DrKeo כתב:בנושא אחר (או בעצם בדיוק באותו תחום), df מגלים שבסוויטצ׳ יש איזו רוטינה של המערכת הפעלה ששותה יותר מדי מה-gpu, נינטנדו עובדים על תיקון. לא ברור מה גודל התקלה אבל עדכון מערכת קרוב ישפר ביצועים של המכשיר כך שמי יודע, אולי זלדה עוד יפעל חלק כמו בתערוכות. המפתחים של fast אומרים שאחרי העדכון הוא יפעל נעול 60 ב100% מהזמן.
DrKeo כתב:אני מדבר על FAST שעובד 95% מהזמן ב60 והמפתחים שלו אומרים שהעדכון יביא אותו ל100% מהזמן. מה יקרה בזלדה? מי יודע.
DrKeo כתב:אני מדבר על FAST שעובד 95% מהזמן ב60 והמפתחים שלו אומרים שהעדכון יביא אותו ל100% מהזמן. מה יקרה בזלדה? מי יודע.
DrKeo כתב:תאמין לי, הממוצע של זלדה כמו עצם בגרון שלך.
erezronen כתב:DrKeo כתב:אני מדבר על FAST שעובד 95% מהזמן ב60 והמפתחים שלו אומרים שהעדכון יביא אותו ל100% מהזמן. מה יקרה בזלדה? מי יודע.
העובדה שזלדה נופל הן ב-Switch והן ב-Wii U בדיוק באותם מקומות (כפרים / יערות עם הרבה אפקטים של מזג אוויר) גורמת לי לשער שהסיבה לנפילות ה-FPS ייפתרו, אם בכלל, אך ורק בעזרת פאץ' למשחק עצמו שיעשה אופטימיזציה לרגעים האלה.
לפני שזה יקרה הייתי שמח לפאץ' שהופך את ניהול ה-inventory לקצת יותר פשוט. העניין הזה מפריע הרבה יותר מנפילות FPS נקודתיות.
DrKeo כתב:erezronen כתב:DrKeo כתב:אני מדבר על FAST שעובד 95% מהזמן ב60 והמפתחים שלו אומרים שהעדכון יביא אותו ל100% מהזמן. מה יקרה בזלדה? מי יודע.
העובדה שזלדה נופל הן ב-Switch והן ב-Wii U בדיוק באותם מקומות (כפרים / יערות עם הרבה אפקטים של מזג אוויר) גורמת לי לשער שהסיבה לנפילות ה-FPS ייפתרו, אם בכלל, אך ורק בעזרת פאץ' למשחק עצמו שיעשה אופטימיזציה לרגעים האלה.
לפני שזה יקרה הייתי שמח לפאץ' שהופך את ניהול ה-inventory לקצת יותר פשוט. העניין הזה מפריע הרבה יותר מנפילות FPS נקודתיות.
להבנתי הם דווקא נופלים במקומות שונים, מה שגרם לDF לחשוב שהעולם מחולק שונה בזיכרון של שני המכשירים וההאטות נובעות מטעינה של אזורים חדשים שנמצאים בסמוך אליך; בגלל שהחלוקה לאזורים שונה בין המכשירים, ההאטה באזורים שונים. מהניתוחים הטכנים הנפילות בסוויטצ' נראות כמו משהו שפאטצ' צריך לתקן בניגוד לWIIU שזה נראה כאילו הGPU נחנק באזורים עמוסים כמו כפר קקירו.
צריך לזכור שהמשחק נעול עם VSYNC בסוויטצ' כך שאם הFPS נופל מ30FPS ל29FPS, הוא אוטומטית ננעל ל20FPS כך שיש מצב שרק צריך עוד שבריר GPU בשביל לדחוף את המשחק למעלה ב1-2 פריימים ולנעול אותו על 30FPS. כמובן שזה חצי משאלת לב אבל אולי שילוב של פאטצ' טכני מנינטנדו ותיקן של הבעיה במערכת הפעלה של הסווייטצ' יצליחו לשפר את המצב.
DrKeo כתב:פריקיות נינטנדו קלאסית, כדי לראות כמה זמן שחקת במשחק אתה צריך שהוא יהיה במכשיר במשך 10 ימים.
omerkot כתב:במקום להכפיל את הסוללה הם מכפילים את קצב היצור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים