This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:Wave Race זה משחק יחודי, אי אפשר פשוט לעשות שלב מים במריו קארט. הוא יכול למכור היום יופי, אני לא חושב שזאת השקעה מטורפת לפתח משחק שכזה, הוא לא זלדה, כך שאני בטוח שהוא הגיוני כלכלית.
Laskin כתב:DrKeo כתב:Wave Race זה משחק יחודי, אי אפשר פשוט לעשות שלב מים במריו קארט. הוא יכול למכור היום יופי, אני לא חושב שזאת השקעה מטורפת לפתח משחק שכזה, הוא לא זלדה, כך שאני בטוח שהוא הגיוני כלכלית.
כן, הוא ייחודי, אבל הוא לא באמת *כזה* משחק טוב היום (משחק הגיימקיוב קיבל ממוצע 80, זה מאוד נמוך למשחק של מיאמוטו, ולדעתי היום הוא לא היה מקבל גם 75) ואני כן חושב שעכשיו שמריו קארט גם ככה משחק די מושלם - זה הכי מתאים יהיה לשלב את שניהם.
זה פשוט לא משחק מגוון מספיק כדי להצדיק היום מחיר של 60 דולר, אולי ב-20 דולר... אולי. זה יותר משחק שמתאים למובייל בעיניי.
אני גם לא מוצא נתוני מכירות של גירסת הגיימקיוב, אבל מעריך שהוא לא מכר כל כך הרבה אחרי השיגור של הקונסולה (שלא אומר יותר מדי, בהכרח).
Laskin כתב:אני לא חושב שזה ז׳אנר שמאפשר יותר מדי גיוון... אפשר לגוון במזג האוויר, יותר ופחות גלים, גבוהים יותר ופחות ויותר ״רקעים״ למסלולים. אבל לא באמת מעניין אף אחד אם יהיו 3 דגמים של אופנוע עם או 300, וכמו שאמרת זה מאוד נישתי ולא כמו מירוצי מכוניות ואפילו הרבה פחות מסקי/סנובורד...
אני באמת חושב שאם כבר עובדים על פיזיקת גלים חדשה כדאי מאוד לשלב אותה בתוך מריו קארט או משחק אחר. כמובן שאפשר גם וגם, פשוט לא חושב שזה יהיה שווה מחיר של 30 דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 55 אורחים