idan כתב:כמה שעות בפנים, סיימתי את האיזור ההתחלתי שהם הראו בכל הפריוויואים והמשחק רץ סבבה 95% מהזמן, לפעמים יש נפילות של שנייה או שתיים אבל חוץ מזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. קראתי מאנשים ששיחקו במשחק (בצורה פיראטית כנראה) כמה ימים לפני שהוא יצא והמשחק מקרטע יותר בערים/כפרים מסויימים שעדיין לא הגעתי אליהם, אבל מן הסתם אלה לא איזורים שיש בהם גיימפלי מיידי ככה שזה לא נשמע לי קריטי מידי.
בקשר למשחק, שני דברים ששווה לציין: הראשון, לא מסבירים לך כמעט כלום, המשחק מצפה ממך להתקדם תוך כדי חקירה והתנסות וטעייה, זה הרשים אותי במיוחד שבדיעבד הייתי צריך לעשות משהו בשביל ללכת לאיזה מקום אבל ממה שראיתי לפחות אין שום רמז לכך ואתה פשוט מגיע לפתרון בצורה מאוד אורגנית. לא מדבר על איזה פאזל או משהו כזה, סתם ללכת למקום עם שינוי אקלים מסוים וללמוד על המערכות במשחק.
הדבר השני, המשחק עצום בגודלו. אני חושב שהם דיברו על זה (רוב המפתחים אוהבים להתפאר בדברים האלה) אם כי לא זוכר מה הם בדיוק אמרו, אבל בכל מקרה פתחתי את המפה של האיזור שאני נמצא בו והיא תפסה את רוב החלל במסך.. אוקיי, כמה שעות אחרי זה אני "מסיים" את האיזור פותח את המפה עוד פעם, עושה זום אווט ומגלה שמדובר בחלק די פיצפון מכל המשחק. מה שאומר שיש לי עוד הרבה זמן לפני שאני יוכל להכריע בויכוח הנהדר של האם זה רק משחק סביר שנהנה מהמותג של זלדה, משחק של 98 או כזה של 95.9 רחמנא ליצלן, אבל בינתיים אני נהנה מאוד ולא יכול לחכות לחזור לשחק בו. ושאתה חושב על משחק בזמן שאתה לא משחק בו, אתה יודע שאתה בעניין שלו.
ובלי קשר, Uncle Pey'j אני איתך בקשר ל Tropical Freeze. אמנם אני לא חושב שהוא הפלטפורמר הכי טוב, אבל כן חושב שיש לו קייס חזק לפלטפורמר דו מימדי הכי טוב. לצורך העניין הוא יותר טוב לדעתי מכל ה New Super Mario Bros למינהם בקלות. ועל הדרך יש לו גם את אחד הסאונדטרקים היותר טובים ששמעתי. משחק אנדרייטד.
DrKeo כתב:וקאz, זלדה לסוויטצ׳ הוא ברמה של משחק אינדי? מביך אותי לראות תגובה כזאת דווקא כשנינטנדו עושה לראשונה משחק aaa הארדקורי מזה שנים. מכל הדברים שנינטנדו עשתה מאז השיגור של הווי, דווקא את זלדה צריך לשבח.
Kazz כתב:DrKeo כתב:וקאz, זלדה לסוויטצ׳ הוא ברמה של משחק אינדי? מביך אותי לראות תגובה כזאת דווקא כשנינטנדו עושה לראשונה משחק aaa הארדקורי מזה שנים. מכל הדברים שנינטנדו עשתה מאז השיגור של הווי, דווקא את זלדה צריך לשבח.
?
לא קראתי לזלדה אינדי וגם לא הייתי משתמש במונח הזה כעילבון.
Uncle Pey'j כתב:idan כתב:כמה שעות בפנים, סיימתי את האיזור ההתחלתי שהם הראו בכל הפריוויואים והמשחק רץ סבבה 95% מהזמן, לפעמים יש נפילות של שנייה או שתיים אבל חוץ מזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. קראתי מאנשים ששיחקו במשחק (בצורה פיראטית כנראה) כמה ימים לפני שהוא יצא והמשחק מקרטע יותר בערים/כפרים מסויימים שעדיין לא הגעתי אליהם, אבל מן הסתם אלה לא איזורים שיש בהם גיימפלי מיידי ככה שזה לא נשמע לי קריטי מידי.
בקשר למשחק, שני דברים ששווה לציין: הראשון, לא מסבירים לך כמעט כלום, המשחק מצפה ממך להתקדם תוך כדי חקירה והתנסות וטעייה, זה הרשים אותי במיוחד שבדיעבד הייתי צריך לעשות משהו בשביל ללכת לאיזה מקום אבל ממה שראיתי לפחות אין שום רמז לכך ואתה פשוט מגיע לפתרון בצורה מאוד אורגנית. לא מדבר על איזה פאזל או משהו כזה, סתם ללכת למקום עם שינוי אקלים מסוים וללמוד על המערכות במשחק.
הדבר השני, המשחק עצום בגודלו. אני חושב שהם דיברו על זה (רוב המפתחים אוהבים להתפאר בדברים האלה) אם כי לא זוכר מה הם בדיוק אמרו, אבל בכל מקרה פתחתי את המפה של האיזור שאני נמצא בו והיא תפסה את רוב החלל במסך.. אוקיי, כמה שעות אחרי זה אני "מסיים" את האיזור פותח את המפה עוד פעם, עושה זום אווט ומגלה שמדובר בחלק די פיצפון מכל המשחק. מה שאומר שיש לי עוד הרבה זמן לפני שאני יוכל להכריע בויכוח הנהדר של האם זה רק משחק סביר שנהנה מהמותג של זלדה, משחק של 98 או כזה של 95.9 רחמנא ליצלן, אבל בינתיים אני נהנה מאוד ולא יכול לחכות לחזור לשחק בו. ושאתה חושב על משחק בזמן שאתה לא משחק בו, אתה יודע שאתה בעניין שלו.
ובלי קשר, Uncle Pey'j אני איתך בקשר ל Tropical Freeze. אמנם אני לא חושב שהוא הפלטפורמר הכי טוב, אבל כן חושב שיש לו קייס חזק לפלטפורמר דו מימדי הכי טוב. לצורך העניין הוא יותר טוב לדעתי מכל ה New Super Mario Bros למינהם בקלות. ועל הדרך יש לו גם את אחד הסאונדטרקים היותר טובים ששמעתי. משחק אנדרייטד.
רק בשביל לוודא אתה משחק כרגע בגרסאת ה-WII U? אם כן די מעודד לשמוע שהמשחק רץ לך טוב,קנית מה-eshop או שזה איזשהו pre order ממש מוצלח? וכן,הסאונדטראק של דונקי קונג הוא משהו אחר לגמרי..windmill hills הפייבוריט שלי. אני מקווה שנינטנדו ישימו דגש חזק על פורטים של ה-WII U לסוויץ',יש שם כמה יהלומים רציניים שאסור שימותו ביחד עם הקונסולה. ואתה צודק לגמרי,הוא הפלטפורמר 2D הכי טוב ששיחקתיבאופן כללי הפלטפורמר הכי טוב שלי עדיין שמור ל-rayman 2 אם מטעמי נוסטלגיה ואם מטעמי זה פשוט משחק נורא נורא כיף.
idan כתב:פחחחח הקטע עם הג'וי גריפ או איך שקוראים לזה שנתקע בשלט אם שמים אותו הפוך זה בעיה אמיתית לגמרי, ראיתי את זה קורה בלייב לקייל בוסמן באיזה סטרים של eza , היה די מצחיק.
ו 25 שקל יותר מהמחיר ב eshop האירופאי או האמריקאי ? כי אם זה הראשון אז עותק פיזי אמור לעלות לך משמעותית פחות ואם זה השני אז אמור לעלות לך אותו דבר.
האמת שאפילו מצאתי אתר שמוכר קוד דיגיטלי אירופאי שיכל לחסוך לי כמעט 20 דולר, אבל נגמר המלאי ממש תוך כדי שאני עושה חשבון לאתר.. אז נשברתי וקניתי ב eshop. רק מה, אולי חצי שעה אחרי הרכישה שלי זה חזר למלאי ועומד שם עד היום![]()
אבל אין חרטות .
לא רוצה לצאת עדיין בהצהרות מפוצצות כאשר עדיין לא גירדתי את מה שיש למשחק הזה להציע (למרות שיש לי איזה 15 שעות בפנים אני די לוקח את הזמן, לא רץ קדימה עם הקווסטים), אבל בוא נגיד לפחות שבינתיים אני מאוד מאוד אוהב אותו. מאוד. ובניגוד למריו למשל, אני אפילו לא פאנבוי של זלדה.. ברובם בכלל לא שיחקתי.
bozeman כתב:אתה גם יכול לשחק על טלוויזית crt שיתאים לזלדה המקורי...
סתם סתם תתחדש!
Uncle Pey'j כתב:idan כתב:פחחחח הקטע עם הג'וי גריפ או איך שקוראים לזה שנתקע בשלט אם שמים אותו הפוך זה בעיה אמיתית לגמרי, ראיתי את זה קורה בלייב לקייל בוסמן באיזה סטרים של eza , היה די מצחיק.
ו 25 שקל יותר מהמחיר ב eshop האירופאי או האמריקאי ? כי אם זה הראשון אז עותק פיזי אמור לעלות לך משמעותית פחות ואם זה השני אז אמור לעלות לך אותו דבר.
האמת שאפילו מצאתי אתר שמוכר קוד דיגיטלי אירופאי שיכל לחסוך לי כמעט 20 דולר, אבל נגמר המלאי ממש תוך כדי שאני עושה חשבון לאתר.. אז נשברתי וקניתי ב eshop. רק מה, אולי חצי שעה אחרי הרכישה שלי זה חזר למלאי ועומד שם עד היום![]()
אבל אין חרטות .
לא רוצה לצאת עדיין בהצהרות מפוצצות כאשר עדיין לא גירדתי את מה שיש למשחק הזה להציע (למרות שיש לי איזה 15 שעות בפנים אני די לוקח את הזמן, לא רץ קדימה עם הקווסטים), אבל בוא נגיד לפחות שבינתיים אני מאוד מאוד אוהב אותו. מאוד. ובניגוד למריו למשל, אני אפילו לא פאנבוי של זלדה.. ברובם בכלל לא שיחקתי.
קניתי עותק פיזי (25 שקל יותר מה-eshop האירופאי/בריטי שזה מה שמוגדר אצלי בקונסולה) כי אני באמת חושב שגרסאת ה-WII U היא גרסאת האספנים האמיתיתאבל ברצינות אני תמיד מעדיף עותקים פיזיים של משחקים שהם באמת משהו מיוחד כמו זלדה לדוגמא..(למה עותק פיזי אמור לעלות לי פחות אגב?) וגם כי אין לי באמת מקום בזיכרון פלאש המסכן של ה-WII U להתקין 11GB.
idan כתב:Uncle Pey'j כתב:idan כתב:פחחחח הקטע עם הג'וי גריפ או איך שקוראים לזה שנתקע בשלט אם שמים אותו הפוך זה בעיה אמיתית לגמרי, ראיתי את זה קורה בלייב לקייל בוסמן באיזה סטרים של eza , היה די מצחיק.
אבל אין חרטות .
קניתי עותק פיזי (25 שקל יותר מה-eshop האירופאי/בריטי שזה מה שמוגדר אצלי בקונסולה) כי אני באמת חושב שגרסאת ה-WII U היא גרסאת האספנים האמיתיתאבל ברצינות אני תמיד מעדיף עותקים פיזיים של משחקים שהם באמת משהו מיוחד כמו זלדה לדוגמא..(למה עותק פיזי אמור לעלות לי פחות אגב?) וגם כי אין לי באמת מקום בזיכרון פלאש המסכן של ה-WII U להתקין 11GB.
זה המחיר שראיתי בכל מקום שהסתכלתי. לא יודע למה זה ככה ולמה רק באירופה כי לא זכור לי שזה היה ככה עם משחקים אחרים. אבל באמזון בריטניה למשל באותו עמוד של המוצר אתה יכול לראות שקוד דיגיטלי עולה 60 ליש"ט כמו ב eshop ופיזי עולה 48 (שהוא שווה ערך למחיר ה 60$ הסטנדרטי). אבל בקטנה, תתחדש .
omerkot כתב:bozeman כתב:אתה גם יכול לשחק על טלוויזית crt שיתאים לזלדה המקורי...
סתם סתם תתחדש!
זה לא זלדה אם אתה לא צריך לנשוף על החיבור של הקסטה לפני שאתה דוחף אותה לקונסולה... רק בגלל זה הגירסה של הסוויץ' עדיפה בהרבה על זו של הWIIU. זה והרמקולים הצייצניים ונטולי הפוליפוניה בשלט שמשרים אווירה אותנטית של מוזיקת מידי משובחת.
Klayman כתב:אני חושב שהיא פשוט לא באמת קונסולה ביתית. הdock נראה לי לגמרי afterthought.
bozeman כתב:הכל שאלה של מחיר. ואחד הדברים שעולים מהביקורת (אגב - גם מחברי הפורום שקנו את הקונסולה) שתג המחיר הוא לא סופי - יש דברים שהם די חובה - קונטרולר חיצוני מעבר לגיוקונס (עוד כ-50$), כרטיסי זיכרון (עוד כמה עשרות דולרים), וזה בשביל לקבל את המינימום של צורת משחקיות OOB.
bozeman כתב:הכל שאלה של מחיר. ואחד הדברים שעולים מהביקורת (אגב - גם מחברי הפורום שקנו את הקונסולה) שתג המחיר הוא לא סופי - יש דברים שהם די חובה - קונטרולר חיצוני מעבר לגיוקונס (עוד כ-50$), כרטיסי זיכרון (עוד כמה עשרות דולרים), וזה בשביל לקבל את המינימום של צורת משחקיות OOB.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים