במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bozeman » 01 מרץ 2018, 18:03

החופש עם הילדים מוציא ממך את הדיכאון...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2018, 19:39

סיימתי את TF2. קמפיין קצרצר וחביב. לא חושב שהוא איזה קמפיין מיוחד, או מדהים. כיפי. לא הרבה מעבר.
היה שלב אחד ממש מגניב במכון מחקר של הIMC. התנועה עם הטייס מאוד כיפית, אבל מרגיש כאילו לא לקחו אותה עד הסוף (וגם למה ההוקשוט נעדר?) בבניית השלבים.

שווה את 10 הדולרים ששילמתי עבורו.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 מרץ 2018, 18:35

מאריו נלחם נגד דרקון ,שמוצג בצורה ריאליסטית
וזה איך שהוא כיף

ואוו המשחק הזה ענק
200+ ירחים ,הרבה שעות משחק
הייתי יכול לעבור 5 פעמים 120 כוכבים את מאריו 64 בזמן הזה

כבר בטוח לגמרי ,המאריו הכי טוב ששיחקתי
המון גיוון ,תוכן ,וליטוש

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 מרץ 2018, 14:59

InterAl כתב:שיחקתי קצת ב-into the breach. החששות המוקדמים שלי התבררו כנכונים: משחק חמוד, אבל מאוד יבש וחסר מקוריות. מבדר בערך כמו שמבדר לפתור חידות שחמט.

אני בדיוק הפוך. הפוקוס שלו על positioning ועל כך שטעות טקטית בודדת יכולה להפיל לך את כל המשחק מרגיש כמו משהו מאד מרענן בז'אנר. בתכלס הבחירה שלהם לsquad ברירת המחדל לא כל כך טובה לדעתי, אבל ה-squads שפותחים בהמשך הופכים את המשחק להרבה יותר כיף ומעניין.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 מרץ 2018, 09:53

swym כתב:
InterAl כתב:שיחקתי קצת ב-into the breach. החששות המוקדמים שלי התבררו כנכונים: משחק חמוד, אבל מאוד יבש וחסר מקוריות. מבדר בערך כמו שמבדר לפתור חידות שחמט.

אני בדיוק הפוך. הפוקוס שלו על positioning ועל כך שטעות טקטית בודדת יכולה להפיל לך את כל המשחק מרגיש כמו משהו מאד מרענן בז'אנר. בתכלס הבחירה שלהם לsquad ברירת המחדל לא כל כך טובה לדעתי, אבל ה-squads שפותחים בהמשך הופכים את המשחק להרבה יותר כיף ומעניין.

פוקוס על positioning וטעות טקטית בודדת שיכולה להפיל לך את כל המשחק - כן, כמו שאמרתי, מבדר כמו שחמט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מרץ 2018, 20:33

שיחקתי עכשיו כמה שעות בזלדה BOTW
בהתחלה ניסיתי להרוג בוס ,בחיה קדושה ,או איך שלא קוראים לזה
בעברית

אבל הנשקים שהיו לי היו חלשים ,אחרי הרבה ניסיונות הייתי קרוב מאוד לניצחון ,אבל מכה אחת שלו
השמידה לי את כל החיים
אז החלטתי גישה אחרת ,לחזק את לינק בנשקים ולבבות ,שעות עשיתי מבוכים קטנים ,והשמדת בסיסי אויבים
איסוף מזון וכו
חזרתי לבוס ,וניצחתי אותו בקלות בניסיון הראשון

תוך כדי החיזוק דמות ,לקחתי סוס ,אבל לא ידעתי איך שומרים אליו ,רק יותר מאוחר הבנתי שצריך לרשום אותו
במקום מסוים במשחק ,סימנתי את המקום ,ואולי מחר אני יחפש סוס
המשחק מאוד ממכר ,ומומלץ בחום לרוב השחקנים

המכניקה של הנשקים הנשברים ,בהתחלה מעצבנת ,אבל יותר מאוחר זה מעודד לחקור את העולם למצוא נשקים טובים יותר

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 מרץ 2018, 19:36

עוד 3 שעות בערך אני אשחק בראטצ'ט וקלאנק וזה ממש משמח אותי :D :D :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 מרץ 2018, 21:56

המשחקים של הפלוס לא יוצאים רק בשבוע הבא?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מרץ 2018, 00:17

לא, יצאו היום.
ועזוב אותך ראצ'ט, אתה הולך לשחק בפאקינג בלאדבורן :)
ככל שעובר הזמן מאז ששיחקתי בו הולכת וגוברת אצלי ההסכמה שהold hunters זו פיסת התוכן הטובה ביותר שfrom הוציאה אי פעם, ושבלאדבורן בהחלט עשוי להיות הסולס האהוב עלי (אם כי עדיין יש לי בעיה עם הבוסים במשחק הבסיס שלא נמצאים בטופ של הסדרה).

אגב מה אתם משחקים, התחלתי השבוע את divinity original sin 2, מאוד מהנה (ושואב זמן) בינתיים. זה מוזר אבל למרות שזה זאנר שאני על הנייר אוהב את כל האלמנטים שלו אני חושב שזו פעם ראשונה שאני משחק משחק rpg "אמיתי" כזה.. (לצורך העניין אני לא מחשיב את הדיאבלואים) אולי אפשר להחשיב את הוויצר אבל גם אז זה לא המון.
בכל מקרה, יש מישהו ששיחק ויש לו כמה טיפים? אני בינתיים מסתדר לא רע אבל יש כמה מערכות שאני תופס מהן מרחק מחשש לאבד את עצמי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2018, 10:38

איזה כיף! שמתי בהורדות...
למרות שב-BB כנראה לא אשחק, אני לא חושב שזה ז'אנר בשבילי, עם מעט הזמן שיש לי...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 מרץ 2018, 11:18

Stick כתב:לא, יצאו היום.
ועזוב אותך ראצ'ט, אתה הולך לשחק בפאקינג בלאדבורן :)
ככל שעובר הזמן מאז ששיחקתי בו הולכת וגוברת אצלי ההסכמה שהold hunters זו פיסת התוכן הטובה ביותר שfrom הוציאה אי פעם, ושבלאדבורן בהחלט עשוי להיות הסולס האהוב עלי (אם כי עדיין יש לי בעיה עם הבוסים במשחק הבסיס שלא נמצאים בטופ של הסדרה).

אגב מה אתם משחקים, התחלתי השבוע את divinity original sin 2, מאוד מהנה (ושואב זמן) בינתיים. זה מוזר אבל למרות שזה זאנר שאני על הנייר אוהב את כל האלמנטים שלו אני חושב שזו פעם ראשונה שאני משחק משחק rpg "אמיתי" כזה.. (לצורך העניין אני לא מחשיב את הדיאבלואים) אולי אפשר להחשיב את הוויצר אבל גם אז זה לא המון.
בכל מקרה, יש מישהו ששיחק ויש לו כמה טיפים? אני בינתיים מסתדר לא רע אבל יש כמה מערכות שאני תופס מהן מרחק מחשש לאבד את עצמי.

בטח אשחק גם בו, אבל ראטצ'ט וקלאנק זה חתיכת בול מה שהתחשק לי עכשיו. אני כל כך רוצה חידוש בסגנון דומה לJAK. זה יעשה אותי מאושר יותר מהחידוש של SOTC, כנראה.
בold hunters די בטוח שלא אשחק. אם אשחק בבלודבורן, זה יהיה רק במשחק הבסיס. אני נוטה למצות את משחקי סולס כמה שעות לפני שאני מסיים אותם (הם לרוב בול באורך הנכון, אז אין זמן מת בשבילי) ואף פעם לא התחשק לי לחזור להרחבות, למרות שהן נהדרות. זה היה לי ככה גם עבור הוויטצ'ר 3 וההרחבות המעולות שלו שלא שיחקתי וכנראה לא אשחק לעולם.

אני חושב ששיחקתי רק בהרחבות של שני משחקים - HL (גם 1 וגם 2) וביושוק אינפיניט. לא יודע להגיד למה.

---

לאסקין, איזה כיף. אני רוצה לשחק בו כבר די הרבה זמן, אבל לא מוצא את המשאבים. הוא יהיה גם הRPG ה"אמיתי" הראשון שלי. מאז שהתחלתי לראות את קמפיין המבוכים ודרקונים של EZA, ממש התחשק לי משהו בסגנון הזה ונראה שאוריג'ינל סין 2 הוא פחות או יותר השיא של מה שאפשר לעשות בסגנון הזה.

שני טיפים שיצא לי לשמוע - אם יש לך יכולת לדבר עם אנשים שמתו, תזכור שהיכולת הזאת קיימת תמיד. גם אחרי הקווסט שבו מתבקש להשתמש בה. כמו כן, כדאי לדבר עם חיות.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מרץ 2018, 14:07

חבל, גם בוויצר וגם בכל סדרת סולס (בעיקר דארק סולס הראשון ובלאדבורן) הdlc הם השיא של המשחק.. בכל זאת ממליץ לנסות, הold hunters הוא רק בסביבות ה4 שעות והוא ללא ספק הדבר הכי טוב שfrom עשו אי פעם, הפיק של הפיק של הסגנון שלהם בכל כך הרבה רמות.

בקשר לאוריג'ינל סין, אני מניח שדיברת אלי למרות שכתבת לאסקין :)
בכל מקרה תודה, אני אכן מדבר עם חיות ואגב זה נהדר לשמוע את הדיבובים שלהן, לכל חיה יש "מבטא" מעניין שמבוסס על הצליל שלה במציאות וזה מאוד נחמד, יש שם השקעה מאוד גדולה במקומות כאלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מרץ 2018, 14:21

כן, באתי לתקן אותו בדיוק :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 מרץ 2018, 16:55

Stick כתב:חבל, גם בוויצר וגם בכל סדרת סולס (בעיקר דארק סולס הראשון ובלאדבורן) הdlc הם השיא של המשחק.. בכל זאת ממליץ לנסות, הold hunters הוא רק בסביבות ה4 שעות והוא ללא ספק הדבר הכי טוב שfrom עשו אי פעם, הפיק של הפיק של הסגנון שלהם בכל כך הרבה רמות.

בקשר לאוריג'ינל סין, אני מניח שדיברת אלי למרות שכתבת לאסקין :)
בכל מקרה תודה, אני אכן מדבר עם חיות ואגב זה נהדר לשמוע את הדיבובים שלהן, לכל חיה יש "מבטא" מעניין שמבוסס על הצליל שלה במציאות וזה מאוד נחמד, יש שם השקעה מאוד גדולה במקומות כאלו.

איזה בלבול מוזר. אין לי מושג איך להתחיל להסביר את זה. מהרגעים האלה שגורמים לרצות להשקיע את חייך בחקר המוח.

אני חושב שאני צריך להיות מאוד מושקע בסיפור ושהDLC יסגור/ימשיך/יראה צד אחד בשביל שיעניין אותי. במשחקי סולס הסיפור הוא נונסנס ברמת "יש מספיק הקשר למה שאני עושה, אז אחלה" ולא שום דבר מעבר עבורי. כמו הסיפור של COD.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מרץ 2018, 20:53

טוב, עדיין חבל, הוא באמת טוב :)
אפילו ברמה של לעשות את השלבים של הdlc "במקום" שלבים מהמשחק, הרי האזור שלו נפתח הרבה לפני סוף המשחק. בערך בסוף הרבע/שליש הראשון.

גם בקשר לסיפור זה קצת שונה מds, הוא הרבה יותר wtf ממנו ומשנה זאנרים לגמרי באמצע. הdlc זה בעיקר לחזור אלפי שנים אחורה, לראות איך העולם הזה "התחיל" ולהלחם בדמויות שרק שמעת עליהן לאורך כל המשחק.
אבל! לא בכח, רק מאוד מומלץ :).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 מרץ 2018, 22:35

Stick כתב:טוב, עדיין חבל, הוא באמת טוב :)
אפילו ברמה של לעשות את השלבים של הdlc "במקום" שלבים מהמשחק, הרי האזור שלו נפתח הרבה לפני סוף המשחק. בערך בסוף הרבע/שליש הראשון.

גם בקשר לסיפור זה קצת שונה מds, הוא הרבה יותר wtf ממנו ומשנה זאנרים לגמרי באמצע. הdlc זה בעיקר לחזור אלפי שנים אחורה, לראות איך העולם הזה "התחיל" ולהלחם בדמויות שרק שמעת עליהן לאורך כל המשחק.
אבל! לא בכח, רק מאוד מומלץ :).

ברור שמומלץ. גם אין לי ספק שאהנה. פשוט יש מספיק תוכן במשחק הבסיס ואני לא מרגיש דחף להוציא כסף (שאין לי...) על הDLC.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 מרץ 2018, 11:57

InterAl כתב:פוקוס על positioning וטעות טקטית בודדת שיכולה להפיל לך את כל המשחק - כן, כמו שאמרתי, מבדר כמו שחמט.

לא יודע, לא רואה את ההשוואה לשחמט: בשחמט אתה חושב הרבה צעדים קדימה בעוד פה אתה מקסימום חושב צעד אחד קדימה, ובתור שלאחר מכן משחק כבר משחק חדש לחלוטין עם כלים חדשים שצצו על הלוח. שחמט הוא סימטרי לחלוטין (אולי לא בחידות שחמט) ופה מדובר במשחק הכי אסימטרי שיצא לי לחוות (כל התור שלך בעצם מבוסס על interception של מהלכים מוצהרים מראש בין התנועה לתקיפה לש היריב, בניגוד מוחלט למשחקים סטנדרטיים שבהם היריב זז ותוקף ואז אתה זז ותוקף. לא מכיר עוד משחק כזה). ובנוסף, פה הפוקוס על positioning הרבה יותר גדול כי תקיפה מהצד/מרחק הנכון יכולה להיות ההבדל בין התקפת סרק שאולי גם תפסיד לך את המשחק בתור הבא להתקפה שמורידה 3-4 אויבים במקביל.

בכל מקרה, ככל שאני מתקדם ופותח squads חדשים המשחק הופך ליותר מעניין ומורכב. זה בדיוק המינון הנכון של אקראיות בשביל שהפאזל גם ירגיש חכם וגם לא יחזור על עצמו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 08 מרץ 2018, 14:06

swym כתב:
InterAl כתב:פוקוס על positioning וטעות טקטית בודדת שיכולה להפיל לך את כל המשחק - כן, כמו שאמרתי, מבדר כמו שחמט.

לא יודע, לא רואה את ההשוואה לשחמט: בשחמט אתה חושב הרבה צעדים קדימה בעוד פה אתה מקסימום חושב צעד אחד קדימה, ובתור שלאחר מכן משחק כבר משחק חדש לחלוטין עם כלים חדשים שצצו על הלוח. שחמט הוא סימטרי לחלוטין (אולי לא בחידות שחמט) ופה מדובר במשחק הכי אסימטרי שיצא לי לחוות (כל התור שלך בעצם מבוסס על interception של מהלכים מוצהרים מראש בין התנועה לתקיפה לש היריב, בניגוד מוחלט למשחקים סטנדרטיים שבהם היריב זז ותוקף ואז אתה זז ותוקף. לא מכיר עוד משחק כזה). ובנוסף, פה הפוקוס על positioning הרבה יותר גדול כי תקיפה מהצד/מרחק הנכון יכולה להיות ההבדל בין התקפת סרק שאולי גם תפסיד לך את המשחק בתור הבא להתקפה שמורידה 3-4 אויבים במקביל.

בכל מקרה, ככל שאני מתקדם ופותח squads חדשים המשחק הופך ליותר מעניין ומורכב. זה בדיוק המינון הנכון של אקראיות בשביל שהפאזל גם ירגיש חכם וגם לא יחזור על עצמו.

לא אמרתי שהמשחק זהה לשחמט אלא שהוא מבדר כמו שחמט. בפועל, בשעה-שעתיים ששיחקתי בו, הרגשתי שאני משחק מן וריאנט dialed-down של שחמט. סה״כ הוא לא שונה בהרבה ממשחקי טקטיקה אחרים שיצאו לאורך השנים. ציפיתי לקצת יותר מקוריות מהיוצרים של FTL, שהיה משחק מרענן ומגניב לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2018, 10:55

סיימתי את ראטצ'ט וקלאנק. אני לא בטוח בנוגע לזה, אבל מרגיש לי שהמקורי היה ארוך יותר והרגיש כאילו יש שיפור משמעותי לפייסינג של המשחק. הוא היה ממש כיפי. נהניתי מקטע של איסוף קלפים ושדרוג הנשקים. בכלל, המשחק הוא אוסף של כל הנשקים הכי כיפיים מהסדרה. היה נהדר לפגוש מחדש את מר זורקון. האמת שנראה לי שאבקר במוד NG+ בהזדנמות כדי לשדרג את כל השנשקים עד הסוף. אולי אפילו אנסה לעשות פלטינום, כי הוא מרגיש מאוד אפשרי.

הוא יפהפה באופן חריג. פשוט עשיר באפקטים ופוליגונים וכל טוב. זה גם הבעיה היחידה עם המראה שלו - הוא עשיר מידי לעיתים. יש יותר מידי אפקטים, או אפקטים מוגזמים ולפעמים זה מרגיש כאילו הם פשוט זרקו את הכיור בלי יותר מיד מחשבה.

אחרי מריו קל להרגיש איפה החסרונות של המשחק. לא כזה כיף להסתובב בעולם, נניח. התנועה פשוט מרגישה פחות טוב. זה הדבר העיקרי שגרם לי לרצות רימייק בסגנון לג'ק ודקסטר. חשבתי שאולי שני פלטפורמרים מוצלחים יורידו לי קצת את החשק לעשות בו פלטינום שוב (הפלטינום היחיד שלי בחשבון הקודם ובכלל), אבל דווקא החשק רק התחזק.

עכשיו יש לי בלודבורן והאמת שלהעביר איתו קצת זמן עד GOW זה כנראה לא נורא בכלל.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 מרץ 2018, 11:30

ראצט וקלנק תמיד היו יותר אקשן מפלטפורמה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2018, 19:06

בלודבורן בול מה שציפיתי. כיף. משחק סולס לכל דבר ועניין. אם זה התנהגות של אויבים, מיקום שלהם. ההבדל המהותי הוא אכן הדגש על אקטיביות, לעומת הטקטיקה הריאקציונרית המתבקשת של סולס. הבדל לא קטן, אבל אם זה היו קוראים למשחק דארק סולס: בלודבורן זה היה מובן מאוד.
בגלל שאני כבר מכיר את משחקי סולס ובגלל שאני לא ממש רע בהם, המשחק מרגיש לי בהתחלה שלו די קל. כולל ניצחון בפעם הראשונה נגד הבוס הענק הראשון. גאסקואין לעומת זאת היה קצת יותר בעייתי. זה פחות או יותר רק בגלל הצורה השניה שלו, שתוקפת מאוד באגרסיביות. ברגע שהבנתי שצריך להתחמק הצידה או קדימה ולא אחורה, הוא גם הובס די מהר (עזר גם שעליתי כמה רמות, כמובן).
באופן פרדוקסלי משהו, הדגש על לוחמה יותר אקטיבית הגיע לצד משחק הסולס הראשון שאני משתמש בו בparry. מאוד מספק. מאוד פשוט לביצוע. הופך גם אויבים עמוסי HP לבשר תותחים. לא ציפיתי לזה ממשחק סולס, אבל הוא יוצר לעיתים קרובות תחושת OP מספקת ונעימה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 מרץ 2018, 07:44

אני מתקדם בזלדה BOTW
השגתי כבר את כל החלקים ,לחליפה נגד חום ,הדמות שלי מתחזקת
והבנתי עוד דברים במשחק

כמו איך לבשל לדוגמה ,אני מתקדם לעבר החיה הקדושה ,בער געש
המשחק מצוין ומומלץ לכולם
אומנם לפעמים יש דברים מעצבנים ,כמו ליכנס למבוך קטן ,בלי כלים מתאימים לעבור אותו
אבל יש גם את הצד האפוך ,שיש כלים שאופכים מבוך לקל יותר

המשחק מאוד מעודד לחקור את העולם ,במקום לדפוק את הראש בקיר
בגדול מומלץ לכולם

חוץ מזה עברתי רגיל את מאריו אודיסי ,משחק מצוין
אני עכשיו עושה עוד ירחים ,לפי מה שהבנתי יש 999 ירחים במשחק ,אבל הרבה מהם קונים בכסף ,שזה חבל
אבל עדין ,הוסיפו המון ירחים לשלבים הרגילים ,ואני ימשיך לחרוש על המשחק

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2018, 09:48

Dead Cells במחשב, אחלה משחק. אומנם Early Access ו שלבים פרוצדוראליים, שאמור לגרום לי להתרחק ממנו כמו מאש - אבל הוא מעולה.

בסוויצ' - Mario+Rabbids, המשחק הכי טוב שלא מקבל מספיק אהבה ויח''צ בקונסולה הזאת, וגם את Celeste, שהוא סטייל Super Meat Boy, רק עם סיפור נחמד ומכניקות מעניינות יותר, לטעמי. סיימתי את אודיסי, אחלה משחק, אבל עצרתי אחרי משהו כמו 550 ירחים. אולי אחזור אליו בהמשך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 10 מרץ 2018, 20:50

נמצא בשליש האחרון של rise of the tomb riader.
למרות שהמשחק כמעט בן 3, הוא עדיין נראה מצוין. אם עושים את ההשוואה הבלתי נמנעת בינו לבין סדרת אנצרטד (שיחקתי רק בשלושה הראשונים) אז טומב ריידר עושה עבודה הרבה יותר טובה בכל החלק של החקירה והאקספלוריישן של העולם, לארה מרגישה הרבה יותר משוייכת לעולם של המשחק מאשר נתן דרייק ואני עדיין מחפש אתגרים של חקירת קברים רק בגלל החידות והפאזלים שלהם בניגוד לאנצרטד ששם התעלמתי ממה שלא חובה לפתור כי הפאזלים שם הרגישו מעיקים.
מצד שני, מי שמחפש יותר אקשן אנצרטד יספק לו את הסחורה, טומב ריידר לוקח את הזמן עד שמגיעה לקטעי הפעולה.
קניתי את המשחק במבצע של הקידום סרט יחד עם הסיזן פאס, מקבלים שם הרבה דברים קוסמטיים מיותרים ושלב DLC שסיימתי בשלוש שעות פחות או יותר,לדעתי אפשר לוותר ולהתמקד במשחק עצמו שהוא נהדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2018, 21:33

avive כתב:נמצא בשליש האחרון של rise of the tomb riader.
למרות שהמשחק כמעט בן 3, הוא עדיין נראה מצוין. אם עושים את ההשוואה הבלתי נמנעת בינו לבין סדרת אנצרטד (שיחקתי רק בשלושה הראשונים) אז טומב ריידר עושה עבודה הרבה יותר טובה בכל החלק של החקירה והאקספלוריישן של העולם, לארה מרגישה הרבה יותר משוייכת לעולם של המשחק מאשר נתן דרייק ואני עדיין מחפש אתגרים של חקירת קברים רק בגלל החידות והפאזלים שלהם בניגוד לאנצרטד ששם התעלמתי ממה שלא חובה לפתור כי הפאזלים שם הרגישו מעיקים.
מצד שני, מי שמחפש יותר אקשן אנצרטד יספק לו את הסחורה, טומב ריידר לוקח את הזמן עד שמגיעה לקטעי הפעולה.
קניתי את המשחק במבצע של הקידום סרט יחד עם הסיזן פאס, מקבלים שם הרבה דברים קוסמטיים מיותרים ושלב DLC שסיימתי בשלוש שעות פחות או יותר,לדעתי אפשר לוותר ולהתמקד במשחק עצמו שהוא נהדר.

בערך כמו הויכוח הישן שהיה פה על TR הריבוט מול אנצ'רטד 1-3, באנצ'רטד התסרוט והעלילה/דמויות טובים בהרבה אבל TR טוב יותר בערך בכל אספקט אחר :)
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים