Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 19 יוני 2013, 19:32

DrKeo כתב:זה אבא של אוטקון, טיפה מיותר לדעתי (אין בסדרה מספיק אחים/אבות/בנות/בנים/אחיינים בשביל לעשות את זה חצי אופרת סבון?) אבל זה אבא שלו. שים לב שבטריילר הם רק אומרים את שם משפחה, אמריך, כלומר אני לפחות מנחש שזה אבא שלו :)

אני מרגיש שקוג'ימה הולך לשבור שיאים שליליים (עד כמה שזה אפשרי) בכל הנוגע לסיפור עם המשחק הזה,חלק מהדמויות בטריילר בליווי המוזיקה והכתוביות הצ'יזיות הביאו ניחוח טראשי יפני חזק.
אני מקווה שמישהו יצליח להשתלט עליו שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2013, 19:42

bling כתב:אני מרגיש שקוג'ימה הולך לשבור שיאים שליליים (עד כמה שזה אפשרי) בכל הנוגע לסיפור עם המשחק הזה,חלק מהדמויות בטריילר בליווי המוזיקה והכתוביות הצ'יזיות הביאו ניחוח טראשי יפני חזק.
אני מקווה שמישהו יצליח להשתלט עליו שם.

MGS3 + זה שהמשחק סיים עם הזבל של MGS2 ו-4 אומר לי שהעלילה הולכת להיות אחת הטובות של הסדרה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 יוני 2013, 19:43

DrKeo כתב:MGS3 + זה שהמשחק סיים עם הזבל של MGS2 ו-4 אומר לי שהעלילה הולכת להיות אחת הטובות של הסדרה :)

אתה צריך להתבייש. MGS2 ו-4 הם משחקים מושלמים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2013, 08:44

Death_119 כתב:אתה צריך להתבייש. MGS2 ו-4 הם משחקים מושלמים.

הדמות הראשית מטומטמת וכולם התאכזבו כשהם שחקו אותה, העלילה של השליש האחרון דפקה חצי סדרה ולקחה אותה לכיוון הזוי מדי, היה בו שיחות של 30+ דקות בין ראיידן לרוז שהם מתבכיינים על מערכת היחסים שלהם, העיצוב שלבים אכזב מאוד כי היה מדובר פשוט בשמונה בניינים זהים עם שינויים בינהם מה שאותי לפחות טיפה אכזב ועוד כמה תלונות שונות. כמובן כשמסתכלים מעבר לזה אז מוצאים משחק עם גיימפליי מ-ד-ה-י-ם עם אחת משלבי הפתיחה הטובים בהסטוריה, עלילה מעניינת (למרות שכשאתה מסיים את המשחק אתה לא מבין מה הולך עם הסדרה הזאת בכלל), גרפיקה מדהימה והיית מרותק אליו מתחילה ועד סוף. לדעתי הוא הMGS הכי פחות טוב אבל זה עדין אומר שהוא משחק פשוט מדהים. 4 טוב בהרבה ממנו לדעתי מכל הבחינות, כלל העלילה, אבל הגרפיקה שלו הייתה מאוד מאכזבת, הסיפור המשיך את השטויות של 2 למרות שהוא הסביר הכל (חלק בצורה מעולה, חלק בצורה אנפנטילית) והיה לו אקט 3 פשוט מזעזע.

אני שמח שMGS חוזר לתקופות הישנות, MGS3 לדעתי המשחק הכי טוב בסדרה בהפרש ענק, כל הדמויות הראשיות מושרשות עמוק, הרבה יותר עמוק מאשר דמויות כמו VAMP או הפטריוטס בסדרת מטאל גיר. אני מרגיש שחוזרים באמת למטאל גיר, לתקופה שרובוט גדול עם טיל גרעיני עליו היה הדבר הכי אימתני בעולם ויכל לנצח מלחמות, לתקופה של ריגול ומלחמה קרה ובגידות כשאתכל העלילה מקיפים אירועים היסטורים אמיתיים לגמרי. אני חולה על מטאל גיר שלא מתבוסס בדם של הטוויסטים של עצמו וסיבוכי עלילה על גבי סיבוכי עלילה על גבי סיבוכי עלילה. מטאל גיר בתקופה שמטאל גיר תמיד היה (אני מזכיר לך שכבר יותר משחקים היו בתקופה הזאת, MG + MG2 + MGS3 + MGS: PW ועכשיו החמישי בסדרה הזאת MGS5, מאשר בתקופה של MGS2 ו-4), במדבר ובג'ונגלים בארצות מתפתחות, כמו שצריך :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2013, 12:23

למי שלא מכיר, השיר שעליו מבוסס הצוות החדש של ביג בוס הדיימונד דוגס:

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 21 יוני 2013, 20:06

תגידו, זה רק אני או שלעוד מישהו יש הרגשה שאין מספיק התרגשות או בעצם שיש יותר מדי אדישות כלפי המשחק ביחס לשאר הסדרה שלו?
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2013, 20:22

infected aviad כתב:תגידו, זה רק אני או שלעוד מישהו יש הרגשה שאין מספיק התרגשות או בעצם שיש יותר מדי אדישות כלפי המשחק ביחס לשאר הסדרה שלו?

ממש לא,מתגובות שאני קורא של חובבי הסדרה נראה שלא היתה כזאת התרגשות כלפי משחק מהסדרה מאז 2 בערך (ולטירוף של 2 אף משחק בסדרה לא ישתווה,2 נחשף אחרי כל ההתלהבות מהראשון שהוכתר כאחד ממשחקי הדור של אותה תקופה כשה2 נראה כמו אבולוציה פסיכית מעליו אז ברור היה שהוא אוטומטית טיפס ללהיות אחד המשחקים הכי מצופים שקיימים אי פעם) ויותר מזה,נראה שאפילו אנשים שלא התחברו לסדרה מאוד התרשמו מהקצת גיימפליי שהראו באי3 שהראה קפיצה אדירה למשחק,אולי הגדולה ביותר בתולדות הסדרה.

ושיהיה ברור לך שאם היה דמו גיימפליי ארוך ומרשים והמשחק גם היה שחיק בתערוכה היית רואה אותו לוקח טונות של פרסי E3,זה ברור אבל שטריילר,טוב ככל שיהיה,של משחק שכבר נחשף פעמים רבות בעבר והפציע לכמה דקות במסיבת עיתונאים לא יזכה אותו במשחק התערוכה יותר מדי על פני תצוגות הרבה יותר בשרניות ומוחשיות.
בכלל,ממה שראיתי אתרים לא נותנים את פרס משחק התערוכה למשהו שלא הציג גיימפליי או היה שחיק.

אם תראה את התגובות לטריילר מאי3 אתה תראה תגובות מאוד מאוד נלהבות כשבגאף יש ת׳רדים של עשרות עמודים על המשחק בעקבות אותו טריילר.
לא מבין מאיפה קיבלת את הרושם שאין ציפייה רבה לקראתו,זה לא שמדובר פה באיזו סדרה ממוחזרת שכולם התעייפו ממנה,לא היה מטאל גיר ראשי מאז 2008.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2013, 20:27

bling כתב:ויותר מזה,נראה שאפילו אנשים שלא התחברו לסדרה מאוד התרשמו מהקצת גיימפליי שהראו באי3 שהראה קפיצה אדירה למשחק,אולי הגדולה ביותר בתולדות הסדרה.

אני יכול לאשר שאני אחד מהאנשים האלה. הוא נראה ממש מגניב, למרות כל הסיפור והמסביב, שאליו אני פחות מתחבר.
הגיימפליי נראה אדיר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 יוני 2013, 20:52

bling כתב:ממש לא,מתגובות שאני קורא של חובבי הסדרה נראה שלא היתה כזאת התרגשות כלפי משחק מהסדרה מאז 2 בערך (ולטירוף של 2 אף משחק בסדרה לא ישתווה,2 נחשף אחרי כל ההתלהבות מהראשון שהוכתר כאחד ממשחקי הדור של אותה תקופה כשה2 נראה כמו אבולוציה פסיכית מעליו אז ברור היה שהוא אוטומטית טיפס ללהיות אחד המשחקים הכי מצופים שקיימים אי פעם) ויותר מזה,נראה שאפילו אנשים שלא התחברו לסדרה מאוד התרשמו מהקצת גיימפליי שהראו באי3 שהראה קפיצה אדירה למשחק,אולי הגדולה ביותר בתולדות הסדרה.

ושיהיה ברור לך שאם היה דמו גיימפליי ארוך ומרשים והמשחק גם היה שחיק בתערוכה היית רואה אותו לוקח טונות של פרסי E3,זה ברור אבל שטריילר,טוב ככל שיהיה,של משחק שכבר נחשף פעמים רבות בעבר והפציע לכמה דקות במסיבת עיתונאים לא יזכה אותו במשחק התערוכה יותר מדי על פני תצוגות הרבה יותר בשרניות ומוחשיות.
בכלל,ממה שראיתי אתרים לא נותנים את פרס משחק התערוכה למשהו שלא הציג גיימפליי או היה שחיק.

אם תראה את התגובות לטריילר מאי3 אתה תראה תגובות מאוד מאוד נלהבות כשבגאף יש ת׳רדים של עשרות עמודים על המשחק בעקבות אותו טריילר.
לא מבין מאיפה קיבלת את הרושם שאין ציפייה רבה לקראתו,זה לא שמדובר פה באיזו סדרה ממוחזרת שכולם התעייפו ממנה,לא היה מטאל גיר ראשי מאז 2008.

הקטע שגם ב-4 העולם היה סוג של פתוח, שני השלבים הראשונים היו עצומים בגודלם ויכולת לעשות כל העולה על רוחך מבחינת גיימפליי. כך שקפיצה לטעמי זה לא. זה גם חשוב שהמשחק לא יתפזר, בסופו של דבר מדובר במשחק התגנבות, זה לא באטמן שמרחף מצד אחד לצד שני של העיר נותן אגרוף פה ואגרוף שם וזה מגניב, לא לחינם כל משחקי ההתגנבות הטובים הם ליניארים לחלוטין. קצב ההתקדמות במשחק MGS הוא איטי מאוד, אני הייתי מתקדם סנטימטר, סנטימטר תוך עצירות ללמידת הPattern של היריב ב-4 למרות היותו פתוח יחסית, וזה חלק מרכזי מהכיף במשחק, אני לא רוצה לרוץ ולדהור ולהתחמק, אני רוצה להרוג את היריבים שלי לאחר שגיליתי איפה כל אחד מהם נמצא בכל נקודת זמן.

מה גם שרוב המעריצים פה בשביל העלילה אני מניח והעובדה שסוף סוף ריידן לא כאן כולל השיבוט הרוסי שלו משנות ה-60 שווה התרגשות לשם עצמה :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 22 יוני 2013, 06:22

infected aviad כתב:

זה באמת מה שהפתיע אותי. כניראה זה בגלל שאני די מנותק ופה זה המקום העיקרי שאני מתעדכן דרכו....
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יוני 2013, 05:09

Death_119 כתב:הקטע שגם ב-4 העולם היה סוג של פתוח, שני השלבים הראשונים היו עצומים בגודלם ויכולת לעשות כל העולה על רוחך מבחינת גיימפליי. כך שקפיצה לטעמי זה לא. זה גם חשוב שהמשחק לא יתפזר, בסופו של דבר מדובר במשחק התגנבות, זה לא באטמן שמרחף מצד אחד לצד שני של העיר נותן אגרוף פה ואגרוף שם וזה מגניב, לא לחינם כל משחקי ההתגנבות הטובים הם ליניארים לחלוטין. קצב ההתקדמות במשחק MGS הוא איטי מאוד, אני הייתי מתקדם סנטימטר, סנטימטר תוך עצירות ללמידת הPattern של היריב ב-4 למרות היותו פתוח יחסית, וזה חלק מרכזי מהכיף במשחק, אני לא רוצה לרוץ ולדהור ולהתחמק, אני רוצה להרוג את היריבים שלי לאחר שגיליתי איפה כל אחד מהם נמצא בכל נקודת זמן.

מה גם שרוב המעריצים פה בשביל העלילה אני מניח והעובדה שסוף סוף ריידן לא כאן כולל השיבוט הרוסי שלו משנות ה-60 שווה התרגשות לשם עצמה :D.

אל תגזים מוות,הוא היה טיפונת יותר פתוח עם זירות יותר רחבות מהממוצע בסדרה,אבל עדיין רחוק שנות אור מעולם פתוח אמיתי עם רכבים,מחזור יום ולילה,מזג אוויר,מסוק שמטיס אותך בין הבסיסים בצורה חופשית וכו'.
MGS4 היה מקסימום מה שנוטי דוג מכנים כלפי Wide linear-TOLU,זאת אומרת משחק לניארי שמביא לך חופש מסוים באיך שאתה מעדיף לגשת לאויב מבחינת מספר דרכי גישה שזמינים עבורך.
מהגיימפליי שנחשף מ 5 נראה שעדיין בעיקרו הוא התגנבות קלאסית של MGS,אתה רואה אותו זוחל,מתזמן וכו',יכול להיות שקוג'ימה יתן אופציה להתפרע קצת יותר עם רכבים וכו' כשאתה מתגלה ורץ אחריך כל הבסיס אבל בעיקרון זה עדיין נראה התגנבות בבסיסו.

חוץ מזה שאתה חייב להודות שחוץ מ 2 השלבים הראשונים אין ממש מספיק גיימפליי קלאסי ב 4,שלב 3 היה נוראי וחצי שבור,שלב 4 אומנם היה נוסטלגי אבל הוא היה נטוש ברובו מלבד הרובוטים המציקים ההם,5 היה עם רבע שעה של גיימפליי על הספינה לפני שהכל נהפך למצעד סרטונים/סצינת המיקרוגל וכו'.
ממש מעט בשר במשחק כשסופרים את הסך הכל,בגלל זה לדעתי כמשחק הוא הכי פחות טוב בסדרה,לא משנה מה KEO יאמר על העלילה של 2 בתור משחק הוא היה פיצוץ,מלא גיוון בגיימפליי (מלפרק פצצות עם סנייק במקביל,להתחזות לחייל ולחדור לבסיס,להקשיב לקצב פעימות לב כדי לזהות מטרה,שלב שחייה,שלב צליפה,שלב הזוי כשהקולונל משתגע,לחימה משותפת עם סנייק נגד אויבים כשאתה משתמש בקטאנה,וזה בלי להזכיר בוסים וכאלו כשבטח שחכתי עוד דברים,בקיצור,אין רגע אחד משעמם),גם 3 היה הרבה יותר מעניין ובשרני (אולי אפילו הכי הרבה גיימפליי טהור בסדרה כי שם קוג'ימה הרגיע קצת עם הסרטונים אבל מצד שני לדעתי הוא היה פחות מגוון מהשני מבחינת הפעילויות שאתה עושה),בקיצור 4 לדעתי הוא הכי חלש בסדרה (וכמובן שגם הוא מאוד מומלץ בסך הכל).

טוב הפסקה האחרונה לא קשורה למה שאמרת כל כך אבל סתם זרם לי לשפוך את זה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 01:48

אגב ככה נראות כל המפות של אקט 2 של MGS4 שהוא האקט הכי פתוח במשחק, לא הייתי קורא לזה עולם פתוח. 4 לא יותר פתוח מMGS3 ובסופו של דבר מדובר במסדרון רחב יותר עם פיצולים קלים שמתחברים מאוד מהר:
תמונה

בלינג, מעולם לא הכחשתי את הגיימפליי המדהים של MGS2 (למרות ששוב, את 3 הכי אהבתי מהסדרה מכל הבחינות :)), רק את העלילה של השליש האחרון שלו. עדין משחק פשוט מדהים שהיה אחד הטובים בדור של הפס2 פשוט אני חושב שMGS3 הוא המשחק הכי טוב בדור של הפס2 אולי חוץ מאשר מטרויד פריים 1, RE4 וכמובן SOTC.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 יוני 2013, 08:10

DrKeo כתב:אגב ככה נראות כל המפות של אקט 2 של MGS4 שהוא האקט הכי פתוח במשחק, לא הייתי קורא לזה עולם פתוח. 4 לא יותר פתוח מMGS3 ובסופו של דבר מדובר במסדרון רחב יותר עם פיצולים קלים שמתחברים מאוד מהר:
תמונה

בלינג, מעולם לא הכחשתי את הגיימפליי המדהים של MGS2 (למרות ששוב, את 3 הכי אהבתי מהסדרה מכל הבחינות :)), רק את העלילה של השליש האחרון שלו. עדין משחק פשוט מדהים שהיה אחד הטובים בדור של הפס2 פשוט אני חושב שMGS3 הוא המשחק הכי טוב בדור של הפס2 אולי חוץ מאשר מטרויד פריים 1, RE4 וכמובן SOTC.

לא מסכים, 3 בנוי מהמון שלבים קטנים שמחוברים עם loading (או כותרת מטופשת ביפנית) הוא לא הרגיש כעולם אחד כי כל שנייה היית עובר גדר לאזור חדש עם אתגר חדש שלא הרגיש דומה לאזור שזה הרגע עזבת וזה הרגיש למעשה כמו שלב אחר.

ב-4 הכל היה רציף, זה נכון שזה פתוח בערך כמו השלבים הפתוחים במשחק FF אבל לעומת 2 ו-1 (3 זה משהו אחר) זה ממש לא היה מסדרון אחד ארוך בShell או בShadow moses. זה היה גם החידוש המרכזי שהם רכבו עליו ב-4 לצד העובדה שאתה יכל לרכוש נאמנויות של שני הצצדים הנלחמים בשלבים 1 ו-2.

דרך אגב, אני לא חושב שזה מפה שמתארת את כל השלב, אם אני לא טועה הוא גם שבור לחלקים (פשוט יותר גדולים) וזה לא כולל את החלק של התחנת כוח.

מה גם שבעוד 3 מכתיב לך כיוון התקדמות אחד, אתה חייב לעבור בשלב 3-4-5-7 כדי להגיע לנקודה X ב-4 יכלת לעשות כל שרצית בשלב 2 כדי להגיע לתחנת כח ולאגף מאיזה כיוון שתרצה.

5 מציג רק סקאלה גדולה יותר, הם לא דיברו על העובדה שיש סדר יום לשומרים, הם רק הציגו מפה גדולה יותר וויזואלית כמו שציינו למעלה של מחזורי זמן ומזג אוויר. מפה גדולה יותר זה לא באמת חידוש. אם יהיה ממש סדר יום למה שעושים השומרים כמו משמרות שמתחלפות, אנשים הולכים לישון בשעות הלילה ומשאירים שומר אחד, הם יוצאים לעשות נסיעות למקומות שונים בשל שיעמום, אז זה באמת יהיה משהו חדש. כל זה עדיין לא דובר. או שכן ופשוט לא נחשפתי.

בלינג, לקח לי בערך 10-15 שעות לסיים את שני השלבים הראשונים בMGS 4 (סגנון המשחק שלי הוא כזה שאני מזדחל מאוד לכל נקודה כי ככה אני משחק Stealth, אני אוהב לתצפת וללמוד נתיבי הליכה של שומרים) שזה יותר ממה שרוב המשחקים נותנים. שלב 3 באמת גרוע עד הכנסיה (שם הוא דווקא הופך להיות מעניין) ושלב 4 היה דווקא נפלא (נוסטלגיה או לא, להעלות דבר כזה בחלום זה רעיון מבריק מה גם שזה רק רבע מסך השלב) ו-5 הוא ממש לא רבע שעה. גם אם תצרף את שלושתם זה עוד 10-20 שעות מינימום של גיימפליי תלוי באיך אתה משחק.
דרך אגב אתה לא זוכר, אבל שלב 4 זה לא רק החלום שהוא למעשה איזה רבע שלב, יש שלב שלם בו אתה נמצא בשלג וצד את האחות שקשורה לזאבים (על משקל sniper wolf). זה שלב שלם עם compund שלם שצריך לחקור. הוא גם שלב לא קל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 יוני 2013, 22:28

infected aviad כתב:תגידו, זה רק אני או שלעוד מישהו יש הרגשה שאין מספיק התרגשות או בעצם שיש יותר מדי אדישות כלפי המשחק ביחס לשאר הסדרה שלו?

לא יודע לגבי אחרים, אבל זו הפעם הראשונה שאני רואה משחק בסדרה ומרגיש שאני אהיה מוכן לסבול את גלגולי העיניים של העלילה בשביל המשחק. גם טכנית הוא נראה מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יוני 2013, 19:03

דודי לקחתי את המפה הזאת כמקרה מיצג, אם תבדוק WALKTHROUGH של המשחק תראה שכל המפות שלו נראות ככה ואפילו יותר מסדרוניות. באמת יכלת לתקוף את התחנת כוח מאיפה שרצית אבל רק כי כל המסדרון הוביל אליה בסוף ויכלת לגשת אליה משלושה כיוונים (או יותר נכון כיוון אחד ואז יכלת להגנב סביבה בכמה דרכים). בכל מקרה MGS4 לא היה עולם פתוח, אולי 3 היה יותר פתוח מ2 ו-4 היה יותר פתוח מ3 אבל אף אחד מהם לא היה עולם פתוח. אני חושב שיש הבדל עצום בין עולם פתוח לפשוט משחק שנותן לך מסדרון טיפה יותר רחב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יוני 2013, 00:01

ויכוח מיותר, ברור שאף MGS לא היה בעולם פתוח. 5 יהיה, וזה הולך להיות מדהים :) בקלות בטופ 5 שלי מהדור הבא, גם ממה שלא הוכרז עדיין :D

בכלל, המנוע הזה מאוד מרשים בעיניי, ולחשוב על MGS עם קצת RDR עושה לי רק חשק להיות חולה איזה חודש אחרי שאקנה אותו :lol:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2013, 00:16

Laskin כתב:ויכוח מיותר, ברור שאף MGS לא היה בעולם פתוח. 5 יהיה, וזה הולך להיות מדהים :) בקלות בטופ 5 שלי מהדור הבא, גם ממה שלא הוכרז עדיין :D

בכלל, המנוע הזה מאוד מרשים בעיניי, ולחשוב על MGS עם קצת RDR עושה לי רק חשק להיות חולה איזה חודש אחרי שאקנה אותו :lol:

MGS5 וDIVISION הם כנראה המשחקים האלו שגרמו לי ל"WOW... דור קונסולות חדש". במידה מסוימת גם המשחק של רמדי, אבל אני צריך לראות אותו יותר בפעולה, כדי לדעת אם זה המצב או לא.

המשחק נראה מדהים. הוא באמת נראה כמו דור הבא. משהו שפשוט אי אפשר לעשות על קונסולות הדור הנוכחי.
אני מקווה לראות עוד סדרות הולכות בעקבותיו ומקבלות זריקת מרץ ממעבר לסביבות פתוחות יותר. הדור הבא יהיה מגניב :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2013, 10:43

Nucleus_Dawn כתב:
MGS5 וDIVISION הם כנראה המשחקים האלו שגרמו לי ל"WOW... דור קונסולות חדש". במידה מסוימת גם המשחק של רמדי, אבל אני צריך לראות אותו יותר בפעולה, כדי לדעת אם זה המצב או לא.

המשחק נראה מדהים. הוא באמת נראה כמו דור הבא. משהו שפשוט אי אפשר לעשות על קונסולות הדור הנוכחי.
אני מקווה לראות עוד סדרות הולכות בעקבותיו ומקבלות זריקת מרץ ממעבר לסביבות פתוחות יותר. הדור הבא יהיה מגניב :)

מה שבאמת מדהים הוא שקונאמי טוענים שהמשחק הותאם עד עכשיו לפס3 ול360 ושהוא יראה הרבה יותר טוב על הדור הבא. מה שלא ברור לי מהאם זה אומר שהם הולכים. לזנוח את גרסת ה360 והפס3 ולעשות משהו לא אפשרי עליהן או פשוט שפור גרפי בלבד לגרסת הפס4, one ומחשב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 יוני 2013, 18:33

זה לא כאילו לא היו כמה אלמנטים שנראים לא משהו.. לא הרבה אבל היו דברים כמו השיער של הסוס או מן אפקט (DITHERING?) מוזר כזה על העיניים של הצלפית החצי ערומה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יוני 2013, 10:38

swiss-the-engine כתב:זה לא כאילו לא היו כמה אלמנטים שנראים לא משהו.. לא הרבה אבל היו דברים כמו השיער של הסוס או מן אפקט (DITHERING?) מוזר כזה על העיניים של הצלפית החצי ערומה.

רצו שלא תשים לב לזה, כי היא הייתה חצי ערומה :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 יוני 2013, 22:33

קוגימה מחפש מפתחת שתפתח רימייק ל-MGS המקורי באמצעות Fox Engine.

אוי. זה יהיה פשוט טוב. שיחקתי ברימייק שיצרה סיליקון ניטס בגיימקיוב. נהניתי מכל רגע. אהבתי מאוד את העלילה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 יוני 2013, 23:07

רונן כתב:קוגימה מחפש מפתחת שתפתח רימייק ל-MGS המקורי באמצעות Fox Engine.

אוי. זה יהיה פשוט טוב. שיחקתי ברימייק שיצרה סיליקון ניטס בגיימקיוב. נהניתי מכל רגע. אהבתי מאוד את העלילה.

פאק אני אתעלף מאושר אם זה יקרה!
חבל אבל שהוא לא רוצה לעשות את זה בעצמו,לא אהבתי את מה שסיליקון נייטס עשתה עם הרימייק שלה ואם עושים רימייק רציני למשחק חייבים לשפר משמעותית את כל הגיימפליי שעכשיו יהיה מיושן מדי אחרי הקפיצות של ההמשכים אם סתם ישחזרו את המשחק אחד לאחד כמו ב 98,ואני סומך יותר על קוג׳ימה שהיה יוצר אדפטציה מודרנית טובה יותר מבחינת גיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יוני 2013, 10:29

ראבק למה שוב פעם רימייק של 1 כשאפשר לעשות רימייק לMG המקורי? זה יהיה כל כך הרבה יותר טוב ובערך אף מעריץ MGS לא שחק בו. שלא נדבר על זה שהעלילה שלו נקשרת כל כך יפה עם MGS5 (והתאוריה שלי היא בכלל שהוא נגמר בהתחלה של MG המקורי, כשסנייק ובוג בוס מתחילים לעבוד יחד וזאת הסיבה שהחליפו את המדובב של ביג בוס לקיפר סת'רלנד, כי יהיו במשחק גם סנייק וגם ביג בוס כשאחד ידובב קיפר ואת השני דיוויד הייטר. רק מחזק לי את התחושה הזאת העובדה שנשמע שקוג'ימה פרודאקשן ודיוויד הייטר כמעט בסוג של "ריב" כשהם היו ביחסים כל כך טובים כל כך הרבה זמן. זה לגמרי נשמע כמו עבודה בעניים סטייל "אולפני מובי דיק" ואני לא מאמין שאף אחד בעולם עיתונות המשחקים לא חשב על זה עדין). בקיצור, איפה הרימייק לMG1 במנוע של MGS5? איפה???

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 יוני 2013, 12:05

DrKeo כתב:ראבק למה שוב פעם רימייק של 1 כשאפשר לעשות רימייק לMG המקורי? זה יהיה כל כך הרבה יותר טוב ובערך אף מעריץ MGS לא שחק בו. שלא נדבר על זה שהעלילה שלו נקשרת כל כך יפה עם MGS5 (והתאוריה שלי היא בכלל שהוא נגמר בהתחלה של MG המקורי, כשסנייק ובוג בוס מתחילים לעבוד יחד וזאת הסיבה שהחליפו את המדובב של ביג בוס לקיפר סת'רלנד, כי יהיו במשחק גם סנייק וגם ביג בוס כשאחד ידובב קיפר ואת השני דיוויד הייטר. רק מחזק לי את התחושה הזאת העובדה שנשמע שקוג'ימה פרודאקשן ודיוויד הייטר כמעט בסוג של "ריב" כשהם היו ביחסים כל כך טובים כל כך הרבה זמן. זה לגמרי נשמע כמו עבודה בעניים סטייל "אולפני מובי דיק" ואני לא מאמין שאף אחד בעולם עיתונות המשחקים לא חשב על זה עדין). בקיצור, איפה הרימייק לMG1 במנוע של MGS5? איפה???

אני לא שיחקתי ב TS ובלי קשר הוא לא נראה לי הרימייק הכי מוצלח ככה שאני אשמח למשהו שמבוסס על מנוע ה FOX בלי קשקושי מטריקס בפנים :)

בלי קשר רימייק ל MG = לעשות משחק חדש בסדרה,הרי מדובר במשחק פרימיטיבי בטירוף ויהיה צריך לבנות הכל מאפס,אין לך שם כלום חוץ מקו עלילה כללי.
עם MGS1 יש לך לפחות בסיס,יש לך את כל הסביבות,הדיאלוגים,סרטונים וכו',לא צריך לעצב משחק שלם מחדש אלא רק "להעתיק" את מה שעשו בעבר למנוע חדש,הדבר היחיד שצריך לעדכן זה את הגיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יוני 2013, 14:12

bling כתב:אני לא שיחקתי ב TS ובלי קשר הוא לא נראה לי הרימייק הכי מוצלח ככה שאני אשמח למשהו שמבוסס על מנוע ה FOX בלי קשקושי מטריקס בפנים :)

בלי קשר רימייק ל MG = לעשות משחק חדש בסדרה,הרי מדובר במשחק פרימיטיבי בטירוף ויהיה צריך לבנות הכל מאפס,אין לך שם כלום חוץ מקו עלילה כללי.
עם MGS1 יש לך לפחות בסיס,יש לך את כל הסביבות,הדיאלוגים,סרטונים וכו',לא צריך לעצב משחק שלם מחדש אלא רק "להעתיק" את מה שעשו בעבר למנוע חדש,הדבר היחיד שצריך לעדכן זה את הגיימפליי.

כן, זה עבודה כמו חצי משחק חדש (בכל זאת יש לך כבר עלילה, מבנה שלבים כללי, בוסים, דמויות, מוסיקה וכו', פשוט צריך לתת פרשנות מודרנית לכולם) אבל משחק שכזה בשביל רוב מעריצי מטאל גיר הוא כמו משחק חדש לגמרי. יש משהו קצת טפשי בלעשות רימייק למשחק שעשו לו לפני 8 שנים רימייק. כלומר שלא תבין אותי לא נכון, אדיר והכל והייתי מת לשחק ברימייק של MGS1 אבל אם זה בינו לבין MG1? אז ברור שMG1, ביחוד שהוא אמור להתחבר לגמרי לMGS5 והוא בעצם כמו סוג של החוט המקשר בין MGS5 לMGS1.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים