ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2016, 14:50

קשה לי להאמין שBG&E2 יהיה בבילעדיות אמיתית לנינטנדו
חלק מהבילעדים שלהם ,היו בילעדים רק לתקופה מסוימת ,ככה שאני מעריך שזה יהיה המצב
לא חושב שהם שילמו לבילעדיות לכמה שנים

בדרך כלל רק צד ראשון ושני בילעדים ,ולא משחק צד שלישי גדול

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2016, 11:23

לא יודע אם זה היה פה כבר, נראה לי שלא... אבל ליוניברסל סטודיוס יש תכניות, ביחד עם נינטנדו - כדי להביא את מריו ושות' לפארקים שלהם.
מגניב מאוד, ואחלה כיוון של נינטנדו, כמו מריו באייפון... יאללה, רק שהסוויץ' תהיה כשלון נוראי ואז בטוח נראה את המשחקים שלהם הופכים למולטיפלטפורם ;)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 דצמבר 2016, 12:30

כל עוד הם לא יעשו משהו מחורבן ,כמו להוציא עוד קונסולה עיקרית לצד הסוויץ ,היא בטח תמכור בקלות הרבה מעבר לWIIU
השאלה הגדולה עם תגיע למספרי ה3DS ,וזה קשה לדעת כרגע
המבחן הראשון זה למכור לפחות 10 מיליון ,שנה ראשונה בשוק ,והשעון יתקתק במרץ

מספר של 20 מיליון ,תוך שנתיים ,וזאת תיהיה כבר קונסולה יציבה ,10 מיליון תוך שנתיים=קונסולה מתה
ניראה מה יקרה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2016, 12:36

הסוויטצ' מחליפה את ה-3DS. שנינטנדו יגידו מה שהם רוצים, הפרופסורי לייטון ודומיהם הולכים להגיע לקונסולה הזאת, ביחוד אם היא עולה 249$ או דרומה. כלומר המכירות שצריך להעמיד אותה מולן הן המכירות של ה3DS, לא של ה-WIIU. הקונסולה הזאת צריכה לעשות 50 מליון יחידות כדי להיות הצלחה סבירה, לא 20.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 דצמבר 2016, 13:57

אמרתי 20 תוך שנתיים ,לא אורך חיים
להעמיד אותה במצב ,שכן תקבל משהו מצד שלישי ,לא הכל אפילו לא חצי ,אבל שכן יהיו כותרים מצד שלישי שיגיעו אליה
לדוגמה FIFA ודברים בסגנון

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 דצמבר 2016, 11:57

יש שמועה שהתחנת עגינה לנינטנדו S ,נותנת תוספת כוח ,אבל בלי חומרה נוספת
פשוט לפי השמועה ,יש מאוורר בתחנת הגינה ,חוץ מהחיבור לחשמל ,והרכיבים בקונסולה פשוט פועלים מהר יותר
שהם מחוברים לתחנת עגינה ,מה שנותן תוספת כח

בגדול סוג של OC

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2016, 13:27

בול פגיעה.
DrKeo כתב:אנליסט יפני אומר שהסוויטצ' בערך 1TFLOPS שזה רק 25% פחות מהONE. אם זה נכון ובתקווה השמועת 4GB זיכרון לא נכונה, היא כנראה תוכל להריץ משחקי ONE ב720P פחות או יותר. השאלה היא איך היא הולכת להגיע ל1080P בעמדה השולחנית. כשעושים זום לגוף של המכשיר אפשר לראות שיש פתחי אוורור, בגלל שהיא ניידת על סוללה אני ממש בספק אם יש מאוורר פעיל בפנים. כלומר אני משער שהוא נועד לכשהיא בתוך הדוק (והפתח גם נמצא למעלה שזה בדיוק איפה שהדוק פתוח). כלומר אולי יש פה איזה סוג של OC בזמן שהקונסולה בדוק והם יכולים לזלול יותר חשמל ולהפעיל קירור איכותי יותר. אבל אפילו עם OC, נשמע לי תמוהה שיצליחו להגיע לרזולוציה כפולה רק בעזרת OC אלה אם כן מדובר בOC הסטרי לגמרי.

בגלל שזאת נינטנדו יש לי הרגשה שהמצב הפוך. הקונסולה under clocked בצורה קיצונית כשהיא ניידת בשביל זמן סוללה וכשמחברים אותה לדוק הוא over clocked כך שיש בערך פי 2 יותר כוח. כלומר אני בספק אם במצב הנייד היא תהיה באמת 1TFLOP. מה שבאמת הייתי רוצה לראות בדוק הוא עוד טגרה שנותן את הבוסט המתאים ל1080P.

אני לא אהיה מופתע אם הX2 נועד לרוץ ב-1TFLOP בצורה הטבעית שלו ונינטנדו תריץ אותו ב-1.3TFLOPS בתוך הדוק (כלומר XBOX ONE) וב-0.65TFLOPS כשהיא ניידת. כך בצורה הניידת יש חסכון חשמל שאולי יוכל להביא את הקונסולה לזמן סוללה חביב (השילד עם ה-X1 מביא 5 שעות של משחק, מצד אחד הסוויטצ' קטנה יותר ולכן סוללה קטנה יותר, מצד שני מסך קטן יותר ברזולוציה נמוכה יותר כך שפחות צריכת חשמל. בשילוב עם הUNDER CLOCK אולי הם יוכלו אפילו להביא זמן טוב מ-5 שעות) ובתוך הדוק יש פי 2 יותר כוח, כלומר מספיק בשביל לקפוץ מ720P לנניח 900P או אולי אפילו 1080P.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 דצמבר 2016, 17:19

DrKeo כתב:בול פגיעה.
DrKeo כתב:אנליסט יפני אומר שהסוויטצ' בערך 1TFLOPS שזה רק 25% פחות מהONE. אם זה נכון ובתקווה השמועת 4GB זיכרון לא נכונה, היא כנראה תוכל להריץ משחקי ONE ב720P פחות או יותר. השאלה היא איך היא הולכת להגיע ל1080P בעמדה השולחנית. כשעושים זום לגוף של המכשיר אפשר לראות שיש פתחי אוורור, בגלל שהיא ניידת על סוללה אני ממש בספק אם יש מאוורר פעיל בפנים. כלומר אני משער שהוא נועד לכשהיא בתוך הדוק (והפתח גם נמצא למעלה שזה בדיוק איפה שהדוק פתוח). כלומר אולי יש פה איזה סוג של OC בזמן שהקונסולה בדוק והם יכולים לזלול יותר חשמל ולהפעיל קירור איכותי יותר. אבל אפילו עם OC, נשמע לי תמוהה שיצליחו להגיע לרזולוציה כפולה רק בעזרת OC אלה אם כן מדובר בOC הסטרי לגמרי.

בגלל שזאת נינטנדו יש לי הרגשה שהמצב הפוך. הקונסולה under clocked בצורה קיצונית כשהיא ניידת בשביל זמן סוללה וכשמחברים אותה לדוק הוא over clocked כך שיש בערך פי 2 יותר כוח. כלומר אני בספק אם במצב הנייד היא תהיה באמת 1TFLOP. מה שבאמת הייתי רוצה לראות בדוק הוא עוד טגרה שנותן את הבוסט המתאים ל1080P.

אני לא אהיה מופתע אם הX2 נועד לרוץ ב-1TFLOP בצורה הטבעית שלו ונינטנדו תריץ אותו ב-1.3TFLOPS בתוך הדוק (כלומר XBOX ONE) וב-0.65TFLOPS כשהיא ניידת. כך בצורה הניידת יש חסכון חשמל שאולי יוכל להביא את הקונסולה לזמן סוללה חביב (השילד עם ה-X1 מביא 5 שעות של משחק, מצד אחד הסוויטצ' קטנה יותר ולכן סוללה קטנה יותר, מצד שני מסך קטן יותר ברזולוציה נמוכה יותר כך שפחות צריכת חשמל. בשילוב עם הUNDER CLOCK אולי הם יוכלו אפילו להביא זמן טוב מ-5 שעות) ובתוך הדוק יש פי 2 יותר כוח, כלומר מספיק בשביל לקפוץ מ720P לנניח 900P או אולי אפילו 1080P.

הציטוט וההודעה הפוכים, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 דצמבר 2016, 17:51

http://www.eurogamer.net/articles/2016- ... le-support
VC לגיימקיוב,סוף סוף! לא מבין איך זה לא הגיע ל-WII U בהתחשב בזה שהיא מריצה באופן טבעי את כל משחקי ה-WII שיותר חזקה מהגיימקיוב,שמכילה בעצם את אותו מעבד רק beefed up קצת. זו הקונסולה היחידה של נינטנדו שלא היה ל-WII U משחקי VC. בשבילי זה סוגר את הדיל לסוויץ'. קדימה eternal darkness on the go!

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 דצמבר 2016, 18:01

אני לא בטוח ש eternal darkness זה משחק שעומד במבחן הזמן...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2016, 20:20

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:בול פגיעה.

הציטוט וההודעה הפוכים, לא?

לא, לא הפוך :)
ותמיכה לאחור בקיוב זה מגניב, יש כמה שהייתי שמח לשחק שוב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 דצמבר 2016, 22:38

עוד שמועה ,בטחנת עגינה יש USB-C ,ויש לו 2 שימושים במקביל
גם להעביר אודיו ווידיאו לטלוויזיה ,וגם חשמל
אני לא יודע איזה זרם יש בHDMI ,ועם זה אפשרי בכלל ,או שמקבלים חוט שמצד אחד USB-C ,וצד שני מתפצל לHDMI וUSB ?
אבל זאת השמועה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2016, 23:09

ההגיון אומר שהניידת מתחברת לדוק עם USB-C והדוק מחובר לחשמל וב-HDMI לטלביזיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2016, 00:07

צודק, אני רק מקווה שלא יעשו כמו אפל
ושימו רק USB C
מה שיצריך מתאמים לשימוש כזה, כל עוד אין מסכים שתומכים
בUSB C
עם אני לא טועה, יש רק מסך בודד שתומך כרגע בUSB C
והוא לא סטנדרטי וקטן פיזית למסך משחקים
זה מסך 5k שנמכר בחנויות אפל, למרות שאפל לא היצרן

בקיצור היתי רוצה חיבור hdmi רגיל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2016, 01:26

שוב, יהיה חיבור HDMI רגיל, הוא פשוט יהיה בדוק. הסוויטצ' רק מתחברת לדוק עם USB-C או נטענת איתו, אתה לא הולך לחבר שום מסך דרך שם (אפילו שזה אפשרי).

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 דצמבר 2016, 09:27

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2016, 12:17

רואים ב7:50 מאוד בבירור את הפתח אוורור העליון. יש למעלה פתח אוורור, יציאת 3.5 ממ וחריץ SD או לקלטות.
switchtup.jpg
switchtup.jpg (120.35 KiB) נצפה 10800 פעמים

וכאן רואים בבירור את הUSB-C בחלק התחתון (בין האצבעות של ג'ימי).
switchtup2.jpg
switchtup2.jpg (130.44 KiB) נצפה 10799 פעמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2016, 15:20

שמועה שיצא dark souls 3 בגרסת GOTY לסוויטצ'. להבנתי FROM חושבים לעשות אוסף לטרילוגיה של DS לסוויטצ'. בנוסף השמועות מדברות על 5-8 שעות של סוללה בהתאם לבהירות מסך שזה לגמרי תואם לניחוש שלי לפני כמה הודעות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2016, 16:31

בנתיים עושה רושם של מוצר הרבה יותר מוצלח מסחרית מהWIIU
ניראה שיחשפו מחיר ,הולך להיות מעניין

אישית אני לא חושב שהWIIU הייתה גרועה כרעיון
אני חושב שהיא הייתה גרועה ,בעיקר בגלל נינטנדו
שלא הורידו מחיר שהיה ברור שצריך ,שלא פתחו את הכיס ,להביא יותר משחקי צד שלישי ,ושלא הוציאו גימפאד משופר ,שכבר היה אפשרי אחרי 3 שנים
לעשות משהו דומה ,רק עם אפשרויות של טאבלט אמיתי ,לתת ערך מוסף למוצר

נכון שהWIIU הייתה חלשה כבר בהשקה ,אבל 360\PS3 קיבלו משחקים כמו MGS5 \GTA5 ועוד הרבה ,ופה ושם עוד מקבלות קצת משחקים
אבל נינטנדו לא הצליחה להביא כותרים כאלו וחבל
לדוגמה לתת למפתחות 10 מיליון דולר למימון פורט לWIIU ,בתנאי שהוא יקבל ציונים של לפחות 70 ממוצע
ומשחק שימכור מספיק להיות ריווחי ,המימון יחזור לנינטנדו
בגדול להוריד סיכון להפסד מפורט לWIIU (עלויות הפרסום והשיווק גם ככה נעשות לגרסאות אחרות )

השקעה של 200 מיליון לשנה ,היו נותנים לWIIU ,20 משחקים נחשבים בשנה ,פורטים או משחקים גרועים ,והמימון היה חוזר לנינטנדו
(שלא יהיו פורטים ממש גרועים רק לקבל כסף )
ומשחק מצליח ,והכסף היה חוזר

ככה שבפועל הרבה פחות מ200 מיליון בשורה התחתונה ,והWIIU הייתה יכולה לעשות מספרים נחמדים ,לא קרוב לWII האורגינלית
אבל מספיק לא להיות כישלון ענקי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2016, 02:50

חברה אינדית צרפתית, AnyArts Production, מכריזה על משחק בשם Season of Heaven, בלעדי לסוויטצ' ורץ על UE4. רואים שהסוויטצ' בסביבת כוח של ה-ONE לפי הגרפיקה של המשחק. אם משחקים יכולים להראות ככה על הסוויטצ', מדכא אותי שזלדה משחק CROSS GEN.
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

בנוסף שמועה אומרת שהדוק יהיה זול למדי כי נינטנדו רוצה שאנשים עם כמה טלביזיות בבית יקנו תחנות עגינה לכל אחת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 דצמבר 2016, 06:13

זה צריך להיות זול ,כי אין באמת חומרה
זה פלסטיק שיש בו מאוורר ,חיבור לקונסולה וחיבור חשמל וHDMI

בטח יעלה איזה 20$

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 דצמבר 2016, 07:52

התמונות ניראות טב - טוב מדי. בולשוטס?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2016, 12:23

רואים בבירור שזה נלקח מסרטון לפי הארטיפקטים, נקווה שזה לא בולשיט. בכל מקרה החשיפה המלאה עוד חודש, לא צריך להמתין הרבה :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 דצמבר 2016, 09:16

DrKeo כתב:חברה אינדית צרפתית, AnyArts Production, מכריזה על משחק בשם Season of Heaven, בלעדי לסוויטצ' ורץ על UE4. רואים שהסוויטצ' בסביבת כוח של ה-ONE לפי הגרפיקה של המשחק. אם משחקים יכולים להראות ככה על הסוויטצ', מדכא אותי שזלדה משחק CROSS GEN.
תמונה

מילו? זה אתה!?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2016, 13:01

מצחיק, גם לי עלה מיילו לראש :)
האמת, שזה הכי מזכיר לי את הדמו של הילד ועפיפון של UE4 שזה די הגיוני כי המשחק רץ על UE4.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים