(בכל זאת, אני בעל מחשב משחקים פחות מחודש

avive כתב:אני התלבטתי בין השלט של הONE לבין זה של STEAM, ובתור אחד שהמחשב שלו מחובר לטלוויזיה ועכבר ומקלדת זה האופציה היותר מסורבלת בשבילי למשחק הקונטרולר הזה מהווה פשרה טובה.
אולי אם הייתה לי נקודת ייחוס לשלט של הONE אז הייתי מדבר אחרת אבל בינתיים אני לא מתחרט על הקנייה.
DrKeo כתב:גם לי יש שלט סטים אבל אחרי ההתלהבות הראשונית שלי ממנו הבנתי שאין לי באמת מה לעשות איתו. המיקום של ארבע כפתורי הפנים פשוט מזעזע, חברים שקופצים לשחק פיפ"א לא מסתדרים איתו והאמת שגם אני לא מבחינת הכפתורי פנים. הסטיק השמאלי כמו בפלייסטיישן נמוך מדי לדעתי והתמיכה מאוד בעייתית. ניסיתי במשך שעות לשחק איתו את סיסטם שוק 2 שהוא משחק שעבר תמיכה מלאה לשלט סטים (כמו בסרטון DS ש-MGS העלה) אבל פשוט לא הצלחתי להגיע למצב שהכל עובד כמו שצריך ושהוא באמת נוח לי.
רציתי להשתמש בו בתור עכבר מרוחק כשאני מול הטלביזיה אבל לצערי המקלדת שלו פועלת רק בסיטואציות מאוד ספציפיות ולפעמים גם העכבר הולך. הייתי צריך פה ושם לקום למחשב כדי להחזיר פוקוס לסטים וכדומה, זה יצר חוויה מאוד מתסכלת. אני חושב שזה פיתרון מעניין למשחקים כמו CIV אבל לא הייתי משתמש בו ב-99% מהמשחקים כי בסופו של יום CIV כיף לשחק מול מוניטור עם עכבר ו-GEARS כיף לשחק מול טלביזיה עם שלט ONE. הוא סוג של jack of all trades - master of none.
avive כתב:אולי היו בו את כל האלמנטים המוכרים, אבל ממה שאני זוכר מהמשחק העברתי את רוב המשחק בשוד ספינות וחיפוש אוצרות.
swiss-the-engine כתב:מעניין עם עדיין יוצא לראות אנשים אחרים בעולם של המשחק
DrKeo כתב:נשמע שעשנתם הרבה ועשית לי קצת חשק לDR3.
swiss-the-engine כתב:DrKeo כתב:נשמע שעשנתם הרבה ועשית לי קצת חשק לDR3.
![]()
מה זה גנט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים