Klayman כתב:סתם מבאס שזה יאכל חבילת גלישה וסוללה ברקע בנוסף למשחק עצמו.. הסיבה הרשמית לכך, אגב, היא פיראטיות. משחק מובייל אמור להיות משחק שאפשר לקחת ולשחק בכל מקום. נפלה לך הקליטה? אין משחק. עולה לטיסה? אין משחק. נגמרה לך חבילת הגלישה? אין משחק. בקיצור, קצת טיפשי, לטעמי. על המחיר דיברתי רק בקשר לכך שמשחק שעולה כ''כ הרבה וגם מחייב אונליין במובייל זה חריג. אין לי בעיה עם המחיר, כי אומרים שהוא ממש מושקע.
DrKeo כתב:הנייחות ב-2013 היו חלשות למדי, מעבד ו-GPU של לפטופים. כשהסוויטצ' תצא, 3+ שנים אחריהן, היא יכולה בניידת להגיע לכוח שנמצא באותו ballpark.
idan כתב:השאלה אם אפשר לעשות את כל זה ב 250-300 דולר ?
אולי כן, אין לי שמץ של מושג, אבל אני לא מאמין שהם ילכו יותר גבוה מהסכום הזה (ונינטנדו לא נוהגת להפסיד כסף על הקונסולות שלה, ככה שזה לא ממש אופציה)
InterAl כתב:DrKeo כתב:הנייחות ב-2013 היו חלשות למדי, מעבד ו-GPU של לפטופים. כשהסוויטצ' תצא, 3+ שנים אחריהן, היא יכולה בניידת להגיע לכוח שנמצא באותו ballpark.
לא, היא לא. רק מהטריילרים שלה אפשר לראות שהיא מריצה את סקיירים על 20FPS בלחץ.
idan כתב:השאלה אם אפשר לעשות את כל זה ב 250-300 דולר ?
אולי כן, אין לי שמץ של מושג, אבל אני לא מאמין שהם ילכו יותר גבוה מהסכום הזה (ונינטנדו לא נוהגת להפסיד כסף על הקונסולות שלה, ככה שזה לא ממש אופציה)
Uncle Pey'j כתב:אני רחוק מלהיות Tech savvy אבל אני מתקשה לדמיין מצב בו קונסולה ניידת יכולה להתחרות בקונסולה נייחת מ-2013..כלומר,הרי יש את כל עניין ה-TDP והפליטת חום ובכלל פיזית כמה הצי'פ יכול להיות גדול בניידת,מגבלות שקיימות בנייחת בוודאי,אבל לא באותה רמה. אפילו אם נוידיה פירגנו לנינטנדו עם ה-X2 שמיוצר ב-16NM,קשה להאמין שהפער יהיה כזה קטן מהוואן. אני לא רוצה להיכנס לכל עניין המספרים ב-TFLOPS כי עד כמה שאני יודע המספרים האלה מחושבים אחרת בין AMD לנוידיה לא?
swym כתב:Uncle Pey'j כתב:אני רחוק מלהיות Tech savvy אבל אני מתקשה לדמיין מצב בו קונסולה ניידת יכולה להתחרות בקונסולה נייחת מ-2013..כלומר,הרי יש את כל עניין ה-TDP והפליטת חום ובכלל פיזית כמה הצי'פ יכול להיות גדול בניידת,מגבלות שקיימות בנייחת בוודאי,אבל לא באותה רמה. אפילו אם נוידיה פירגנו לנינטנדו עם ה-X2 שמיוצר ב-16NM,קשה להאמין שהפער יהיה כזה קטן מהוואן. אני לא רוצה להיכנס לכל עניין המספרים ב-TFLOPS כי עד כמה שאני יודע המספרים האלה מחושבים אחרת בין AMD לנוידיה לא?
קונסולה ניידת מודרנית יכולה בקושי להתחרות בקונסולה נייחת בת חמש - אבל רק כשהיא מחוברת לחשמל. אבל גם כשאתה משחק רק על הבטריה הטריק הוא פשוט להריץ את המשחקים ברזולוציה יותר נמוכה ואולי גם עם גריעה של כמה אפקטים.
הרי אל תשכח שבמעבר בין הדורות, היו משחקים שיצאו לחומרה של 2013 אבל במקביל הצליחו לרוץ ברמת פירוט נמוכה יותר גם על חומרה של 2005. אפילו Rise of The Tomb Raider עשה את זה השנה. ככה שגם אם הSwitch לא תהיה בכח של Xbox One, היא בסיכוי טוב תהיה חזקה יותר מXbox 360 גם כשמשקללים TFP ופליטת חום. בכל זאת זה פער של 12 שנה בטכנולוגיה.
DrKeo כתב:כל הדיונים שלנו עד היום? שכחו מהם, יש בסוויטצ' צ'יפ מקסוואל, ארכיטקטורה בת 2.5 שנים במקום פסקל שיהיה כבר בן שנה כשהסוויטצ' תצא. כלומר השילד הוא פשוט שילד, ממש שילד. אולי יש שם כל מני שיפורים קלים, אולי קצת OC, אבל סך הכל מדובר בשילד. כלומר WIIU מחוזקת. דיכאון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים