DrKeo כתב:אני אשמח לטיפ ממישהו שהתקדם הרבה בre7. יש לי כבר די הרבה מטבעות עתיקים, בערך 12. מספר כזה מאפשר לי לקנות נשקים לא רעים בכלל בקרוואן. יש לכם טיפים? כדאי לבזבז או לשמור לאזור מאוחר יותר שיש בו נשקים מגניבים יותר? אם כדאי לבזבז בקראוון מה כדאי לקנות? חיזוק לאקדח? מאגנום? משהו אחר? האקדח השבור שמצאתי שווה ערך למשהו שנמכר בקראוואן?
idan כתב:DrKeo כתב:אני אשמח לטיפ ממישהו שהתקדם הרבה בre7. יש לי כבר די הרבה מטבעות עתיקים, בערך 12. מספר כזה מאפשר לי לקנות נשקים לא רעים בכלל בקרוואן. יש לכם טיפים? כדאי לבזבז או לשמור לאזור מאוחר יותר שיש בו נשקים מגניבים יותר? אם כדאי לבזבז בקראוון מה כדאי לקנות? חיזוק לאקדח? מאגנום? משהו אחר? האקדח השבור שמצאתי שווה ערך למשהו שנמכר בקראוואן?
אתה יכול להשתמש במטבעות רק על שלושת השידרוגים האלה, אין משהו אחר. אני קודם שמתי שלוש מטבעות על השדרוג שמגדיל את החיים שלך. אחר כך שהיה לי הרבה מטבעות הלכתי על האקדח, אבל לא יצא לי אפילו להשתמש בו. כי תכלס אין הרבה תחמושת עבורו ויש לא מעט נשקים אחרים ו inventory מוגבל, ככה שבדיעבד הייתי לוקח את השדרוג שנותן לטעון את הנשק מהר יותר.
האקדח השבור הוא לא אותו אקדח כמו זה שבקראוון, אבל אם הוא יותר או פחות טוב אין לי מושג כי לא תיקנתי אותו. מצאתי רק repair kit אחד והשתמשתי בו על השוטגאן .
swiss-the-engine כתב:סיימתי את גירס 4. בין נחמד לmeh כזה.
Klayman כתב:swiss-the-engine כתב:סיימתי את גירס 4. בין נחמד לmeh כזה.
אני באיזה אקט 3 בינתיים, והוא עדיין די Meh. אני משחק על הרמה הכי קשה.
swiss-the-engine כתב:Klayman כתב:swiss-the-engine כתב:סיימתי את גירס 4. בין נחמד לmeh כזה.
על אינסיין? למה לעשות את זה לעצמך?
ובקשר למה שנדב אמר.. לא רואה את זה. כאילו עוד משחק בסדרת משחקים שהביאה משהו פרש פעם ועכשיו זה הכי לא וכל הסיפורים בבערך כל המשחקים (בכללי) הם פיהוק אחד גדול אז מה נשאר? אם היה לי חברים לשחק איתם הורד בספליט סקרין/לאן אולי היה נחמד, נראה שעשו את ההורד נחמד כזה אם הקטע של לאסוף כסף.. אהבתי את הדינמיקה שזה יוצר.
עריכה:
ואקס קום... אני ממש חלש פשוט? המשחק אמור להיות קליל בהתחלה בveteran? ממש קשה לי... נראה איך ילך היום.
DrKeo כתב:משחק במצב ironman?
swiss-the-engine כתב:Klayman כתב:swiss-the-engine כתב:סיימתי את גירס 4. בין נחמד לmeh כזה.
על אינסיין? למה לעשות את זה לעצמך?
ובקשר למה שנדב אמר.. לא רואה את זה. כאילו עוד משחק בסדרת משחקים שהביאה משהו פרש פעם ועכשיו זה הכי לא וכל הסיפורים בבערך כל המשחקים (בכללי) הם פיהוק אחד גדול אז מה נשאר? אם היה לי חברים לשחק איתם הורד בספליט סקרין/לאן אולי היה נחמד, נראה שעשו את ההורד נחמד כזה אם הקטע של לאסוף כסף.. אהבתי את הדינמיקה שזה יוצר.
עריכה:
ואקס קום... אני ממש חלש פשוט? המשחק אמור להיות קליל בהתחלה בveteran? ממש קשה לי... נראה איך ילך היום.
swiss-the-engine כתב:למה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 9 אורחים