DrKeo כתב:שחקתי בחצי KZ1, גמרתי את כל KZ2 ושחקתי בדמו של KZ3. יש לי אפס אמונה בגרילה מצטער, הם פשוט לא עושים משחקים טובים לדעתי והכתבים של IGN נותנו לKZ2 ציון 94 ולKZ3 ציון 85 אז למה אני אמור להאמין לאיזה PREVIEW שלהם על משחק הבא? אז יתנו לו ממוצע 94 מצידי אבל זה לא רלוונטי, לKZ2 נתנו 91, הוא עדין שעמם אותי למוות.
עלא כיפאק, אבל מה רלוונטי ניסיונך עם שני אלה שמוסבר שרשמים מצד אנשים שחשבו כמוך על הסדרה, הם חיוביים מאוד לגבי המשחק השלישי?
אתה יודע, לפעמים זה גם נאה להרפות, לזוז קצת הצדה ולראות מה יוליד יום. אתה מקובע

kaz כתב:וזה פשוט ממשיך. באן מ XBL = איבוד כל היכולת לשחק במשחקים שקישרת עם החשבון. מדהים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=590951
אני חושב שזה מאז הוכחש, אבל עדיין, לאור התנהלות החברה אני מורתע מלקנות קונסולה שלה. אני יכול להיות בעל ספרייה נאה של משחקי One, וביום בהיר אחד היא תזרוק לי פצצה על הראש, ולך דבר ללאמפה, כפי שעשתה לנדב, או יכולה להחליט על מדיניות דרקונית חדשה באמצע חיי הקונסולה ותתפוס אותי עם המכנסיים למטה.
bling כתב:אולי מספיק כבר השטויות הללו של "לפס4 יש DRM דרקוני לא פחות כי הוא מכריח אותי לשים דיסק"!? עד כמה הפורום הזה יכול להיות מגוכח אלוהים
לצערי, זה נכון. לפעמים נזרקים כאן דברים הזויים לאוויר. זה חבל, כי אני מאמין שיש טיעונים יותר מוצקים שיחזקו דעה, לא משנה מהי, אז תשתמשו בהם וסננו אחרים.
מה נהיה מאתנו. מפונקים וקטנוניים ברמות מוגזמות. שהקונסולה לא מכינה לכם קפה, זה לא מביא לכם ת'קריזה? האם כשאתם קונים סרט DVD או אלבום מוזיקה, אתם מתקינים אותם להארדיסק הלא קיים של הנגן, או שנאלצים לשים את הדיסק בתוך המערכת כדי שינוגן?
swiss כתב:הסוף לדיסקים שבורים, אבודים, שרוטים שמונעים ממני לשחק במשחק שרכשתי.
בכל הפוסט שלך הבאת דוגמאות קיצוניות מאוד שבקושי נתקלים בהם, אם בכלל. מעולם לא קיבלתי דיסק שרוט, ואם דיסק שלך נשרט, אז שמור על הרכוש שלך יותר טוב. זה מוצר לכל דבר שאם ייפגם, קיימת אפשרות שלא יעבוד. ואני באמת לא חושב שזו משימה קשה לא לשבור או לשרוט. אני גיימר 20 שנה ואף לא פעם אחת נשרט לי דיסק ברמה כזו, אם בכלל. על מה מדברים פה בכלל. זה כבר נראה כמו טיפוס על קירות בניסיון לחזק דעה.
אך אני לא שותף לתלונה שצריך לשלוח פינג פעם ב-24 שעות, ואני עדיין ממתין לראות האם דבריכם על שיתוף עם 10 אנשים אכן יהיה כפי שהבנתם. נשמע לי נדבני מאוד, ומייקרוסופט היא בפירוש לא חברה כזו. אולי יש אותיות קטנות. בסוף יסתבר שחברי הקבוצה יצטרכו לשלם סכום מסוים למייקרוסופט כדי להריץ משחק שלא קנו. אני סתם מעלה אפשרות. פשוט כרגע זה נשמע טוב מדי מכדי להיות אמתי, ואם זה אמתי, אז לעזאזל עם יתר ההגבלות.
ובכלל, אל תטעו, הייתי חי בשלום עם ההגבלות של ה-One אם הייתי חי בארה"ב או באירופה. פה בארץ לחלק מיתרונותיה אין משמעות, וגם התמיכה מגיעה באיחור רב. צריך לקוות שבכלל היא תעבוד לנו בהשקה.
ודבר נוסף הוא המשחקים. אם הגדולים ביותר מגיעים גם ל-PC, אז אם ארצה אשחק אותם על ה-PC, לא אקנה קונסולה כבדה ומגושמת בשבילם.
klayman כתב:אני ב95% אשאר על המחשב, ואחכה שקוואנטום ברייק, המשחק היחידי שמעניין אותי מכל מה שהוצג על שתי הקונסולות, יגיע לשם.
גם TitanFall יגיע למחשב. ז"א, כמעט כל אחד מאתנו יכול לשחק כמעט בכל המשחקים הגדולים הבלעדיים של ה-One, ובלי לקנות אחת.