Laskin כתב:אני לא חושב שבתחום הESPORT המתחרים מתקרבים אליו בכלל... או מנסים אפילו.
אבל זה בין היתר בגלל שפורצה מוציאים כל שנתיים משחק, וזה קצת מקשה על יצירת קהילה סביב משחק אחד.
לגבי ציונים - זה משתנה... לפעמים GT מנצח את פורצה, כמו בGT6 מול FORZA 5 שיצאו נדמה לי באותה שנה ובכל אופן זה מאוד תלוי מה אתה מחפש ספציפית, רוב הביקורות, אפילו אלו שנתנו ציונים גבוהים יותר לפורצה עדיין מודים שבכל הקשור לחוויית נהיגה וסימולציה ריאליסטית - GT עדיף, ועוד יותר אם יש לך הגה.
Laskin כתב:פורצה פחות ריאליסטי בכל מה שקשור לפיזיקה של המכוניות, המצלמה שלו "סינמטית" יותר, הוא *הרבה* פחות מעניש על עבירות, טוריזמו ספורט מותאם בצורה חסרת תקדים למי שיש הגה, כשאתה ממלא דלק אתה יכול בפורצה רק למלא עד הסוף או לא למלא בכלל, מה שלגמרי מייתר את ההחלטות שלך בפיט סטופ (הרי כל שנייה חשובה, וזה חלק אסטרטגי חשוב מאוד במירוצים ארוכים יותר, או במכוניות ששורפות דלק בקצב פסיכי - להפסיק לתדלק בדיוק מספיק כדי לסיים את ההקפה), ועוד כל מני דברים קטנים בזמן מירוץ שבGT:S ממש התאמצו כדי להפוך אותו לריאליסטי מאוד בכל הקשור לתחרויות...
swiss-the-engine כתב:כי לקחת דוגמא גרועה... זה לא שבעיה פשוט לקחת שחקן נורווגי/שוודי/דני/איסלנדי/פיני.
תראה קרייטוס אומנם לא איזה בריטי כזה אבל יש לו סטייל מאוד מסויים שהוא די מוזר לי לעומת המבטא הממש אולטרה אמריקאי של הילד.
מי ההורים שלו? חוץ מקרייטוס כאילו?
Uncle Pey'j כתב:מה שמעניין הוא שאם הפס5 אכן מיועדת לצאת בסוף 2020 סוני מגיעה למצב שבו אין לה כמעט בלעדיים ל-2020 כי אין מצב שהסטודיואים שלה יספיקו להיכנס ולסיים עוד פרויקט בזמן הזה. הסטודיו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי יגיע עם משהו זה גרילה עם הורייזון 2 בהנחה שהם התחילו לעבוד עליו קצת אחרי היציאה של הראשון (ובהתחשב בהצלחה שלו זה כמעט בוודאות המצב). זה יאפשר להם מעגל פיתוח של 3 שנים/שנתיים וחצי. סטודיו יפן הוא מבחינתי תעלומה כי אני באמת לא יודע איך הולך כל עניין צוותי הפיתוח שם,אבל אני דיבטוח שאחרי ש-GR2 יצא השנה הבמאי אמר שהפרויקט הבא שלו מיועד לדור הבא,אז יש מצב שגם הוא נפסל.
Uncle Pey'j כתב:מה שמעניין הוא שאם הפס5 אכן מיועדת לצאת בסוף 2020 סוני מגיעה למצב שבו אין לה כמעט בלעדיים ל-2020 כי אין מצב שהסטודיואים שלה יספיקו להיכנס ולסיים עוד פרויקט בזמן הזה. הסטודיו היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי יגיע עם משהו זה גרילה עם הורייזון 2 בהנחה שהם התחילו לעבוד עליו קצת אחרי היציאה של הראשון (ובהתחשב בהצלחה שלו זה כמעט בוודאות המצב). זה יאפשר להם מעגל פיתוח של 3 שנים/שנתיים וחצי. סטודיו יפן הוא מבחינתי תעלומה כי אני באמת לא יודע איך הולך כל עניין צוותי הפיתוח שם,אבל אני דיבטוח שאחרי ש-GR2 יצא השנה הבמאי אמר שהפרויקט הבא שלו מיועד לדור הבא,אז יש מצב שגם הוא נפסל.
Uncle Pey'j כתב:אני לא מבין הרבה בפיתוח משחקים,אבל אני די בטוח שלא צריך צוות שלם שפיתח משחק AAA עם סקייל די עצום בשביל חבילת הרחבה שמתבססת על המנוע והמערכות הקיימות ובסך הכל עם היקף הרבה יותר נמוך ממנו אני די בטוח שאיפשהו בגרילה יש כבר צוות לא קטן שמתחיל לפתח את הורייזון 2,כנראה שלפס4,אלא אם כן הם קיבלו את המפתחות מסוני לאיזה super early dev kit של פס5. כמובן,אם הולכים למקרה כמו Uncharted:TLL אז כן,באמת רוב נוטי דוג עבדו עליו ורק צוות קטן עשה pre-production ל-TLOU2 אבל אני מקבל את הרושם ש-The Frozen Wilds הרבה פחות אמביציוזית מאנצ'רטד וכתוצאה מזה לא דורשת כזו רמה של משאבים וכוח אדם.
dean כתב:באמצע השנה הבאה יוצאים צ'יפים בפס יצור של 7nm, לא רואה למה שסוני לא תנצל את ההזדמנות ותפתח דור חדש ראשונה עם הפס יצור הזה. ואם היא רוצה להיות ראשונה זה 2019.. מקסימום 2020.
DrKeo כתב:dean כתב:באמצע השנה הבאה יוצאים צ'יפים בפס יצור של 7nm, לא רואה למה שסוני לא תנצל את ההזדמנות ותפתח דור חדש ראשונה עם הפס יצור הזה. ואם היא רוצה להיות ראשונה זה 2019.. מקסימום 2020.
סוני לא מוציאה קונסולה לפי גודל פבריקציה של מפעל יצור ויותר ספציפית הם לא בונים קונסולות לפי הפנטזיה שלנו. להזכיר לך שהיה בפס4 בשיגור GPU בן שנתיים שהיה מבוסס על southern islands? זה יהיה נס אם NAVI של AMD יצא בתאריך המיועד (כרגע אוגוסט 2018), ביחוד אחרי שVEGA נדחה מספטמבר 2016 ועד ליולי 2017 - ואפילו אם AMD יצליחו להוציא את NAVI עוד ב-2018, סוני כבר הראתה עם הפס4 שהיא לא פוחדת לשים צ'פ בן שנתיים בקונסולה. חוץ מזה למה אנחנו נדבקים ל-NAVI כאילו זאת דת? אם NAVI תצא ב2018, כנראה שב-2020 תצא ל-AMD סדרה חדשה. בכל שנה שסוני תחליט להוציא קונסולה יהיה לה צ'יפ חדש זמין בן שנתיים לכל היותר כך שזה אפילו לא פאקטור.
dean כתב:איפה אמרתי שזה יכפה עליה? אמרתי שאני לא רואה סיבה שהיא לא תנצל את ההזדמנות להיות הראשונה שתשתמש בפס ייצור הזה. רק 7nm יאפשר לה להרכיב קונסולה שתהיה קפיצה משמעותית מהדור הזה במחיר שפוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים