוטל ואיימי הצטרפה למשחק סטאר וורס... זה די ברור הכיוון ^_^

מבחינתי זה גם תענוג גדול מאוד, הסגנון הזה, מבחינתי, הוא השיא של מה שהתעשייה מסוגלת לייצר... כרגע :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2016, 20:06

להתחשב בזה שהבמאית יצרה את אנצ'רטד 1-3, די מתבקש :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 18 יולי 2016, 20:13

Laskin כתב:
wraithbuster כתב:נראה שמשחק סטרוורס שלviceral, יקבל טיפול דומה לuncharted עם דמויות חביבות יותר, עם מבנה עלילתי וsetpieces דומה. לאוהבי uncharted כמוני אלו חדשות נהדרות. נראה שעובדת לשעבר בנוטידוג אמי הנינג מכוונת לכך.

כל זה ידוע כבר בערך שנתיים :)
כאילו, 1313 בוטל ואיימי הצטרפה למשחק סטאר וורס... זה די ברור הכיוון ^_^

מבחינתי זה גם תענוג גדול מאוד, הסגנון הזה, מבחינתי, הוא השיא של מה שהתעשייה מסוגלת לייצר... כרגע :P

בתור מישהו שהיה צעיר מדי בתקופת הזהב של סרטי/סדרות מד''ב הקלאסים כמו סטאר וורס (הייתי איזה בן 4 נראה לי כשהראשון יצא...), וצפה במאוחרים שגם טובים כמו stargate atlantis, לא באמת אכפת לי. אבל מעריצי סטרוורס הקלאסים אולי יחלקו על דעתנו...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יולי 2016, 00:14

וואו...

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 יולי 2016, 01:57

wraithbuster כתב:בתור מישהו שהיה צעיר מדי בתקופת הזהב של סרטי/סדרות מד''ב הקלאסים כמו סטאר וורס (הייתי איזה בן 4 נראה לי כשהראשון יצא...), וצפה במאוחרים שגם טובים כמו stargate atlantis, לא באמת אכפת לי. אבל מעריצי סטרוורס הקלאסים אולי יחלקו על דעתנו...

המממ... אני נולדתי שנה אחרי שהראשון יצא ויש לי איזה זכרון מעומעם מההקרנה של השלישי בקולנוע. (ונא לחסוך הערות בנוסח זה שהראשון היה הרביעי והרביעי היה הראשון...)

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 21 יולי 2016, 12:15

omerkot כתב:
wraithbuster כתב:בתור מישהו שהיה צעיר מדי בתקופת הזהב של סרטי/סדרות מד''ב הקלאסים כמו סטאר וורס (הייתי איזה בן 4 נראה לי כשהראשון יצא...), וצפה במאוחרים שגם טובים כמו stargate atlantis, לא באמת אכפת לי. אבל מעריצי סטרוורס הקלאסים אולי יחלקו על דעתנו...

המממ... אני נולדתי שנה אחרי שהראשון יצא ויש לי איזה זכרון מעומעם מההקרנה של השלישי בקולנוע. (ונא לחסוך הערות בנוסח זה שהראשון היה הרביעי והרביעי היה הראשון...)

אני לא מתכוון להעמיד פנים ולקבע מה הראשון או לא, את זה אני אשאיר למעריצי סטארוורס לשחק עם הסמנטיקה הזו שהיו חיים באותה תקופה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2016, 14:21

Nucleus_Dawn כתב:וואו...

נראה מעולה. טיפה מבאס אותי שהם לא עושים מהפך קיצוני כמו ש-GOW עשו, כלומר לא צריך לגעת בגיימפליי הבסיסי אבל אפשר להוסיף הרבה בשר מסביב. בכל מקרה עדין הוא נראה מעולה, "עוד מאותו דבר" אבל נראה כמו "עוד" טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 יולי 2016, 14:31

נראה שהחלק של סביבה כחלק מהגיימפליי מאוד חזק במשחק הפעם ונראה מעולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 יולי 2016, 10:02

גירס וCOD נראים מעולה. זה כאילו 2006-7 all over again.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 יולי 2016, 22:42

Trials of the Blood Dragon לא יצא כזה מדהים, אבל הוא עדין משחק trials, אז הוא חביב.
יוביסופט התחילו מבצע מגניב - אם תצליחו לסיים את הדמו של המשחק עם 15 נפילות או פחות, תקבלו את המשחק בחינם.
המבצע תקף עד סוף החודש. צריך פשוט להכנס ליופליי, להוריד את הדמו מהאזור של free games ולנסות את מזלכם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 יולי 2016, 14:48

אתמול Starbound יצא סוף סוף. קיבל עדכון ל1.0. הוא הרבה יותר יפה ומגניב משזכרתי מהכמה שעות שששיחקתי כשהוא הגיע לראשונה לגישה מוקדמת. המוזיקה גם נהדרת.תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 23 יולי 2016, 23:23

אומייגד אומייגד, אחרי נינטנדו סגה מוציאה מגה דרייב עם שני שלטים אלחוטיים ו-80 משחקים:

ספויילר: הצג
Alex Kidd in the Enchanted Castle
Alien Storm
Altered Beast
Arrow Flash
Bonanza Bros.
Chakan: The Forever Man
Columns
Columns III
ComixZone
Crack Down
DecapAttack
Dr. Robotnik’sMean Bean Machine
Ecco
EccoJr
ESWAT: City Under Seige
Fatal Labyrinth
Flicky
Gain Ground
Golden Axe
Golden Axe 2
Golden Axe 3
Jewel Master
Kid Chameleon
Motal Kombat
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Ristar
Shadow Dancer
Shinobi 3
Streets Of Rage 1
Streets Of Rage 2
Streets Of Rage 3
Sonic & Knuckles
Sonic Spinball
Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog 2
The Ooze
Vectorman
Vectorman 2
Virtua Fighter 2
Games List – bonus cartridge games
Cross the road
Jack’s Pea
Jewel Magic
Curling 2010
Fish Story
Mahjong Solitaire
Warehouse Keeper
Chess
Memory
Snake
Air Hockey
Spider
Naval Power
Mr. Balls
Cannon
Fight or Lose
Bottle Taps Race
Bomber
Checker
Hexagonos
Reaction Match
Whack-A-Wolf
Mirror Mirror
Memory Match
Treasure Hunt
Fire Fly Glow
Panic Lift
Black Sheep
Space Hunter
Flash Memory
Table Magic
Color Puzzle
Brain Switch
Mega Brain Switch
Bulls and Cows
Logic Dial
Match Eleven
Formula Challenge
Sudoku Quiz
Dominant Color

בשונה מה-NES, ניתן יהיה להשתמש בקלטות המקוריות ! יעלה 50 פאונד.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יולי 2016, 00:00

מגניב! על פניו זה ביצוע טוב יותר מזה של נינטנדו. אם אפשר יהיה להוסיף משחקים מהרשת לאחר מכן זה בכלל עדיף.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים