Uncle Pey'j כתב:הגיימקיוב קונסולה אדירה,כל כך הרבה hidden gems...והקונטרולר הכי נוח מהדור שלה בפער (מתפתה להרחיב את זה לעוד דורות אבל לא רוצה לעורר ויכוח).
Laskin כתב:וואו, נדב! כבר סיימת את העד, וולפנשטיין 1+2, ושאר המשחקים הנהדרים שיצאו בשנתיים האחרונות ולא הספקת כי היית עסוק באוברוואץ'? כל הכבוד!
DrKeo כתב:אני משחק עכשיו Geometry wars 3. נטשתי את המשחק לפני שנה+, עכשיו הגיע הזמן לחזור, ביחוד שראיתי שכל מני אנשים פה שברו שיאים שלי בשלבים מסויימים וה-OCD מחייב לעבור אותם שוב
Uncle Pey'j כתב:לי עדיין יש את ה-360 Falcon כמו שקראו לה אז הרבה חנויות בישראל(זו שה-Xenon היה מיוצר בה ב-65NM ועדיין פגיעה ל-RROD),והדבר זה פשוט מטוס ששומעים כמו שצריך גם מחוץ לחדר. לא ייאמן כמה היא נראית עתיקה יום,אני עדיין זוכר את הדונגל WI-FI שהיה צריך לחבר לה בשביל אינטרנט אלחוטי וההארד-דיסק 20GB שוואלה,הספיק ללא מעט שמירות ודמואים בזמנואצלי היא אפילו עדיין על העדכון NXE שיצא ב-2008 עקב חוסר שימוש של שנים וסיבות אחרות שלא אכנס אליהן כאן
.
Laskin כתב:סיימתי את SOTC סוף סוף... איזה משחק נהדר. הקולוסוס האחרון לא היה כל כך מדהים בעיניי דווקא, קיוויתי למשהו מעט שונה, אבל עדיין היה כיף להרוג אותו![]()
כל מה שבא אחרי הבוס הזה היה נהדר, ממש סוף מצויין... הלוואי וייצא לו המשך רוחני מתישהו, בגרפיקה עדכנית עוד יותר, עם "בוסים" הרבה הרבה יותר גדולים, זה סגנון משחק מרענן מאוד, ואהבתי שאין יותר מדי מה לחפש בעולם הפתוח מעבר ל"בוסים" האלה, להפך ממשחקים אחרים שרק מנסים לדחוס כמה שיותר דברים שיעצרו אותך בדרך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 8 אורחים