Laskin כתב:מקובל, אבל רצוי לבדוק קודם לפני שמשמיצים, וראיתי שחוזרים על זה *פה* מספר אנשים, וניסיתי לתקן או שיתקנו אותי... כמו שאם יכנו את מיאמוטו גזען בגלל המבטא של מריו זה היה מציק לי... זו האשמה מאוד חמורה וזורקים אותה באוויר יותר מדי לאחרונה
omerkot כתב:אירופה של ימי הביניים לא היתה מקום חמוד, מכיל וקוסמופוליטני ושכתוב ההיסטוריה בהקשר הזה רק מסייע לאנשים שמנסים ליפות את הפנים המאוד מכוערות של אירופה הלבנה, האלימה, הפנאטית והזנופובית בשיא גועלה.
Nucleus_Dawn כתב:omerkot כתב:אירופה של ימי הביניים לא היתה מקום חמוד, מכיל וקוסמופוליטני ושכתוב ההיסטוריה בהקשר הזה רק מסייע לאנשים שמנסים ליפות את הפנים המאוד מכוערות של אירופה הלבנה, האלימה, הפנאטית והזנופובית בשיא גועלה.
נושא הPP מחכה לכם. תוכלו להגיב שם לטענות שמעולם לא הועלו.
Uncle Pey'j כתב:אני כמעט בטוח שהבחור 'הצניע' את רשימת המעקב שלו מאז שהתפוצץ כל הסיפור סביבו,ובנוגע לציוצים,לך לאחורה ל-2015 לזמן שבו מן הסתם הוא הרשה לעצמו להתבטא יותר בחופשיות לגבי עניין ה-POC במשחק ותקבל משהו כזה:
אם זה נעשה בבדיחות דעת או לא אני לא יודע,אבל ברור שהתמונה של אדם שחור מוקף בלבנים צוחקים היא פוגענית,לא משנה איזה ספין שמים על זה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
omerkot כתב:Nucleus_Dawn כתב:omerkot כתב:אירופה של ימי הביניים לא היתה מקום חמוד, מכיל וקוסמופוליטני ושכתוב ההיסטוריה בהקשר הזה רק מסייע לאנשים שמנסים ליפות את הפנים המאוד מכוערות של אירופה הלבנה, האלימה, הפנאטית והזנופובית בשיא גועלה.
נושא הPP מחכה לכם. תוכלו להגיב שם לטענות שמעולם לא הועלו.
התייחסתי לעניין העקרוני ולא לטענה ספציפית שהועלתה כאן. נראה לי לגיטימי ואף אחד מהמנהלים לא נזף בי בינתיים.
DrKeo כתב:ואם אנחנו כבר מדברים על kingdom come, הוא כרגע במקום ראשון במכירות בסטים למרות שיש עכשיו סייל לראש השנה הסיני כך שמפלצות כמו GTA4, CS GO, ARK, רוקט-ליג ודיוויניטי 2 נמצאים כרגע בסייל הוא עדין מעליהם בטבלה. מרשים למדי, אני בטוח שהם מאוד מרוצים.
BiA כתב:חתיכת הישג, בינתיים מדברים על קרוב לחצי מיליון עותקים ב-48 השעות הראשונות.
אני דווקא בהחלט רואה את האפיל שלו. הוא בעייתי מבחינה טכנית ולוקה בפיצ'רי QOL אבל זה הרי לא ממש שונה מיורוג'נקים אחרים ובהחלט לא הפריע לכמה מהם להפוך למשחקי קאלט בז'אנר הזה (כמו גם משחקים סופר קשים על גבול המתסכלים).
יש פה סטינג מעניין, נשמע שיש לו כמה מכניקות מעולות והוא ייחודי בנוף של היום מכמה בחינות - נניח הסיפור של ה-PC שנשאר אישי. בול מסוג המשחקים שמהדורת GOTY עושה להם טוב.
DrKeo כתב:פספוס גדול של מיקרוסופט, זאת הייתה צריכה להיות הקניה הראשונה שלהם.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:פספוס גדול של מיקרוסופט, זאת הייתה צריכה להיות הקניה הראשונה שלהם.
לא בהכרח. אולי הם כן חשבו על הכיוון ולכן הם ניסו לפתח בשותפות שני משחקים ושניהם לא הצליחו מבחינת מכירות (וגם לא היו איזו הצלחה חסרת תקדים אצל המבקרים), אז הם ירדו מהאופציה. זה לא אומר שרמדי בהכרח לא בסדר. פשוט משהו בשיתוף הפעולה לא לגמרי עבד.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:פספוס גדול של מיקרוסופט, זאת הייתה צריכה להיות הקניה הראשונה שלהם.
לא בהכרח. אולי הם כן חשבו על הכיוון ולכן הם ניסו לפתח בשותפות שני משחקים ושניהם לא הצליחו מבחינת מכירות (וגם לא היו איזו הצלחה חסרת תקדים אצל המבקרים), אז הם ירדו מהאופציה. זה לא אומר שרמדי בהכרח לא בסדר. פשוט משהו בשיתוף הפעולה לא לגמרי עבד.
קוואנטום ברייק סבל מלחץ של דון מטריק, אז בזמנו ראש אקסבוקס, לעשות סדרת טלביזיה שמשולבת עם המשחק. עם כמה שרמדי חובבים את השטויות האלה, הסדרה נכפתה עליהם כך שקצת קשה לבקר משחק שסדרת טלביזיה פשוט הרסה אותו. ובנוגע לAW, הוא מכר 4.5 מליון יחידות בלי אף רימאסטר ויש פה כמה וכמה אנשים כולל אני שישבעו שמדובר באחד המשחקים הכי טובים של הדור הקודם. נשמע לי יותר טוב מרוב הפרנצ'ייזים של מיקרוסופט. אני לא חושב שיש ספק בכלל שרמדי הם אחת הקניות הכי טובות שמיקרוסופט יכלו לעשות, פשוט השיתוף פעולה שלהן קרה בזמן הכי לא טוב של מיקרוסופט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים