DrKeo כתב:אני כן באיירונמן ואני לא אשחק במשחק שוב אז אם יש לך טיפ זרוק אותו עלי עכשיו
swiss-the-engine כתב:וואוו 9 שעות רק לשלב לימוד משחק
Klayman כתב:Cuphead משחק נהדר! אחרי שעתיים בערך, הוא פשוט כיף.
Nucleus_Dawn כתב:פרסונה 5 חיה מוזרה... אני כרגע בהתלבטות אם לחזור לשמירה של 6 שעות אחורה, כי הרגשתי שלא ניצלתי את הזמן כמו שצריך. יכלתי לסיים את המבוך הראשון הרבה יותר מוקדם ואז לנצל לא מעט ימים בשביל כל מיני דברים אחרים.
אחד הדברים המרכזיים במשחק זה ניהול זמן. בכל מקטע ביום אתה יכול לבצע כמה פעולות. כל אחד מועילה בדרך כלשהי. זה יכול להיות להתקרב לדמות מסוימת (מה שמשפיע היכולות שלך בקרבות ומחוץ להם), להתאמן בתחום מסוים (נניח, כדי להגיד משפט מסוים בסיטואציה מסוימת, אני חייב GUTS גבוה) וזה יכול להיות להכין ציוד שלוקח זמן (קפה כדי להחזיר SP, או פורצי מנעולים). אז יצא שחיכיתי עד הרגע האחרון כדי לסיים את המבוך הראשון ובעצם פספסתי אפשרות לבלות זמן עם אחת מחברות הצוות שלי.
יש מצב גם שבעצם השתמשתי בזמן שלי כמו שצריך ומה שאני חושב שוויתרתי עליו הוא בעצם לא נורא, אבל זה רק עושה את ההחלטה ליותר קשה.
בקיצור... התלבטות.
idan כתב:Nucleus_Dawn כתב:פרסונה 5 חיה מוזרה... אני כרגע בהתלבטות אם לחזור לשמירה של 6 שעות אחורה, כי הרגשתי שלא ניצלתי את הזמן כמו שצריך. יכלתי לסיים את המבוך הראשון הרבה יותר מוקדם ואז לנצל לא מעט ימים בשביל כל מיני דברים אחרים.
אחד הדברים המרכזיים במשחק זה ניהול זמן. בכל מקטע ביום אתה יכול לבצע כמה פעולות. כל אחד מועילה בדרך כלשהי. זה יכול להיות להתקרב לדמות מסוימת (מה שמשפיע היכולות שלך בקרבות ומחוץ להם), להתאמן בתחום מסוים (נניח, כדי להגיד משפט מסוים בסיטואציה מסוימת, אני חייב GUTS גבוה) וזה יכול להיות להכין ציוד שלוקח זמן (קפה כדי להחזיר SP, או פורצי מנעולים). אז יצא שחיכיתי עד הרגע האחרון כדי לסיים את המבוך הראשון ובעצם פספסתי אפשרות לבלות זמן עם אחת מחברות הצוות שלי.
יש מצב גם שבעצם השתמשתי בזמן שלי כמו שצריך ומה שאני חושב שוויתרתי עליו הוא בעצם לא נורא, אבל זה רק עושה את ההחלטה ליותר קשה.
בקיצור... התלבטות.
אתה לא יכול פשוט לבלות איתה אחרי המבוך? יעני ממה שאני זוכר מפרסונה 4 הפעילויות או הקשרים היו משהו שנפרס לאורך כל השנה ואם הזנחת איזה פעילות או קשר שאתה רוצה לעשות אתה יכול לפצות על זה ופשוט להתמקד ולעשות יותר מזה בהמשך, זה לא משהו שנעלם ופיספסת לנצח (כמובן יכול להיות שאני פשוט לא זוכר נכון)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים