Stick כתב:Nucleus_Dawn כתב:ממשיך לי עם BB. חביב ביותר.
יש לו את הבעיה/יתרון שיש לכל משחק סולס - הוא מכניס אותך למוד סופר מרוכז ולחוץ. אתה כל הזמן on edge. מצד אחד, זה נעשה בגלל שהמשחקים אימנו אותך שאתה עלול להתקל באויב כל רגע. זה גם סופר מספק כשבאמת תוקפים אותך בהפתעה ואתה לא עושה שטויות וישר מגיב בדיוק כמו שצריך. מצד שני, הרבה זמן לא תוקפים אותך בהפתעה, אז אתה פשוט נשאר לחוץ. נשאר על קצה הכיסא. זה ממש מתיש. הבדל של שמים וארץ ממריו שגם הצריך רמת סקיל לא מבוטלת, אבל הרגיש כאילו הוא ממלא אותך באנרגיה בכל דקה שאתה משחק.
בכל מקרה, כיף ביותר. לא מתתי כל כך הרבה פעמים. בערך 80% מאלה היו רק בפאזל פלטפורמינג המעפן במגדל, שצריך ליפול לאט לאט למטה ובשלב כלשהו אתה אפילו לא יכול לראות מה הפלטפורמה הבאה שעליה צריך ליפול.
מצד אחד הקטע של לשים לב לסטמינה יוצר איזון מעניין, אבל מצד שני הייתי שמח אם היו מוסיפים מערכת החזרת סטמינה דומה לני-הו. אני מניח שזה היה הופך אותך ליותר מידי OP, אבל לא באמת כזה מעניין לחכות כמה שניות שהמד יתמלא ואז לעשות עוד קומבו בלתי עציר (תלוי באויב, כמובן). אולי בBB2 שאני די משוכנע שהוא המשחק שמאחורי הטיזר.
אני עכשיו באזור שיש לי בערך 3 דרכים נפרדות לגמרי. במעלה המדרגות, מול הכנסייה הענקית. אם אני לא טועה, בכנסייה יש קרב בוס. בצד שמאל יש איזור שלפי הכניסה שלו אני מנחש שהוא ביצה מעצבנת ובצד ימין יש לי ירידה לאזור שאם אינני טועה מצפה לי בה קרב לא פשוט מול ציידים. אתאושש קצת ואמשיך הלאה.
בכל מקרה המשחק באמת קל מאוד בתחילתו כשאתה כבר מכיר את העסק, הגעתי עד לאולד ירנהם ולא מתתי אפילו פעם אחת (אגב האזור פלטפורמינג הזה שתיארת הוא ללא ספק אחד הקטעים הכי דפוקים במשחק, אני לא מבין איך כל משחק מאז דימון ועד היום הם תוקעים איזה קטע מפגר כזה שלא עובד) אבל באיזשהו שלב הוא מתהפך לגמרי גם בתמה שלו ויחד עם זה גם בקושי, אתה תבין שזה הגיע כשזה יגיע.
נכון מוזר? מבחינתי מדובר באחת מהמכאניקות השבורות האחרונות שנשארו להם בנוסחא והם עדיין לא העיפו אותה לכל הרוחות. חבל שעם כמה שהם מתאמצים לדאוג שהשחקן ירגיש בשליטה על התנועה, הם הורסים הכל עם חלק מגוחך כזה של נפילות מוזרות.
הם נפתרו מכל מיני דברים מעצבנים כאלה. נניח, אם אני לא טועה, אין מימיקס בBB ומבחינתי זו התקדמות נהדרת (לא שזה מפריע לי להסתכל על כל תיבה 10 שניות לפני שאני פותח אותה, כדי לוודא שהיא לא נושמת).
עם כמה שהיו להם במשחקים המוקדמים דברים שממש לא אהבתי, אי אפשר להכחיש שהם מעולים בלזהות את המכאניקות או הטריקים האלה ולדאוג להוציא אותם ממשחקים עתידיים.
רק צריך שבBB2 לא יהיה קטע נפילה מוזר ולא יהיה אזור שבו אתה מורעל באופן תמידי. אני אהיה מרוצה למדי.
אני מודע לשינוי בתמה. האמת שעם כמה שזה ספוילר, ממש כיף לשחק כשאני יודע מה עומד מאחורי חלק מהדברים ולראות את כל הרמזים שיש כבר מתחילת המשחק. לא זכור לי שהוא מגיע ביחד עם שינוי בקושי, אבל נראה. כבר עכשיו הוא הרבה יותר מאתגר מצמד אזורי ירנהאם כי יש הרבה יותר אויבים שפשוט לא מתייחסים לזה שאתה מנסר להם את הבשר. פתאום אי אפשר לחתוך אותם 5 פעמים ברצף ולסיים איתם. עכשיו צריך לחתוך אותם פעמיים ולהתחמק (!). זה כבר הבדל לא קטן מירנהאם הישנה, שבערך כל הזמן שהייתי בה היו לי 0 כדורים ולא הרגשתי בחסרונם בגלל שכולם פשוט נתנו לי לנסר אותה עד המוות.