PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 14:08

Nucleus_Dawn כתב:
Stick כתב:הIP אולי שייך לסוני אבל זכויות ההפצה שלו לא.
כתבתי על זה כבר פעם אבל בקצרה יש איזה סיפור עם המשחק הזה, סוני כל כך לא האמינו במשחק המוזר והחצי שבור הזה מfrom שהם מכרו את הזכויות הפצה שלו בארה"ב לאטלס ובאירופה לNB. ככה שבלי להגיע לאיזשהי פשרה איתם שתעלה מן הסתם לסוני הם יכולים להפיץ אותו רק ביפן.
בכל מקרה, בתור מעריץ של כל סדרת סולס באשר היא, אני חושב שאין כל כך טעם ברימייק של דימון סולס (עם זאת אני יודע שיש לו ביקוש אדיר), בטח לא אחד שלא נעשה על ידי from עצמם שיכלול גם ליטוש נוסף והשלמת המשחק.
המשחק מצוין ולא סתם יצר את הסדרה הזאת אבל גם אם אתה מחפש את הראשוניות, נשווה אותו לDS הראשון שטוב ממנו בהרבה ושלם ממנו, והוא המשחק שיש לו את "הקסם" הראשוני האמיתי. ואם נסתכל על דימון סולס באופן כללי אז מול המשחקים המאוחרים כמו BB בו כבר יש לfrom טונות של נסיון אז בכלל אין מה להשוות.

היתה להם תסבוכת משפטית דומה עם קראש. אני לא חושב שזה משהו שיעצור אותם מלקדם משהו כזה, גם במחיר של לאבד אחרי שנה את הבלעדיות.

אני לא באמת מבין בזה אז תקן אותי אם אני טועה, אבל בקראש המצב היה בדיוק הפוך.
בקראש זכויות ההפצה היו עוד שלהם (כלומר המשחק עצמו הספציפי, קראש 1-3 שייך לסוני) אבל הip (המותג קראש) לא היה שייך להם. בדימון סולס המצב הפוך, המותג דימון סולס שייך להם אבל הזכות להפיץ את המותג הזה באירופה וארהב שייכת לשתי חברות נפרדות שגם ביניהן צריכות להגיע להסכמה.
יכול להיות שאני עושה סלט אבל זה מה שאני מבין..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2018, 14:09

כן אבל אין לי כח לחשב ואני בטח אעשה טעות כי אני ממש לא משהו בזה :)
רק רציתי לדעת אם יש איזה "בדרך כלל" שאפשר להעריך... נגיד, המשחק יוצא בשעות הבוקר בארה"ב, בצהריים או כבר בחצות ביום שלפני?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 14:12

אממ אני אספור לך שאהיה בבית :)
אם אני זוכר נכון sotc יצא ב1 בבוקר ביום השיגור, אבל אני אבדוק לגבי gow שנמצא גם אצלי בפרה אורדר כבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מרץ 2018, 14:15

Stick כתב:
Nucleus_Dawn כתב:
Stick כתב:הIP אולי שייך לסוני אבל זכויות ההפצה שלו לא.
כתבתי על זה כבר פעם אבל בקצרה יש איזה סיפור עם המשחק הזה, סוני כל כך לא האמינו במשחק המוזר והחצי שבור הזה מfrom שהם מכרו את הזכויות הפצה שלו בארה"ב לאטלס ובאירופה לNB. ככה שבלי להגיע לאיזשהי פשרה איתם שתעלה מן הסתם לסוני הם יכולים להפיץ אותו רק ביפן.
בכל מקרה, בתור מעריץ של כל סדרת סולס באשר היא, אני חושב שאין כל כך טעם ברימייק של דימון סולס (עם זאת אני יודע שיש לו ביקוש אדיר), בטח לא אחד שלא נעשה על ידי from עצמם שיכלול גם ליטוש נוסף והשלמת המשחק.
המשחק מצוין ולא סתם יצר את הסדרה הזאת אבל גם אם אתה מחפש את הראשוניות, נשווה אותו לDS הראשון שטוב ממנו בהרבה ושלם ממנו, והוא המשחק שיש לו את "הקסם" הראשוני האמיתי. ואם נסתכל על דימון סולס באופן כללי אז מול המשחקים המאוחרים כמו BB בו כבר יש לfrom טונות של נסיון אז בכלל אין מה להשוות.

היתה להם תסבוכת משפטית דומה עם קראש. אני לא חושב שזה משהו שיעצור אותם מלקדם משהו כזה, גם במחיר של לאבד אחרי שנה את הבלעדיות.

אני לא באמת מבין בזה אז תקן אותי אם אני טועה, אבל בקראש המצב היה בדיוק הפוך.
בקראש זכויות ההפצה היו עוד שלהם (כלומר המשחק עצמו הספציפי, קראש 1-3 שייך לסוני) אבל הip (המותג קראש) לא היה שייך להם. בדימון סולס המצב הפוך, המותג דימון סולס שייך להם אבל הזכות להפיץ את המותג הזה באירופה וארהב שייכת לשתי חברות נפרדות שגם ביניהן צריכות להגיע להסכמה.
יכול להיות שאני עושה סלט אבל זה מה שאני מבין..

אמרתי דומה. אתה צודק שזה לא בדיוק אותו המצב.
אם הם הצליחו להגיע להסכמים כדי להסדיר דברים כמו הIP של ספיידרמן, אז זה באמת בקטנה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2018, 14:30

Stick כתב:אממ אני אספור לך שאהיה בבית :)
אם אני זוכר נכון sotc יצא ב1 בבוקר ביום השיגור, אבל אני אבדוק לגבי gow שנמצא גם אצלי בפרה אורדר כבר.

1 לפנות בוקר? זה אומר שבארה"ב היה כבר ערב, ביום שלפני... זה משונה... אלא אם אתה בחנות האירופאית

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 14:34

לא, אני בחנות האמריקאית, וגם יכול להיות שאני טועה.
אני אבדוק לגבי gow מאוחר יותר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 17:30

Laskin כתב:
Stick כתב:אממ אני אספור לך שאהיה בבית :)

1 לפנות בוקר? זה אומר שבארה"ב היה כבר ערב, ביום שלפני... זה משונה... אלא אם אתה בחנות האירופאית

אני יודע שכולכם חיכיתם לזה, נכון לחנות האמריקאית gow יוצא בארץ ב20 לאפריל בשעה 6 בבוקר :)
רק עוד 38 ימים, 12 שעות ו29 דקות..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2018, 21:15

מעולה! תודה (:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 מרץ 2018, 09:18

סרטון מצויין על התהליך של יצירת קטעי הקישור האינטראקטיביים בנוטי דוג

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2018, 11:06

יש ספויילרים לאנצ'רטד 4 בסרטון?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2018, 11:16

DrKeo כתב:יש ספויילרים לאנצ'רטד 4 בסרטון?

סוג של, כן... אבל לא יותר ממה שהראו אז ב-E3 וקצת הרסו את הקטע הכי טוב במשחק (שלמזלי - ראיתי רק את החלק הראשון ולא את כולו)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מרץ 2018, 14:05

יש ביקורות ל-YAKUZA 6
די מעורבות, דווקא IGN ועוד כמה נתנו לו פחות מ-8, אבל נראה שהרוב מסכימים שזה משחק טוב מאוד סה"כ...

PlayStation LifeStyle – 9
USgamer – 4 / 5
RPG Site – 8
Game Informer – 9.3
PlayStation Universe – 9.5
TechRaptor – 7.5
GameSpot – 8
Push Square – 9
Worth Playing – 8
Destructoid – 7
IGN – 7.5
EGM – 9
Polygon – 8.5 / 10.0
GamesBeat – 75 / 100
Gaming Nexus – 8.8
Attack of the Fanboy – 3.5 / 5 stars
Gaming Gamma – 8.8

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2018, 10:16

גיימפליי טהור ודי נטול ספוילרים:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 מרץ 2018, 12:24

Laskin כתב:יש ביקורות ל-YAKUZA 6
די מעורבות, דווקא IGN ועוד כמה נתנו לו פחות מ-8, אבל נראה שהרוב מסכימים שזה משחק טוב מאוד סה"כ...

PlayStation LifeStyle – 9
USgamer – 4 / 5
RPG Site – 8
Game Informer – 9.3
PlayStation Universe – 9.5
TechRaptor – 7.5
GameSpot – 8
Push Square – 9
Worth Playing – 8
Destructoid – 7
IGN – 7.5
EGM – 9
Polygon – 8.5 / 10.0
GamesBeat – 75 / 100
Gaming Nexus – 8.8
Attack of the Fanboy – 3.5 / 5 stars
Gaming Gamma – 8.8

זאת תמיד היתה סדרה נישתית
שלא מתאימה לכולם

אני אישית אוהב את הסדרה ,אבל חלק לא יתחברו למוזרויות היפניות

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 מרץ 2018, 12:51

Laskin כתב:גיימפליי טהור ודי נטול ספוילרים:

זה נראה.. טוב. בגדול, אפילו טוב מאוד. אבל כל הhud הזה קצת הרתיע אותי לרגע. או הפתיע, יותר נכון.. יש מד נפרד לכל דבר כולל החיים של האויבים והמיני בוס, מרגיש קצת יותר כמו ds מאשר הgow שציפיתי לו. זו מערכת שבכל משחק שהייתה בו תמיד התמקדה ב1v1 גם בקרבות מול המון אויבים, gow היה תמיד ההיפך.
אם יש משהו שכן נראה לי קצת מפריע זה המצפן אויבים הקטן הזה שיש סביב קריטוס, אני מקווה שזה לא יפריע.
בכל מקרה זה נראה טוב פשוט טיפה הפתיע אותי בגישה לקרבות. מה שכן, הסרטון הזה סופית גרם לי לזנוח את המחשבה שקריטוס ימות בשליש הראשון של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 מרץ 2018, 13:53

זה נראה מגניב סה''כ, אבל נראה קצת פחות ''אפי'' ממה שאני זוכר שהרגשתי במשחקים הקודמים כשצפיתי בהם. אני חושב שהמשחק לקח הרבה השראה מהלחימה בDS, אבל שם אותה על סטרואידים והפך אותה הרבה פחות מענישה (וזה בסדר, אני חושב שהוא לא צריך להיות DS CLONE, וקרייטוס לא צריך לפחד מלמות מכל אויב קטן).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 מרץ 2018, 14:47

אתה צודק לגמרי, הוא ממש לא צריך להיות ds clone וקריטוס ממש לא צריך לפחד מכל אויב קטן. הבעיה, שעד היום המערכת קרב הזאת עבדה רק במסגרת הזאת. זו מערכת שבנויה על קרבות 1v1 והקושי שלה נובע ממצבים בהם אויבים רבים מקיפים אותך ואתה לא בנוי להתמודד איתם.
בוא נגיד שהמערכת של ds היא גם ככה מוגבלת ביכולת שלך להתמודד עם אויבים, אבל ניהו הוא דוגמה מעולה למשחק עם המון קומבואים וכוח לדמות שלך שנשען על המערכת הזו, ואכן כל עוד אתה שומר על 1v1 אתה די op מול כל אויב וברגע שמקיפים אותך אתה בבעיה.

יכול להיות שהם יצליחו להפוך את המערכת על הראש, בהחלט לא נראה שהם הולכים על כיוון של "קרבות רגילים" קשים, ואם יהיה קושי הוא יהיה רק בקרבות מיוחדים. אני אפילו אגדיל להגיד שהיא נראת כיפית בסרטון הזה, אבל פשוט אף פעם ךא ראיתי אותה מצליחה לעבוד בקונספט הזה אז זה הופך אותי למעט סקפטי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2018, 19:22

אם שמתם לב, בוידאו גם מראים את מערכת ה״שדרוגים״ של קרייטוס... ולפי מה שרואים - זו כנראה גם הפעם הראשונה שמשדרגים שם משהו, כך שאני מעריך שכל הקטעים האלה הם ממש מתחילת המשחק, נגיד שעתיים ראשונות (מתוך בערך 30, להזכירכם)... זו כמובן רק הערכה שלי אבל נראה לי די מבוססת.
אז זה קצת מסתדר יותר טוב עם הstats על האויבים, יש פה בבירור אלמנטים של RPG, יותר ממה שחשבנו.
בקיצור, אני מנחש שהאקשן הזה רק ילך ויהיה מגוון ועוצמתו יותר ככל שמתקדמים, ואני ממש מרוצה ממה שראיתי, מערכת הקרב נראית מקורית, סינתטית ומהירה מספיק כדי שלא אחשוב על DS.
לגבי הHUD - אני חושב שבפעם השנייה שאשחק בו אני אבטל אותו אם זה אפשרי, כדי לקבל חוויה סינמטית יותר (:

אגב, קורי אישר לפני כמה ימים שאחרי שהמשחק נגמר עדיין ניתן יהיה להסתובב בעולם, ולהגיע ולחקור שוב את רוב השלבים שנראה במשחק. הוא גם אמר שיהיו בוסים אופציונליים, כך שגם די בטוח שיש פה אלמנטים של מטרוידואניה, שצריך כי או נשק מסויים כדי להמשיך ולראות מה יש מאחורי איזו דלת שראית בשלב הראשון וכד׳

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 17 מרץ 2018, 22:33

אותי הסגנון החדש של המשחק קצת מאכזב.
המשחק נראה מאוד מאופק ומחושב והלחימה עם הגרזן המעופף נראית כמו חיקוי לא ממש מוצלח ללהבים שלו וזה בדיוק מה שהבדיל את גוד אוף וור מעוד משחק אקשן מגוף שלישי גנרי.
אני יודע שאסנשיין (המשחק הרביעי למי שלא זוכר) היה נוראי אבל לא חושב שהם היו צריכים לשנות את סגנון המשחק לגמריי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מרץ 2018, 10:38

אני לא חושב שהם שינו את המשחק כל כך הרבה בגלל שהקודם היה מאכזב יחסית, אני חושב שעשו זאת בגלל שהפעם צריך להתחבר לדמויות, והזווית הזאת בהחלט תורמת לזה. קשה לי לדמיין איך יהיה ניתן ליצור רגש כלפי הילד למשל, בזווית הקודמת, זה פשוט לא היה עובד... ואי אפשר להשאיר את הגיימפליי אותו הדבר אם אין מצלמה קבועה.
אני לא חושב שהוא מאופק, והגרזן הרבה דברים אבל חיקוי של הלהבים? ממש לא מבין איך אפשר לראות את זה ככה...
כן, צריך להתרגל לקצב החדש של האקשן, זה לא עוד ספאם של ריבוע-ריבוע-משולש, זה יותר כמו שילוב של ביונטה עם הלבלייד עם נגיעות של סולס...
אני יודע שאני שבוי בהייפ אבל בכל זאת - אובייקטיבית, זה נראה לי פשוט מושלם :D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מרץ 2018, 11:44

לא ראיתי את הגיימפליי, אבל בכללי נשמע שזה פשוט עוד צעד במגמה של כל משחקי סוני להיות קצת יותר אנצ'רטד. הכל הופך לגוף שלישי, מעבר לכתף, עם דמויות שנוצר אליהן חיבור. בטח לא מגמה נוראית להיות יותר כמו אנצ'רטד, אבל מורגש אני חושב שיש פחות גיוון במשחקים של סוני בשנים האחרונות בגלל זה.
זה מתאזן יפה בזכות מפתחות יפניות שמוציאות משחקים רק לקונסולה של סוני כברירת מחדל. עם זאת, היה נחמד אם לסוני היה גם משהו סגנון אחר שרץ כרגע (והוא לא משחק ספורט/מירוצים). איזו סדרת פלטפורמרים תלת מימדיים, או איזה RPG נחמד (לעומת משחקי פעולה עם אלמנטים של RPG). אני חושב שאם ממש מחפשים בנרת בעיה עם הצע צד א' של סוני, אז זה כנראה שהם התמקצעו קצת יותר מידי. אני אפילו לא מצליח לחשוב על איזה FPS מוצלח שלהם. היה את הניסיון עם קילזון שנוצר רק כדי להיות היילו קילר ונכשל. מעניין אם יש להם תכנון לחזור לז'אנר הזה בצורה כלשהי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מרץ 2018, 12:03

היי, NI NO KUNI 2 אומר שלום :)
יש גם את DREAMS ו-CONCRETE GENIE ועוד כמה פרוייקטים קטנים יותר... אני לא חושב שסוני בולטים בחוסר הגיוון שלהם, אלא אם משווים לנינטנדו למשל, זה פשוט שהאקשן+*הכנס ז'אנר כאן* מגוף שלישי שלהם ממש ממש מוצלחים :)
מסכים שאולי חסר להם שוטר ממבט ראשון, אבל פה הם משלימים את החסר במשחקי הPS VR שלהם, שגם שם לא חסרים בלעדיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2018, 13:31

האמת שסוני באמת קצת "התמרוולו", כמו סרטי מארוול הם כולם ממש טובים אבל מתחילים להרגיש את הנוסחה.
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 18 מרץ 2018, 13:49

Laskin כתב:אני לא חושב שהוא מאופק, והגרזן הרבה דברים אבל חיקוי של הלהבים? ממש לא מבין איך אפשר לראות את זה ככה...
כן, צריך להתרגל לקצב החדש של האקשן, זה לא עוד ספאם של ריבוע-ריבוע-משולש, זה יותר כמו שילוב של ביונטה עם הלבלייד עם נגיעות של סולס...
אני יודע שאני שבוי בהייפ אבל בכל זאת - אובייקטיבית, זה נראה לי פשוט מושלם :D

אם הייתי צריך לסכם במילה אחת את המשחקים הקודמים בסדרה כנראה שהייתי מסכם אותם במילה EPIC.
הכל היה שם גדול, מדמם ואלים בטירוף.
בסרטוני גיימפליי שלפני שחרור המשחקים הקודמים אני זוכר שהם הראו לנו במשחק השני את הקרב מול הקולוסוס ובשלישי היה רצף של קרבות קטנים ובסופם היה את הקרב עם הכימרה.
מה הם הראו לנו כאן? קרב טקטי עם טרול?
קרייטוס לא אמור לסגת לאחור ולתקוף בזהירות, זה לא מסתדר עם האופי של הדמות.
אני לא אומר שזה לא יהיה משחק טוב, אבל זה לא מרגיש כמו משחק גוד אוף וור...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מרץ 2018, 14:03

נדב - סוס מנצח וזה...
אני חושב שמשחקי קונסולה הכי מוכרים כשהם בגוף שלישי, זה הכי סינמטי, והכי קל למכור אותם ככה.
מה שכן, מאוד הייתי רוצה לראות אותם חוזרים לעשות משחקים גדולים ומושקעים עם יותר "דמיון", ופחות ריאליזם כמו בימי ג'ק ודקסטר, ראצ'ט... ולא - (ק)נאק לא נחשב.

אביב - אני מנחש שלא מראים לנו את הקטעים ה"אפיים" יותר, לא ראינו שום קרב בוס בינתיים ואני מקווה שזה יימשך כך עד שיצא המשחק.
הכח של קרייטוס בבירור מתון יותר, הם הלכו על גישה של יותר ריאליזם ופחות פנטזיה צבעונית ואלימה... לי אישית אין הרבה ספק שיהיו שם רגעים אפיים שיגרמו לקרבות אחרים בסדרה להחוויר, למרות שאחרי הקרב עם קרונוס יהיה להם ממש קשה להתעלות על זה.

אגב, מחר כנראה יחשפו משהו ממנו. מקווה ששוב יהיה נטול ספוילרים... אני לא רוצה לדעת אם יש אפילו עוד נשקים במשחק, ואיך הם נראים...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים