Laskin כתב:נראה שבהחלט נותנים עכשיו לסאקר פאנץ' את הזמן שהם צריכים, ולא לחצו עליהם לשחרר משחק מהר כמו שהיה עם אינפמוס הזה, שבאמת כל מה שהיה חשוב לסוני זה שיצא עוד בלעדי להשקה, ושיראה מרשים-לתקופה-בו-הוא-יצא.
הסטודיו מוכשר סה"כ, אבל מעולם לא היה להם משחק שממש הפיל אותי.
Stick כתב:אתה יודע, לשחק משחק שיגור על קונסולה בזמן שהיא פחות או יותר בשיאה זה די לקפוץ ראש למים מאוד, מאוד נמוכים.
עד כמה שאני זוכר הוא נחשב משחק השיגור הטוב ביותר של הPS4, ועדיין..
Stick כתב:ברור שהיא עזרה לו, זה בדיוק מה שאני אומר. לשפוט היום בפיק של הקונסולה משחק שיגור בעיניים אובייקטיביות (בטח מבחינה גרפית, אפקטים חסרים וכו') זה קצת מצחיק.
לא שיחקתי בו, אני רק יודע שבזמנו הוא כנראה היה משחק טוב ביחס להיצא, למעשה כנראה אחד ממשחקי הPS4 הטובים ביותר בתקפה הראשונית שלו. אני אומר את זה רק על סמך הביקורות ששפטו אותו בזמן אמת כמשחק שיגור טוב (יחסית, גם בזמנו אף אחד לא טען שזה מאסטרפיס).
הקונסולה היחידה שהייתה לי בתקופה הראשונית שלה היא הPS3, ולכן אני יכול להשוות את זה תאורתית לresistance fall of men שהתקבל בערך באותו יחס, בו גם שיחקתי בשיגור והוא בהחלט היה משחק שיגור חביב שעושה את העבודה, אבל כבר שנה - שנתיים אחרי יציאתו הוא הזכיר יותר משחק PS2 מאשר משחק PS3 "בשל".
Stick כתב:בשיגור הוא נשפט כמשחק שיגור, שזה מה שהוא.
לשפוט אותו היום כמשחק מהשורה בקונסולה שנמצאת בשיאה ולהתעלם מהעובדה שהוא משחק שיגור, זה מיותר.
יש לנו את זה?
Stick כתב:בשיגור הוא נשפט כמשחק שיגור, שזה מה שהוא.
לשפוט אותו היום כמשחק מהשורה בקונסולה שנמצאת בשיאה ולהתעלם מהעובדה שהוא משחק שיגור, זה מיותר.
יש לנו את זה?
DrKeo כתב:יש אצ'יוומנטס באוריג'ן, אולי במשחק הספציפי הזה אין.
DrKeo כתב:Laskin כתב:נראה שבהחלט נותנים עכשיו לסאקר פאנץ' את הזמן שהם צריכים, ולא לחצו עליהם לשחרר משחק מהר כמו שהיה עם אינפמוס הזה, שבאמת כל מה שהיה חשוב לסוני זה שיצא עוד בלעדי להשקה, ושיראה מרשים-לתקופה-בו-הוא-יצא.
הסטודיו מוכשר סה"כ, אבל מעולם לא היה להם משחק שממש הפיל אותי.
היה להם 3 שנים לאינפמס 3 כך שזה לא שדחפו אותם להוציא משחק אחרי שנה וחצי או משהו כזה. אבל בהחלט יש להם עכשיו יותר זמן, הם כבר עובדים 3.5 שנים על המשחק הבא שלהם והוא אפילו לא הוכרז, יש מצב שהוא יהיה עם מעגל פיתוח של 5 שנים.
סוויס, בהצלחה עם זה, שנים לא סיימתי משחק בפעם השלישית
Laskin כתב:אני לא השוויתי הרבה לוויצ'ר בראש שלי, בגלל שהגיימפליי כל כך שונה...
והוויצ'ר, יצירת מופת ככל שיהיה - לא מחזיק מעמד מול הורייזון בכל מה שקשור להנאה מהגיימפליי עצמו, לפחות אצלי.
הדבר היחיד שמפריע להורייזון להיות באמת בשיא של השיא זה הטקסטים ועלילות הצד... גם הייתי שמח לעוד 2-3 יצורים שונים, בשביל אקסטרא גיוון, אבל זהו בערך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים