ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 13:57

אני לא מבין את הניתוח של DF לזלדה. הם אומרים שהם חושבים שהנפילות פריימים קשורות לרוחב פס של הזיכרון בסוויטצ' אבל במצב נייד הן לא קיימות ורוחב הפס זיכרון זהה במצב נייד ומצב נייח כך ש... WTF נסגר עם DF?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מרץ 2017, 14:03

אבל במצד נייד הרזולוציה היא 720
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 14:07

אנשים כל הזמן שוכחים את זה... ונדב עוד רוצה שכל שנתיים יהיה עדכון גירסה :D
אני לא רוצה לדמיין מה יקרה בעוד 4 שנים אם יהיו 3 גרסאות שונות, שזה אומר בעצם 6 גרסאות שונות שנינטנדו תאלץ להתאים עבורן את הIQ וכד'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 15:55

swiss-the-engine כתב:אבל במצד נייד הרזולוציה היא 720

כן, אבל הקונסולה רצה בפחות מחצי GPU. באמת ההבדל היחידי בין המצב הנייד לנייח הוא ה-GPU, אז למה להאשים את הזיכרון? יש לי הרגשה שזה משהו שיגוהץ בפאטצ'.

ומה רע בכל שנתיים עדכון גרסה לאסקין? בסלולר עושים את זה כל שנה ונינטנדו כבר עשתה דברים דומים עם ה3DS כמו למשל הN3DS שיש בו גם GPU חזק יותר, גם CPU חזק יותר וגם זיכרון גדול ומהיר יותר וגם סוללה ארוכה יותר. אני בשמחה אשדרג כל 4 שנים אם אני לא אצטרך לקנות את כל המסביב מחדש, כלומר רק הטאבלט עצמו באיזה 200$ בלי כל הדוק והג'וייקונים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 17:11

נכון, בסלולר כושים את זה אבל אין מה להשוות את הציפיות לתאימות של ניידים לחומרה לעומת קונסולות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 17:53

Laskin כתב:נכון, בסלולר כושים את זה אבל אין מה להשוות את הציפיות לתאימות של ניידים לחומרה לעומת קונסולות

גם הפס4 והONE עושות את זה עכשיו ונינטנדו תמיד עשתה את זה בקטנה בניידות, מגרסאות XL ועד גרסאות חזקות יותר כמו הN3DS. אין באמת בעיית תאימות אם עושים את זה כמו שצריך, בדיוק כמו שאין בעיית תאימות בין הסקורפיו לONE או בין האייפון 6 לאייפון 7.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2017, 18:03

כן נו לא הבנת אותי... הם עושות את זה עכשיו, עם 2 גרסאות שונות (הוואן עם אחת עדיין), אבל על הסוויץ׳ עוד 4 שנים אתה מדבר איתי על 6 כאלה... זה לא קשה אם עושים את זה בחפיף כמו בסלולר אבל פה יש ציפיות גבוהות יותר. תראה נגיד את דראגון קווסט הירוז 2 והניתוח שלו, הוא בלתי דליק בגירסה הניידת שלו, אני לא חושב שיש סיכוי שאם היו צריכים להתאים ל-6 גרסאות הפ בכלל היו טורחים. אבל זה סתם ניחוש, וברור שיש כבלי לידה... פשוט נשמע לי טו מאץ׳ לבקש ממפתחים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2017, 18:22

6 מה? לעשות איטרציה כל שנתיים או שלוש, זה אומר שעוד 10 שנים יהיו אולי 4-5 גרסאות של הסוויטצ' וביננו אף אחד לא יתמוך יותר בסוויטצ' בת 8. משחקים יוצאים לPC שם יש מליארדי קומבינציות של חומרה, אז לכתוב משחק שעובד על 2 איטרציות זאת הבעיה?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 09 מרץ 2017, 07:35

נינטנדו דווקא היתה מוצלחת למדי עד כה באיטרציות של חומרה. אם ה-Switch תמכור מספיק יותר, אני לגמרי רואה אותה מעדכנת את הבפנוכו שלה אחת לשנתיים-שלוש. מסכים עם נדב שאם היא תעשה את זה ואז תשכיל למכור את הקונסולה בלבד במחיר מוזל (200 או אפילו 150 דולר) ללא אביזרים נוספים, ואם היא תצליח לעשות את זה ברווח, היא תוכל לעשות יופי של ביזנס.

מצד שני, כדי ש*זה* יקרה היא תצטרך לפתור קודם את עניין העברת שמירות המשחקים בין קונסולות ואולי אפילו הפעלה של חשבון אחד ביותר מקונסולה אחת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2017, 10:20

DrKeo כתב:6 מה? לעשות איטרציה כל שנתיים או שלוש, זה אומר שעוד 10 שנים יהיו אולי 4-5 גרסאות של הסוויטצ' וביננו אף אחד לא יתמוך יותר בסוויטצ' בת 8. משחקים יוצאים לPC שם יש מליארדי קומבינציות של חומרה, אז לכתוב משחק שעובד על 2 איטרציות זאת הבעיה?

זו בעייה כי אז בעצם אתה אומר שיש לסוויץ' (הנכחי) אורך חיים של 4 שנים. לניידים של נינטנדו זה ממש מעט נדמה לי.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 מרץ 2017, 19:45

הגיע היום! התעכב בעיקר בגלל שאני טמבל ששכח לערוך את הכתובת ולהוסיף מספר טלפון ובגלל שבייס מניאקים ששלחו את זה ברשום אבל לא הודיעו על זה ולא שלחו מספר מעקב ככה שהדואר מצד אחד לא זרק את זה בתיבה ומהצד שני זה חיכה לפחות 3-4 ימים בחנות מסירה עד שקיבלתי בדואר את ההודעה לבוא לאסוף... שוין
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 מרץ 2017, 21:07

אין תמונה... מניח שזה זלדה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 מרץ 2017, 21:36

bozeman כתב:אין תמונה... מניח שזה זלדה...

כן, כן... ערכתי... כל פעם שאני צריך לצרף תמונה זה סיפור...
ואגב, מדהים איך שלמרות שלא הדלקתי את המכשיר כמעט שנה, עדיין לא היה עדכון תוכנה... נינטנדו...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 מרץ 2017, 21:40

ותתחדש!

אם זאת הייתה מקרוסופט היית צריך להגיד תודה שהיא נדלקת :)
(ואצל סוני זה היה בערך 6 שעות עדכונים.... מנסיון עם הPS3 שהדלקתי אחרי שחזרתי מחו"ל...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2017, 22:38

Laskin כתב:
DrKeo כתב:6 מה? לעשות איטרציה כל שנתיים או שלוש, זה אומר שעוד 10 שנים יהיו אולי 4-5 גרסאות של הסוויטצ' וביננו אף אחד לא יתמוך יותר בסוויטצ' בת 8. משחקים יוצאים לPC שם יש מליארדי קומבינציות של חומרה, אז לכתוב משחק שעובד על 2 איטרציות זאת הבעיה?

זו בעייה כי אז בעצם אתה אומר שיש לסוויץ' (הנכחי) אורך חיים של 4 שנים. לניידים של נינטנדו זה ממש מעט נדמה לי.

למה אורך חיים של 4 שנים? ההפך, הקונסולה תחיה לנצח. בדיוק כמו אייפון, מכשירים ישנים ינטשו רק אחרי הרבה שנים. הרי זה לא שהפס4 ננטשה כשהפרו יצאה. אז זלדה ירוץ ב1080p מלא בלי נפילות פריימים וקצת dd יותר טוב, אולי אפילו aa. אז באיטרציה אחרי אולי הוא ירוץ כבר ב60. אולי באיטרציה אחרי במצב doc משחקים ירוצו ב4k?

לא צריך לנטוש את המקורית, רק לקפוץ מארכיטקטורה לארכיטקטורה של nvidia. מן הסתם כשגרסה מסויימת תהיה בת שנים ובמרחק דורי מהחדשה ביותר מפתחים ינטשו אותה אבל אלה החיים, אתה לא מצפה מקונסולה בת 9 לקבל משחקים חדשים. אגב, אחד היתרונות הוא שדווקא הקונסולה. העתיקה תרוויח מזה. כשיוצא משחק יחסית פשוט כמו inside או nsmb, המפתחים יוכלו בקלות להוציא את המשחק גם לגרסה העתיקה בת ה9. כולם מנצחים.

ותתחדש עומר! תן דיווחי התקדמות.

אגב, הצפי סוויטצ׳ שלי הוא ה3-6 לאפריל. אני מקווה שעד אז נינטנדו כבר תשים איזה קונדום סיליקון על הדוק כמו שהם עשו עם השלטי ווי אחרי שהם התחילו להתעופף לטלביזיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2017, 03:15

יס! זה עלה, ההרצאת GDC הכי מעניינת על זלדה BOTW. כולל לינק אסטרונאוט ופלישת חייזרים להיירול והכל:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 מרץ 2017, 13:36

DrKeo,אם אי פעם תרצה משחק שני לסוויץ' אחרי זלדה נראה לי שמצאתי את המועמד המושלם:

נראה מדהים,ואני חייב להודות שלא ידעתי שיש גם גרסא ל-WII U שנראית ממש טוב. מאוד אוהב את הart style,מאוד. מזכיר מאוד לטובה את wipeout וה-sense of speed זה בדיוק מה שחסר היום במשחקי מירוצים לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מרץ 2017, 14:13

אם כבר עוד משחק, הייתי ממליץ על Shovel Knight. הקמפיין החדש שיצא נראה מעולה. אני כרגע משחק בקמפיין השני שהוציאו ואחרי תקופת התרגלות קצרה, הוא מרגיש סופר זורם וכיפי. יש בהתחלה איזה שני שלבים עם קטעי פלטפורמינג פשוט אכזריים, אז היו רגעי זעם. בשלבים לאחר מכן הסתדרתי הרבה יותר. לא בטוח אם פשוט עיצוב השלבים יותר הוגן, או שאני השתפרתי.

אני חושב שיש שם את אנימציות הפיקסל ארט הכי טובות שאי פעם נוצרו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2017, 21:08

כן, אני עוקב אחרי fast כבר כמה זמן. רק 20$ דיגיטלית באמזון כרגע ואני שוקל אותו ברצינות.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 12 מרץ 2017, 07:19

ממה שאני זוכר מהמעט ששיחקתי ב Fast Racing Neo הוא היה בסדר לא יותר מזה. קצת עיצבן אותי שלא נותנים לך לשחק אונליין עד שאתה מסיים את הקמפיין ואני פשוט נתקעתי באחד המירוצים ולא הצלחתי לסיים מקום ראשון אחרי מספר נסיונות אז חתכתי ממנו די מהר וחזרתי לשחק מריו קארט 8.
מצטרף להמלצה על Shovel Knight , עוד לא שיחקתי בהרחבות אבל שמעתי על ההרחבה השנייה רק דברים טובים, ואם עוד לא שיחקת במשחק המקורי על המחשב אז בוודאי כי הוא משחק חובה. אבל מעבר לזה הוא לדעתי משחק די מושלם בשביל לשחק במצב נייד, הוא מסוג המשחקים שהייתי מעדיף בהרבה לשחק במסך קטן מאשר על הטלוויזיה, בטח על הסוויץ' שהמסך שלה הרבה יותר טוב מהגיימפאד של ה wii u. גם את סוניק מאניה שנראה סבבה לגמרי ואמור לצאת בקרוב (?) הייתי משייך לקטגוריה הזאת.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 מרץ 2017, 11:21

InterAl כתב:כל הדוגמאות שלך מחזקות את הטענה שלי: רימאסטרים נשפטים כמוצרים חדשים שצריכים להצדיק את קיומם ביחס למוצר המקורי. GTA5 ו-TLOU הצדיקו מאוד את קיומם, כי השיפור הטכני שהם הציגו היה משמעותי ביותר (במיוחד GTA5 עם מצב ה-FP שלו). הרימאסטר של ביושוק, לעומת זאת, היה עלוב ומאכזב מבחינה טכנית ולכן גם הציון שלו בהתאם.

ויותר מזה, הרימסאטר של טרילוגיית ביושוק לא כלל שום רימאסטר למשחק השלישי: רק המשחק הראשון והשני זכו לעדכוני מנוע וגרפיקה, בעוד המשחק השלישי היה פורט ישיר (ועל הPC הוא פשוט אותו המשחק בספריית הסטים שלך).

omerkot כתב:זה לא זלדה אם אתה לא צריך לנשוף על החיבור של הקסטה לפני שאתה דוחף אותה לקונסולה...

ספציפית בזלדה המקורי הנשיפה גם הגיעה עם החשש התמידי שטיפות הרוק שלך איכשהו יקצרו את המגעים של הסוללה המובנית ששמרה את ההתקדמות שלך במשחק. השילוב של הציפיה שמהולה בחשש היתה משהו שקשה לשחזר בימינו.
Good days, good days.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2017, 21:18

פריקיות נינטנדו קלאסית, כדי לראות כמה זמן שחקת במשחק אתה צריך שהוא יהיה במכשיר במשך 10 ימים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מרץ 2017, 21:19

DrKeo כתב:פריקיות נינטנדו קלאסית, כדי לראות כמה זמן שחקת במשחק אתה צריך שהוא יהיה במכשיר במשך 10 ימים.

ממממממה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2017, 21:25

בדיוק התגובה שלי :)
כבר רצה כמה ימים שמועה על זה שמתחבא במערכת פיצ׳ר כזה, פשוט היום זה בדיוק 10 ימים לשיגור ומשחקים שאנשים הפעילו בשיגור התחילו להתעדכן עם קאונטר זמן. אחד ההזויים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מרץ 2017, 21:29

DrKeo כתב:בדיוק התגובה שלי :)
כבר רצה כמה ימים שמועה על זה שמתחבא במערכת פיצ׳ר כזה, פשוט היום זה בדיוק 10 ימים לשיגור ומשחקים שאנשים הפעילו בשיגור התחילו להתעדכן עם קאונטר זמן. אחד ההזויים.

אולי סתם באג?
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים