DrKeo כתב:לדעתי החלק הנייד צריך להיות 199$ אבל 199$ בשביל החלקים הנייחים? יותר מדי, יותר מדי...
זה 200$ לחלקים הנייחים בחבילה המאוחדת. אם זה ימכר גם בנפרד, זה בטח יהיה באיזה 300$.
DrKeo כתב:לדעתי החלק הנייד צריך להיות 199$ אבל 199$ בשביל החלקים הנייחים? יותר מדי, יותר מדי...
DrKeo כתב:Laskin כתב:לא כולם אבל בהכרח ירצו את החלק הנייד. לי למשל זה ממש מיותר. אז 199 דולר לקונסולה בערך בחוזק של הPS4 שמריצה לי זלדה כמו שצריך, ותקבל תמיכה רצינית מצד ג'? שווה לגמרי.
זאת בדיוק הסיבה שכל הקונספט של הקונסולה הזאת הוא פח טוטאלי, כופים עליך קונסולה ניידת חלשה ויקרה למרות שכל מה שאתה רוצה זה שלט, טלביזיה וזלדה. זאת נקודת הכשל של הקונסולה וזאת גם הסיבה שהיא תכשל (יחסית, אם היא גם מחליפה את ה3DS אז האיחוד של הנייחות והניידות יחד יביא מספרים יפים למדי. אז אני מדבר באופן יחסי). אני לא אתפלא אם הNX, אם אלה באמת הפרטים הנכונים, תמכור פחות מה-3DS והיא כמובן תחליף גם ל3DS וגם לWIIU.
Nucleus_Dawn כתב:שמועות גורסות שנינטנדו תחסוף את הNX בשבוע הבא.
המקור של השמועה הוא שינוי (לרעה) בדירוג של המניה של החברה מOutperforming לNeutral בחברה הייעוץ Macquarie Group.
הסיבה לירידה היא שהם מאמינים שהמחיר של הקונסולה החדשה (והכנראה משונה ומעניינת) של נינטנדו לא יהיה זול במיוחד - בין 300 ל350 דולר.
הקונסולה צפויה לצאת במרץ 2017 וחשיפה בשבוע הבא אומרת שיהיו לנו חמישה חודשים לחכות ולהכיר את הNX. כלומר, מדובר בחלון הכרזה-השקה קצר באופן סביר.
נראה שרבים איבדו תקווה שהקונסולה תתחרה בכל הנוגע לכוח עיבוד בPRO ובSCORPIO (וכנראה שגם לא כל כך בONE ובPS4), אבל אני חושב שכולם יסכימו בגם במקרה הגרוע ביותר (ואם השמועות על הקונסולה יתבררו כנכונות), מדובר בניסוי מעניין במיוחד מנינטנדו.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:שמועות גורסות שנינטנדו תחסוף את הNX בשבוע הבא.
המקור של השמועה הוא שינוי (לרעה) בדירוג של המניה של החברה מOutperforming לNeutral בחברה הייעוץ Macquarie Group.
הסיבה לירידה היא שהם מאמינים שהמחיר של הקונסולה החדשה (והכנראה משונה ומעניינת) של נינטנדו לא יהיה זול במיוחד - בין 300 ל350 דולר.
הקונסולה צפויה לצאת במרץ 2017 וחשיפה בשבוע הבא אומרת שיהיו לנו חמישה חודשים לחכות ולהכיר את הNX. כלומר, מדובר בחלון הכרזה-השקה קצר באופן סביר.
נראה שרבים איבדו תקווה שהקונסולה תתחרה בכל הנוגע לכוח עיבוד בPRO ובSCORPIO (וכנראה שגם לא כל כך בONE ובPS4), אבל אני חושב שכולם יסכימו בגם במקרה הגרוע ביותר (ואם השמועות על הקונסולה יתבררו כנכונות), מדובר בניסוי מעניין במיוחד מנינטנדו.
אותי מעניין מה מקבלים ב350$ ואם היא מחליפה את ה3ds אז למה לעזאזל נראה לנינטנדו, ביחוד אחרי ההשקה הכושלת של ה3ds ב249$, שזה הגיוני להוציא ניידת ב350$.
DrKeo כתב:אם יש בפנים x2, אין סיבה שהניידת תעלה יותר מ199$ (לפחות אם נסתכל על השילד שיש בו x1 ושוגר לפני שנה וחצי ב199$). אם זה עולה 350$ אני מצפה שיהיו בחבילה כל שלושת היחידות (ניידת, דוק וקובית עיבוד). אני גם מצפה מהם שימכרו את הניידת לבד ב199$ אחרת מה המטרה?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:יש בEBAY מכשירים ב400 שקל, מה יקר ב400 שקלים לקונסולה שעדין נמכרת ביותר מ200$?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 51 אורחים