במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי idan » 08 פברואר 2018, 02:21

BiA כתב:למי שרוצה הנחה של 20% בחנות PSN (בתוקף עד ה-12) ויש לו חשבון אמריקאי, אני יכול לשלוח לכם בפרטי קופון, הרגע שמתי לב שהביאו אחד במייל השבועי. יכול להוריד את המחיר של SOTC ל-32 דולר, יותר סביר. אבל אני עדיין מחכה ל-20 ומטה :)

אני ישמח לקבל את הקופון :)

מתכנן לקנות את מאנסטר האנטר ו 20% הנחה יהיה נחמד לאללה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 08 פברואר 2018, 19:01

השתמשתי בקופון, תודה!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2018, 11:37

סיימתי את נאק. מסתבר שממש הייתי צריך איזה משחק קצר יחסית (8 שעות ככה) לפני שאני חוזר לסיים את הענק האפי שהוא פרסונה 5.

הוא משחק ממש חמוד. הוא עושה המון דברים נורא (כמות אדירה של סרטוני מעבר שבהם נאק עושה דברים שהיה אפשר בקלות בגיימפליי, נניח). הבעיה הכי גדולה שלו (אפילו יותר מהעיצוב האומנותי) היא שהשליטה פשוט לא מוצלחת מאוד. זה הופך לעוד יותר נורא עם צ'קפוינטס לא נדיבים במיוחד שגורמים לך לעבור את אותו הקטע שוב ושוב ושוב.
רוב הפעמים שבהם מתתי, הרגשתי שזה פחות בגללי ויותר בגלל המשחק. אם זו שליטה לא טובה ולא רספונסיבית מספיק. אם זה חוסר עקביות באיך שהשלב בנוי (לפעמים אפשר ליפול מקצה פלטפורמה ולפעמים לא ולא ממש ברור מתי זה כך ומתי אחרת). זה ממש פוגע במשחק לדעתי.

הקונספט של להפוך לאט לאט לגדול יותר בהחלט מוצלח. זה ממש נחמד. ראיתי בנאק 2 שהם מאפשרים להפוך לקטן מתי שרוצים וזה מדגיש את זה יותר והופך את העניין להרבה יותר משמעותי, לדעתי. עוד משהו שראיתי שהם שיפרו והיה לי מאוד חסר, זה עידוד חקירה של הסביבה. המשחק סופר מסדרוני ואתה לא ממש מקבל משהו על זה שאתה הולך למקומות לא ברורים מאליהם (לרוב אתה פשוט נחסם באיזה קיר בלתי נראה).
גם הרעיון של דמות שבנויה ממלא מודלים זה רעיון נחמד. הביצוע פשוט יצא סופר מכוער. אני גם לא זוכר שראיתי משהו דוחה כמו הזיפים של ריידר (וזה כולל משחקי אימה שמנסים להיות דוחים). הייתי שם תמונה, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון שמישהו באמצע אוכל, משהו כזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2018, 12:51

מהתאור שלך המשחק נשמע פשוט נורא :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 פברואר 2018, 13:07

כל הדיבורים האלה על Knack הזכירו לי שעדיין יש לי את המשחק השני בספרייה שלי,שהצלחתי לתפוס בזכות הבאג שהיה ביום שהמשחק שוחרר שבעצם הפך אותו לחינם ב-PSN. הורדתי אותו וואלה,עדיין עובד,והמשחק עדיין נמכר במחיר מלא :) צריך לבדוק אותו בהזדמנות,השאלה כמה הוא באמת פלטפורמר ולא Beat 'em up לילדים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2018, 15:54

DrKeo כתב:מהתאור שלך המשחק נשמע פשוט נורא :)

הוא באמת לא משחק טוב. נהניתי ממנו למרות זאת. גרם לי לרצות לשחק בג'ק ודקסטר, כדי להזכר איך עושים את מה שנאק מנסה לעשות בצורה פחות או יותר מושלמת.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 פברואר 2018, 16:08

אם יש משהו שהרימייק המופתי של sotc גרם לי זה דחף נוסטלגי ובלתי מוסבר לרימייקים ברמה הזו לכל הספריית משחקי ps2 שלי. למשל, ג'ק ודקסטר..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2018, 16:09

Stick כתב:אם יש משהו שהרימייק המופתי של sotc גרם לי זה דחף נוסטלגי ובלתי מוסבר לרימייקים ברמה הזו לכל הספריית משחקי ps2 שלי. למשל, ג'ק ודקסטר..

בדיוק מה שאמרתי בהודעה פה על הביקורת של SOTC. אני מת לרימייק כזה של ג'ק ודקסטר. הם גם יוכלו להתרכז רק בגרפיקה, כי השליטה כבר מושלמת במקור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2018, 18:30

Stick כתב:אם יש משהו שהרימייק המופתי של sotc גרם לי זה דחף נוסטלגי ובלתי מוסבר לרימייקים ברמה הזו לכל הספריית משחקי ps2 שלי. למשל, ג'ק ודקסטר..

או mgs2-3 במנוע של 5 :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 פברואר 2018, 20:26

אני ממשיך לחרוש את xenoblade chronicles x
המשחק הרבה פחות טוב ממה שציפיתי ,אבל אני מכור ,וחייב להמשיך
עושה כל משימת צד שנותנים לי ,חוץ מהמשימות העקריות ,והמשחק הזה ממש ממש ארוך

בכל מקרה קיבלתי כבר את הרשיון לנהוג במקים במשחק
לנהוג בהם ,גורם למשחק להיות מהיר יותר ,וחלקים מסוימים קלים יותר
כי אפשר לישתמש בהם גם בקרבות ,ולצאת מהם ,עם בריאות שלמה ,שהם עומדים לידפק

מה שמעצבן ,זה שבמקרה והם נהרסים ,צריך לחזור לבסיס להחזיר אותם
ככה שעדיף למות מחוץ למאק

בכל מקרה המשחק בינוני פלוס בינתים ,יש באג מעצבן של טקסט קטן מידי ,אז צריך לשבת קרוב
זה גם קטן בגימפאד של הWIIU
אבל אחרי המשחק הזה ,האחרון שלי בWIIU ,יהיה זלדה האחרון ,חבל שלא קניתי את גרסת הNS
אבל הDLC קימים גם בWIIU ,וקניתי אותם ,בכל מקרה אני מאוד מקווה שxenoblade chronicles 2 ,יותר טוב מזה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 פברואר 2018, 22:25

טוב, סיימתי את SOTC בפעם השנייה (אחרי הראשונה אי שם על הPS2).
לקח לי בסך הכל 5 שעות ו57 דקות, ולא הרגשתי שאני רץ, זה ממש מפתיע.
אבל, המשחק שווה כל שנייה ושנייה מהזמן הזה, פשוט מדהים. מדהים איך המשחק הזה מחזיק וגם היום הוא בלי ספק אחד המשחקים הכי יפים, הכי קסומים, ופשוט הכי טובים שיש, יצירת אומנות שאני לא יכול לתאר עד כמה אני ממליץ לכל אחד, בין אם זו הריצה הראשונה ובין אם השישית, לחוות אותה בסטנדרט המודרני של הPS4.
וגם הרימייק עצמו, לא פחות ממופתי. מצליח קודם כל להראות מדהים (אבל באמת, באמת מדהים) , אבל גם לשמור על האווירה של המשחק המקורי למרות ההתקדמות הטכנולוגית. פשוט תענוג.

אני מתכנן לחזור ל"סיבוב בעולם" המדהים הזה בלי לנסות להלחם בבוסים, סתם להסתובב במקום היפה הזה ולנסות לתפוס כמה תמונות מרשימות, אבל בינתיים חשבתי סתם לשתף בכמה תמונות שתפסתי "סתם" במהלך הריצה הרגילה על המשחק, אולי זה יצליח להעביר במעט עד כמה המשחק הזה יפה:
https://imgur.com/a/Z5aJg

בכל מקרה הדבר הראשון שבא לי לעשות עכשיו שסיימתי אותו, וכנראה אתחיל כבר מחר, זה את TLG שכבר מותקן אצלי. האמת שעד עכשיו עוד לא הצלחתי להבין אם הוא נחשב יצירת מופת פגומה או סתם משחק טוב, כנראה הגיע הזמן לבדוק :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2018, 01:03

אותי מעניין אם הם אי פעם יעשו מחדש את ICO בכדי שהמעגל יסגר.
אחלה גלריה אגב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 פברואר 2018, 16:28

גם את RIME סיימתי.

איזה משחק מקסים ונהדר. יצא לי לחשוב פה ושם במהלכו "חבל שהשליטה לא קצת יותר מהודקת", אבל עד הסוף זה התמסמס בתוך מרק רותח של נגיעה בלב, מוזיקה מדהימה, עיצוב אומנותי מושלם וכמה דמעות בזמן שצפיתי בקרדיטס.
משחק פשוט מעולה. מומלץ בחום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 פברואר 2018, 14:39

חבר טוב טס לדרום אמריקה לכמה שבועות אתמול בבוקר. אז לפני יומיים הוא קפץ לירושלים לבקר (תלכו לאכול בקדוש, אגב). הוא הביא איתו משהו חשוב שעליו עליי לשמור עד שהוא יחזור - נינטנדו סוויטצ' עם מריו אודיסי.

אז אחרי שאסיים עם פרסונה 5 (מרגיש ממש בישורת האחרונה אחרי 100+ שעות) אוכל להרגע בערבים שאחרי הרבה לימודים למבחנים עם אחד המשחקים הכי מקסימים שאי פעם נוצרו. יאי לי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2018, 14:45

אני התחלתי את RIME לפני כמה חודשים על המחשב, ולא הכי נהנתי אחרי איזה שעה ששיחקתי... אנסה אותו שוב על הPS4, אם אתה אומר שהוא כל כך טוב

כיף לך עם הסוויץ' :) מריו ללא ספק היה המשחק הראשון שהייתי רוצה לשחק עליו. תענוג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 פברואר 2018, 14:50

Laskin כתב:אני התחלתי את RIME לפני כמה חודשים על המחשב, ולא הכי נהנתי אחרי איזה שעה ששיחקתי... אנסה אותו שוב על הPS4, אם אתה אומר שהוא כל כך טוב

כיף לך עם הסוויץ' :) מריו ללא ספק היה המשחק הראשון שהייתי רוצה לשחק עליו. תענוג.

הוא הרגיש לי קצת meh בהתחלה. כאילו דסטיני עם סגנון אומנותי של העד, רק בלי התנועה הממש זורמת וכיפית.
אחרי שזרמתי איתו קצת מעבר להתחלה (וגם פשוט זרמתי איתו, במקום לנסות למצוא כל סוד קטן), הוא נהייה לי ממש מוצלח. הוא גם קצרצר, אז אם אתה מחפש איזה משחק לישיבה-שתיים הוא מושלם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2018, 14:56

אחרי שאסיים את SOTC בטח אתחיל אותו שוב... בינתיים אני מספיק לעשות קולוסוס אחד כל שלושה ימים, אני פשוט מוכן לשחק בו רק כשהבית ריק, ואני יכול לשים ווליום ממש גבוה, כי פאאאאאק כמה שהמוזיקה טובה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 14 פברואר 2018, 15:40

אוזניות?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2018, 00:46

Nucleus_Dawn כתב:התחלתי הסופ"ש את פרסונה 5 ו... וואו. הכל במשחק הזה מלוטש באופן כמעט מגוחך. כל המערכות השונות מתחברות בצורה ממש מעניינת זו לזו. הוא בהחלט שונה מכל JRPG שיצא לי לשחק (או בכללי, מכל משחק אחר שיצא לי לשחק) ואני ממש נהנה ממנו.
אני רק 9 שעות בפנים, אז אני טכנית עדיין בשלבי הלימוד של המשחק (עדיין אין לי שליטה מלאה על איך עובר היום) וכבר מרגיש איך אני מתמכר לקצב. הכל במשחק נעשה בקצב ממש מהוקצע - אם זה המעבר של הזמן, הקרבות עצמם, התנועה במבוכים. והכל נעשה ברמת מגניבות גבוהה באופן מגוחך. כל רגע מגניב בצורה כלשהי. המוזיקה מושלמת תמיד. האנימציות במהלך הקרב ואחריו מאוד מגניבות. העיצוב של האויבים מגניב. העיצוב של העיר נהדר. החנויות הן החנויות יפות שאי פעם היו במשחק.
המשחק פשוט משפריץ מגניבות מכל נקב.

אני עוד רק במבוך הראשון, כך שיש לי דרך ממש ארוכה עד שאסיים, אבל בנתיים אני נהנה ממש.

אם יש לכם 100 שעות מיותרות להעביר, אז המשחק הזה ממש מושלם. הוא גם במבצע באיזה 42$.

אז את זה כתבתי ב30.09.17. לפני כמה דקות סיימתי את המשחק.

פשוט מאוד משחק מדהים. בהחלט הJRPG הטוב ביותר שיצא לי לשחק. הכל בו נעשה בצורה הכי מלוטשת ומרשימה שאפשר. הסיפור נע כמו רכבת הרים וגם בשעה ה80 היו דברים שהפתיעו ושימחו אותי (וגרמו לי להתרכז בדברים מסוימים במשחק שלא חשבתי שיעניינו אותי כל כך).
שמעתי במהלך החודשים אנשים שאומרים שהבוסים האחרונים פשוט קשים מידי ושהמשחק דורש גריינדינג. לא עשיתי גריינדינג אפילו פעם אחת (אפילו ברמה של בזבזתי "ימים" בהם יכלתי לעשות את זה) ולא הפסדתי מול אף אחד מהבוסים אחרי הבוס הראשון במשחק (אז פשוט פחות הכרתי את כל הדקויות של מערכת הקרב).

בקיצור, וואו. חתיכת מפלצת של משחק. לקח לי 108 שעות לסיים אותו (קצת יותר, בעצם, כי היה קטע בהתחלה שהחלטתי לחזור אחורה כמה שעות לשמירה מוקדמת) ולכל אורך הזמן הוא נותר משחק השנה שלי ל2017. פשוט תענוג.
ספויילר: הצג
לקראת הסוף, כאשר נלחמתי במה שהרגיש כמו הבוס האחרון, חשבתיל עצמי שזה מוזר שהבוס האחרון הוא לא אלוהים, כמיטב המסורת הJRPG'ית. כמה שעות משחק קצרות אחרי גיליתי שהבוס האחרון בהחלט הולך להיות אלוהים והנצחון עליו היה מעולה למדי

אם יש לי אכזבה אחת, זה שלמרות שמדובר במשחק של מעל 100 שעות, עדיין לא הצלחתי למקסם כל מה שרציתי למקסם. בדברים מסוימים זה הרגיש ממש כמו פספוס (דמויות מסוימות שרציתי ללמוד את הסיפור שלהן עד הסוף ולא הצלחתי). קצת כאילו המפתחים החליטו במודע שכדי לראות את כל מה שיש למשחק 100 השעות להראות, צריך לשחק בו פעמיים לפחות. לא משהו שאני מתכנן לעשות. בטח לא בקרוב. אני חושב שעוד כמה שנים טובות יהיה ממש מעניין לחזור אליו. אני משוכנע גם שהוא יתיישן נהדר.

ב4.5 החודשים האלו בעיקר עוררתי מחדש את הרעב שלי לJRPG. זה הז'אנר שגרם לי לאהוב משחקים וממש כיף לראות אותו חוזר לקדמת הבמה ברמה מסוימת. אני מת לשחק ברימייק החביב של FFXII (עוד משחק מהילדות). בהעדר מבצעים מאוד מפתים, אני מניח שהמשחק הבא שאקנה יהיה AC:O שאני חם עליו בערך מהיום שהראו את הגיימפליי הראשון שלו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2018, 08:26

Stick כתב:אוזניות?

יש לי, אבל גם יש לי תינוקת קטנה בבית ואז אני לא שומע אותה כשהיא בוכה, וזה לא כיף לאף אחד בבית :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2018, 12:03

אני כבר במעל 100 ירחים. זה כל כך כיף לחפש ולמצוא אותם. מי ידע שאתרגש כל כך כל פעם שאמצא את קפטן טואד.

גם היה לפתע מבצע של TF2 ב10$, אז יש לי את TF2 בPS4. כנראה אשחק בקמפיין שלו איזה סופ"ש אחרי מריו (או מתישהו במקביל... נראה). אני במקום ממש טוב גיימינג ווייז. זה חתיכת כיף.
אוריג'נס עדיין סופר מפתה אותי, אבל קצת יותר קל לי לחכות לאיזה מבצע מוצלח. כבר היה אותו ב40, אבל עכשיו אוכל לחכות ל30. נראה לי סביר שזה יקרה באיזה מבצע אביב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2018, 10:51

הקמפיין של TF2 נחמד מאוד, אבל ציפיתי ליותר... העלו לי פה את ההייפ :)
ה-ר-ב-ה יותר אהבתי את WOLFENSTEIN 2 למשל

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 פברואר 2018, 11:06

אני כבר ב149 ירחים. המשחק הזה קצת כמו קראק. ועוד לא הגעתי לעיר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 פברואר 2018, 09:39

אני המון שעות בxenobled cronical x

ממש לא ממליץ אליו ,אני חושב שהוא לא מלוטש
והיה צריך להיות עוד חצי שנה בתנור

אבל לפחות המאק שלי יכול לעוף ,מה שעוזר מאוד בלהשלים משימות
אני כבר רמה 50 ,ובינתים חופר על משימות צד
רובם לא מעניינות ,אבל אני רוצה לסיים בכל זאת

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 פברואר 2018, 07:47

סיימתי את Fidel Dungeon Rescue (עם הסוף הטוב) רק בשביל לגלות שלל פאזלים מתקדמים וקשים הרבה יותר, מצבי משחק אלטרנטיביים ועוד שלבי צד.
למי שמחפש משחק פאזלים מעולה שהוא גם סוג של dungeon crawler וטס מתחת לראדאר (ומגיע מאחר מהיוצרים של The Witness שהוא לא ג'ונתן בלואו), זה משחק לא פחות ממעולה. ועוד מעט המחיר שלו בסטים קופץ בגלל שמוסיפים לו עוד תוכן.
טיפ למתקדמים: אם הייתם מנויים בעבר להאמבל באנדל (אוקטובר 2016, החודש של Grim Dawn), תחפשו את המפתח שלו בספרייה שלכם. הוא הופיע בזמנו בתור feature להורדה ורק שנה אחר כך הוסיפו עותק סטים שלו, ככה שיכול להיות שפספסתם אותו.

אה, וסיימתי גם את דום. עושה הרבה דברים נכון אבל מפשל בכמה דברים אחרים חשובים (בעיקר בגישה שלו לקרבות ובAI של האויבים), מה שסך הכל לא שם אותו בטופ של משחקי הFPS מבחינתי. אבל ב-10$ שקניתי אותו הוא בהחלט מצדיק את המחיר, ומספיק שונה מכל שאר הדברים שיש בשוק (וגם מדום המקורי) בשביל להיות יחודי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים