ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2016, 13:20

התמונה הזאת מגניבה
אני יודע שזה מצליחות קטלנית 2
אבל השימוש מגניב

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2016, 13:20

שליחות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2016, 18:12

מיאמוטו אומר שבתקופת ה-N64 הם עשו ניסויים במשהו שהיה דומה יחסית למיינקראפט אבל הם לא הצליחו להבשיל את זה למשחק:
You've mentioned in the past that you play the cat-collecting mobile game Neko Atsume. Are there other games that you really love playing?
Not really. I do like Minecraft, but really more from the perspective of the fact that I really feel like that's something we should have made. We had actually done a lot of experiments that were similar to that back in the N64 days and we had some designs that were very similar. It's really impressive to me to see how they've been able to take that idea and turn it into a product.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2016, 19:26

Mario run ידרוש חיבור רצוף לאינטרנט... למשחק מובייל שעולה פאקינג 10 דולר...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2016, 20:52

לא רואה בעייה עם זה... או עם המחיר

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2016, 20:56

סתם מבאס שזה יאכל חבילת גלישה וסוללה ברקע בנוסף למשחק עצמו.. הסיבה הרשמית לכך, אגב, היא פיראטיות. משחק מובייל אמור להיות משחק שאפשר לקחת ולשחק בכל מקום. נפלה לך הקליטה? אין משחק. עולה לטיסה? אין משחק. נגמרה לך חבילת הגלישה? אין משחק. בקיצור, קצת טיפשי, לטעמי. על המחיר דיברתי רק בקשר לכך שמשחק שעולה כ''כ הרבה וגם מחייב אונליין במובייל זה חריג. אין לי בעיה עם המחיר, כי אומרים שהוא ממש מושקע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2016, 21:33

בדרך כלל אני נגד דרישה לחיבור רצוף לאינטרנט ,במשחק SP במחיר מלא
אבל זה 10$ סך הכל ,ולמרות שאני לא אוהב את זה ,ובטח זה רק יעודד פירטים ,זה לגיטימי מבחינתי

משחקי 3DS חדשים ,בדרך כלל מתחילים ב40$ ,משחקים לניחות בדרך כלל 60$
כל עוד זה יהיה 10$ ,ולא ידחפו פרסומות או מיקרו תשלומים ,כמו המון משחקים לסמארטפונים ,שרק מרחיקים אותי מלשחק בסמארטפון
אני יהיה בסדר עם זה

לאומת זאת ידחפו מיקרו תשלומים ופרסומות ,אז באמת יהיה סופר מעצבן
ויוטיוב יהיה מוצף בRANT על נינטנדו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2016, 11:22

Klayman כתב:סתם מבאס שזה יאכל חבילת גלישה וסוללה ברקע בנוסף למשחק עצמו.. הסיבה הרשמית לכך, אגב, היא פיראטיות. משחק מובייל אמור להיות משחק שאפשר לקחת ולשחק בכל מקום. נפלה לך הקליטה? אין משחק. עולה לטיסה? אין משחק. נגמרה לך חבילת הגלישה? אין משחק. בקיצור, קצת טיפשי, לטעמי. על המחיר דיברתי רק בקשר לכך שמשחק שעולה כ''כ הרבה וגם מחייב אונליין במובייל זה חריג. אין לי בעיה עם המחיר, כי אומרים שהוא ממש מושקע.

במובייל זה באמת בעייתי, בגלל חיבור לא יציב וצריכת סוללה. אם זה היה בדיקה בתחילת כל שלב, או לפני שמעלים תוצאה לשרת של התוצאות זה סביר. חיבור תמידי, זה ממש לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2016, 15:31

את האירוע של הסוויטצ' אפשר לראות כאן:
http://www.nintendo.com/switch/

13 לינואר בשעה 06:00 שעון ישראל. שעה מבאסת תחת.

וחיבור רציף במשחק סלולרי זה ממש מבאס, ממש.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 דצמבר 2016, 12:12

טיזר ראשון ל-Seasons of Heave,ממש קשה לי להאמין שזה In Game,נראה טוב מדי,לגמרי עוקף כל מה שראיתי על משהו נייד עד היום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2016, 13:27

רוב המשחקים על המכשיר הזה יעקפו די בקלות כל מה שראינו על ניידים עד היום... זה מכשיר מאוד מאוד חזק ביחס לניידים של היום.
הגיוני סה"כ, הנייד הכי חזק שיצא היה הויטה וזה היה לפני כמעט 6 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2016, 14:26

לדעתי זה אמיתי לגמרי, אתה לא צריך להשוות את זה לגרפיקה של ניידים (כלומר טלפונים, טבלטים או ויטה) אלה לגרפיקה של האקסבוקס ONE. השילד (כלומר הצ'יפ X1) הוא אולי הנייד הכי חזק היום בשוק מבחינה גרפית, הX2 שיש בNS חזק ממנו בערך פי 2. כל המשחקי טלפוניה למניהם בנויים למכשירים ישנים, לא לטופ של הטופ שיש בשוק והצ'יפ הזה חזק מהטופ של הטופ שיש בשוק. בקיצור, תחשוב יותר קרוב לאקסבוקס ONE מאשר לאייפון.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 דצמבר 2016, 14:49

אני רחוק מלהיות Tech savvy אבל אני מתקשה לדמיין מצב בו קונסולה ניידת יכולה להתחרות בקונסולה נייחת מ-2013..כלומר,הרי יש את כל עניין ה-TDP והפליטת חום ובכלל פיזית כמה הצי'פ יכול להיות גדול בניידת,מגבלות שקיימות בנייחת בוודאי,אבל לא באותה רמה. אפילו אם נוידיה פירגנו לנינטנדו עם ה-X2 שמיוצר ב-16NM,קשה להאמין שהפער יהיה כזה קטן מהוואן. אני לא רוצה להיכנס לכל עניין המספרים ב-TFLOPS כי עד כמה שאני יודע המספרים האלה מחושבים אחרת בין AMD לנוידיה לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2016, 15:03

הנייחות ב-2013 היו חלשות למדי, מעבד ו-GPU של לפטופים. כשהסוויטצ' תצא, 3+ שנים אחריהן, היא יכולה בניידת להגיע לכוח שנמצא באותו ballpark. הגורם המכריע באמת הוא שהNS היא 720P בזמן שהפס4 והONE הן 1080P. צריך חצי מהכוח כדי לעשות גרפיקה של ONE ב720P, כלומר הNS יכולה להיות עם חצי מהכוח של הONE ועדין לספק גרפיקה של ONE, פשוט ב720P.

אם נלך לעולם הTFLOPS, לרוב אצל NVIDIA מנצלים כל FLOP יותר טוב מאשר AMD כך שאם יש לך שני מכשירים עם 1TFLOP, אחד של AMD ואחד של NVIDIA, זה של NVIDIA כנראה יהיה חזק יותר. הONE היא 1.31TFLOP של AMD, ה-X1 (הצ'יפ טגרה הקודם שקיים בשילד) הוא 0.512TFLOPS. אם יש בNS צ'יפ X2, הם יכולים די בקלות להביא גרפיקה שקולה ל-ONE ב-720P עם 0.7TFLOPS פחות או יותר.

זאת הסיבה שאני חושב שהNS תהיה underclocked כשהיא ניידת ו-overclocked כשהיא בדוק. אין שום סיבה שהיא תרוץ יותר מהר מסביבות ה0.7TFLOPS כשהיא ניידת אם היא רוצה לספק XBOX ONE ב720P. כשהיא נייחת, היא תצטרך לקפוץ קרוב ל1.1TFLOP כדי להביא את הביצועים המתאימים ל1080P בגרפיקה שלה ONE.

כלומר אני לא אתפלא אם הצ'יפ שבNS רץ טבעית בסביבות ה0.9TFLOPS, כשהיא ניידת הוא יורד ל-0.7TFLOPS או אפילו פחות וכשהיא נייחת הוא עולה ל-1.1TFLOPS.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 דצמבר 2016, 20:51

DrKeo כתב:הנייחות ב-2013 היו חלשות למדי, מעבד ו-GPU של לפטופים. כשהסוויטצ' תצא, 3+ שנים אחריהן, היא יכולה בניידת להגיע לכוח שנמצא באותו ballpark.

לא, היא לא. רק מהטריילרים שלה אפשר לראות שהיא מריצה את סקיירים על 20FPS בלחץ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2016, 23:56

כן היא כן יכול (ושים לב מה אמרתי, יכולה, לא שהיא כזו כי אין לי מושג מה היא). אני לא יודע איפה ראית את סקיירים ב20FPS על הסוויטצ', ביחוד שבטריילר זה בכלל לא היה תוכן שרץ על הסוויטצ' אלה סרטונים שהדביקו אותם על המסך של הסוויטצ' כמו שהראו כבר בניאוגאף (יש חלק בסרטון שבו המשחק עולה על האצבע של האישה שמחזיקה את הסוויטצ').

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 דצמבר 2016, 00:15

השאלה אם אפשר לעשות את כל זה ב 250-300 דולר ?
אולי כן, אין לי שמץ של מושג, אבל אני לא מאמין שהם ילכו יותר גבוה מהסכום הזה (ונינטנדו לא נוהגת להפסיד כסף על הקונסולות שלה, ככה שזה לא ממש אופציה)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2016, 09:03

idan כתב:השאלה אם אפשר לעשות את כל זה ב 250-300 דולר ?
אולי כן, אין לי שמץ של מושג, אבל אני לא מאמין שהם ילכו יותר גבוה מהסכום הזה (ונינטנדו לא נוהגת להפסיד כסף על הקונסולות שלה, ככה שזה לא ממש אופציה)

השמועות באמת מדברות על 250$, כולל הדוק ויש גם דיווחים שהדוק הולך להיות מאוד זול, כי נינטנדו מתכננים שאנשים יקנו אחד לכל טלויזיה.

נראה מה יהיה בסופו של דבר, אבל נדב מבסס את ההערכות שלו על החומרה שדלפה והעובדה שהיא מבוססת על שבב מוכר של נווידיה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 דצמבר 2016, 10:04

InterAl כתב:
DrKeo כתב:הנייחות ב-2013 היו חלשות למדי, מעבד ו-GPU של לפטופים. כשהסוויטצ' תצא, 3+ שנים אחריהן, היא יכולה בניידת להגיע לכוח שנמצא באותו ballpark.

לא, היא לא. רק מהטריילרים שלה אפשר לראות שהיא מריצה את סקיירים על 20FPS בלחץ.

כמו שכבר אמרו
בפרסומת אף תוכן לא רץ בפועל על המסך ,למעשה אחד השחקנים דיווח
שהם שיחקו בכאילו ,ולא היה באמת כלום

בפעם הראשונה שראינו את הקונסולה בפעולה ,זה היה בתוכנית אירוח
ורק הדגמה של זלדה ,משחק של WIIU במקור
אולי הקונסולה חזקה ,אולי חלשה ,אין לי מושג

אבל לא ראינו עדין את סקיירים רץ על הNS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 12:04

idan כתב:השאלה אם אפשר לעשות את כל זה ב 250-300 דולר ?

השילד עם ה-X1 עלה 199$ וכנראה נמכר ברווח. אני לא באמת ידוע לכמת את השוני בין השילד לסוויטצ' מבחינת עלויות (מצד אחד בשילד אין סוללה ומסך, מצד שני הוא מגיע עם שלט סטייל שלט אקסבוקס) אבל אני לא חושב שההבדלים כל כך גדולים שהם לא יכולים למכור את הקונסולה ב-249$, ביחוד אם נינטנדו מוכנה ל-break even או אפילו הפסד קל.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 דצמבר 2016, 12:16

Uncle Pey'j כתב:אני רחוק מלהיות Tech savvy אבל אני מתקשה לדמיין מצב בו קונסולה ניידת יכולה להתחרות בקונסולה נייחת מ-2013..כלומר,הרי יש את כל עניין ה-TDP והפליטת חום ובכלל פיזית כמה הצי'פ יכול להיות גדול בניידת,מגבלות שקיימות בנייחת בוודאי,אבל לא באותה רמה. אפילו אם נוידיה פירגנו לנינטנדו עם ה-X2 שמיוצר ב-16NM,קשה להאמין שהפער יהיה כזה קטן מהוואן. אני לא רוצה להיכנס לכל עניין המספרים ב-TFLOPS כי עד כמה שאני יודע המספרים האלה מחושבים אחרת בין AMD לנוידיה לא?

קונסולה ניידת מודרנית יכולה בקושי להתחרות בקונסולה נייחת בת חמש - אבל רק כשהיא מחוברת לחשמל. אבל גם כשאתה משחק רק על הבטריה הטריק הוא פשוט להריץ את המשחקים ברזולוציה יותר נמוכה ואולי גם עם גריעה של כמה אפקטים.
הרי אל תשכח שבמעבר בין הדורות, היו משחקים שיצאו לחומרה של 2013 אבל במקביל הצליחו לרוץ ברמת פירוט נמוכה יותר גם על חומרה של 2005. אפילו Rise of The Tomb Raider עשה את זה השנה. ככה שגם אם הSwitch לא תהיה בכח של Xbox One, היא בסיכוי טוב תהיה חזקה יותר מXbox 360 גם כשמשקללים TFP ופליטת חום. בכל זאת זה פער של 12 שנה בטכנולוגיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 12:26

swym כתב:
Uncle Pey'j כתב:אני רחוק מלהיות Tech savvy אבל אני מתקשה לדמיין מצב בו קונסולה ניידת יכולה להתחרות בקונסולה נייחת מ-2013..כלומר,הרי יש את כל עניין ה-TDP והפליטת חום ובכלל פיזית כמה הצי'פ יכול להיות גדול בניידת,מגבלות שקיימות בנייחת בוודאי,אבל לא באותה רמה. אפילו אם נוידיה פירגנו לנינטנדו עם ה-X2 שמיוצר ב-16NM,קשה להאמין שהפער יהיה כזה קטן מהוואן. אני לא רוצה להיכנס לכל עניין המספרים ב-TFLOPS כי עד כמה שאני יודע המספרים האלה מחושבים אחרת בין AMD לנוידיה לא?

קונסולה ניידת מודרנית יכולה בקושי להתחרות בקונסולה נייחת בת חמש - אבל רק כשהיא מחוברת לחשמל. אבל גם כשאתה משחק רק על הבטריה הטריק הוא פשוט להריץ את המשחקים ברזולוציה יותר נמוכה ואולי גם עם גריעה של כמה אפקטים.
הרי אל תשכח שבמעבר בין הדורות, היו משחקים שיצאו לחומרה של 2013 אבל במקביל הצליחו לרוץ ברמת פירוט נמוכה יותר גם על חומרה של 2005. אפילו Rise of The Tomb Raider עשה את זה השנה. ככה שגם אם הSwitch לא תהיה בכח של Xbox One, היא בסיכוי טוב תהיה חזקה יותר מXbox 360 גם כשמשקללים TFP ופליטת חום. בכל זאת זה פער של 12 שנה בטכנולוגיה.

ה-X1 חזקה מה360 ואפילו מה-WIIU על פי בנצ'מארקים של משחקים שרצים עליה ועל הקונסולות. כמובן שהכל תלוי באיכות הפורט וכו' אבל למשל בדום BFG אפשר לראות גם 1080P, גם גרפיקה עדיפה וגם FPS חלק יותר על ה-X1 מאשר על ה360 וה-פס3. במקרה של ה-X2 אנחנו מדברים על קפיצה לפסקל הסופר יעיל וירידה ל-720P מצ'יפ שכבר חזק פי כמה מהדור הקודם, ההפרש מהדור הקודם יהיה מאוד גדול ואפילו קרוב לדור הנוכחי (רק ב-720P).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 13:14

כל הדיונים שלנו עד היום? שכחו מהם, יש בסוויטצ' צ'יפ מקסוואל, ארכיטקטורה בת 2.5 שנים במקום פסקל שיהיה כבר בן שנה כשהסוויטצ' תצא. כלומר השילד הוא פשוט שילד, ממש שילד. אולי יש שם כל מני שיפורים קלים, אולי קצת OC, אבל סך הכל מדובר בשילד. כלומר WIIU מחוזקת. דיכאון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2016, 13:29

DrKeo כתב:כל הדיונים שלנו עד היום? שכחו מהם, יש בסוויטצ' צ'יפ מקסוואל, ארכיטקטורה בת 2.5 שנים במקום פסקל שיהיה כבר בן שנה כשהסוויטצ' תצא. כלומר השילד הוא פשוט שילד, ממש שילד. אולי יש שם כל מני שיפורים קלים, אולי קצת OC, אבל סך הכל מדובר בשילד. כלומר WIIU מחוזקת. דיכאון.

זה כל כך נינטנדו :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2016, 13:42

כן, כל כך. למה שהם ירצו את RED DEAD או כל משחק מודרני אחר כשהמכונה יכולה להיות משחקי נינטנדו בלבד ועם טכנולוגיה עתיקה? :(
הנה קישור, שכחתי לשים בהודעה הקודמת:
http://www.guru3d.com/news-story/ninten ... l-gpu.html

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: DrKeo ו־ 26 אורחים