PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 נובמבר 2017, 14:26

כי לקחת דוגמא גרועה... זה לא שבעיה פשוט לקחת שחקן נורווגי/שוודי/דני/איסלנדי/פיני.

תראה קרייטוס אומנם לא איזה בריטי כזה אבל יש לו סטייל מאוד מסויים שהוא די מוזר לי לעומת המבטא הממש אולטרה אמריקאי של הילד.

מי ההורים שלו? חוץ מקרייטוס כאילו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 נובמבר 2017, 14:41

Laskin כתב:אני לא חושב שבתחום הESPORT המתחרים מתקרבים אליו בכלל... או מנסים אפילו.
אבל זה בין היתר בגלל שפורצה מוציאים כל שנתיים משחק, וזה קצת מקשה על יצירת קהילה סביב משחק אחד.
לגבי ציונים - זה משתנה... לפעמים GT מנצח את פורצה, כמו בGT6 מול FORZA 5 שיצאו נדמה לי באותה שנה ובכל אופן זה מאוד תלוי מה אתה מחפש ספציפית, רוב הביקורות, אפילו אלו שנתנו ציונים גבוהים יותר לפורצה עדיין מודים שבכל הקשור לחוויית נהיגה וסימולציה ריאליסטית - GT עדיף, ועוד יותר אם יש לך הגה.

Laskin כתב:פורצה פחות ריאליסטי בכל מה שקשור לפיזיקה של המכוניות, המצלמה שלו "סינמטית" יותר, הוא *הרבה* פחות מעניש על עבירות, טוריזמו ספורט מותאם בצורה חסרת תקדים למי שיש הגה, כשאתה ממלא דלק אתה יכול בפורצה רק למלא עד הסוף או לא למלא בכלל, מה שלגמרי מייתר את ההחלטות שלך בפיט סטופ (הרי כל שנייה חשובה, וזה חלק אסטרטגי חשוב מאוד במירוצים ארוכים יותר, או במכוניות ששורפות דלק בקצב פסיכי - להפסיק לתדלק בדיוק מספיק כדי לסיים את ההקפה), ועוד כל מני דברים קטנים בזמן מירוץ שבGT:S ממש התאמצו כדי להפוך אותו לריאליסטי מאוד בכל הקשור לתחרויות...

תראה... דה פקטו, כותר הEsports הכי חזק כיום הוא Project Cars. הוא נבנה בתור Esports, אומץ על ידי הESL, ומככב בשלל טורנירים בינלאומיים. GT לא רלוונטי בכלל באספקט הזה (ולא, לעשות תחרויות ולממן למנצחים קורס נהיגה מקצועי לא הופך את הכותר שלך ליותר Esports, בדיוק כמו שלעשות מכונית קונספט עם סיטרואן לא הופך את הכותר שלך ליותר Esports). אבל זו הנישה המאד מאד ספציפית שProject Cars כבש, וגם פורצה לא באמת מתחרה בו כאן אלא מסתפק בתחרויות יותר איזוטריות.

בין Forza לGT... לדעתי מאז שיצא Forza 1 כבר לא באמת היה משחק GT שמתחרה בפורצה ראש בראש. עצם זה שאתה מנסה להשוות בציונים בין GT6 (שהיה משחק דור קודם ונשפט ככזה) לForza 5 (שהיה משחק השקה לOne ונשפט ככזה) די ממחיש כמה הפער ביניהם מהותי.
בסופו של דבר נראה לי שמה שכתבת יצא קצת הפוך: אם כבר נקודה אחת מרכזית לטובת GT, זה היכולות הסינמטיות שלו והלוק הכללי שפחות סטרילי. גם מצב הphotomode וגם הוידאו של ההילוכים חוזרים זו הנקודה הכי חזקה של המשחק בהשוואה לפורצה (ולכל משחק קיים אחר).

אבל בצד של הסימולציה? מזה דורות הפיזיקה של פורצה כוללת יותר פרמטרים נראים של סימולציה פיזיקלית ואפשרויות של manual tuning מ-GT - משם המשחק הראשון בסדרה בכלל התחיל. אני שם לב שבכל דור ודור אוהדי GT מנסים תמיד להיתפס לאיזה אספקט אזוטרי אחר ולהכריז עליו בתור הדבר הכי חשוב לסימולציה, אבל חוסר העקביות בהיבט הזה מחקה את חוסר העקביות של פוליפוני.
הרי פעם כש-GT הכיל רק bumper cars, המעריצים הכריזו שמודל נזק ריאליסטי הוא לא פרמטר חשוב כי "במרוץ אמיתי אתה לא מתנגש ברכבים אחרים". אחר כך (באזור GT5) הם החליטו שהמדד החשוב באמת הוא כמות המכוניות מאחר ו"למדל מכוניות בצורה מדוייקת זה החלק הכי חשוב של סימולטור" (עד שבדיעבד גילינו שמאות המכוניות במשחק הן כפילויות של אותו דגם, ורובן יובאו באיכות של משחק PS2). וכמובן שבאותה התקופה היה גם נושא ה"סימולטור אמיתי חייב לדמות מזג אוויר דינאמי חחחח איך זה שמשחק כמו פורצה לא מסוגל אפילו לעשות גשם על המסלול".
אבל בסיבוב הנוכחי הס מלהזכיר את כמות המכוניות שהמשחק מציע או מזג אוויר דינאמי... זה לא יוציא את GTS טוב כל כך הפעם. עם מה נשארנו בעצם? אה, האפשרות למילוי חלקי של מכל הדלק כמובן! זה *הפרמטר* הכי מהותי ומרכזי בסימולטור נהיגה ופיצ'ר שכל שחקן שואף אליו, והרי בלי למדל מיכל דלק (כולל פיזיקת נוזלים) אנחנו נשארים עם סתם משחק ארקיידי. עזבו אתכם מדברים איזוטריים כמו tuning או handling.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 נובמבר 2017, 15:03

swiss-the-engine כתב:כי לקחת דוגמא גרועה... זה לא שבעיה פשוט לקחת שחקן נורווגי/שוודי/דני/איסלנדי/פיני.

תראה קרייטוס אומנם לא איזה בריטי כזה אבל יש לו סטייל מאוד מסויים שהוא די מוזר לי לעומת המבטא הממש אולטרה אמריקאי של הילד.

מי ההורים שלו? חוץ מקרייטוס כאילו?

כן, לא בעייה לקחת פשוט שחקן מהאיזור הזה, אבל לא עשו את זה עם שחקנים יוונים במשחק הראשון (והשני, והשלישי, והפריקוול, והנייד) ואני לא חושב שצריך לעשות את זה פה. ועזוב שזה לא היה יוונית של היום :)
מביאים שחקן, ומה שחשוב לי זה שהוא ישמע איכשהו סביר/אמין, אני לא צריך ולא רוצה שהוא יעשה לי מבטא מזוייף שאינו שלו, ולא הייתי רוצה מישהו שידבר באנגלית עם מבטא אחר. זה לא אותנטי אף פעם. לרוב אפילו מגוחך. אם כבר שידבר שפה אחרת ואצפה עם תרגום.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 נובמבר 2017, 20:33

לא זוכר אבל אני אנחש שכולם דיברו באיזה סוג של בריטי או לפחות דיבור רשמי כזה (סטייל do not במקום don't) אבל סבבה... עניין של דעה מן הסתם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 נובמבר 2017, 21:11

כן, היה דיבור רשמי אבל המבטא היה עד כמה שזכור לי אמריקאי ובריטי, לבריטי אני מניח שכבר התרגלנו ותכל׳ס זה נשמע לרוב די סביר למרות כל הבדיחות על מבטא בריטי של אמריקאים (:

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 03 נובמבר 2017, 13:46

מעניין איך סוני תפרוס את הבלעדיים שלה בשנה הבאה.

ניחוש שלי:

פברואר - SotC: Remake
מרץ/אפריל - God of War
אפריל/מאי - Detroit
מתישהו בקיץ - Spiderman
ספטמבר - Dreams
אוקטובר/נובמבר - Days Gone

אם כבר מנחשים אז 2019:

פברואר/מרץ - Ghost of Tsushima
מתישהו בקיץ - TLOU 2
סוף שנה - Death Stranding

כמו בדור הקודם, גם בדור הזה סוני שיחקה אותה עם IP חדשים. כל הכבוד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 נובמבר 2017, 14:58

מה שמעניין הוא שאם הפס5 אכן מיועדת לצאת בסוף 2020 סוני מגיעה למצב שבו אין לה כמעט בלעדיים ל-2020 כי אין מצב שהסטודיואים שלה יספיקו להיכנס ולסיים עוד פרויקט בזמן הזה. הסטודיו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי יגיע עם משהו זה גרילה עם הורייזון 2 בהנחה שהם התחילו לעבוד עליו קצת אחרי היציאה של הראשון (ובהתחשב בהצלחה שלו זה כמעט בוודאות המצב). זה יאפשר להם מעגל פיתוח של 3 שנים/שנתיים וחצי. סטודיו יפן הוא מבחינתי תעלומה כי אני באמת לא יודע איך הולך כל עניין צוותי הפיתוח שם,אבל אני דיבטוח שאחרי ש-GR2 יצא השנה הבמאי אמר שהפרויקט הבא שלו מיועד לדור הבא,אז יש מצב שגם הוא נפסל.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 נובמבר 2017, 15:01

רק אני לא ממש digging את המצלמה של GOW ? נראה שיש מגמה בשנים האחרונות (בהשפעת דארק סולס) לכיוון של קרבות קטנים ו"אישיים" יותר שמצלמה מהסוג הזה מחמיאה להם, אבל אני חושב שזה לא ממש מתאים פה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 15:10

Uncle Pey'j כתב:מה שמעניין הוא שאם הפס5 אכן מיועדת לצאת בסוף 2020 סוני מגיעה למצב שבו אין לה כמעט בלעדיים ל-2020 כי אין מצב שהסטודיואים שלה יספיקו להיכנס ולסיים עוד פרויקט בזמן הזה. הסטודיו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי יגיע עם משהו זה גרילה עם הורייזון 2 בהנחה שהם התחילו לעבוד עליו קצת אחרי היציאה של הראשון (ובהתחשב בהצלחה שלו זה כמעט בוודאות המצב). זה יאפשר להם מעגל פיתוח של 3 שנים/שנתיים וחצי. סטודיו יפן הוא מבחינתי תעלומה כי אני באמת לא יודע איך הולך כל עניין צוותי הפיתוח שם,אבל אני דיבטוח שאחרי ש-GR2 יצא השנה הבמאי אמר שהפרויקט הבא שלו מיועד לדור הבא,אז יש מצב שגם הוא נפסל.

סביר להניח שהחבר'ה של גרילה (או לפחות, חלק לא זניח מהם) עבדו ועובדים על חבילת התוספות שעומדת לצאת.

---

MGS FREAK, אני לא חושב שזה קשור לסולס. אני חושב שזה קשור לנוטי דוג ולכך שהם כל כך טובים שסוני רוצים שכל המפתחות שלהם יעשו משחקי נוטי דוג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 נובמבר 2017, 15:29

אני לא מבין הרבה בפיתוח משחקים,אבל אני די בטוח שלא צריך צוות שלם שפיתח משחק AAA עם סקייל די עצום בשביל חבילת הרחבה שמתבססת על המנוע והמערכות הקיימות ובסך הכל עם היקף הרבה יותר נמוך ממנו אני די בטוח שאיפשהו בגרילה יש כבר צוות לא קטן שמתחיל לפתח את הורייזון 2,כנראה שלפס4,אלא אם כן הם קיבלו את המפתחות מסוני לאיזה super early dev kit של פס5. כמובן,אם הולכים למקרה כמו Uncharted:TLL אז כן,באמת רוב נוטי דוג עבדו עליו ורק צוות קטן עשה pre-production ל-TLOU2 אבל אני מקבל את הרושם ש-The Frozen Wilds הרבה פחות אמביציוזית מאנצ'רטד וכתוצאה מזה לא דורשת כזו רמה של משאבים וכוח אדם.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 03 נובמבר 2017, 16:11

Uncle Pey'j כתב:מה שמעניין הוא שאם הפס5 אכן מיועדת לצאת בסוף 2020 סוני מגיעה למצב שבו אין לה כמעט בלעדיים ל-2020 כי אין מצב שהסטודיואים שלה יספיקו להיכנס ולסיים עוד פרויקט בזמן הזה. הסטודיו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי יגיע עם משהו זה גרילה עם הורייזון 2 בהנחה שהם התחילו לעבוד עליו קצת אחרי היציאה של הראשון (ובהתחשב בהצלחה שלו זה כמעט בוודאות המצב). זה יאפשר להם מעגל פיתוח של 3 שנים/שנתיים וחצי. סטודיו יפן הוא מבחינתי תעלומה כי אני באמת לא יודע איך הולך כל עניין צוותי הפיתוח שם,אבל אני דיבטוח שאחרי ש-GR2 יצא השנה הבמאי אמר שהפרויקט הבא שלו מיועד לדור הבא,אז יש מצב שגם הוא נפסל.

יש כמה IP's שיכולים לקבל משחקי המשך ב 2020. יכול להיות שיהיה GT חדש, הורייזן, בלאדבורן, דה אורדר, ראצ'ט וקלאנק, יאקוזה.. חסר?
בנוסף, לא חסר מפתחות שעושות איטרציות כל שנתיים, ככה שגם משחקים שהולכים לצאת ב 2018 יכולים לקבל משחק המשך ב 2020.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 16:49

Uncle Pey'j כתב:אני לא מבין הרבה בפיתוח משחקים,אבל אני די בטוח שלא צריך צוות שלם שפיתח משחק AAA עם סקייל די עצום בשביל חבילת הרחבה שמתבססת על המנוע והמערכות הקיימות ובסך הכל עם היקף הרבה יותר נמוך ממנו אני די בטוח שאיפשהו בגרילה יש כבר צוות לא קטן שמתחיל לפתח את הורייזון 2,כנראה שלפס4,אלא אם כן הם קיבלו את המפתחות מסוני לאיזה super early dev kit של פס5. כמובן,אם הולכים למקרה כמו Uncharted:TLL אז כן,באמת רוב נוטי דוג עבדו עליו ורק צוות קטן עשה pre-production ל-TLOU2 אבל אני מקבל את הרושם ש-The Frozen Wilds הרבה פחות אמביציוזית מאנצ'רטד וכתוצאה מזה לא דורשת כזו רמה של משאבים וכוח אדם.

ברור שלא צוות שלם. בגלל זה אמרתי "חלק לא זניח". מספיק שזה יהיה 50 חבר'ה מתוך ה200 שהיה בגרילה (סתם מספרים מהתחת, כן?), בשביל שזה יאט את הפיתוח של הפרויקט הבא.
אני עדיין חושב ש2020 להורייזן 2 זה סה"כ אפשרי. אופטימי, אבל אפשרי. בטח אם הPS5 בכלל תצא ב2022 וזה בכלל מתוכנן לPS4 והוא באותו מנוע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2017, 17:19

סוני ירו את כל ה-load שלהם ב2013 לפס3 וזה די יבש את הפס4 לשנתיים שלמות כך שזה לא יהיה חסר תקדים. אבל זה ממש מוקדם מדי בכדי לקבוע, אנחנו גם לא מכירים את הליינאפ של 2019-2020 ואנחנו גם לא יודעים אם הפס5 באמת תצא ב2020.
We're just normal men. We're just innocent men

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 03 נובמבר 2017, 19:20

באמצע השנה הבאה יוצאים צ'יפים בפס יצור של 7nm, לא רואה למה שסוני לא תנצל את ההזדמנות ותפתח דור חדש ראשונה עם הפס יצור הזה. ואם היא רוצה להיות ראשונה זה 2019.. מקסימום 2020.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 נובמבר 2017, 20:18

זה לא כל כך פשוט..לפני סוני יש שחקניות הרבה יותר מרכזיות (ועשירות) שצריכות את הפסי ייצור האלה הרבה יותר כמו אפל,סמסונג וכו'.. סוני בטח יחכו קצת שהכל יתאזן(ןמן הסתם גם יוזיל את עלויות הייצור) עם הפסי ייצור החדשים לפני שהם יקפצו פנימה ולדעתי זה אומר רק דבר אחד וזה השקה ב-2020. תכלס? אין שום סיבה שזה לא יהיה ב-2020,אני באמת לא מרגיש שהדור הזה נגמר או קרוב להיגמר וזה ממש לא דומה למצב של דור 7 שממש זחל לקראת הסוף והרגיש נמרח ומאולץ עד שאפילו התחלנו לשמוע מנכ"לים של מפיצות כמו יוביסופט ו-EA יוצאים אשכרה בתחינות לסוני ומיקרוסופט להשיק כבר את המכונות החדשות. לא שמענו פיפס מהכיוון הזה עד עכשיו,ואני בספק אם נשמע ב-2018 או אפילו בתחילת 2019.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2017, 20:25

כל עוד הPS4 מוכרת מצוין, לא תצא PS5. זה מה שקרה בדור הקודם. זה מה שיקרה בדור הזה.
קונסולה חדשה זה סיכון עצום והשקעה כספית פסיכית. עושים את זה רק כשחייבים. כשיש לחץ מצד מפיצות. כשהקונסולה הנוכחית שלך כבר לא מוכרת כמו שאתה צריך. כשמשחקים מתחילים למכור פחות.

עם כמה שהPS4 מוכרת מצוין (ולא ידוע לי על האטה או שינוי מגמה), אין סיבה שהדור הזה גם לא ימשך 8 שנים. לא יפתיע אותי בכלל אם הPS5 תצא רק לצד הONE X2 ואני מניח שמייקרוסופט חושבים על סבב שדרוג כל 4 שנים (או לפחות מקווה). 2021, הכי מוקדם, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2017, 22:30

dean כתב:באמצע השנה הבאה יוצאים צ'יפים בפס יצור של 7nm, לא רואה למה שסוני לא תנצל את ההזדמנות ותפתח דור חדש ראשונה עם הפס יצור הזה. ואם היא רוצה להיות ראשונה זה 2019.. מקסימום 2020.

סוני לא מוציאה קונסולה לפי גודל פבריקציה של מפעל יצור ויותר ספציפית הם לא בונים קונסולות לפי הפנטזיה שלנו. להזכיר לך שהיה בפס4 בשיגור GPU בן שנתיים שהיה מבוסס על southern islands? זה יהיה נס אם NAVI של AMD יצא בתאריך המיועד (כרגע אוגוסט 2018), ביחוד אחרי שVEGA נדחה מספטמבר 2016 ועד ליולי 2017 - ואפילו אם AMD יצליחו להוציא את NAVI עוד ב-2018, סוני כבר הראתה עם הפס4 שהיא לא פוחדת לשים צ'פ בן שנתיים בקונסולה. חוץ מזה למה אנחנו נדבקים ל-NAVI כאילו זאת דת? אם NAVI תצא ב2018, כנראה שב-2020 תצא ל-AMD סדרה חדשה. בכל שנה שסוני תחליט להוציא קונסולה יהיה לה צ'יפ חדש זמין בן שנתיים לכל היותר כך שזה אפילו לא פאקטור.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 04 נובמבר 2017, 15:31

DrKeo כתב:
dean כתב:באמצע השנה הבאה יוצאים צ'יפים בפס יצור של 7nm, לא רואה למה שסוני לא תנצל את ההזדמנות ותפתח דור חדש ראשונה עם הפס יצור הזה. ואם היא רוצה להיות ראשונה זה 2019.. מקסימום 2020.

סוני לא מוציאה קונסולה לפי גודל פבריקציה של מפעל יצור ויותר ספציפית הם לא בונים קונסולות לפי הפנטזיה שלנו. להזכיר לך שהיה בפס4 בשיגור GPU בן שנתיים שהיה מבוסס על southern islands? זה יהיה נס אם NAVI של AMD יצא בתאריך המיועד (כרגע אוגוסט 2018), ביחוד אחרי שVEGA נדחה מספטמבר 2016 ועד ליולי 2017 - ואפילו אם AMD יצליחו להוציא את NAVI עוד ב-2018, סוני כבר הראתה עם הפס4 שהיא לא פוחדת לשים צ'פ בן שנתיים בקונסולה. חוץ מזה למה אנחנו נדבקים ל-NAVI כאילו זאת דת? אם NAVI תצא ב2018, כנראה שב-2020 תצא ל-AMD סדרה חדשה. בכל שנה שסוני תחליט להוציא קונסולה יהיה לה צ'יפ חדש זמין בן שנתיים לכל היותר כך שזה אפילו לא פאקטור.

לא הבנתי איפה הפנטזיה בכל הסיפור הזה. אין לי בכלל ספק שהצ'יפ של ה PS5 יהיה בפס ייצור 7nm.. בין אם זה NAVI ובין אם זה משהו אחר.
ואם NAVI יוצא ב 2018 ו PS5 ב 2020, גם אם סוני תשים צ'יפ בן שנתיים בקונסולה זה עדיין יהיה NAVI, אז אני לא מבין מה הפואנטה שלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2017, 18:09

כי אתה אומר שירידה ל7nm יכפה על סוני להוציא קונסולה כאילו יש איזשהו קשר בין הליך יצור ליציאה של הפס5. סוני תוציא פס5 כשיהיה לה נוח פיננסית להוציא פס5, צ׳יפ זמין תמיד יהיה.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 04 נובמבר 2017, 19:44

איפה אמרתי שזה יכפה עליה? אמרתי שאני לא רואה סיבה שהיא לא תנצל את ההזדמנות להיות הראשונה שתשתמש בפס ייצור הזה. רק 7nm יאפשר לה להרכיב קונסולה שתהיה קפיצה משמעותית מהדור הזה במחיר שפוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2017, 21:40

dean כתב:איפה אמרתי שזה יכפה עליה? אמרתי שאני לא רואה סיבה שהיא לא תנצל את ההזדמנות להיות הראשונה שתשתמש בפס ייצור הזה. רק 7nm יאפשר לה להרכיב קונסולה שתהיה קפיצה משמעותית מהדור הזה במחיר שפוי.

למה שלא תהיה הראשונה להשתמש בvega? למה שלא תהיה הראשונה להשתמש בnavi? למה שלא תהיה הראשונה להשתמש ביורש של navi? לא כל ארכיטקטורה חדשה מלווה בירידה בהליך יצור וסוני תשתמש בgpu כלשהו מהשנתיים שהובילו ליציאה של הפס5. הפס4 כבר הראתה שלא אכפת לסוני מכוח ואין שום קשר בין הליך יצור ליציאה של הפס5. הפס5 תצא כשיפן יחשבו שזה יהיה חכם פיננסית להוציא את הפס5 והקונסולה תשתמש בצ׳יפ שהכי רלוונטי להם בתקופת זמן הזאת לקונסולה ב400$, 7nm או גדול יותר או קטן יותר. אני גם אזכיר לך שgpu הוא רק בערך שישית מעלות הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 נובמבר 2017, 19:15

אתם בונים תלים על גבי תלים של ניחושים על בסיס טכנולוגיה לא קיימת לקונסולה שאפילו לא ידוע באיזה שנה היא באמת תצא...
בדור הקודם ראינו גם את ה-360 וגם את ה-PS3 עוברות לפחות שתי איטרציות של מזעור חומרה לפני שמישהו בכלל דיבר על הדור הזה.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 07 נובמבר 2017, 12:45

מה DLC של הורייזן:

תמונה

גארילה בנו חתיכת מנוע... קוג'ימה בטח חוגג עליו.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 08 דצמבר 2017, 21:16

טוב אז מחר ב 6 בבוקר תערוכת ה PSX מתחילה. משער שלא יהיה שום דבר מיוחד מאחר וסוני חשפו/הראו די הרבה ב PGW לפני חודש וקצת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2017, 09:04

כן, לא היה נראה לי שום דבר מעניין... הכריזו ל remaster לMedievel וזהו בערך.
מניח שאולי בהמשך באחד הפאנלים יחשפו את מה שהיה לו טיזר של from software בטקס הפרסים. יש עכשיו שמועות שזה בכלל משחק tenchu חדש.

אה, והחבר׳ה של גאד אוף וור היו על הבמה ולא נתנו תאריך נדמה לי, אבל אמרו שהמשחק יהיה בין 25 ל-35 שעות, מה שממלא אותי אושר אינסופי (: איזה כיף לדעת שזה הולך להיות גם המשחק הכי ארוך בסדרה בנוסף לכל

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 7 אורחים