במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2017, 19:04

כן? יש את הניהול זמנים וכל הקטע של הלו"ז? כי שמעתי שהם דברו על להכניס את זה בDLC מתישהו כך שהייתי בטוח לגמרי שזה כבר לא שם. המממ... עניינת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 פברואר 2017, 19:07

כע זה שם.. משימות שאתה יכול לבצע רק בזמן מוגבל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2017, 19:25

משימות ספציפיות או שכל המשחק בנוי ככה כמו DR1?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 פברואר 2017, 19:49

לא שיחקתי בראשון, אבל לדעתי זה כל המשחק אולי פרט למשימות ראשיות גדולות שחייבות לקרות.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 פברואר 2017, 13:20

פחות או יותר כל הסייד קווסטס. אבל שוב כמה זה כבר מעניין אחרי 10 משימות צד? סתם או לקבל XP או לקבל איש חדש שיכול להצטרף לחבורה... אחרי כמה כאלה זה פשוט סתמי. לא יודע, אולי ברמה גבוהה יותר (שהייתי מרגיש שצריך יותר את האנשים האלה בחבורה שלך והם היו מתים לי מהר יותר) הייתי מוצא בזה עניין.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 פברואר 2017, 15:14

סיימתי את קילזון, לps4
הרגיש לי כמו משחק שמיהרו לפתח ולהוציא לשוק

זה לא משחק גרוע, אבל גם לא טוב במיוחד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2017, 23:41

אני אשמח לטיפ ממישהו שהתקדם הרבה בre7. יש לי כבר די הרבה מטבעות עתיקים, בערך 12. מספר כזה מאפשר לי לקנות נשקים לא רעים בכלל בקרוואן. יש לכם טיפים? כדאי לבזבז או לשמור לאזור מאוחר יותר שיש בו נשקים מגניבים יותר? אם כדאי לבזבז בקראוון מה כדאי לקנות? חיזוק לאקדח? מאגנום? משהו אחר? האקדח השבור שמצאתי שווה ערך למשהו שנמכר בקראוואן?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 פברואר 2017, 19:08

סיימתי לשחק את גירס גאגמנט שהתחלתי עוד על ה-360... לא יודע למה הפסקתי, סה"כ הוא נורא גירסי וחביב ביותר. גם הסיפור לא נורא (והתוספת על חלק שמתרחש בזמן גירס 3 - עוד יותר נחמד).
אני חושב שיש לי עוד קוד שקיבלתי מגירס 4 אם מישהו רוצה לבוקס (הוא בתמיכה לאחור)
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 18 פברואר 2017, 21:58

DrKeo כתב:אני אשמח לטיפ ממישהו שהתקדם הרבה בre7. יש לי כבר די הרבה מטבעות עתיקים, בערך 12. מספר כזה מאפשר לי לקנות נשקים לא רעים בכלל בקרוואן. יש לכם טיפים? כדאי לבזבז או לשמור לאזור מאוחר יותר שיש בו נשקים מגניבים יותר? אם כדאי לבזבז בקראוון מה כדאי לקנות? חיזוק לאקדח? מאגנום? משהו אחר? האקדח השבור שמצאתי שווה ערך למשהו שנמכר בקראוואן?

אתה יכול להשתמש במטבעות רק על שלושת השידרוגים האלה, אין משהו אחר. אני קודם שמתי שלוש מטבעות על השדרוג שמגדיל את החיים שלך. אחר כך שהיה לי הרבה מטבעות הלכתי על האקדח, אבל לא יצא לי אפילו להשתמש בו. כי תכלס אין הרבה תחמושת עבורו ויש לא מעט נשקים אחרים ו inventory מוגבל, ככה שבדיעבד הייתי לוקח את השדרוג שנותן לטעון את הנשק מהר יותר.
האקדח השבור הוא לא אותו אקדח כמו זה שבקראוון, אבל אם הוא יותר או פחות טוב אין לי מושג כי לא תיקנתי אותו. מצאתי רק repair kit אחד והשתמשתי בו על השוטגאן .

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 פברואר 2017, 22:17

idan כתב:
DrKeo כתב:אני אשמח לטיפ ממישהו שהתקדם הרבה בre7. יש לי כבר די הרבה מטבעות עתיקים, בערך 12. מספר כזה מאפשר לי לקנות נשקים לא רעים בכלל בקרוואן. יש לכם טיפים? כדאי לבזבז או לשמור לאזור מאוחר יותר שיש בו נשקים מגניבים יותר? אם כדאי לבזבז בקראוון מה כדאי לקנות? חיזוק לאקדח? מאגנום? משהו אחר? האקדח השבור שמצאתי שווה ערך למשהו שנמכר בקראוואן?

אתה יכול להשתמש במטבעות רק על שלושת השידרוגים האלה, אין משהו אחר. אני קודם שמתי שלוש מטבעות על השדרוג שמגדיל את החיים שלך. אחר כך שהיה לי הרבה מטבעות הלכתי על האקדח, אבל לא יצא לי אפילו להשתמש בו. כי תכלס אין הרבה תחמושת עבורו ויש לא מעט נשקים אחרים ו inventory מוגבל, ככה שבדיעבד הייתי לוקח את השדרוג שנותן לטעון את הנשק מהר יותר.
האקדח השבור הוא לא אותו אקדח כמו זה שבקראוון, אבל אם הוא יותר או פחות טוב אין לי מושג כי לא תיקנתי אותו. מצאתי רק repair kit אחד והשתמשתי בו על השוטגאן .

תודה :)
אם כך אני הולך לבזבז כסף כמו אמריקאי עני ולא אחראי בשישי השחור.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 פברואר 2017, 14:41

סיימתי את גירס 4. בין נחמד לmeh כזה.

התחלתי אקס קום 2. איזה כיף! לקח לי נראה לי יותר משעה לעבור את השלב הראשון ברמה אחת מעל נורמל... נראה לי veteran.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 פברואר 2017, 19:31

swiss-the-engine כתב:סיימתי את גירס 4. בין נחמד לmeh כזה.

אני באיזה אקט 3 בינתיים, והוא עדיין די Meh. אני משחק על הרמה הכי קשה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2017, 19:49

להבנתי המשחק הזה מפצל אנשים, אלה שחושבים שהחצי הראשון מצויין והשני MEH ואלה שחושבים שהחלק הראשון MEH והשני מצויין.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 פברואר 2017, 20:00

Klayman כתב:

על אינסיין? למה לעשות את זה לעצמך?

ובקשר למה שנדב אמר.. לא רואה את זה. כאילו עוד משחק בסדרת משחקים שהביאה משהו פרש פעם ועכשיו זה הכי לא וכל הסיפורים בבערך כל המשחקים (בכללי) הם פיהוק אחד גדול אז מה נשאר? אם היה לי חברים לשחק איתם הורד בספליט סקרין/לאן אולי היה נחמד, נראה שעשו את ההורד נחמד כזה אם הקטע של לאסוף כסף.. אהבתי את הדינמיקה שזה יוצר.

עריכה:
ואקס קום... אני ממש חלש פשוט? המשחק אמור להיות קליל בהתחלה בveteran? ממש קשה לי... נראה איך ילך היום.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 20 פברואר 2017, 20:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 פברואר 2017, 20:02

החלק השני הרבה יותר טוב לדעתי... סה״כ משחק מהנה, אבל לא משהו שמתקרב לשניים הראשונים, ביחס לתקופה כמובן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2017, 20:34

swiss-the-engine כתב:
Klayman כתב:

ובקשר למה שנדב אמר.. לא רואה את זה. כאילו עוד משחק בסדרת משחקים שהביאה משהו פרש פעם ועכשיו זה הכי לא וכל הסיפורים בבערך כל המשחקים (בכללי) הם פיהוק אחד גדול אז מה נשאר? אם היה לי חברים לשחק איתם הורד בספליט סקרין/לאן אולי היה נחמד, נראה שעשו את ההורד נחמד כזה אם הקטע של לאסוף כסף.. אהבתי את הדינמיקה שזה יוצר.

עריכה:
ואקס קום... אני ממש חלש פשוט? המשחק אמור להיות קליל בהתחלה בveteran? ממש קשה לי... נראה איך ילך היום.

זה לא שאתה חלש... זה שXCOM אכזרי והוא רוצה ללמד אותך כבר בהתחלה שאתה הולך לאבד חיילים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2017, 20:35

משחק במצב ironman?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 פברואר 2017, 22:10

DrKeo כתב:משחק במצב ironman?

לא נראה לך מה אתה משוגע. חייב לעשות לוד אם אני מאבד חייל. וואיייייי איזה לוד ארוך יש באקס בוקס למוווות. למוות אני אומר לכם למות
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 פברואר 2017, 23:13

swiss-the-engine כתב:
Klayman כתב:

עריכה:

אהה... מסתבר שאני לא משחק ברמה הכי קשה.. זה סתם מרגיש ככה.. אני משחק בהארדקור :P.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 פברואר 2017, 10:40

עברתי שלב שני! אבל אחרי זה קניתי 3 פריטים ולא ידעתי שצריך כסף בשביל להביא חיילים חדשים ואין לי חיילים! צריך לעשות משימה עם 3 במקום 4 ובינתיים קשהההההה

עריכה:
היום היילו ווארס!!!!! אני מתרגש טיפה :D :D :D
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2017, 17:33

אם XCOM הקודם הוא אנדקציה, אני ממליץ לשחק ברמת קושי יותר נמוכה אבל במצב איירונמן, זה פשוט מדהים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 פברואר 2017, 18:35

למה?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2017, 19:33

swiss-the-engine כתב:למה?

כי מצד אחד אתה לא מת כל 4 שניות ומצד שני כל מוות הופך לכל כך משמעותי שאתה משחק בפחד מתמיד כי לכל פעולה יש תוצאות. ממש כיף לדעתי אבל אני משער שזה עניין של טעם. באמת שיש מעט מאוד משחקים שמביאים אותך לרמת הלחץ שדומה לזו ב-XCOM במצב איירונמן בזמן שדמות שאתה אוהב גוססת ואתה עושה הכל כדי להציל אותה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 פברואר 2017, 19:58

טוב, התחשק לי מעט לחזור לווציר, אז עשיתי סתם שני סייד קווסטים שנשארו, וואו כמה המשחק הזה טוב.
אפילו סייד קווסט כעיקרון פשוט שהיה אם נפשיט אותו מהתוכן היה חפש את המפלצת וחסל, היה בעצם עמוק ומעניין.
זה התחיל באיזה כפר שאיש אחד מבקש שתחסל כמה נקרים (יחסית הם לא חזקים) שתקפו והרגו את חבר שלו והוא בקושי ניצל. כשמגיעים למקום ואתה חוקר, נופל סלע שכמעט הורג אותך. אתה חושד במשהו ועוקב אחרי העקבות של הנקר עד למערה, שם מישהו חוסם את הפתח ואתה צריך להלחם בעכבישים מסוכנים. כשאתה מסיים וממשיך, מגלים שהעקבות מתחלפים לרגל קטנה, מתברר שמשהו זייף עקבות של נקר כדי להתנקש בך.
אתה מגלה חורבה שבחדר יש ציורים שמפרטים את התכנית להתנקש בך, החל מהסלע ועד המערה ואתה מגלה שבסוף מנסים לעשות לך מארב מחוץ לבית.
כשאתה יוצא אתה מגלה שאלו היו כמה מפלצות שרצו להפחיד אותך, כדי שאנשי המקום לא ישכרו אותך לחסל אותם. ומי שבהתחלה פגשת היה דופלר מתחזה. (יש עוד מפלצת ילד, ואוגר).
ואז מגיע איש זאב ששואל למה לא חיסלו אותך, מתברר שויצר אחר חיסל את אהובתו ולכן הוא רוצה לחסל את כולם.
אתה צריך אז לבחור בין להלחם בכולם, או לשכנע אותם שאתה מחסל רק מפלצות לא תבניות או שהורגות חפים מפשע. אתה עושה זאת על ידי דוגמאות מקווסטים בעבר שחסת על מפלצות (במידה ואכן עשית זאת)
איש הזאב לא משתכנע (האחרים כן) ואז אתה נלחם בו.
בסיום אתה מדבר איתם שהם גם רק רוצים לחיות בשקט, למרות שהם מפלצות, ולא כל המפלצות רעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 פברואר 2017, 21:20

אז הנה דבר מוזר שאני עושה - החלטתי לשחק בFFXIII שוב. כששיחקתי בזמנו ב360, הפסקתי כשהגעתי לGran Pulse. זה בערך 20-22 שעות בפנים וזה בעצם הרגע שהמשחק הופך מלינארי לחלוטין, למשחק עולם פתוח עם side quests והכל.

הפעם אני משחק במחשב (תודות לשיתוף של קליימן) והמשחק רץ לא משהו. רוב הזמן הוא ב60, אבל יש נפילות תכופות. חוסר העקביות קצת מבאס, אבל זה לא כזה משנה במשחק מהסוג הזה ולא פוגם בהנאה. העיצוב האומונתי של המשחק נהדר בעיני. די עקבי ומוזר ומעניין. לא ברמה של FFX, לפי דעתי, אבל עדין מאוד מאוד מוצלח.
מערכת הקרב די נהדרת. היא לא מבוססת על ההתקפות שאתה בוחר לעשות, אלא על תצורת התפקידים שאתה בוחר לקבוצה שנלחמת. דינמית ומעניינת וגם נחמד לצפות בה. לגמרי רואים בה את השורשים למה שנעשה "מעט" שנים לאחר מכן בXV. מרגיש שיש בה כל מיני דברים פחות קריטיים (נניח, אני כמעט ולא משתמש בזימונים) ויש לה בעיה קטנה של שימוש לא חכם ביכולות מסוימות. בגלל שאין באמת זמן לבחור בעצמך את הפעולות, המשחק בוחר אותן אוטומטית ולא תמיד הסדר שהוא בוחר לבצע פעולות אידאלי. אני מניח שאם אאט את מהירות הקרבות אוכל לבחור בעצמי כל פעולה, אבל כיף לי מספיק ככה.

משהו חביב ששמתי לב אליו ומאוד לא מובן מאליו בתקופה שהמשחק יצא - מגיעים לחלק הפתוח במשחק, בדיוק כאשר הדמויות בסיפור החליטו להתעלם מה"גורל" שלהם ומהתפקיד שיישויות דמויות אלים קבעו להם ולהשיג את מה שהם רוצים, בדרך שלהם. בעצם יש חיבור בין המבנה של העולם שאתה חווה כשחקן והמוטיב בעלילה. טאץ' נחמד ומגניב לראות שהם חשבו על זה לפני כל כך הרבה זמן.

נראה שנוצרת לי מסורת של לא לסיים משחקי FF כשאני משחק בהם בגירסא המקורית (זה קרה גם עם X וגם עם XII), אבל כן לסיים אותם שנים אחרי באיזו גירסאת HD (קרה עם X, הולך לקרות עם XIII וכנראה יקרה גם עם גירסאת הHD של XII).

בקיצור, XIII הוא משחק מוצלח למדי, עם הרבה בעיות שאפיינו את התקופה בה הוא יצא ואני מאוד נהנה ממנו. עושה לי המון חשק לשחק בXV.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 7 אורחים