ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ספטמבר 2016, 16:40

DrKeo כתב:לדעתי החלק הנייד צריך להיות 199$ אבל 199$ בשביל החלקים הנייחים? יותר מדי, יותר מדי...

זה 200$ לחלקים הנייחים בחבילה המאוחדת. אם זה ימכר גם בנפרד, זה בטח יהיה באיזה 300$.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ספטמבר 2016, 16:52

DrKeo כתב:
Laskin כתב:לא כולם אבל בהכרח ירצו את החלק הנייד. לי למשל זה ממש מיותר. אז 199 דולר לקונסולה בערך בחוזק של הPS4 שמריצה לי זלדה כמו שצריך, ותקבל תמיכה רצינית מצד ג'? שווה לגמרי.

זאת בדיוק הסיבה שכל הקונספט של הקונסולה הזאת הוא פח טוטאלי, כופים עליך קונסולה ניידת חלשה ויקרה למרות שכל מה שאתה רוצה זה שלט, טלביזיה וזלדה. זאת נקודת הכשל של הקונסולה וזאת גם הסיבה שהיא תכשל (יחסית, אם היא גם מחליפה את ה3DS אז האיחוד של הנייחות והניידות יחד יביא מספרים יפים למדי. אז אני מדבר באופן יחסי). אני לא אתפלא אם הNX, אם אלה באמת הפרטים הנכונים, תמכור פחות מה-3DS והיא כמובן תחליף גם ל3DS וגם לWIIU.

אנחנו עוד לא יודעם בוודאות שכופים עלינו (שוב) תוסף נייד יקר במקום שלט. יש סיכוי שזה אופציונלי... נחזיק אצבעות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2016, 17:29

אם זה אופציונאלי אז זה פשוט פס4 ו-3DS-2, הרי זה אומר שהיחידה הניידת היא עצמאית לגמרי והבסיס עצמאי לגמרי. אני לגמרי בעד, זה מה שאני חושב שהם צריכים לעשות וזה גם מקיים חזון שיש להם כבר 15 שנים שהתחיל עם הGBA והקיוב. לצערי זה לא מה שיהיה, הלוואי ופשוט היינו מקבלים פס4 פרו ובמקביל אליה ניידת והן פשוט מדברות אחת עם השניה אבל זה כל כך פשוט, כל כך אלגנטי וכל כך לא נינטנדו.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ספטמבר 2016, 13:47

זה לא פשוט,מבחינת תאימות משחקים ואפליקציות ב100 אחוז
היתי רוצה רק ניידת,שיכולה להפוך לנידת,אבל ב200 דולר

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוקטובר 2016, 13:36

שמועות גורסות שנינטנדו תחסוף את הNX בשבוע הבא.

המקור של השמועה הוא שינוי (לרעה) בדירוג של המניה של החברה מOutperforming לNeutral בחברה הייעוץ Macquarie Group.
הסיבה לירידה היא שהם מאמינים שהמחיר של הקונסולה החדשה (והכנראה משונה ומעניינת) של נינטנדו לא יהיה זול במיוחד - בין 300 ל350 דולר.

הקונסולה צפויה לצאת במרץ 2017 וחשיפה בשבוע הבא אומרת שיהיו לנו חמישה חודשים לחכות ולהכיר את הNX. כלומר, מדובר בחלון הכרזה-השקה קצר באופן סביר.

נראה שרבים איבדו תקווה שהקונסולה תתחרה בכל הנוגע לכוח עיבוד בPRO ובSCORPIO (וכנראה שגם לא כל כך בONE ובPS4), אבל אני חושב שכולם יסכימו בגם במקרה הגרוע ביותר (ואם השמועות על הקונסולה יתבררו כנכונות), מדובר בניסוי מעניין במיוחד מנינטנדו.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2016, 17:12

מבחינת נינטנדו ,הם כנראה ימכרו טוב מאוד את הNES קלסיק (הקונסולת פלוג אנד פלי ,שכוללת 60 משחקים מובנים )
וביפן קונסולה דומה ,רק בעיצוב פאמיקום ,במקום NES ,וכמה משחקים שונים

חוץ מזה הם התחילו למכור יותר מוצרים שקשורים בפוקימון ,בגלל ההצלחה של פוקימון גו

ועם אני לא טועה ,בחגים יוצא הפוקימון הבא ל3DS ,וזה תמיד מוכר כמה מיליונים

ככה שיש להם מה למכור בחגים ,למרות שזה פחות דברים סטנדרטים ,זה לפחות לא יתחרה ראש בראש עם הPS4 פרו
אני מעריך שהם ינסו "לרוקן מדפים" ,של הWIIU ,אין להם את זלדה הבא עד הNX ,אבל אולי סוף סוף יורידו למחיר נורמלי ,וידחפו כמה משחקים לקופסא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 20:39

Nucleus_Dawn כתב:שמועות גורסות שנינטנדו תחסוף את הNX בשבוע הבא.

המקור של השמועה הוא שינוי (לרעה) בדירוג של המניה של החברה מOutperforming לNeutral בחברה הייעוץ Macquarie Group.
הסיבה לירידה היא שהם מאמינים שהמחיר של הקונסולה החדשה (והכנראה משונה ומעניינת) של נינטנדו לא יהיה זול במיוחד - בין 300 ל350 דולר.

הקונסולה צפויה לצאת במרץ 2017 וחשיפה בשבוע הבא אומרת שיהיו לנו חמישה חודשים לחכות ולהכיר את הNX. כלומר, מדובר בחלון הכרזה-השקה קצר באופן סביר.

נראה שרבים איבדו תקווה שהקונסולה תתחרה בכל הנוגע לכוח עיבוד בPRO ובSCORPIO (וכנראה שגם לא כל כך בONE ובPS4), אבל אני חושב שכולם יסכימו בגם במקרה הגרוע ביותר (ואם השמועות על הקונסולה יתבררו כנכונות), מדובר בניסוי מעניין במיוחד מנינטנדו.

אותי מעניין מה מקבלים ב350$ ואם היא מחליפה את ה3ds אז למה לעזאזל נראה לנינטנדו, ביחוד אחרי ההשקה הכושלת של ה3ds ב249$, שזה הגיוני להוציא ניידת ב350$.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוקטובר 2016, 20:44

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:שמועות גורסות שנינטנדו תחסוף את הNX בשבוע הבא.

אותי מעניין מה מקבלים ב350$ ואם היא מחליפה את ה3ds אז למה לעזאזל נראה לנינטנדו, ביחוד אחרי ההשקה הכושלת של ה3ds ב249$, שזה הגיוני להוציא ניידת ב350$.

לא ברור... נקווה שיהיה ברור יותר שבוע הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 20:51

אם יש בפנים x2, אין סיבה שהניידת תעלה יותר מ199$ (לפחות אם נסתכל על השילד שיש בו x1 ושוגר לפני שנה וחצי ב199$). אם זה עולה 350$ אני מצפה שיהיו בחבילה כל שלושת היחידות (ניידת, דוק וקובית עיבוד). אני גם מצפה מהם שימכרו את הניידת לבד ב199$ אחרת מה המטרה?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 אוקטובר 2016, 21:03

איפה נושא ההימורים פה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 21:12

עם נינטנדו אפשר להגיד מה אתה חושב שהגיוני שיהיה או מה שאתה חושב שהם צריכים לעשות, הבעיה היא שהסיכוי לנחש אשכרה מה נינטנדו יעשו זה בלתי אפשרי. אתה מנחש דבר אחד ובסוף מקבל קונסולה סגולה עם ידית נשיאה...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2016, 22:17

DrKeo כתב:אם יש בפנים x2, אין סיבה שהניידת תעלה יותר מ199$ (לפחות אם נסתכל על השילד שיש בו x1 ושוגר לפני שנה וחצי ב199$). אם זה עולה 350$ אני מצפה שיהיו בחבילה כל שלושת היחידות (ניידת, דוק וקובית עיבוד). אני גם מצפה מהם שימכרו את הניידת לבד ב199$ אחרת מה המטרה?

אתה מיתכוון לסילד TV ,אין לו מסך טבטריה ,וכל מה שצריך לרכבת
יש את הסילד טאבלט ,שהדגם הטוב ביותר ,בתצורה הבסיסית ,הוא עם K1 ,יש לי אותו ,עלה לי 200$
והייתי מאוד מרוצה לראות נידת בחומרה כזאת מנינטנדו ,ב200$

X2 בכלל יהיה פיצוץ ,עם יכניסו מספיק זיכרון גרפי וRAM ,אבל אז למה להוסיף חומרה נוספת ?
נכון הX2 כניראה לא יהיה חזק כמו PS4 רגילה ,ונכון אין תאימות לסטנדרט מבחינת מעבד ,אבל מכשיר כזה ניד
בעל תחנת עגינה (בלי הרבה חומרה ,רק חיבור לטלוויזיה +טעינה ) ,באיזה 250$ כולל הכל ,וזה הניחת והנידת של נינטנדו
(נגיד יהיה אפשר לקנות גימפאדים סטנדרטים )
יכול להיות להיט

ה3DS מכרה בערך 60 מיליון
הWIIU נידמה לי 15 מיליון

פה ,כל חובבי נינטנדו ירוצו למכשיר כזה ,כל עוד המחיר טוב

אבל זה נינטנדו ,בסוף ידחפו סנאפדרגון 640 או איך שדרג הבינים ניקרה ,1גיגה RAM ,וימכרו ב300$

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 22:44

אומרים שיש שם X2, אבל זה שמועות אז מי יודע. ההגיון אומר X2 כי למה ב-2017 להיות על X1 שמבוסס מקסוול, ארכיטקטורה בת 3 שנים ב2017. שלא נדבר על זה שכבר ה-X3 ידוע, הצ'יפ נייד מבוסס וולטה. אני משער שאין מצב בעולם שהוא יהיה מוכן למרץ 17 אבל הוא קיים וכבר מתקדם יותר מה-X2 שבתאוריה יהיה בNX. בכל מקרה אם יהיה X2 ב-NX זה ישים אותה בין הפס4 לWIIU שבתאוריה זה לא כזה משהו אבל בגלל שהמסך שלה הוא רק 720P, אולי אפשר להגיע לרמה גרפית קרובה יחסית.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוקטובר 2016, 23:04

זה גם ככה לא יהיה אותם משחקים במצב כזה ,חברות צד שלישי לא ירוצו
לפתח לנינטנדו במצב כזה ,מעבדים מבוססי ARM ,נפוצים בסמארטפונים וטאבלטים
ובמצב כזה ,ניראה משחקים כאלו מצד שלישי

מבחינת צד ראשון ,לנינטנדו יש כבר היום כמה משחקי WIIU בFHD ,60 פרימים לשניה
וזה בגלל סגנון גרפי צבעוני ולא ראליסטי
אפילו זלדה הקרובה ,בסגנון די ציבעוני ,אולי לא כמו מאריו ,אבל בכל זאת ,ככה שהבעיה לא תגיע מצד ראשון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 23:06

ה-NX הולכת להיות מכונת נינטנדו, כמו כל קונסולה של נינטנדו ב10 שנים האחרונות. ההבדל העיקרי הוא שבגלל שהם אחדו את הנייחת והניידת, יהיו לה די הרבה משחקים כל שנה כי כשמאחדים את שתי הספריות יוצא מבחר לא קטן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 אוקטובר 2016, 19:11

שיחקתי בדמו של SUN & MOON (נשאר לי עוד איזה דבר אחד לעשות, אני חושב) ואני ממש מופתע לטובה.

מרגיש כמו התקדמות יותר גדולה שהיתה בXY (למרות שזה היה המעבר לתלת מימד). העולם כבר לא בgrid, מה שאומר שהתנועה הרבה יותר כיפית (גם ובמיוחד על גב של פוקימונים), מצלמה במקומות קבועים מראש וזזה איתך ובניגוד למצב בXY (לפחות בדמו) זה נעשה כמו שצריך, האנימציות בקרב הרבה יותר מגוונות - פחות או יותר שילשו אותן. נראה שיש אנימציה שונה לכל התקפה (ולכל פוקימון) כאשר ההתקפה אפקטיבית יותר ופחות (עוד לא נתקלתי במתקפה שלא עובדת כלל, אז יהיה מעניין לראות אם גם אז יש אנימציה מיוחדת). המצב לפני כן היה שיש אנימציה לכל מתקפה ולכל פוקימון יש אנימציה למתקפה special וphysical.
הפרזנטציה קיבלה שידרוג משמעותי גם בכל הנוגע לאיך שהעולם כולו נראה. לראשונה בסדרה יש אנשים בגבהים שונים (אני יודע! נכון מדהים?!) ולא שניים-שלושה גבהים קבועים מראש לילד-נער-מבוגר. גם הפוקימונים בעולם בגדלים המתאימים. יש אנימציות פנים הרבה יותר מגוונות ונעימות לעין, מה שהופך את הקלוזאפים בשיחות לחביבים ביותר. זה שהעולם לא על grid נותן גם יותר חופש לאיך שהסביבות מעוצבות. דשא בו יש פוקימונים מעוקל וגדל בצורה שנראית טבעית, שבילים משתלבים בצורה יותר יפה עם הסביבה שלהם, אבנים שבירות בגדלים שונים. גם הגלים הם היפים ביותר שהיו בסדרה (אני מניח שזה חשוב, כי נבלה הרבה זמן על המים בין האיים).
הקרבות נראים הרבה יותר טוב, עם מצלמה שנעה בסביבה בצורה הרבה יותר אלגנטית ונעימה לעין מבXY. רואים גם את המאמנים בקרב ובכלל זה נראה הרבה יותר כאילו אתה נלחם במקום שאתה נמצא בו ואין איזו תחושה של "יקום מקביל" שבו הקרב מתרחש. גם הכניסה לקרבות (בין אם נגד מאמנים אחרים, אויבים מיוחדים, או פוקימונים בטבע) הרבה יותר מגניבה. בפעם הראשונה שפגשתי פוקימון בטבע וראיתי את המצלמה עפה קרוב לפני הדשא ויורדת לשדה הקרב, פלטתי וואו בקול רם.
טאץ' נחמד - הדמות שלך מחליפה לתלבושת לרכיבה על פוקימונים ואם אתה מתחיל קרב כשאתה רוכב, רואים אותך בקרב עם התלבושת המתאימה.
נראה שהירידה מgrid אפשרה לשנות ממש המון. בניגוד לXY, הפעם ממש כיף לרכב על פוקימונים (לפחות על טאורוס) ולנוע בעולם.

יש מיני משחק בסגנון פוקימון סנאפ של צילום (אחרי הצילום הפוקימון נבהל ותוקף אותך) שהיה חביב מאוד. אשמח לראות עוד מזה.

פיטצ'ר חדש שלא אהבתי בכלל - במסך הקרב, על כל מתקפה רשום מה האפקטיביות שלה. אני מקווה שתהייה אפשרות לכבות את התצוגה הזאת, כי זה מוציא כל שביב של אסטרטגיה ומבטל את הצורך בהכרות עם הפוקימונים בקרב (שזה הבסיס של מערכת הקרב מאז המשחק הראשון בסדרה).
גם קצת מעצבן שצריך ללחוץ על כפתור כדי להכנס לדלתות, אבל זה כבר ברמת הניט פיק.

סה"כ, מרגיש משחק הרבה יותר מלוטש וsmooth משXY היו (והם המשחקים האהובים עליי בסדרה). גם הביצועים (שהיו בעיה בXY) מצוינים. לא היתה נפילת פריימים לרגע.
אפקט ה3D, אגב, נעדר לחלוטין מהמשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 04:19

רשמי! הNX מוכרזת היום! בשעה 17:00 היא תוכרז בטריילר אינטרנטי על פי החשבון טוויטר של נינטנדו ארה"ב ויפן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 08:16

הגיעה הזמן ,במיוחד שהם רוצים השקה במרץ 2017

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2016, 10:32

הלוואי ויפתיעו עם משהו באמת טוב... אני מת לתירוץ לקנות קונסולה שמריצה את זלדה :)
אם הפוקוס הוא הניידות שלו - אני לא בעניין :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 14:44

בדקתי ביד שנייה WIIU ,לראות מה המחירים (הייתה לי אחת ומכרתי ) ,והמחירים עדין גבוהים כולל בחול
ציפיתי למחיר זול בחול ,רק משלוח יקר ,אבל זה לא המצב

ככה שלא יודע מה נינטנדו תעשה ,מחירי הWIIU ,היום מוזרים ,מזכיר תמחור של אפל ,רק שאפל מצליחה למכור המון ,למרות המחיר
אז ממש לא יודע מה יקרה ,אני די דואג

בסוף אני יקנה NX ,השאלה עם בהשקה או יד שניה אחרי שנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2016, 15:46

יש בEBAY מכשירים ב400 שקל, מה יקר ב400 שקלים לקונסולה שעדין נמכרת ביותר מ200$?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוקטובר 2016, 17:06

טוב... הכל דלף.
נראה הרבה יותר (מבחינה עיצובית) משציפיתי.

אני ממש רוצה את הקונסולה הזאת. לא ציפיתי לממש לרצות את הקונסולה הזאת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אוקטובר 2016, 17:07

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 אוקטובר 2016, 17:16

ממש, ממש מגניב, לא משהו שהייתי רוכש (בכל זאת קונסולה עם כוח של הwiiU), אבל הקונספט, העיצוב ובמיוחד הדוקרים החמודים לשלטים ולקונסולה עצמה שמשתלבים כל כך יפה עם המוצר עצמו ובצורה פרקטית ממש מגניבים. אין מה להגיד, לחדש הם יודעים, אבל לא מנסים לפנות לקהלים חדשים מחוץ לbase המאוד מצומצם שלהם. כל הכבוד להם, סוף סוף מוצר חדשני שמנסה להביא משהו שלא ראינו לשולחן.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אוקטובר 2016, 17:20

DrKeo כתב:יש בEBAY מכשירים ב400 שקל, מה יקר ב400 שקלים לקונסולה שעדין נמכרת ביותר מ200$?

לא ראיתי חבילה שלמה ב400
רק או מקולקלים ,או רק הקונסולה

בכל מקרה אהבתי את הפרסומת ,השאלה חומרה ,ומחיר

יכול להיות מצוין,יכול להיות גרוע ,אני רק מקווה שנינטנדו הגיע למצב של רק קונסולה בודדת לדור ,בלי לפצל ל2

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 53 אורחים