PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Golan » 09 דצמבר 2017, 14:12

כנראה שאני היחיד שמתלהב מדטרויט... היה גיימפליי מעניין ובכלל המשחק נראה מדהים.

עוד חדשה מעניינת, אבל מכיוון אחר: בסוני הודו שהם לא יכולים להמשיך ולהתעלם מהינטנדו סוויטץ' שנוגסת בהם חזק.

http://www.pushsquare.com/news/2017/12/ ... ndo_switch

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 דצמבר 2017, 16:12

הבעיה שסוני לא יכולה לעשות ps4 נידת איכותית
מספיק זולה היום, מוצר כזה יעלה היום בערך
500 דולר לצרכן

ולמי ששואל זה כן תכנית אפשרי היום
רק יקר מידי

עכשיו עם סוני הולכים על פלטפורמה אחרת
איפה היתרון על הNs?
עם יש חיבור נוח לטלוויזיה, זה גם יקח להם חלק מהרווחים
של הps4
שלא לדבר,על פיתוח מערכת הפעלה, ומשחקים בנפרד
מה שעולה הרבה

אני במקום סוני, היתי עובד על ps4 נידת, רק שהבלו רי
בתחנת עגינה
המשחקים מותקנים על הנידת, בדרכים לא צריכים את הדיסק
אבל שמחברים לטלוויזיה כן
פעם בחודש, יהיה חובה לחבר את הנידת לתחנת עגינה
לבדוק שכל הדיסקים המותקנים בנידת, נמצאים
מה שלא, לא יהיה זמין יותר

אולי יהיו גימרים שינצלו את החודש
אבל למי שיש חברים עם משחקים, זה גם ככה לא משמעותי
כי היום הם יכולים להחליף ביניהם משחקים

עם כבר זה יעזור למכור את הps4 הנידת
חוץ מזה מחיר בהשקה יהיה 300$
ו6 שעות זמן משחק כבד

ושזה יצא, רק שזה יתאפשר, ובעצם יחליף את הps4 הרגילה
בגדול זה יתן לסוני נידת, בלי לפצל קבוצות פיתוח
ובלי קושי בצד שלישי

עכשיו אני זוכר את הכישלון של הספה נומד
שהייתה גנסיס נידת
אבל זה היה מוצר יקר מידי, מגושם מידי, ויצא שהגנסיס היתה לקראת הסוף

כמו להוציא Ps3 נידת היום

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2017, 14:43

הרימייק של SOTC נראה פשוט מעולה... ממש משחק יפה, ולא עוד רימאסטר עצל

אני כל כך שמח שלא שיחקתי בו מעולם, ושיש מצב 60 פריימים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2017, 18:48

כמה שהוא יפה על הפס4, הוא לא מדגדג את היופי שלו על הפס2 ביחס לתקופה. בפס2 הוא היה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים ובדיוק בגלל זה הוא רץ ב12fps :)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 דצמבר 2017, 20:26

החלק המרכזי במשחקיות שלו
כבר נעשה במשחקים מודרנים יותר
ובצורה טובה יותר

לא חושב שזה משחק שיתישן טוב
שהיה חדש,זה היה משהו מקורי מאוד
אבל היום, כבר מאוד מיושן

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 דצמבר 2017, 21:12

סיימתי את the lost legacy, אין הרבה מה להגיד על המשחק מלבד שזו חווית אנצ'רטד מצוינת וקצרה. מאוד נהנתי.

אבל מה שכן, אם אני מסתכל על כל ארבעת המשחקים שתפסו לי את הזמן בתקופה האחרונה אלו ac:o, הלבלייד, me:sow, ועכשיו האנצ'רטד. קודם כל זה מראה שזו יופי של שנה כי זה רצף של ארבעה משחקים שנהנתי מהם וזה לא תמיד קורה, אבל מה שמעניין זה שדווקא השניים הקצרים והסופר מהודקים הם שני נמשחקים שאני יותר אהבתי בסופו של דבר. אמנם לפי סטים על acשמתי 42 שעות ועל שר הטבעות 36, עדיין בסופו של דבר אני אזכור יותר את שתי החוויות המהודקות של ה4-5 שעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2017, 00:53

אני חייב להגיד שמאסתי בחוויות של 50 שעות. כל פעם שאני מסתכל בסטים ואני יודע שמדובר במשחק של 50 שעות, פשוט אין לי כוח להכנס לזה כשאני יודע שיקח לי חודש וחצי לסיים את המשחק. הלוואי וכל משחק היה 5-10 שעות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 דצמבר 2017, 08:48

DrKeo כתב:אני חייב להגיד שמאסתי בחוויות של 50 שעות. כל פעם שאני מסתכל בסטים ואני יודע שמדובר במשחק של 50 שעות, פשוט אין לי כוח להכנס לזה כשאני יודע שיקח לי חודש וחצי לסיים את המשחק. הלוואי וכל משחק היה 5-10 שעות.

אצלי זה מאוד משתנה עם הזמן. לפעמים כך ולפעמים כך. השנה יצא ששיחקתי בשני JRPG (באחד אני עדיין משחק) ועוד יש לי רעב לכמה נוספים. זה ממש נחמד. אני מניח שבקרוב יתחשק לי גם משהו יותר מהודק. אקווה שיהיה מבצע עסיסי על הלבלייד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2017, 09:36

זה סבבה כשלפעמים יש משחק של 50 אבל נראה שהיום אם המשחק השלך לא מינימום 25 שעות הוא לא יוצא לשוק או משהו כזה. סיוט.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 14 דצמבר 2017, 10:10

זה מאוד תלוי בסוג המשחק. כשמדובר RPG שמוציא אותך למשימות של שעה וחצי של עוד זחילה נוספת מסביב לעולם ואתה יודע שכל פעם שאתה מעלה אותו זה מינימום שעתיים אז זו אכן הופכת בסוף לחוויה מאוסה.
כשמדובר במשחקים שמחולקים למנות קטנות וקצובות וזה לא משנה אם מדובר בשוטרים אונליין, משחקי מירוצים, מריו, גיטר הירו או טטריס, אז אפשר להוריד עליהם בכיף גם מאות רבות של שעות בלי שזה יעיק.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 דצמבר 2017, 10:32

מצחיק שבדור הקודם התלונה היתה בד״כ הפוכה, שמשחקי שחקן יחיד הם רק בין 5-10 שעות ולא ארוכים ״כמו פעם״.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2017, 14:10

omerkot כתב:זה מאוד תלוי בסוג המשחק. כשמדובר RPG שמוציא אותך למשימות של שעה וחצי של עוד זחילה נוספת מסביב לעולם ואתה יודע שכל פעם שאתה מעלה אותו זה מינימום שעתיים אז זו אכן הופכת בסוף לחוויה מאוסה.
כשמדובר במשחקים שמחולקים למנות קטנות וקצובות וזה לא משנה אם מדובר בשוטרים אונליין, משחקי מירוצים, מריו, גיטר הירו או טטריס, אז אפשר להוריד עליהם בכיף גם מאות רבות של שעות בלי שזה יעיק.

כן, זה נכון, אני מדבר בעקיר על קמפיינים ארוכים ומיגעים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 דצמבר 2017, 17:00

בסופו של דבר הוויצ'ר 3 הוא כנראה המשחק האהוב עלי פחות או יותר, ויש לי עליו 187 שעות לפי סטים ככה שכן, יש משחקים עם הצדקה.
אבל חשבתי על זה בדיוק אחרי TLL בעיקר כי הוא מזכיר יותר מכל את אנצ'רטד 3 אם הוא היה מהודק יותר ופחות מפוזר.
כלומר, אם אנצ'רטד 2 ובעיקר 4 הם משחקים קוהרנטים לכל אורכ עם כיוון עלילתי ברור והרגשה כללית שהמשחק גם מנסה להגיע לאיזשהם מקומות מעבר לסט פיסס המופרך הבא, ב3 ובTLL המצב בדיוק הפוך (מרגיש שהמשחק לגמרי נבנה סביב הסט פיסס וחיברו אחרי זה את הנקודות).
עכשיו, אנצ'רטד 3 הוא אחלה משחק, אבל הוא לא מתקרב ל2 ו4 ולדעתי זה בעיקר בגלל שהוא מפוזר. והנה מגיע TLL עם אותה גישה של שלבים לא עד כדי כך קשורים אבל מרשימים מאוד (הסט פיסס של השלב האחרון הוא בעיניי המוצלח בסדרה, ולבטח הכי מוגזם וover the top שהם עשו) אבל בזכות העובדה שהמשחק קצר והוא מרגיש מהודק מאוד, חסר את כל השומן העודף והמייגע שהיה לאנצ'רטד 3, הוא משחק הרבה יותר טוב ממנו, והוא משהו כמו שליש ממנו באורך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2017, 21:38

Stick כתב:בסופו של דבר הוויצ'ר 3 הוא כנראה המשחק האהוב עלי פחות או יותר, ויש לי עליו 187 שעות לפי סטים ככה שכן, יש משחקים עם הצדקה.
אבל חשבתי על זה בדיוק אחרי TLL בעיקר כי הוא מזכיר יותר מכל את אנצ'רטד 3 אם הוא היה מהודק יותר ופחות מפוזר.
כלומר, אם אנצ'רטד 2 ובעיקר 4 הם משחקים קוהרנטים לכל אורכ עם כיוון עלילתי ברור והרגשה כללית שהמשחק גם מנסה להגיע לאיזשהם מקומות מעבר לסט פיסס המופרך הבא, ב3 ובTLL המצב בדיוק הפוך (מרגיש שהמשחק לגמרי נבנה סביב הסט פיסס וחיברו אחרי זה את הנקודות).
עכשיו, אנצ'רטד 3 הוא אחלה משחק, אבל הוא לא מתקרב ל2 ו4 ולדעתי זה בעיקר בגלל שהוא מפוזר. והנה מגיע TLL עם אותה גישה של שלבים לא עד כדי כך קשורים אבל מרשימים מאוד (הסט פיסס של השלב האחרון הוא בעיניי המוצלח בסדרה, ולבטח הכי מוגזם וover the top שהם עשו) אבל בזכות העובדה שהמשחק קצר והוא מרגיש מהודק מאוד, חסר את כל השומן העודף והמייגע שהיה לאנצ'רטד 3, הוא משחק הרבה יותר טוב ממנו, והוא משהו כמו שליש ממנו באורך.

כמעט כל משחק יכל להיות טוב יותר קצר יותר, גם לHL2 ולאנצ'רטד 2 יש שומן שבכיף צריך לחתוך.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 דצמבר 2017, 22:43

וויצ'ר 3 הוא בדיוק דוגמא למשחק ארוך מדי שהופך להיות מעיק.
נהנתי מה30-40 שעות הראשונות ואחר כך פשוט סחבתי את הלעיסות שלו מתוך אינרציה. הגעתי כמעט לסוף ואז הוא שלח אותי לשורה נוספות של משימות מסביב לעולם ושם זה נגמר מבחינתי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2017, 22:45

omerkot כתב:וויצ'ר 3 הוא בדיוק דוגמא למשחק ארוך מדי שהופך להיות מעיק.
נהנתי מה30-40 שעות הראשונות ואחר כך פשוט סחבתי את הלעיסות שלו מתוך אינרציה. הגעתי כמעט לסוף ואז הוא שלח אותי לשורה נוספות של משימות מסביב לעולם ושם זה נגמר מבחינתי...

והמון סימני שאלה הפכו למאוד רפטטיבים, המשחק היה טוב בהרבה אם היו חותכים את רובם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 דצמבר 2017, 23:06

נכון, ואם הייתי יכול להתקדם בקמפיין הראשי גם בלי לעשות אותם אז לא היתה לי בעיה עקרונית עם הרפטטיביות הפריפריאלית הזו.
רק שבשביל להתקדם בקמפיין חייבים לעלות ברמות ובשביל לעלות ברמות, הקמפיין עצמו רחוק מאוד מלהספיק ולכן חייבים לעבור גריינדינג אינסופי מעיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2017, 00:29

omerkot כתב:נכון, ואם הייתי יכול להתקדם בקמפיין הראשי גם בלי לעשות אותם אז לא היתה לי בעיה עקרונית עם הרפטטיביות הפריפריאלית הזו.
רק שבשביל להתקדם בקמפיין חייבים לעלות ברמות ובשביל לעלות ברמות, הקמפיין עצמו רחוק מאוד מלהספיק ולכן חייבים לעבור גריינדינג אינסופי מעיק.

אני רק אציין שהמערכת התקדמות של המשחק בנויה בצורה דינאמית כך שאפילו אם תעשה 100% ממשימות הצד, אתה הולך להגיע בערך לאותה רמה כמו מישהו שלא עשה אפילו משימת צד אחת. אני חושב שההרגשה שלך הגיעה ממקום הפוך, עשית משימות צד והרגשת שאתה כמעט לא מתקדם אז המשכת לעשות משימות צד כדי לעלות דרגה ולהיות מוכן לקמפיין הראשי. העניין הוא שאם היית פשוט משחק אתה קמפיין הראשי, היית עולה דרגות בדיוק באותו קצב.

לא צריך לעשות את כל הג'אנק מסביב אבל כשהמפה שלך מלאה בסימני שאלה, לא תחקור?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 דצמבר 2017, 00:47

התחלתי לשחק בראשי ומהר מאוד נתקעתי כי הרמות לא עלו ורק אז הלכתי הצידה. אני לא יודע איזה סוג של אלגוריתם פולני פועל ברקע ויכול להיות שזה קשור לזה שייבאתי את השמירה שלי מוויצ'ר 2 אבל בשורה התחתונה, עבורי העסק לא דפק כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 דצמבר 2017, 13:21

העלילה של הוויצ'ר 3 הופכת לנוראית אחרי ה-questline של הברון. סחבת ומריחות אינסופיות וחסרות הצדקה. העלילות של וויצ'ר 1/2 הן יחסית מהודקות ומהנות בהרבה. עם סימני השאלה ב-3 לא היו לי בעיה, כי אין לי דחף פרפקציוניסטי להשלים את כולם, במיוחד כשידעתי מראש שמדובר בפילרים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 דצמבר 2017, 18:35

הרבה מהפילרים בוויצר 3 ,מדובבים ,ויש שם השקעה גדולה
לא הכל רק סימן על המפה ,בחלק מהמשימות צד יש סיפור

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2017, 19:49

InterAl כתב:העלילה של הוויצ'ר 3 הופכת לנוראית אחרי ה-questline של הברון. סחבת ומריחות אינסופיות וחסרות הצדקה. העלילות של וויצ'ר 1/2 הן יחסית מהודקות ומהנות בהרבה. עם סימני השאלה ב-3 לא היו לי בעיה, כי אין לי דחף פרפקציוניסטי להשלים את כולם, במיוחד כשידעתי מראש שמדובר בפילרים.

הבעיה העיקרית היא ש-90% מהם היו פילר ו-10% הובילו לקווסטים מעניינים כך שהרגשתי מחוייב לעשות את כולם.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 24 דצמבר 2017, 23:52

מישהו ניסה לשחק בבטא של מונסטר האנטר? ניסיתי לבד וגם ב co-op ואהבתי מה ששיחקתי, אותי קאפקום שכנעו.

אחלה הזדמנות לבדוק את המשחק או במקרה שלי ללמוד איך משחקים, ולמי שכבר בעניין הזדמנות להתנסות עם כל הנשקים ולבחור אחד למשחק המלא .
זה יהיה פעיל לעוד יומיים בערך אם מישהו מעוניין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2017, 12:55

וואלה, המשחקים של ינואר לPLUS סבבה:
DEUS EX HUMAN REVOLUTION
ו
BATMAN TELLTALE

את שניהם אשמח לנסות

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 28 דצמבר 2017, 14:16

נראה לי שזה זמן טוב בשבילי לנצל את היומיים פלוס כדי להוסיף אותם לספריה, ושיהיו שחיקים בעתיד כשארצה לשחק בעזרת קוד לשבועיים או יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים