InterAl כתב:אני מעדיף שיהיה תוכן קוסמטי עם מודל דפוק, גם אם הוא דופק את אלה שמוכנים לשלם עבורו, כי מבחינתי זה כמו תרומה לבליזארד שמעודדת אותה להמשיך לפתח את המשחק בחינם עבור כל השאר.
DrKeo כתב:כן, כי עדיף כובע שעולה 230$
כל פריט במשחק אפשר לקנות בעד 1000 זהב לכל היותר, להשיג 1000 זהב לוקח 5-15 שעות, תלוי כמה אתה טוב וכמה מזל יש לך. כלומר מה שתרצה, כל פריט הכי הזוי ויוקרתי, תוכל לפתוח בעזרת עד 15 שעות של משחק (וכמובן יש סיכוי שתגריל אותו ממילא בתיבות שאתה מקבל בערך פעם בחצי שעה).
לשחק 15 שעות לקבל כובע > לשלם 250$ לקבל כובע במדד נחמדות לקהילה שלך.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:כן, כי עדיף כובע שעולה 230$
כל פריט במשחק אפשר לקנות בעד 1000 זהב לכל היותר, להשיג 1000 זהב לוקח 5-15 שעות, תלוי כמה אתה טוב וכמה מזל יש לך. כלומר מה שתרצה, כל פריט הכי הזוי ויוקרתי, תוכל לפתוח בעזרת עד 15 שעות של משחק (וכמובן יש סיכוי שתגריל אותו ממילא בתיבות שאתה מקבל בערך פעם בחצי שעה).
לשחק 15 שעות לקבל כובע > לשלם 250$ לקבל כובע במדד נחמדות לקהילה שלך.
יש פריטים שאי אפשר לקנות. אפשר רק לקבל אם זוכים באיזה אצ'יוומנט (למשל, הספריים המפוקסלים של כל דמות). זה כמובן הפשע הכי גדול של בליזארד - לחסום תוכן קריטי (!!!) להנאה מהמשחק מאחורי מנגנון שמכריח את השחקן להשתפר. הו, האימה.
DrKeo כתב:לא לא, זה בסדר כי זאת VALVE.
אגב שחר, איפה רואים את החפצים שחסומים לתיבות בלבד? אני אשכרה לא יודע על זה אפילו, מעולם לא ראיתי שזה מופיע באיזושהי רשימה של ספריי וכדומה.
DrKeo כתב:תשחק ותשיג, מה אתה בן שש שאתה צריך הכל ועכשיו? זה לא ״אולי תרוויח מספיק״, בטוח תרוויח מספיק אם תשחק כמה שעות וגם זה רק אם מדובר בפריט הכי יקר במשחק. רוצה לבזבז כסף? לבריאות, תודה שאתה מממן לי דמויות, שלבים, יכולות, איזונים ומודים. זה כזה פרט קטן וחסר חשיבות, כזאת בכיינות, כל כך חסר חשיבות. זה עצוב אנחנו מזבזים בכלל זמן על זה.
Kazz כתב:איזה ביזארו וורלד כאן. בליזארד נוקטת בטקטיקה של אחרוני מפתחות משחקי F2P וכולם כאן שמים אצבעות באוזניים וצועקים 'לה לה לה'.
DrKeo כתב:תשחק ותשיג, מה אתה בן שש שאתה צריך הכל ועכשיו? זה לא ״אולי תרוויח מספיק״, בטוח תרוויח מספיק אם תשחק כמה שעות וגם זה רק אם מדובר בפריט הכי יקר במשחק. רוצה לבזבז כסף? לבריאות, תודה שאתה מממן לי דמויות, שלבים, יכולות, איזונים ומודים. זה כזה פרט קטן וחסר חשיבות, כזאת בכיינות, כל כך חסר חשיבות. זה עצוב אנחנו מזבזים בכלל זמן על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים