DrKeo כתב:אנליסט יפני אומר שהסוויטצ' בערך 1TFLOPS שזה רק 25% פחות מהONE. אם זה נכון ובתקווה השמועת 4GB זיכרון לא נכונה, היא כנראה תוכל להריץ משחקי ONE ב720P פחות או יותר. השאלה היא איך היא הולכת להגיע ל1080P בעמדה השולחנית. כשעושים זום לגוף של המכשיר אפשר לראות שיש פתחי אוורור, בגלל שהיא ניידת על סוללה אני ממש בספק אם יש מאוורר פעיל בפנים. כלומר אני משער שהוא נועד לכשהיא בתוך הדוק (והפתח גם נמצא למעלה שזה בדיוק איפה שהדוק פתוח). כלומר אולי יש פה איזה סוג של OC בזמן שהקונסולה בדוק והם יכולים לזלול יותר חשמל ולהפעיל קירור איכותי יותר. אבל אפילו עם OC, נשמע לי תמוהה שיצליחו להגיע לרזולוציה כפולה רק בעזרת OC אלה אם כן מדובר בOC הסטרי לגמרי.
בגלל שזאת נינטנדו יש לי הרגשה שהמצב הפוך. הקונסולה under clocked בצורה קיצונית כשהיא ניידת בשביל זמן סוללה וכשמחברים אותה לדוק הוא over clocked כך שיש בערך פי 2 יותר כוח. כלומר אני בספק אם במצב הנייד היא תהיה באמת 1TFLOP. מה שבאמת הייתי רוצה לראות בדוק הוא עוד טגרה שנותן את הבוסט המתאים ל1080P.
DrKeo כתב:בול פגיעה.DrKeo כתב:אנליסט יפני אומר שהסוויטצ' בערך 1TFLOPS שזה רק 25% פחות מהONE. אם זה נכון ובתקווה השמועת 4GB זיכרון לא נכונה, היא כנראה תוכל להריץ משחקי ONE ב720P פחות או יותר. השאלה היא איך היא הולכת להגיע ל1080P בעמדה השולחנית. כשעושים זום לגוף של המכשיר אפשר לראות שיש פתחי אוורור, בגלל שהיא ניידת על סוללה אני ממש בספק אם יש מאוורר פעיל בפנים. כלומר אני משער שהוא נועד לכשהיא בתוך הדוק (והפתח גם נמצא למעלה שזה בדיוק איפה שהדוק פתוח). כלומר אולי יש פה איזה סוג של OC בזמן שהקונסולה בדוק והם יכולים לזלול יותר חשמל ולהפעיל קירור איכותי יותר. אבל אפילו עם OC, נשמע לי תמוהה שיצליחו להגיע לרזולוציה כפולה רק בעזרת OC אלה אם כן מדובר בOC הסטרי לגמרי.
בגלל שזאת נינטנדו יש לי הרגשה שהמצב הפוך. הקונסולה under clocked בצורה קיצונית כשהיא ניידת בשביל זמן סוללה וכשמחברים אותה לדוק הוא over clocked כך שיש בערך פי 2 יותר כוח. כלומר אני בספק אם במצב הנייד היא תהיה באמת 1TFLOP. מה שבאמת הייתי רוצה לראות בדוק הוא עוד טגרה שנותן את הבוסט המתאים ל1080P.
אני לא אהיה מופתע אם הX2 נועד לרוץ ב-1TFLOP בצורה הטבעית שלו ונינטנדו תריץ אותו ב-1.3TFLOPS בתוך הדוק (כלומר XBOX ONE) וב-0.65TFLOPS כשהיא ניידת. כך בצורה הניידת יש חסכון חשמל שאולי יוכל להביא את הקונסולה לזמן סוללה חביב (השילד עם ה-X1 מביא 5 שעות של משחק, מצד אחד הסוויטצ' קטנה יותר ולכן סוללה קטנה יותר, מצד שני מסך קטן יותר ברזולוציה נמוכה יותר כך שפחות צריכת חשמל. בשילוב עם הUNDER CLOCK אולי הם יוכלו אפילו להביא זמן טוב מ-5 שעות) ובתוך הדוק יש פי 2 יותר כוח, כלומר מספיק בשביל לקפוץ מ720P לנניח 900P או אולי אפילו 1080P.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:בול פגיעה.DrKeo כתב:אנליסט יפני אומר שהסוויטצ' בערך 1TFLOPS שזה רק 25% פחות מהONE. אם זה נכון ובתקווה השמועת 4GB זיכרון לא נכונה, היא כנראה תוכל להריץ משחקי ONE ב720P פחות או יותר. השאלה היא איך היא הולכת להגיע ל1080P בעמדה השולחנית. כשעושים זום לגוף של המכשיר אפשר לראות שיש פתחי אוורור, בגלל שהיא ניידת על סוללה אני ממש בספק אם יש מאוורר פעיל בפנים. כלומר אני משער שהוא נועד לכשהיא בתוך הדוק (והפתח גם נמצא למעלה שזה בדיוק איפה שהדוק פתוח). כלומר אולי יש פה איזה סוג של OC בזמן שהקונסולה בדוק והם יכולים לזלול יותר חשמל ולהפעיל קירור איכותי יותר. אבל אפילו עם OC, נשמע לי תמוהה שיצליחו להגיע לרזולוציה כפולה רק בעזרת OC אלה אם כן מדובר בOC הסטרי לגמרי.
אני לא אהיה מופתע אם הX2 נועד לרוץ ב-1TFLOP בצורה הטבעית שלו ונינטנדו תריץ אותו ב-1.3TFLOPS בתוך הדוק (כלומר XBOX ONE) וב-0.65TFLOPS כשהיא ניידת. כך בצורה הניידת יש חסכון חשמל שאולי יוכל להביא את הקונסולה לזמן סוללה חביב (השילד עם ה-X1 מביא 5 שעות של משחק, מצד אחד הסוויטצ' קטנה יותר ולכן סוללה קטנה יותר, מצד שני מסך קטן יותר ברזולוציה נמוכה יותר כך שפחות צריכת חשמל. בשילוב עם הUNDER CLOCK אולי הם יוכלו אפילו להביא זמן טוב מ-5 שעות) ובתוך הדוק יש פי 2 יותר כוח, כלומר מספיק בשביל לקפוץ מ720P לנניח 900P או אולי אפילו 1080P.
הציטוט וההודעה הפוכים, לא?

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים