DrKeo כתב:זה משחק טוב, חבל שסיימתי אותו כבר בשנות ה90. איפה סופר מטרויד איפה?
DrKeo כתב:זה משחק טוב, חבל שסיימתי אותו כבר בשנות ה90. איפה סופר מטרויד איפה?
DrKeo כתב:אני מבין שהוא הרבה יותר יפה, בכל זאת רץ על חומרה של 4 דורות מאוחר יותר, אבל השתנה יותר מדי מעבר? זה משחק מצויין עוד במקור, תהיה בטוח שבשנות ה90 הוא נראה לי על הגיימבוי הרבה יותר מרשים גרפית ממה שהרימייק נראה לך היום על ה3DS
אינטר, אני מדבר על ספור מטרויד. פריים 4 מאוד מצופה אצלי מן הסתם אבל התיחסתי לרימייקים.

MGS FREAK כתב:דום על הסוויץ' ? פאקינג מגהטון.
לא עוד קונסולה משלימה או קונסולה לאקסלוסיבים של נינטנדו בלבד, נינטנדו משחקת עכשיו באותו מגרש עם שאר הגדולות.
יותר תחרות, טוב לכולנו. יהיה מעניין לראות איך הניסויים של רוקסטאר ובת'סדה יעבדו. GTA5 מתישהו ?
Laskin כתב:MGS FREAK כתב:דום על הסוויץ' ? פאקינג מגהטון.
לא עוד קונסולה משלימה או קונסולה לאקסלוסיבים של נינטנדו בלבד, נינטנדו משחקת עכשיו באותו מגרש עם שאר הגדולות.
יותר תחרות, טוב לכולנו. יהיה מעניין לראות איך הניסויים של רוקסטאר ובת'סדה יעבדו. GTA5 מתישהו ?
לא הייתי ממהר לקבוע על סמך 2 משחקים שזה המצב, אבל בהשוואה ל-2 הדורות האחרונים - ברור שהיא הרבה יותר קרובה למגרש המשחקים של הגדולים.
שחר, אי אפשר לשתף תמונות בPS4? אני די בטוח שאפשר לשתף ישירות לטוויטר/פייסבוק, למשל. אף פעם לא שיחקתי עם זה אבל נראה לי שזה ככה...
עריכה: אה, לשלוח אותם לנייד... מעניין איך זה עובד, לפי מספר טלפון או לאפליקציה של נינטנדו סוויץ' או מה...
Klayman כתב:אני שוקל לקנות סוויץ' ברצינות (בעיקר כי יש לי לא מעט זמן תחבורה ציבורית). אבל אני מסרב לשלם מעל 300$ עבורה. נראה לי שיש לה ממש ליין אפ סבבה כבר, עם זרם טוב של משחקים בשנה הקרובה
Laskin כתב:השאלה היא שוב - איך זה שולח לנייד שלך... בטח שלא בהודעת SMS, נכון? אלא אם זה באיכות ממש גרועה... אז לדעתי זה עם האפליקציה, ואולי יש משהו כזה גם באפליקציה של הPS... האמת שבחיים לא בדקתי אותה אפילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים