ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Kazz » 04 מרץ 2017, 20:53

הדיווחים הם שגרסת הווי יו רצה על הפנים במקומות היותר תובעניים של המשחק. גם DF אמרו שהם יעשו השוואה למקומות האלה בהמשך אז בכל זאת הייתי ממתין.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 מרץ 2017, 21:23

כן,כנראה שאני אמתין,המשחק פשוט sold out ל-WII U בכל מקום שבדקתי :shock:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2017, 22:50

גרסת הוויו רצה עם בעיות כי הקונסולה חלשה מדי, גרסת הסוויטצ׳ כנראה מכילה באג שבתקווה נינטנדו תתקן. אני עדין חושב שגרסת הסוויטצ׳ עדיפה לך אם אתה מתכנן לקנות סוויטצ׳.

וקאז, זלדה לסוויטצ׳ הוא ברמה של משחק אינדי? מביך אותי לראות תגובה כזאת דווקא כשנינטנדו עושה לראשונה משחק aaa הארדקורי מזה שנים. מכל הדברים שנינטנדו עשתה מאז השיגור של הווי, דווקא את זלדה צריך לשבח.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 מרץ 2017, 02:33

כמה שעות בפנים, סיימתי את האיזור ההתחלתי שהם הראו בכל הפריוויואים והמשחק רץ סבבה 95% מהזמן, לפעמים יש נפילות של שנייה או שתיים אבל חוץ מזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. קראתי מאנשים ששיחקו במשחק (בצורה פיראטית כנראה) כמה ימים לפני שהוא יצא והמשחק מקרטע יותר בערים/כפרים מסויימים שעדיין לא הגעתי אליהם, אבל מן הסתם אלה לא איזורים שיש בהם גיימפלי מיידי ככה שזה לא נשמע לי קריטי מידי.

בקשר למשחק, שני דברים ששווה לציין: הראשון, לא מסבירים לך כמעט כלום, המשחק מצפה ממך להתקדם תוך כדי חקירה והתנסות וטעייה, זה הרשים אותי במיוחד שבדיעבד הייתי צריך לעשות משהו בשביל ללכת לאיזה מקום אבל ממה שראיתי לפחות אין שום רמז לכך ואתה פשוט מגיע לפתרון בצורה מאוד אורגנית. לא מדבר על איזה פאזל או משהו כזה, סתם ללכת למקום עם שינוי אקלים מסוים וללמוד על המערכות במשחק.
הדבר השני, המשחק עצום בגודלו. אני חושב שהם דיברו על זה (רוב המפתחים אוהבים להתפאר בדברים האלה) אם כי לא זוכר מה הם בדיוק אמרו, אבל בכל מקרה פתחתי את המפה של האיזור שאני נמצא בו והיא תפסה את רוב החלל במסך.. אוקיי, כמה שעות אחרי זה אני "מסיים" את האיזור פותח את המפה עוד פעם, עושה זום אווט ומגלה שמדובר בחלק די פיצפון מכל המשחק. מה שאומר שיש לי עוד הרבה זמן לפני שאני יוכל להכריע בויכוח הנהדר של האם זה רק משחק סביר שנהנה מהמותג של זלדה, משחק של 98 או כזה של 95.9 רחמנא ליצלן, אבל בינתיים אני נהנה מאוד ולא יכול לחכות לחזור לשחק בו. ושאתה חושב על משחק בזמן שאתה לא משחק בו, אתה יודע שאתה בעניין שלו.

ובלי קשר, Uncle Pey'j אני איתך בקשר ל Tropical Freeze. אמנם אני לא חושב שהוא הפלטפורמר הכי טוב, אבל כן חושב שיש לו קייס חזק לפלטפורמר דו מימדי הכי טוב. לצורך העניין הוא יותר טוב לדעתי מכל ה New Super Mario Bros למינהם בקלות. ועל הדרך יש לו גם את אחד הסאונדטרקים היותר טובים ששמעתי. משחק אנדרייטד.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 05 מרץ 2017, 03:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2017, 03:06

שמעתי המון דברים טובים על טרופיקל פריז, רטרו יודעים לעשות משחקים. נינטנדו תפסיד המון אם הם לא יוציאו אותו לסוויטצ' עם שדרוגון 1080P, אני קונה תוך שניה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 מרץ 2017, 14:10

idan כתב:כמה שעות בפנים, סיימתי את האיזור ההתחלתי שהם הראו בכל הפריוויואים והמשחק רץ סבבה 95% מהזמן, לפעמים יש נפילות של שנייה או שתיים אבל חוץ מזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. קראתי מאנשים ששיחקו במשחק (בצורה פיראטית כנראה) כמה ימים לפני שהוא יצא והמשחק מקרטע יותר בערים/כפרים מסויימים שעדיין לא הגעתי אליהם, אבל מן הסתם אלה לא איזורים שיש בהם גיימפלי מיידי ככה שזה לא נשמע לי קריטי מידי.

בקשר למשחק, שני דברים ששווה לציין: הראשון, לא מסבירים לך כמעט כלום, המשחק מצפה ממך להתקדם תוך כדי חקירה והתנסות וטעייה, זה הרשים אותי במיוחד שבדיעבד הייתי צריך לעשות משהו בשביל ללכת לאיזה מקום אבל ממה שראיתי לפחות אין שום רמז לכך ואתה פשוט מגיע לפתרון בצורה מאוד אורגנית. לא מדבר על איזה פאזל או משהו כזה, סתם ללכת למקום עם שינוי אקלים מסוים וללמוד על המערכות במשחק.
הדבר השני, המשחק עצום בגודלו. אני חושב שהם דיברו על זה (רוב המפתחים אוהבים להתפאר בדברים האלה) אם כי לא זוכר מה הם בדיוק אמרו, אבל בכל מקרה פתחתי את המפה של האיזור שאני נמצא בו והיא תפסה את רוב החלל במסך.. אוקיי, כמה שעות אחרי זה אני "מסיים" את האיזור פותח את המפה עוד פעם, עושה זום אווט ומגלה שמדובר בחלק די פיצפון מכל המשחק. מה שאומר שיש לי עוד הרבה זמן לפני שאני יוכל להכריע בויכוח הנהדר של האם זה רק משחק סביר שנהנה מהמותג של זלדה, משחק של 98 או כזה של 95.9 רחמנא ליצלן, אבל בינתיים אני נהנה מאוד ולא יכול לחכות לחזור לשחק בו. ושאתה חושב על משחק בזמן שאתה לא משחק בו, אתה יודע שאתה בעניין שלו.

ובלי קשר, Uncle Pey'j אני איתך בקשר ל Tropical Freeze. אמנם אני לא חושב שהוא הפלטפורמר הכי טוב, אבל כן חושב שיש לו קייס חזק לפלטפורמר דו מימדי הכי טוב. לצורך העניין הוא יותר טוב לדעתי מכל ה New Super Mario Bros למינהם בקלות. ועל הדרך יש לו גם את אחד הסאונדטרקים היותר טובים ששמעתי. משחק אנדרייטד.

רק בשביל לוודא אתה משחק כרגע בגרסאת ה-WII U? אם כן די מעודד לשמוע שהמשחק רץ לך טוב,קנית מה-eshop או שזה איזשהו pre order ממש מוצלח? וכן,הסאונדטראק של דונקי קונג הוא משהו אחר לגמרי..windmill hills הפייבוריט שלי. אני מקווה שנינטנדו ישימו דגש חזק על פורטים של ה-WII U לסוויץ',יש שם כמה יהלומים רציניים שאסור שימותו ביחד עם הקונסולה. ואתה צודק לגמרי,הוא הפלטפורמר 2D הכי טוב ששיחקתי :) באופן כללי הפלטפורמר הכי טוב שלי עדיין שמור ל-rayman 2 אם מטעמי נוסטלגיה ואם מטעמי זה פשוט משחק נורא נורא כיף.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 מרץ 2017, 20:04

DrKeo כתב:וקאz, זלדה לסוויטצ׳ הוא ברמה של משחק אינדי? מביך אותי לראות תגובה כזאת דווקא כשנינטנדו עושה לראשונה משחק aaa הארדקורי מזה שנים. מכל הדברים שנינטנדו עשתה מאז השיגור של הווי, דווקא את זלדה צריך לשבח.

?
לא קראתי לזלדה אינדי וגם לא הייתי משתמש במונח הזה כעילבון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2017, 21:10

Kazz כתב:
DrKeo כתב:וקאz, זלדה לסוויטצ׳ הוא ברמה של משחק אינדי? מביך אותי לראות תגובה כזאת דווקא כשנינטנדו עושה לראשונה משחק aaa הארדקורי מזה שנים. מכל הדברים שנינטנדו עשתה מאז השיגור של הווי, דווקא את זלדה צריך לשבח.

?
לא קראתי לזלדה אינדי וגם לא הייתי משתמש במונח הזה כעילבון.

סורי קאז, התבלבלתי, התכוונתי לדין :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 מרץ 2017, 22:08

Uncle Pey'j כתב:
idan כתב:כמה שעות בפנים, סיימתי את האיזור ההתחלתי שהם הראו בכל הפריוויואים והמשחק רץ סבבה 95% מהזמן, לפעמים יש נפילות של שנייה או שתיים אבל חוץ מזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. קראתי מאנשים ששיחקו במשחק (בצורה פיראטית כנראה) כמה ימים לפני שהוא יצא והמשחק מקרטע יותר בערים/כפרים מסויימים שעדיין לא הגעתי אליהם, אבל מן הסתם אלה לא איזורים שיש בהם גיימפלי מיידי ככה שזה לא נשמע לי קריטי מידי.

רק בשביל לוודא אתה משחק כרגע בגרסאת ה-WII U? אם כן די מעודד לשמוע שהמשחק רץ לך טוב,קנית מה-eshop או שזה איזשהו pre order ממש מוצלח? וכן,הסאונדטראק של דונקי קונג הוא משהו אחר לגמרי..windmill hills הפייבוריט שלי. אני מקווה שנינטנדו ישימו דגש חזק על פורטים של ה-WII U לסוויץ',יש שם כמה יהלומים רציניים שאסור שימותו ביחד עם הקונסולה. ואתה צודק לגמרי,הוא הפלטפורמר 2D הכי טוב ששיחקתי :) באופן כללי הפלטפורמר הכי טוב שלי עדיין שמור ל-rayman 2 אם מטעמי נוסטלגיה ואם מטעמי זה פשוט משחק נורא נורא כיף.

כן, wii u ו eshop .

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2017, 21:20

https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOf ... e=youtu.be מישהו ראה את זה? עניין הרעש המשונה מהמכשיר זה משהו שלא קראתי עליו עד היום.
בעניין אחר,הצלחתי להזמין את זלדה ל-WII U במשהו כמו 25 שקל יותר מאשר המחיר ב-eshop אז זו תהיה הגרסא שבה אני אשחק..לטוב ולרע. הסוויץ' תחכה ואני בטוח שאגיע אליה מתישהו (בתקווה אחרי שאני אסיים עם הבקלוג העצום,באמת עצום,של משחקי נינטנדו שיש לי ב-WII U).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 מרץ 2017, 22:20

פחחחח הקטע עם הג'וי גריפ או איך שקוראים לזה שנתקע בשלט אם שמים אותו הפוך זה בעיה אמיתית לגמרי, ראיתי את זה קורה בלייב לקייל בוסמן באיזה סטרים של eza , היה די מצחיק.

ו 25 שקל יותר מהמחיר ב eshop האירופאי או האמריקאי ? כי אם זה הראשון אז עותק פיזי אמור לעלות לך משמעותית פחות ואם זה השני אז אמור לעלות לך אותו דבר.
האמת שאפילו מצאתי אתר שמוכר קוד דיגיטלי אירופאי שיכל לחסוך לי כמעט 20 דולר, אבל נגמר המלאי ממש תוך כדי שאני עושה חשבון לאתר.. אז נשברתי וקניתי ב eshop. רק מה, אולי חצי שעה אחרי הרכישה שלי זה חזר למלאי ועומד שם עד היום :)

אבל אין חרטות .
לא רוצה לצאת עדיין בהצהרות מפוצצות כאשר עדיין לא גירדתי את מה שיש למשחק הזה להציע (למרות שיש לי איזה 15 שעות בפנים אני די לוקח את הזמן, לא רץ קדימה עם הקווסטים), אבל בוא נגיד לפחות שבינתיים אני מאוד מאוד אוהב אותו. מאוד. ובניגוד למריו למשל, אני אפילו לא פאנבוי של זלדה.. ברובם בכלל לא שיחקתי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2017, 22:39

idan כתב:פחחחח הקטע עם הג'וי גריפ או איך שקוראים לזה שנתקע בשלט אם שמים אותו הפוך זה בעיה אמיתית לגמרי, ראיתי את זה קורה בלייב לקייל בוסמן באיזה סטרים של eza , היה די מצחיק.

ו 25 שקל יותר מהמחיר ב eshop האירופאי או האמריקאי ? כי אם זה הראשון אז עותק פיזי אמור לעלות לך משמעותית פחות ואם זה השני אז אמור לעלות לך אותו דבר.
האמת שאפילו מצאתי אתר שמוכר קוד דיגיטלי אירופאי שיכל לחסוך לי כמעט 20 דולר, אבל נגמר המלאי ממש תוך כדי שאני עושה חשבון לאתר.. אז נשברתי וקניתי ב eshop. רק מה, אולי חצי שעה אחרי הרכישה שלי זה חזר למלאי ועומד שם עד היום :)

אבל אין חרטות .
לא רוצה לצאת עדיין בהצהרות מפוצצות כאשר עדיין לא גירדתי את מה שיש למשחק הזה להציע (למרות שיש לי איזה 15 שעות בפנים אני די לוקח את הזמן, לא רץ קדימה עם הקווסטים), אבל בוא נגיד לפחות שבינתיים אני מאוד מאוד אוהב אותו. מאוד. ובניגוד למריו למשל, אני אפילו לא פאנבוי של זלדה.. ברובם בכלל לא שיחקתי.

קניתי עותק פיזי (25 שקל יותר מה-eshop האירופאי/בריטי שזה מה שמוגדר אצלי בקונסולה) כי אני באמת חושב שגרסאת ה-WII U היא גרסאת האספנים האמיתית :lol: אבל ברצינות אני תמיד מעדיף עותקים פיזיים של משחקים שהם באמת משהו מיוחד כמו זלדה לדוגמא..(למה עותק פיזי אמור לעלות לי פחות אגב?) וגם כי אין לי באמת מקום בזיכרון פלאש המסכן של ה-WII U להתקין 11GB.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 מרץ 2017, 22:43

אתה גם יכול לשחק על טלוויזית crt שיתאים לזלדה המקורי...

סתם סתם תתחדש!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 מרץ 2017, 23:34

bozeman כתב:אתה גם יכול לשחק על טלוויזית crt שיתאים לזלדה המקורי...

סתם סתם תתחדש!

זה לא זלדה אם אתה לא צריך לנשוף על החיבור של הקסטה לפני שאתה דוחף אותה לקונסולה... רק בגלל זה הגירסה של הסוויץ' עדיפה בהרבה על זו של הWIIU. זה והרמקולים הצייצניים ונטולי הפוליפוניה בשלט שמשרים אווירה אותנטית של מוזיקת מידי משובחת.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 מרץ 2017, 23:40

Uncle Pey'j כתב:
idan כתב:פחחחח הקטע עם הג'וי גריפ או איך שקוראים לזה שנתקע בשלט אם שמים אותו הפוך זה בעיה אמיתית לגמרי, ראיתי את זה קורה בלייב לקייל בוסמן באיזה סטרים של eza , היה די מצחיק.

אבל אין חרטות .

קניתי עותק פיזי (25 שקל יותר מה-eshop האירופאי/בריטי שזה מה שמוגדר אצלי בקונסולה) כי אני באמת חושב שגרסאת ה-WII U היא גרסאת האספנים האמיתית :lol: אבל ברצינות אני תמיד מעדיף עותקים פיזיים של משחקים שהם באמת משהו מיוחד כמו זלדה לדוגמא..(למה עותק פיזי אמור לעלות לי פחות אגב?) וגם כי אין לי באמת מקום בזיכרון פלאש המסכן של ה-WII U להתקין 11GB.

זה המחיר שראיתי בכל מקום שהסתכלתי. לא יודע למה זה ככה ולמה רק באירופה כי לא זכור לי שזה היה ככה עם משחקים אחרים. אבל באמזון בריטניה למשל באותו עמוד של המוצר אתה יכול לראות שקוד דיגיטלי עולה 60 ליש"ט כמו ב eshop ופיזי עולה 48 (שהוא שווה ערך למחיר ה 60$ הסטנדרטי). אבל בקטנה, תתחדש .

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2017, 23:44

idan כתב:
Uncle Pey'j כתב:

אבל אין חרטות .

זה המחיר שראיתי בכל מקום שהסתכלתי. לא יודע למה זה ככה ולמה רק באירופה כי לא זכור לי שזה היה ככה עם משחקים אחרים. אבל באמזון בריטניה למשל באותו עמוד של המוצר אתה יכול לראות שקוד דיגיטלי עולה 60 ליש"ט כמו ב eshop ופיזי עולה 48 (שהוא שווה ערך למחיר ה 60$ הסטנדרטי). אבל בקטנה, תתחדש .

כן,ראיתי את זה עכשיו אבל כמובן..אין משלוח לישראל.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 מרץ 2017, 08:04

omerkot כתב:
bozeman כתב:אתה גם יכול לשחק על טלוויזית crt שיתאים לזלדה המקורי...

סתם סתם תתחדש!

זה לא זלדה אם אתה לא צריך לנשוף על החיבור של הקסטה לפני שאתה דוחף אותה לקונסולה... רק בגלל זה הגירסה של הסוויץ' עדיפה בהרבה על זו של הWIIU. זה והרמקולים הצייצניים ונטולי הפוליפוניה בשלט שמשרים אווירה אותנטית של מוזיקת מידי משובחת.

או כמו שאומרים, "אל תדאג - תמצא את זלדה רץ יותר טוב בקונסולה אחרת"

ובצורה רצינית יותר - ביקורת הוידאו של IGN.
סה"כ זה מסכם יפה את נינטנדו - גאדג'ים טובים, בתור ניידת היא מעולה (יחסית, כי היא גדולה לסחוב כמו טלפון נניח, אבל למי שהולך עם תיק היא מצויינת), אבל עדיין היא נופלת קצת בתור קונסולה בייתית. - שווה לראות.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 מרץ 2017, 08:10

אני חושב שהיא פשוט לא באמת קונסולה ביתית. הdock נראה לי לגמרי afterthought.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2017, 08:22

Klayman כתב:אני חושב שהיא פשוט לא באמת קונסולה ביתית. הdock נראה לי לגמרי afterthought.

אני מסכים ולכן זמן הסוללה קצת מבאס אותי ואני רוצה גירסאת XL עם זמן סוללה פסיכי של 5 שעות ומסך 7.5 אינץ' (או משהו...).
האמת שאם היה לי כסף מיותר, כבר הייתי קונה. אני ממש אשמח לקונסולה הזאת, עם כל החסרונות שלה. באופן אישי, קונסולה ניידת של נינטנדו שמתחברת לdock ולטלויזיה זה הרבה יותר מפתה לי מקונסולה נייחת של נינטנדו שאפשר לקחת איתך לכל מקום במרחק 3 שעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 מרץ 2017, 08:30

הכל שאלה של מחיר. ואחד הדברים שעולים מהביקורת (אגב - גם מחברי הפורום שקנו את הקונסולה) שתג המחיר הוא לא סופי - יש דברים שהם די חובה - קונטרולר חיצוני מעבר לגיוקונס (עוד כ-50$), כרטיסי זיכרון (עוד כמה עשרות דולרים), וזה בשביל לקבל את המינימום של צורת משחקיות OOB.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2017, 09:47

bozeman כתב:הכל שאלה של מחיר. ואחד הדברים שעולים מהביקורת (אגב - גם מחברי הפורום שקנו את הקונסולה) שתג המחיר הוא לא סופי - יש דברים שהם די חובה - קונטרולר חיצוני מעבר לגיוקונס (עוד כ-50$), כרטיסי זיכרון (עוד כמה עשרות דולרים), וזה בשביל לקבל את המינימום של צורת משחקיות OOB.

לדעתי זו בכלל קונסולה של 500$ בתחפושת של 300$, באמת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 09:55

פורים, בכל זאת...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 12:20

bozeman כתב:הכל שאלה של מחיר. ואחד הדברים שעולים מהביקורת (אגב - גם מחברי הפורום שקנו את הקונסולה) שתג המחיר הוא לא סופי - יש דברים שהם די חובה - קונטרולר חיצוני מעבר לגיוקונס (עוד כ-50$), כרטיסי זיכרון (עוד כמה עשרות דולרים), וזה בשביל לקבל את המינימום של צורת משחקיות OOB.

השלט פרו עולה 70$, לא 50$ :)

בנושא הסוללה, אני מזכיר שה-3DS החזיקה גם רק 3 שעות בגרסה הראשונה שלה. ברגע שנינטנדו תעבור לפסקל, בתקווה כבר שנה הבאה, לדעתי הקונסולה תחצה את ה5 שעות על הטענה אחת אלה אם נינטנדו יחליטו גם לתת איזה בוסט במהירות שעון של הCPU/GPU.

יום יבוא ונינטנדו תעשה קונסולה ביתית נורמאלית וחזקה. יום יבוא...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 12:35

לדעתי בשנה הבאה אולי תצא גירסה עם מסך גדול יותר וסוללה חזקה יותר אבל יחכו לפחות שנתיים עד שתגיע גירסה חזקה יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 12:45

אם הייתי נינטנדו, הייתי הולך על מודל סלולרי אם הסוויטצ' תהיה הצלחה. כלומר כל שנה-שנתיים להוציא אחת חדשה עם יותר כוח וטיפונת פיצ'רים. כלומר לוותר על כל הקונספט של הדורות, כל שנה-שנתיים לצאת עם הטיגרה החדש לנצח.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים