במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Baba Yaga
Warrior

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 דצמבר 2016, 12:00

ממה שקראתי בביקורות יש משחקים שהכניסו פיצ'רים יעודיים לשלט של הסטים כמו במשחק של DS, אני עוד לא ניתקלתי בכאלה.
(בכל זאת, אני בעל מחשב משחקים פחות מחודש :) )
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2016, 12:47

גם לי יש שלט סטים אבל אחרי ההתלהבות הראשונית שלי ממנו הבנתי שאין לי באמת מה לעשות איתו. המיקום של ארבע כפתורי הפנים פשוט מזעזע, חברים שקופצים לשחק פיפ"א לא מסתדרים איתו והאמת שגם אני לא מבחינת הכפתורי פנים. הסטיק השמאלי כמו בפלייסטיישן נמוך מדי לדעתי והתמיכה מאוד בעייתית. ניסיתי במשך שעות לשחק איתו את סיסטם שוק 2 שהוא משחק שעבר תמיכה מלאה לשלט סטים (כמו בסרטון DS ש-MGS העלה) אבל פשוט לא הצלחתי להגיע למצב שהכל עובד כמו שצריך ושהוא באמת נוח לי.

רציתי להשתמש בו בתור עכבר מרוחק כשאני מול הטלביזיה אבל לצערי המקלדת שלו פועלת רק בסיטואציות מאוד ספציפיות ולפעמים גם העכבר הולך. הייתי צריך פה ושם לקום למחשב כדי להחזיר פוקוס לסטים וכדומה, זה יצר חוויה מאוד מתסכלת. אני חושב שזה פיתרון מעניין למשחקים כמו CIV אבל לא הייתי משתמש בו ב-99% מהמשחקים כי בסופו של יום CIV כיף לשחק מול מוניטור עם עכבר ו-GEARS כיף לשחק מול טלביזיה עם שלט ONE. הוא סוג של jack of all trades - master of none.
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 דצמבר 2016, 18:03

אני התלבטתי בין השלט של הONE לבין זה של STEAM, ובתור אחד שהמחשב שלו מחובר לטלוויזיה ועכבר ומקלדת זה האופציה היותר מסורבלת בשבילי למשחק הקונטרולר הזה מהווה פשרה טובה.
אולי אם הייתה לי נקודת ייחוס לשלט של הONE אז הייתי מדבר אחרת אבל בינתיים אני לא מתחרט על הקנייה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 דצמבר 2016, 18:33

הגימפאד של הone
מאוד טוב , אבל גם בחדש היתי צריך מתאם שיפעל אלחוטית טוב
למרות שבעיקר החדש צריך בלוטות רגיל,זה פשוט לא פעל לי

אבל הוא לא תחליף לעכבר,ואין ממשק קונסולה לwin10
וחבל
אולי הוא פועל טוב, במסך גדול לסטים, לא ניסיתי
אבל היתי רוצה תמיכה של ממשק מיוחד לwin10

אבל זה בסדר, כי גם הממשק של הxbo one, לא להיט
דווקא אריחים כמו בwin8 יכלו לפעול טוב, אבל ב10
זה נדחק לפינה, כי רוב הלקוחות רוצים מחשב רגיל ולא תחנת מולטימדיה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2016, 19:12

avive כתב:אני התלבטתי בין השלט של הONE לבין זה של STEAM, ובתור אחד שהמחשב שלו מחובר לטלוויזיה ועכבר ומקלדת זה האופציה היותר מסורבלת בשבילי למשחק הקונטרולר הזה מהווה פשרה טובה.
אולי אם הייתה לי נקודת ייחוס לשלט של הONE אז הייתי מדבר אחרת אבל בינתיים אני לא מתחרט על הקנייה.

למשחקי CONTROLLER קלאסים שמגיעים מהקונסולות אין ספק בכלל שגם שלט 360, גם פס3/4 ובטוח שהשלט של ה-ONE טובים בהרבה. השלט סטים בעיקר מצטיין בלהביא לספה משחקים ששלט 360 ודומיו לא מסוגלים להתמודד איתם אבל לפחות אני אישית מעדיף לשחק אותם עם עכבר/מקלדת מול מסך מחשב. העדפה אישית אני משער.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 דצמבר 2016, 20:44

DrKeo כתב:גם לי יש שלט סטים אבל אחרי ההתלהבות הראשונית שלי ממנו הבנתי שאין לי באמת מה לעשות איתו. המיקום של ארבע כפתורי הפנים פשוט מזעזע, חברים שקופצים לשחק פיפ"א לא מסתדרים איתו והאמת שגם אני לא מבחינת הכפתורי פנים. הסטיק השמאלי כמו בפלייסטיישן נמוך מדי לדעתי והתמיכה מאוד בעייתית. ניסיתי במשך שעות לשחק איתו את סיסטם שוק 2 שהוא משחק שעבר תמיכה מלאה לשלט סטים (כמו בסרטון DS ש-MGS העלה) אבל פשוט לא הצלחתי להגיע למצב שהכל עובד כמו שצריך ושהוא באמת נוח לי.

רציתי להשתמש בו בתור עכבר מרוחק כשאני מול הטלביזיה אבל לצערי המקלדת שלו פועלת רק בסיטואציות מאוד ספציפיות ולפעמים גם העכבר הולך. הייתי צריך פה ושם לקום למחשב כדי להחזיר פוקוס לסטים וכדומה, זה יצר חוויה מאוד מתסכלת. אני חושב שזה פיתרון מעניין למשחקים כמו CIV אבל לא הייתי משתמש בו ב-99% מהמשחקים כי בסופו של יום CIV כיף לשחק מול מוניטור עם עכבר ו-GEARS כיף לשחק מול טלביזיה עם שלט ONE. הוא סוג של jack of all trades - master of none.

הרושם שקיבלתי הוא שהקונצנזוס הכללי הוא שהוא פתרון מצוין למשחק מהספה של משחקי PC אבל לא מחליף במאה אחוז לא שלט מסורתי ולא מקלדת ועכבר.

התפריט הזה עם אייקונים שייחודיים למשחק שמותאם לשלט סטים הוא משהו שרק מפתחים יכולים ליצור או כל אחד ? בעמוד הסטים של SS2 לא מצויינת אפילו תמיכה חלקית בשלט. ובמידה ומישהו מוסיף את המשחק מ-GOG לסטים הוא יוכל להשתמש בתפריט הייחודי הזה (במידה והוא אכן ייחודי לגרסת הסטים והתוסף ע"י המפפתחים) ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 דצמבר 2016, 15:31

אין לי מושג מה צריך כדי להפעיל אותו אבל כשאתה בתפריט סטים של משחק מסויים אתה יכול להוריד קונפיגורציות קהילה שונות לאותו משחק; בחלקם, כמו למשל עם סיסטם שוק 2, יש קונפיגורציה להורדה שהמפתחים עשו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 ינואר 2017, 22:57

כנראה שהיה ממש חסר לי AC השנה, ולמרות שאת שני המשחקים האחרונים בסדרה בכלל לא הצלחתי לסיים מחוסר עניין לציבור (יאמר לזכותו של יוניטי שבתחילתו הוא דווקא מאוד מעניין ודי מוצלח, אבל החצי השני שלו כל כך לא מוכן שהוא לא שווה את הזמן. על סינדיקט בסופו של דבר אין לי אפילו מילה אחת טובה להגיד מלבד שהוא מדהים ויזואלית, כנראה משחק הAC הפחות אהוב עלי מכולם) איכשהו בלי לתכנן יצא שקניתי את AC Rogue.
המשחק מרגיש כמו חבילת הרחבה גדולה מאוד לAC4, משהו כמו B&W לוויצ'ר 3, וממש לא כמו משחק בפני עצמו שנמכר בזמנו במחיר מלא. הגיימפלי כולו זהה לזה של AC4 (כלומר זה משחק AC-פיראטים) וגם האנימציות, צורת הקרב, האויבים, ה.. הכל הם למעשה העתק של המשחק ההוא.
אז מה שנשאר כאן זה סיפור חדש (דמות חדשה) עם משימות חדשות וכמה מקומות חדשים, בתוך AC4.
אבל, בהתחשב בעובדה שעבר המון זמן מאז שיחקתי בAC4, ושמדובר במשחק הטוב (או השני הטוב) בסדרה, אני למעשה מאוד מאוד נהנה בינתיים (כמובן שגם העובדה שהוא כבר ישן ועלה כלום כסף עזרה פה).
בהחלט משחק טוב למי שרוצה קצת AC גם השנה ופיספס אותו בזמנו, בהחלט יותר מוצלח מיוניטי וסינדיקט.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 ינואר 2017, 09:57

AC2 על הרחבותיו היה השיא של הסדרה הזו, השאר או שדרכו במקום או שהלכו אחורה בהיבטים מסויימים. היחיד שנהנתי ממנו חוץ מAC2 היה BLACK FLAG, אבל זה לא היה חוכמה כי זה היה יותר משחק פיראטים מאשר AC קלאסי.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 ינואר 2017, 11:57

אני לא חושב שזה "יותר משחק פיראטים מac קלאסי", אחרי הכל יש פה את כל האלמנטים של משחק ac קלאסי. כולם.
בסך הכל יש פה משחק פיראטים בנוסף לac הקלאסי והם משולבים בצורה נהדרת.
רוג הוא גם כן כזה בדיוק.

אני מסכים שאחריו, או אפילו לצידו, נמצא ac2 והשאר באמת פחות טובים (כשהשיא הם לטעמי דווקא האחרונים, יוניטי וסינדיקט, כגרועים בסדרה), אבל הוא לגמרי משחק ac. אחד שסוף סוף טיפה שונה אולי, אבל הוא ac והוא מצוין.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 ינואר 2017, 12:34

אולי היו בו את כל האלמנטים המוכרים, אבל ממה שאני זוכר מהמשחק העברתי את רוב המשחק בשוד ספינות וחיפוש אוצרות.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2017, 12:52

סיימתי את journey או איך שקוראים לו
גרסת הps4
קניתי במבצע בpsn, עלה לי 33 שקל

ובגדול די יתאכזבתי, המשחק בזמנו קיבל ביקורות מאוד טובות
אבל רוב המשחק,המאוד קצר הזה, הרגיש לי סתמי ביותר

יש כמה רגעים נחמדים במשחק, אבל בגדול סתם משחק לטעמי
אין לי בעיה במשחקים פשוטים, אבל צריך משהו למשוך אותי
ולא הרגשתי את זה במשחק הזה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ינואר 2017, 14:10

אולי זה בגלל ששיחקת עם דיבוב באמהרית

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2017, 16:26

חחחחח לא מצחיק
אין שום דיבוב

סתם משחק בעל היפ מוגזם ברמות

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ינואר 2017, 16:53

מעניין עם עדיין יוצא לראות אנשים אחרים בעולם של המשחק
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 02 ינואר 2017, 17:10

avive כתב:אולי היו בו את כל האלמנטים המוכרים, אבל ממה שאני זוכר מהמשחק העברתי את רוב המשחק בשוד ספינות וחיפוש אוצרות.

זה משהו שעשית בין המשימות כי זה דבר חדש (ומרכזי, אני לא אומר שלא) שנכנס במשחק. כן אני יודע שזה מפתיע.. חידוש של ממש במותג מצליח של יוביסופט!
מה עשית בac2 בין המשימות? כלום.. לא היה מה לעשות שם בין המשימות.
ורק שיהיה ברור, אני מעדיף בהמון את הגישה של ac2 של משימות טובות ומצוינות עם פייסינג טוב והכל, על חשבון פעילויות צד, מאשר זה של סינדיקט של משימות בינוניות עד סתמיות אבל עולם עם המון תוכן צד רפטטיבי וחסר ערך.

אבל בac4 המשימות ברמתן, כולל כל האלמנטים של הגיימפלי ובעצם נראות ממש כמו המשימות של ac2, בסך הכל הוכנס עוד אלמנט עצום של המשחק פיראטים הזה.
זה אלמנט מרכזי, וכמובן שגם מצוין, אבל הוא נטו תוספת. לא בא במקום משהו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2017, 17:14

swiss-the-engine כתב:מעניין עם עדיין יוצא לראות אנשים אחרים בעולם של המשחק

יצא לי לראות כמה, למרות שאין לי מנוי למולטי מקוון
בקונסולה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 ינואר 2017, 17:47

טוב סיימתי את אנצארטד 4, ואת האמת די מאכזב
הגרפיקה מאוד טובה, המון בגלל עיצוב אומנותי מצוין
אבל אחרי כל משחקי אנצארטד הקודמים, כולל הויטה
ואחרי כמה משחקים קרובים בסגנון, כולל 2 הטומב רידר האחרונים, המשחק פשוט לא הרגיש לי פיצוץ

זה לא משחק רע, אבל היו לי צפיות ענקיות, ובגלל זה האכזבה
זה פשוט משחק טוב, שציפיתי למשחק מעולה, שה הכל

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 פברואר 2017, 17:11

אז אני וחבר שיחקנו באינסייד. לקראת הסוף שם... המון צחוקים היו לנו.

התחלנו את דד רייזינג 3 שיושב לי על הקונסולה בדד כבר ייייים של זמן... וואלה הופתעתי, מאוד נהנו... היה קוע שברגע לחץ חבר שלי זרק חרב broadsword כזאת וזה נתקע לזומבי (כאילו שחקן פוטבול כזה שעושה לך ריצת שור כזאת כל כמה זמן) בראש... חצי חרב, והוא המשיך לתקוף. היה נורא משעשע וצחוקים רבים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2017, 18:47

נשמע שעשנתם הרבה ועשית לי קצת חשק לDR3.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 פברואר 2017, 19:40

אתה יכול לשחק אותו ממני. יש לי אותו בסטים. דווקא משחק לא רע בכלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2017, 19:57

קצת מבאס אותי שאין יותר את הגנט זמן שהיה במקורי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 פברואר 2017, 10:06

DrKeo כתב:נשמע שעשנתם הרבה ועשית לי קצת חשק לDR3.

:oops:

מה זה גנט?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2017, 14:34

swiss-the-engine כתב:
DrKeo כתב:נשמע שעשנתם הרבה ועשית לי קצת חשק לDR3.

:oops:

מה זה גנט?

כאילו הלו"ז שכל קווסט התרחש בו כמו במג'ור'ס מאסק, אם היית מפספס את הקווסט שמתרחש ב-9 בערב אז פספסת את הקווסט. זה יצר לחץ מעולה במשחק כשהזומבים הפכו למכשול בריצה שלך מקווסט לקווסט. היה משהו מאוד מהנה בלראות ביומן שלך שיש לך מישהו להציל עד 6 בערב ומישהו להרוג עד 7 וחצי בערב והם בקצוות שונים של המפה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 פברואר 2017, 15:06

יש את זה. ברמה ששמתי זה מאוד קל להצליח הכל אבל אני מניח שברמות גבוהות יותר יש פחות זמן להשלים כל משימה והזומבים קשים יותר. בוא נגיד א הזומבים היו מורידים פי 2 יותר חיים מהרמה שבה אני משחק אז לא היה כזה קל, תקצוץ קצת את הזמן וזה בכלל לא קל... מצד שני אחרי כמה משימות צד נמאס לי מזה אבל אני לא דוגמא כי אני לא אוהב משחקי עולם פתוח.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים