משחקי 2018

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2018

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2018, 12:52

אני ממליץ לדון בדקויות של האם מדובר בגזען קלאסי, פוץ מצוי, או גיבור חברתי שמתנגד לפאשיזם בדיון הPP שלכם. חבל לגלוש לזה פה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2018, 13:29

מקובל, אבל רצוי לבדוק קודם לפני שמשמיצים, וראיתי שחוזרים על זה *פה* מספר אנשים, וניסיתי לתקן או שיתקנו אותי... כמו שאם יכנו את מיאמוטו גזען בגלל המבטא של מריו זה היה מציק לי... זו האשמה מאוד חמורה וזורקים אותה באוויר יותר מדי לאחרונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2018, 13:33

Laskin כתב:מקובל, אבל רצוי לבדוק קודם לפני שמשמיצים, וראיתי שחוזרים על זה *פה* מספר אנשים, וניסיתי לתקן או שיתקנו אותי... כמו שאם יכנו את מיאמוטו גזען בגלל המבטא של מריו זה היה מציק לי... זו האשמה מאוד חמורה וזורקים אותה באוויר יותר מדי לאחרונה

רצוי בהחלט. בגלל זה נעשה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2018, 13:38

נשאר חלוקים לגבי זה... אני אמשיך לתקן אנשים שמשמיצים ללא הוכחות יוצרים שפשוט חושבים אחרת מהם, וגם אם הם טועים לגבי ההסטוריה - משם ועד גזענות ועליונות לבנה המרחק הוא עצום.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 פברואר 2018, 13:45

אירופה של ימי הביניים לא היתה מקום חמוד, מכיל וקוסמופוליטני ושכתוב ההיסטוריה בהקשר הזה רק מסייע לאנשים שמנסים ליפות את הפנים המאוד מכוערות של אירופה הלבנה, האלימה, הפנאטית והזנופובית בשיא גועלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2018, 13:47

מסכים.
באותו נושא, מעניין אם אפשר לבחור בגיבורה במקום גיבור במשחק... והאם הוא גם מיזוגן אם לא

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2018, 13:53

omerkot כתב:אירופה של ימי הביניים לא היתה מקום חמוד, מכיל וקוסמופוליטני ושכתוב ההיסטוריה בהקשר הזה רק מסייע לאנשים שמנסים ליפות את הפנים המאוד מכוערות של אירופה הלבנה, האלימה, הפנאטית והזנופובית בשיא גועלה.

נושא הPP מחכה לכם. תוכלו להגיב שם לטענות שמעולם לא הועלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 פברואר 2018, 13:54

אני לא יודע אם Laskin התכוון אלי בשתי התגובות האחרונות שלו,מניח שכן,אבל אני מעולם לא קראתי לבן אדם 'גזען', אמרתי שיש לו דעות גזעניות,יש כאלה שיגידו שזה היינו הך אבל אני באמת חושב שזה לא. אני,למשל,בטוח שבמהלך חיי כנראה שיצא לי לצערי להתבטא בצורה 'גזענית' בהזדמנויות בודדות במתכוון או שלא,אף אחד לא קדוש,זה אומר שזהו,אני גזען מפלצת וסוף פסוק? לדעתי לא. אני לא מכיר את הבנאדם,וקטונתי מלקבוע אם הוא גזען או לא,אם מישהו ממש מחפש תשובה בכוח יש ת'רד של 40 עמודים בערך ב-Era שמתעסק רק בשאלה הזו עם טיעונים לכאן ולכאן וכל מיני אנשים שירדו לרזולוציות מגוחכות בעניין שלו. בשורה התחתונה-להערכתי תהיה לזה השפעה על המשחק,גם ביקורתית וגם במכירות אם בצדק או לא זה כבר סיפור אחר.
אני חושב שזכותם של אנשים לדעת למי הם נותנים את הכסף שלהם ואם הם בוחרים לרכוש את המשחק בכל זאת,סבבה,זכותם וזה ממש לא הופך אותם לאנשים נוראיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 פברואר 2018, 14:25

לא זוכר אפילו כלפי מי הפניתי את זה רק זכרתי שהמילה נזרקה באוויר...
שמע, גם אדם שטוען חש משמעית שלא היו יהודים בישראל לפני 1948 הוא לא אנטישמי, או לפחות לא בהכרח. יתכן שהוא פשוט לא מאוד מעודכן בהסטוריה או נחשף למידע שגוי, או אפילו מידע אנטישמי. הוא יכול להיות ואולי ברוב המקרים פשוט בור.
לעומת זאת אם הוא טוען שלא היו פה וגם טוב שלא היו - אז הוא כבר מתחיל להיות אנטישמי.
ממה שאני מבין - הוא טען חד משמעית שלא היו שחורים באיזור הזה בתקופה הזו, והתעקש על זה כשהתחילו להפוך את זה לנושא גזעני ו״לא נשאר חייב״ לאנשים האלה ובצורה לא תקינה פוליטית.
זה מגוחך בעיניי להפוך את זה לעניין של גזענות, ממש כמו שאם הוא היה ״שוגה הסטורית״ ומאפשר לך לבחור דמות נשית שתהיה אבירה גם אם לא היו כאלה (ואין לי מושג מה היה שם באיזור בתקופה הזו ואם זה נכון או לא, אבל בא נצא מתוך הנחה קיצונית שראויה לגנאי שגם אם כן היו אז היו מעטות והיו עליהן מגבלות מיוחדות) - זה לא היה הופך אותו לפמיניסט קיצוני מהגל השלישי.

שוב, זה שפשוט לוקחים בן אדם והופכים אותו למפלצת בגלל שהוא לא נכנע לביקורת כלפי איזה פוסט/דיעה/יצירה שלו - זה לא דבר חדש, זו תופעה של ממש והיא אחת הסיבות שאדם כמו טראמפ עלה לשלטון (המקבילה פה היא בין היתר אנשים שחושבים שצריך להגן על גבולות ארה״ב ולמנוע ממהגרים בלתי חוקיים לקבל אזרחות או זכויות סוציאליות מהמסים שלהם - כונו באותה אוטומטיות בדיוק ״גזענים״ ו״זנופובים״ והם יצאו להצביע בהמוניהם לאדיוט הזה כתגובת נגד לדמוקרטים, שהקצינו)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 פברואר 2018, 16:59

Nucleus_Dawn כתב:
omerkot כתב:אירופה של ימי הביניים לא היתה מקום חמוד, מכיל וקוסמופוליטני ושכתוב ההיסטוריה בהקשר הזה רק מסייע לאנשים שמנסים ליפות את הפנים המאוד מכוערות של אירופה הלבנה, האלימה, הפנאטית והזנופובית בשיא גועלה.

התייחסתי לעניין העקרוני ולא לטענה ספציפית שהועלתה כאן. נראה לי לגיטימי ואף אחד מהמנהלים לא נזף בי בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 פברואר 2018, 18:06

Uncle Pey'j כתב:אני כמעט בטוח שהבחור 'הצניע' את רשימת המעקב שלו מאז שהתפוצץ כל הסיפור סביבו,ובנוגע לציוצים,לך לאחורה ל-2015 לזמן שבו מן הסתם הוא הרשה לעצמו להתבטא יותר בחופשיות לגבי עניין ה-POC במשחק ותקבל משהו כזה:
אם זה נעשה בבדיחות דעת או לא אני לא יודע,אבל ברור שהתמונה של אדם שחור מוקף בלבנים צוחקים היא פוגענית,לא משנה איזה ספין שמים על זה.

הוא לא הצניע שום דבר, למעשה הוא די doubled down על מה שהוא אמר בעבר - וכמו שציינתי זה התחיל כבר בשנת 2014 במקביל להתפוצצות של גיימרגייט וכל הפרשיות הנלוות. הוא העז לצאת נגד הצורה שבה עיתונאי משחקים התייחסו לגיימרים (למרות שכבר אז הוא הודה שהוא חושש שזה יעלה להם), הוא העז לצאת נגד הצביעות בסרטונים המחורטטים של Feminist Frequency, והוא העז להתווכח עם אנשים שניסו לכפות את האידיאולוגיה שלהם על המשחק שלו.

האידיאולוגיה זה כנראה מה שהכי עצבן אותו: כי בזמן שלצורך פיתוח המשחק שלהם הם התייעצו עם היסטוריונים של האזור והתקופה, פתאום כל מיני אנתרופולוגי טוויטר בשקל תשעים ניסוי להסביר לו כל מיני דברים סטייל שמורים חצו את מיצרי גיברלטר מתישהו במאה ה-12 או שקדוש רומי מהמאה החמישית צויר עם עור כהה (להלן ה"עדויות") - ולכן זה אומר שהבחירה ההיסטורית שלו שגויה והוא למעשה גזען... וכל זה בלי שום מודעות עצמית לאקט הגזעני שבצביעת כל יבשת אירופה בתור מקשה אחת אחידה.

כשאתה מתמודד עם אנשים כאלו, לא נותר לך אלא בסופו של דבר לפנות להומור ולאירוניה - וזה בדיוק הקונטקסט של הציוץ שהוא שיתף (כמו הרבה ציוצים אחרים שלו. בדיוק כמו שלאסקין ציין, זו הדרך הכי טובה להתמודד עם לצ"חים נטולי מודעות וחוש הומור). אולי לא הכרת את הרפרנס אבל מדובר בסרט של מרטין לורנס שמדגים בין היתר כמה אדם שחור היה דבר חריג באזורים מסויימים באירופה של ימי הביניים וממחיש את האבסורד של הדרישות המגוחכות שהציבו בפניו לשנות את המשחק שלו.
בכל מקרה, דניאל עצמו ביקר לא מזמן בישראל: העביר הרצאה נהרדת למפתחי משחקים מקומיים, שתה קצת בירה מקומית בתל אביב, ואפילו נלקח לסיור בלתי נמנע בירושלים. הוא בנאדם זהם, ועכשיו אני נזכר שגם כשהוא היה פה הוא צחק על הקטע הזה של נבירה בארכיוני טוויטר כדי לנסות ולהוציא דברים מהקשרם כחלק מתרבות הfake outrage.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 פברואר 2018, 20:52

omerkot כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

התייחסתי לעניין העקרוני ולא לטענה ספציפית שהועלתה כאן. נראה לי לגיטימי ואף אחד מהמנהלים לא נזף בי בינתיים.

התייחסת לטענה עקרונית כללית שלא נטענה על ידי איש בהקשר של הנושא.
לגיטימי לגמרי. אתה יכול להגיב איפה שנראה לך מתאים. אני מעדיף שתקחו את המקום שאליו הדיון הזה הדרדר לנושא הPP שלכם. לכן ביקשתי שתעשו זאת.
אם מתחשק לכם, תמשיכו לדבר פה על כמה שהוא אדם נהדר, כמה שכל כתבה נגד GG היא חלק מקונספירציה וכמה שמי שמציג הוכחות ברורות לכך שהיו אנשים לא לבנים במקום מסוים בתקופה מסוימת הוא SJW וחלק מקונספירציה נגד מפתח צ'כי קצת אלמוני. אפילו תוכלו להמשיך לדבר על איך שהדמוקרטים הפסידו את הבחירות לנשיאות בגלל שהמפלגה הדמוקרטית הפכה לקיצונית.

לי נראה שזה הרבה יותר מתאים לנושא הPP. אתה לא חייב להסכים. אף אחד לא חייב להסכים. עדיין אמשיך לבקש - לכו תמשיכו את הדיון הזה שם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2018, 00:25

ואם אנחנו כבר מדברים על kingdom come, הוא כרגע במקום ראשון במכירות בסטים למרות שיש עכשיו סייל לראש השנה הסיני כך שמפלצות כמו GTA4, CS GO, ARK, רוקט-ליג ודיוויניטי 2 נמצאים כרגע בסייל הוא עדין מעליהם בטבלה. מרשים למדי, אני בטוח שהם מאוד מרוצים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2018, 00:52

DrKeo כתב:ואם אנחנו כבר מדברים על kingdom come, הוא כרגע במקום ראשון במכירות בסטים למרות שיש עכשיו סייל לראש השנה הסיני כך שמפלצות כמו GTA4, CS GO, ARK, רוקט-ליג ודיוויניטי 2 נמצאים כרגע בסייל הוא עדין מעליהם בטבלה. מרשים למדי, אני בטוח שהם מאוד מרוצים.

לפי סטימספיי הוא כבר מכר מעל 150 אלף עותקים. נשמע כמו הצלחה לא קטנה.

האמת שלא ברור לי למה. נראה כאילו הדבר היחיד שעומד לזכותו זה "אני הארדקור. תראו איזה הארדקור זה. וואי, איזה הארדקור. כל כך הארדקור" בקמפיין השיווק שלו. המשחק עצמו נראה מעפן באופן מובהק וכולל כמה חטאים קדמונים בדמות consumables לשמירה (שאפילו משפיעים על הגיימפליי) והעדר מוחלט של כל דבר שמזכיר פיטצ'ר quality of life. שלא נדבר על זה שנשמע כאילו יש שם יותר באגים משלושה אלדר סקרולס ביחד.
"אותנטיות" על פני כיף אף פעם לא נראה לי מאוד מושך, אבל כנראה שגם לזה יש קהל.
לא חשבתי שרבים כל כך יתלהבו מהקונספט, אבל משמח שהם מגיעים לקהל הבוודאי מאוד מצומצם שלהם באופן אפקטיבי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 פברואר 2018, 03:08

חתיכת הישג, בינתיים מדברים על קרוב לחצי מיליון עותקים ב-48 השעות הראשונות.

אני דווקא בהחלט רואה את האפיל שלו. הוא בעייתי מבחינה טכנית ולוקה בפיצ'רי QOL אבל זה הרי לא ממש שונה מיורוג'נקים אחרים ובהחלט לא הפריע לכמה מהם להפוך למשחקי קאלט בז'אנר הזה (כמו גם משחקים סופר קשים על גבול המתסכלים).

יש פה סטינג מעניין, נשמע שיש לו כמה מכניקות מעולות והוא ייחודי בנוף של היום מכמה בחינות - נניח הסיפור של ה-PC שנשאר אישי. בול מסוג המשחקים שמהדורת GOTY עושה להם טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2018, 04:01

המשתמשים משאירים לו ביקורות טובות בסטים, רוב הרעות מדברות על באגים שוברי משחק אבל מציינות שאם יעשו לו פאטצ' כמו שצריך הוא יהיה נהדר כך שלא כל כך מפליא שמשחק כזה מוכר טוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2018, 11:01

IGN נתנו לו 8.0, הרבה שבחים ונראה שאם היו נותנים לו עוד כמה חודשים ללטש הוא היה עובר בקלות את ממוצע ה-80, כרגע עומד על 77 למרות כל המגרעות והדברים שממש "שוברים" את המשחק.

במעבר חד - הנה סרטון משעשע מאוד שDORKLY עשו לYAKUZA הבא.
המשחק נראה ממש מצויין, אבל אני לא חושב שהוא יצליח במערב יותר מדי... כשחשפו אותו חשבתי שאולי יש סיכוי, כמו שחשבתי על MONSTER HUNTER אבל עדיין נראה לי שהוא נישתי מדי, יפני מדי... אבל מה שכן - הוא קורע מצחוק :)
מעניין אם גם פה יתקפו את היוצרים... מניח שזה תלוי במידת ההצלחה שלו במערב.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 פברואר 2018, 13:31

BiA כתב:חתיכת הישג, בינתיים מדברים על קרוב לחצי מיליון עותקים ב-48 השעות הראשונות.

אני דווקא בהחלט רואה את האפיל שלו. הוא בעייתי מבחינה טכנית ולוקה בפיצ'רי QOL אבל זה הרי לא ממש שונה מיורוג'נקים אחרים ובהחלט לא הפריע לכמה מהם להפוך למשחקי קאלט בז'אנר הזה (כמו גם משחקים סופר קשים על גבול המתסכלים).

יש פה סטינג מעניין, נשמע שיש לו כמה מכניקות מעולות והוא ייחודי בנוף של היום מכמה בחינות - נניח הסיפור של ה-PC שנשאר אישי. בול מסוג המשחקים שמהדורת GOTY עושה להם טוב.

החצי מיליון עותקים זה אגב רק בסטים. הנתונים על הקונסולות בטח יגיעו מאוחר יותר דרך Deep Silver שעושה להם Distribution.
גם עם פתיחה של מליון או שניים זה עדיין רחוק מאד ממספרים של סדרת Elder Scrolls, אבל לא רע בכלל למשחק שניסה במשך שנים למצוא מפיצה ורק אחרי שלל סירובים מצא את דרכו להצלחה בקיקסטארטר. אם הם ילמדו לחקות את המדיניות של CDProjekt לפאטצ'ים וגרסאות GOTY (מישהו זוכר איך The Witcher הראשון היה בהתחלה?) אז הם בדרך הנכונה לבנות אחלה פרנצייז.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2018, 07:59

המשחק הראשי הבא של רמדי יהיה אקשן גוף שלישי (מפתיע) ביקום חדש לגמרי, נקרא כרגע שם קוד p7 ויצא ב2019 בהפצת 505 games.

בנוסף יש להם פרוייקט לא מוכרז ל2018 והם גם מפתחים את הסינגל של crossfire 2 עבור סין וקוריאה (הראשון הוא משחק מולטי שהוא מפלצת מליארדי דולרים במזרח).

פספוס גדול של מיקרוסופט, זאת הייתה צריכה להיות הקניה הראשונה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 פברואר 2018, 11:21

DrKeo כתב:פספוס גדול של מיקרוסופט, זאת הייתה צריכה להיות הקניה הראשונה שלהם.

לא בהכרח. אולי הם כן חשבו על הכיוון ולכן הם ניסו לפתח בשותפות שני משחקים ושניהם לא הצליחו מבחינת מכירות (וגם לא היו איזו הצלחה חסרת תקדים אצל המבקרים), אז הם ירדו מהאופציה. זה לא אומר שרמדי בהכרח לא בסדר. פשוט משהו בשיתוף הפעולה לא לגמרי עבד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2018, 11:32

Nucleus_Dawn כתב:

לא בהכרח. אולי הם כן חשבו על הכיוון ולכן הם ניסו לפתח בשותפות שני משחקים ושניהם לא הצליחו מבחינת מכירות (וגם לא היו איזו הצלחה חסרת תקדים אצל המבקרים), אז הם ירדו מהאופציה. זה לא אומר שרמדי בהכרח לא בסדר. פשוט משהו בשיתוף הפעולה לא לגמרי עבד.

קוואנטום ברייק סבל מלחץ של דון מטריק, אז בזמנו ראש אקסבוקס, לעשות סדרת טלביזיה שמשולבת עם המשחק. עם כמה שרמדי חובבים את השטויות האלה, הסדרה נכפתה עליהם כך שקצת קשה לבקר משחק שסדרת טלביזיה פשוט הרסה אותו. ובנוגע לAW, הוא מכר 4.5 מליון יחידות בלי אף רימאסטר ויש פה כמה וכמה אנשים כולל אני שישבעו שמדובר באחד המשחקים הכי טובים של הדור הקודם. נשמע לי יותר טוב מרוב הפרנצ'ייזים של מיקרוסופט. אני לא חושב שיש ספק בכלל שרמדי הם אחת הקניות הכי טובות שמיקרוסופט יכלו לעשות, פשוט השיתוף פעולה שלהן קרה בזמן הכי לא טוב של מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 פברואר 2018, 11:37

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

קוואנטום ברייק סבל מלחץ של דון מטריק, אז בזמנו ראש אקסבוקס, לעשות סדרת טלביזיה שמשולבת עם המשחק. עם כמה שרמדי חובבים את השטויות האלה, הסדרה נכפתה עליהם כך שקצת קשה לבקר משחק שסדרת טלביזיה פשוט הרסה אותו. ובנוגע לAW, הוא מכר 4.5 מליון יחידות בלי אף רימאסטר ויש פה כמה וכמה אנשים כולל אני שישבעו שמדובר באחד המשחקים הכי טובים של הדור הקודם. נשמע לי יותר טוב מרוב הפרנצ'ייזים של מיקרוסופט. אני לא חושב שיש ספק בכלל שרמדי הם אחת הקניות הכי טובות שמיקרוסופט יכלו לעשות, פשוט השיתוף פעולה שלהן קרה בזמן הכי לא טוב של מיקרוסופט.

אני מסכים שאפשר להסביר את חוסר ההצלחה בהמון דרכים ושלמרות חוסר ההצלחה אולי שווה למייקרוסופט להמר על רכישה של רמדי, אבל זה הימור. הם חשבו על לצמצם את הסיכון עם ניסוי או שניים וזה לא הלך. למייקרוסופט נהייה טעם רע בפה מהעניין ואני מניח שגם לרמדי, אז נפרדו דרכן.
פספוס, ללא ספק. רמדי סופר מוכשרים ויכולים עם התמיכה הנכונה והזמן המספק לפתח משחקים באמת מיוחדים. אני גם מסכים עם הטענה שזה כנראה בעיקר באשמת מייקרוסופט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2018, 12:14

אבל ככה לא מעריכים עסקה שכזו, זה לא "עשינו משחק X והוא הצליח Y" כמו איזה מספר יבש, מדובר ברכישת צד א' ולא באקטיוויז'ן שמחפשת דולר פר דולר פיתח. הרי AW מכר ממש טוב, פשוט היה לו זנב ארוך בזמן שהשיגור שלו היה מאוד רך בגלל RDR שיצא באותו שבוע. מדובר במשחק שיש לו הרבה הערכה בתעשיה, הוא קבל סטאטוס קאלט כבר די מזמן ובסופו של דבר כנראה מכר טוב יותר מחלק ממשחקי גירס ומרוב משחקי פורצה שהם אוהבים לפמפם כל שנה. אולי QB לא היה מה שכולנו רצינו, אבל אני בטוח שפיל ספנסר מכיר בעובדה שזה יותר אשמת מיקרוסופט מאשר רמדי, ביחוד שגרפית הוא נראה ממש טוב והגיימפליי שלו מצויין כך שהבעיה העיקרית נפלה על הפייסינג הדפוק שכנראה היה משתפר פלאים בלי הסדרת טלביזיה המגוחכת הזאת.

בסופו של דבר אין המון חברות שהן עצמאיות ויודעות לספק מה שרמדי מספקת, ביחוד שמדובר תמיד במשחקים יחודיים שזה בדיוק מה שצד א' צריך. כלומר פספוס שכנראה התרחש בגלל שמיקרוסופט ורמדי נפרדו לפני שנתיים, בתקופה שמיקרוסופט עדין לא ממש חפשה להרחיב את צד א'. כנראה שהיום זה מאוחר מדי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 פברואר 2018, 12:42

רמדי נמצאת במצב שנראה בעייתי לכל סטודיו ואיכשהו הם מצליחים להמשיך לצוף- היו להם שני כשלונות מסחריים (רק מסחריים) עם AW ו-QB,ולפרוטוקול אני חושב ש-QB היה המשחק הכי חלש שלהם בהשוואה לoutput שלהם לפני כן ועדיין,מדובר במשחק מאוד איכותי וכל עניין סדרת הטלוויזיה באמת נראה כמו משהו שהטביעת אצבע של מטריק מרוחה עליו,ובסופו של דבר סתם היה מיותר. ה-gut feeling שלי היא שהם חרגו מהתקציב שלהם ל-QB בצורה רצינית ובשילוב עם המכירות הלא מדהימות בגלל זה מיק' לא המשיכה את הקשר איתם,לפני השחרור של QB כל הסימנים העידו על זה ש-AW2 הוא הפרויקט הבא שלהם. יהיה מעניין לראות מה הם יעשו עם מפיצה אחרת שכנראה אין לה את הסכומים שיש למיקרוסופט להשקיע בפרויקט. בכלל,אם המשחק מיועד ל-2019 נראה שזמן הפיתוח שלו היה בקושי 3 שנים,זה הכי קצר של רמדי עד היום ובפער.
לגבי הפרויקט 2018 שלהם,לא מתרגש,כנראה מדובר באיזה משהו למובייל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2018, 14:16

ושוב, בסוף AW היה הצלחה מסחרית, פשוט לקח לו זמן. הם דברו על זה שהם רצו לעשות את AW2 אבל בגלל שבחודשים הראשונים AW לא היה בדיוק המלך של המכירות שמקרוסופט רצו, הם העדיפו שרמדי יעשו פרנצ'ייז חדש. סם לייק כבר דבר על זה שהמכירות של AW עם הזמן הפכו למצויינות והן לגמרי מצדיקות את AW2. בנוגע לQB, יש לו סימן קין ענק על המצח שכתוב באמצע שלו דון מטריק. הסדרה פגעה במשחק מכל כיוון אפשרי, גם חלק מהנרטיב הסתמך על סדרה ממש לא טובה וגם חלק מהתקציב נשפך עליה ואני בטוח שלהפיק סדרה זה לא זול בכלל. מדובר בחברה קטנה ואני בטוח שהכמה מליוני דולרים שלכו לסדרה הזאת יכלו מאוד לעזור למשחק עצמו. אני חושב שבלי הסדרה מוצמדת הזאת היינו מקבלים מוצר הרבה יותר איכותי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים