ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 פברואר 2018, 01:57

630 ירחים.
עברתי שוב על בערך שני שליש מהשלבים. עוד לא הגעתי לשלבים שנפתחו אחרי סיום המשחק אפילו. גם השלבים המוכרים סופר כיפיים לי. במקומות האלו אספתי בערך כל ירח שאני יכול כרגע. את משימת לקפוץ בחבל 100 פעמים ולהחזיר כדור עף 100 פעמים כנראה לא אעשה לעולם ולעד שתי המשימות הללו יהיו כתם מתסכל על משחק מדהים. גם משימות שחוזרות על עצמן בכל עולם ועולם מצליחות להיות כיפיות כל פעם מחדש (ומשתנות מעט בהתאם לעולם). שתי המשימות האלו פשוט מתסכלות ומבאסות לביצוע וקצת מבאס שבגללן כנראה לא אאסוף 100% מהירחים.

אני חושב שיש שתי ממלכות שנופלות מהמצוינות האדירה של כל השאר ואלו ממלכת היער וממלכת הבישול. מבחינת מראה שתיהן מעניינות ומגניבות, אבל מסיבה כלשהי הרבה פחות נחמד לשחק ביער בגלל שהיא פרוסה רק לגובה ולא לרוחב. פשוט פחות כיף לחפש שם ירחים. את ממלכת הבישול לא אהבתי פשוט בגלל שמאוד קל למות בה וזה פשוט גורם לי להנות מפחות מסתם להסתובב בעולם. גם היצור שבו שולטים בה לא מאוד מעניין לשליטה כמו הברקות שיש בממלכה האבודה, או בממלכת החוף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2018, 21:47

יש דליפה ראשונה מפוקימון סוויטצ', היא מגיעה מאותו אדם שהדליף את הפוקימוני התחלה של פוקימון sun & moon כך שיש סוג של אמינות בדליפה. הדליפה היא פוקימוני ההתחלה של פוקימון סוויטצ':
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 פברואר 2018, 22:08

אהבתי את ה-CONFIDENTIAL.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2018, 01:06

אני פחות או יותר בסוף המשחק. סיימתי לאסוף כל מה שיש לאסוף (פרט לכמה טוקנים סגולים באיזה 2-3 עולמות) בכל העולמות של הסיפור וגם בעולם אחד חדש.
ספויילר: הצג
אז בעצם סיימתי את כל מה שיש לעשות עד הטירה של פיטצ' (אחלה שלב - גם הrematches מול הבוסים חביבים ביותר). כיף לראות את כל המדבקות והמזכרות שקניתי במהלך המסע על/בתוך האודיסי. טאץ' ממש כיפי.
הגעתי לחלק החשוך של הירח. עשיתי את סדרת הבוסים הטרחנית (פעם שלישית מול הבוסים האלה... די מעפן) ואז ראיתי שפחות או יותר כל מה שהשתחרר בעולם הזה זה מחזורים של שלבים שכבר עשיתי, רק עם איזה טוויסט עושה אותם קשים עד בלתי אפשריים. מאכזב, למען האמת. חשבתי שאם כבר יש עולם חדש, אז יהיה בו משהו שהוא חדש.
בניגוד גמור לכך, שלב האתגר האחרון, בצד החשוך יותר של הירח ממש מגניב. עדיין לא הצלחתי לסיים אותו (אני נכשל כל פעם בקיר המתכת שנבנה תוך כדי שצריך לטפס עליו), אבל הוא ממש כיפי. מנצל חלק גדול מהיכולות שעליהן התאמנתי (אולי כולן... עדיין לא הגעתי לסוף). גם קבלת הפנים לפני השלב ממש חמודה. זה שלב אתגר-סיכום ממש מגניב וכיף שיש אותו.
חבל רק שאחד החלקים האחרונים במשחק הוא סתם מחזור שמשאיר קצת טעם רע בפה.

יש לי איזה 850 ירחים. כבר לא בטוח שאאסוף כסף כדי לקנות את כל שאר התחפושות (עם התחפושות שהוסיפו בפאטצ' היום, אני צריך בעצם מטבעות בסכום דומה לזה שאספתי כל המשחק עד עכשיו). אולי אעשה את זה, אם אמצא שיטה זריזה לעשות גריינד למטבעות, אבל אני מתחיל להתקרב לתחושת מיצוי ולא בטוח שיתחשק לי לעשות את זה.

אני יכול כבר לסכם שזה חתיכת משחק מריו מעולה. לא שיחקתי במשחקי גלקסי, אבל אני מתרשם שמדובר במשחק המריו הכי טוב שיצא אי פעם. הוא מרגיש לי גם יותר מלא בתוכן, פשוט בגלל שבניגוד למשחקים קודמים שהציגו תלבושת-יכולת חדשה אחת (גלימה/חתול/דבורה), או גימיק חדש אחד (משחקי כוח משיכה/קו אופ), פה יש בעצם לכל עולם תלבושת-יכולת חדשה משלו, שהעולם למעשה בנוי סביבה במידה רבה. זה, בשילוב עם הגיוון הרגיל שיש במשחקי מריו יוצר משהו באמת במיוחד. הישג נהדר של נינטנדו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 פברואר 2018, 12:09

הגלקסיים היו חמודים אבל סבלו מהשליטה הבעייתית של הWII. אודיסי הוא ללא ספק המריו הטוב ביותר מאז סאנשיין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 פברואר 2018, 12:33

אודיסי הכי טוב
העברתי כל משחק מאריו ראשי

לגלקסי 1 2
היו יותר טובים משאנסיין

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2018, 20:34

הגעתי למצב שעשיתי כל אתגר בשלב האחרון כל כך הרבה פעמים, שאני כבר מגיע לנקודה שאני נתקע אליה עם 6 חיים בכל פעם. לצערי, הנקודה שנתקעתי בה עכשיו היא עם המזלגות מעל הלבה. הסיבה שנתקעתי בה היא באג מעצבן שתוקע את המזלג בזווית מסוימת, לא משנה לאן אני מזיז את הג'ויסטיק.
זה לא מנע ממני בסופו של דבר כן להתקדם ולהגיע לסוף! לצינור הירוק המבורך! איזה אושר! ו...יש עוד חלק (בטח באותו הגודל) והוא מתחיל עם התחמקות לא סבירה מלייזרים וקיפודים צבעוניים על מעלית קרח שגרמו לי לאבד את כל 6 החיים שלי שנייה לפני שהגעתי לסוף של מעלית הקרח המקוללת הזאת.
טוב. אתנחם בזה שעברתי בצינור, אז בוודאי מדובר בצ'קפוינט. ולא. זה לא צ'קפוינט. אין צ'קפויניטים. זה לחלשים.

סעמק, נינטנדו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 פברואר 2018, 20:15

אני לא יודע אם זו הטרלה עצבנית ב-ResetEra או לא,אבל הרבה אנשים מצפים שפוקימון סוויץ' יוכרז היום בעוד פחות משעה בגלל Pokemon Day או משהו ביפן.
עריכה: יאפ,הטרלה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2018, 16:04

Direct מחר!

אני תוהה מה כבר הם יחשפו,אנחנו מתחילים להתקרב ל-E3..

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 מרץ 2018, 18:00

שיביאו כבר נטפליקס ויוטיוב לns

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2018, 20:41

אני מקווה שיראו את פוקימון ופייר אמבלם סוויטצ׳. אני משער שיש להם במחסנית גם את מריו קארט, ssb וגיימפליי ראשון למטרויד אבל אני משער שזה יותר חומר e3. אולי סופסוף vc לגיימקיוב?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2018, 20:49

הבחור שהדליף את הדיירקט טוען שיחשפו מחר את Fire Emblem,No More Heroes ויש גם טיז קטן מהעורך של יורוגיימר ל-DLC למריו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 מרץ 2018, 20:53

למה להם עוד מאריו קארט ?
הם הוציאו כבר גרסה משופרת של המשחק מהWIIU

אומרים שדיאבלו 3 בפיתוח לNS ,לא מעניין אותי אישית ,כי עברתי כבר את הגרסה של הPS4
אבל אולי יהיה בדירקט

הייתי מאוד רוצה WAVE RACE ,מאז הגימקיוב לא היה משחק בסדרה ,וכבר במשחק לN64 ,היה פיזיקה טובה
בNS גם גרפיקת HD ,גם פיזיקה מודרנית ,גם מספיק שטח אכסון ,אפשר לעשות משחק מצוין
ובזאנר שאין למתחרות ,במשחק גדול

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2018, 09:56

לא רואה סיבה שיוציאו משחק WAVE RACE היום... זה לא ימכור כל כך טוב להערכתי, והם פשוט יכולים לעשות את מריו קארט עם הרבה שלבים במים במקום, עם פיזיקת מים מתקדמת וכו'...
גם לא מבין מה העניין בNMH באופן אישי.
והם ממש לא אמורים לחשוף את פוקימון בשום מקום שהוא לא E3 או TGS או משהו כזה. זו הכרזה ענקית, מגה-מגהטון, אם הוא באמת משחק מושקע בעולם פתוח וכו'... אם ישתמשו במנוע של זלדה זה בכלל יהיה מושלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2018, 12:16

Wave Race זה משחק יחודי, אי אפשר פשוט לעשות שלב מים במריו קארט. הוא יכול למכור היום יופי, אני לא חושב שזאת השקעה מטורפת לפתח משחק שכזה, הוא לא זלדה, כך שאני בטוח שהוא הגיוני כלכלית.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 מרץ 2018, 13:00

חבר'ה,אם היה בלבול,הרמיזה של יורוגיימר הייתה לעוד DLC למריו אודיסי,ממש לא למריו קארט :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2018, 13:14

DrKeo כתב:Wave Race זה משחק יחודי, אי אפשר פשוט לעשות שלב מים במריו קארט. הוא יכול למכור היום יופי, אני לא חושב שזאת השקעה מטורפת לפתח משחק שכזה, הוא לא זלדה, כך שאני בטוח שהוא הגיוני כלכלית.

כן, הוא ייחודי, אבל הוא לא באמת *כזה* משחק טוב היום (משחק הגיימקיוב קיבל ממוצע 80, זה מאוד נמוך למשחק של מיאמוטו, ולדעתי היום הוא לא היה מקבל גם 75) ואני כן חושב שעכשיו שמריו קארט גם ככה משחק די מושלם - זה הכי מתאים יהיה לשלב את שניהם.
זה פשוט לא משחק מגוון מספיק כדי להצדיק היום מחיר של 60 דולר, אולי ב-20 דולר... אולי. זה יותר משחק שמתאים למובייל בעיניי.
אני גם לא מוצא נתוני מכירות של גירסת הגיימקיוב, אבל מעריך שהוא לא מכר כל כך הרבה אחרי השיגור של הקונסולה (שלא אומר יותר מדי, בהכרח).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 מרץ 2018, 14:47

Laskin כתב:
DrKeo כתב:Wave Race זה משחק יחודי, אי אפשר פשוט לעשות שלב מים במריו קארט. הוא יכול למכור היום יופי, אני לא חושב שזאת השקעה מטורפת לפתח משחק שכזה, הוא לא זלדה, כך שאני בטוח שהוא הגיוני כלכלית.

כן, הוא ייחודי, אבל הוא לא באמת *כזה* משחק טוב היום (משחק הגיימקיוב קיבל ממוצע 80, זה מאוד נמוך למשחק של מיאמוטו, ולדעתי היום הוא לא היה מקבל גם 75) ואני כן חושב שעכשיו שמריו קארט גם ככה משחק די מושלם - זה הכי מתאים יהיה לשלב את שניהם.
זה פשוט לא משחק מגוון מספיק כדי להצדיק היום מחיר של 60 דולר, אולי ב-20 דולר... אולי. זה יותר משחק שמתאים למובייל בעיניי.
אני גם לא מוצא נתוני מכירות של גירסת הגיימקיוב, אבל מעריך שהוא לא מכר כל כך הרבה אחרי השיגור של הקונסולה (שלא אומר יותר מדי, בהכרח).

גרסת הגימקיוב נחשבה כישלון בזמנו ,המשחק לא היה רע ,אבל ציפו מנינטנדו להרבה יותר
כי המשחק הראשון לN64 ,היה קפיצה ענקית בשילוב פיזיקה במשחק מרוצים

היום אפשר להפציץ בתוכן ,הצוותים של נינטנדו עובדים על פלטפורמה בודדת
או לחלופין לעשות בחבילה אחת WAVE RACE חדש ,והמשחק סנובורד של נינטנדו ,בחבילה אחת של 60$
לNS חסר משחקים בסגנון הזה
והיום אין אף משחק AAA לא במרוצי מים ולא בסנובורד
פעם היו משחקים כמו SSX לדוגמה

זה אולי קהל נישתי יחסית ,אבל אין תחרות כרגע בתחום הזה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מרץ 2018, 16:09

אני לא חושב שזה ז׳אנר שמאפשר יותר מדי גיוון... אפשר לגוון במזג האוויר, יותר ופחות גלים, גבוהים יותר ופחות ויותר ״רקעים״ למסלולים. אבל לא באמת מעניין אף אחד אם יהיו 3 דגמים של אופנוע עם או 300, וכמו שאמרת זה מאוד נישתי ולא כמו מירוצי מכוניות ואפילו הרבה פחות מסקי/סנובורד...
אני באמת חושב שאם כבר עובדים על פיזיקת גלים חדשה כדאי מאוד לשלב אותה בתוך מריו קארט או משחק אחר. כמובן שאפשר גם וגם, פשוט לא חושב שזה יהיה שווה מחיר של 30 דולר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 מרץ 2018, 18:51

מאריו קארט מאוד שונה במשחקיות
ואפשר לגוון מאוד
כבר במשחק המקורי ,כל מסלול היה מאוד שונה

מבחינת גלים ,זה לא רק גבהים שונים ,זה גם צורות שונות
אפשר לעשות רמפות שונות ,זרמי מיים
מסלולי פעלולים ,וכו וכו

כמובן תחרויות אונלין ,וגם מולטי לא מקוון
אפשר להכניס הרבה מאוד תוכן טוב ,והיתרון שזה משהו שהמתחרות לא מפתחות
לMS סדרת מרוצים בלעדית טובה ,וככה גם לסוני

לנינטנדו חוץ ממאריו קארט היה בעבר F-ZERO וWAVE RACE ,ו1080 סנובורד
אף אחת מהסדרות האלו לא היו בWIIU ,WII ,3DS,DS
חוץ מפורטים פשוטים ,זה כבר 2 דורות ,ו1080 סנובורד ,3 דורות

אני כן חושב שכל משחק באחת הסדרות האלו ,יכול למכור מעל מיליון על הNS ,נכון לא קרוב למספרים של זלדה או מאריו
נכון ממשחקי AAA מצפים ליותר במכירות
אבל לא צריך פה צוות פיתוח ענקי ,לא מדובר על מאריו גלקסי או זלדה BOTW
והיתרון שזה ימשוך עוד קהל לקונסולה ,פשוט כי לא מיצרים משחקים דומים היום בתקציב מכובד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2018, 21:48

Laskin כתב:אני לא חושב שזה ז׳אנר שמאפשר יותר מדי גיוון... אפשר לגוון במזג האוויר, יותר ופחות גלים, גבוהים יותר ופחות ויותר ״רקעים״ למסלולים. אבל לא באמת מעניין אף אחד אם יהיו 3 דגמים של אופנוע עם או 300, וכמו שאמרת זה מאוד נישתי ולא כמו מירוצי מכוניות ואפילו הרבה פחות מסקי/סנובורד...
אני באמת חושב שאם כבר עובדים על פיזיקת גלים חדשה כדאי מאוד לשלב אותה בתוך מריו קארט או משחק אחר. כמובן שאפשר גם וגם, פשוט לא חושב שזה יהיה שווה מחיר של 30 דולר.

אני לא רואה איך זה משתלב במריו קארט. WR זה משחק של אתגרי זמן, ניקוד ופעלולים שזה משהו שיכול למכר אותך לשחק שוב ושוב את המסלולים והגביעים, ביחוד אם יש לידרבורדס אונליין, פיצ'ר שמעולם לא היה לסדרה כי היא לא יצאה עדין בעידן האינטרנט בקונסולות. המשחק דווקא הרבה יותר מגוון ממשחקי מירוץ סטנדרטים לדעתי, גם כי במקורי יש שלבים מאוד מגוונים (לא שחקתי בגרסת קיוב) וגם כי התנאים של הים בלבד משנים את המסלול לגמרי. היו מסלולים שהגלים שהיו מתגברים מסיבוב לסיבוב פתחו דרכי קיצור (בזכות הגלים הגבוהים יכלת לזנק מעל לקירות מסויימים), היו מסלולים שהרגישו שונה לגמרי במשחק סוער לעומת ים שקט. מכל סדרות המירוצים, זאת אחת הסדרות שיכולה לעשות יופי של קמבאק. היא שווה 60$ בערך כמו מריו קארט אני משער, כל עוד יעשו את המשחק איכותי. ואם כבר WAVERACE, אסור לשכוח את 1080 שהיה משחק הסנובורד האהוב עלי.

פי ג'יי, אל תחשוב שהעובדה שמדובר בDLC למריו ימנע מאיתנו להתווכח על WR :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 מרץ 2018, 21:58

האמת שכיוונתי את התגובה לקרירין אז אני מניח שהייתי צריך לצטט פשוט. בכל מקרה ה-direct עוד שעתיים בערך וכבר יש לחשושים על פוקימון אבל אני מנמיך ציפיות כדי לא להתאכזב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2018, 22:57

לי אין ציפיות אז אין אכזבות. כלומר יהיו אכזבות אם זה יהיה דירקט חסר ערך אבל אין לי ציפיות לדברים ספציפים, אני כן רוצה לשמוע על תוכן גדול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2018, 00:57

טיזר מעולה לסמאש! שיחקו אותה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 מרץ 2018, 01:01

ועכשיו השאלה הגדולה-פורט משודרג מה-WII U,או משחק חדש? אני מהמר על הראשון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 61 אורחים