Laskin כתב:תמכור כליה, זה נראה לי לגמרי יהיה שווה את זה... ועם העודף תוכל לנסות ולרכוש כליה סינית, ועוד כמה איברים... ליתר בטחון
Stick כתב:הבוס שם מצוין גם הוא. למעשה הוא האהוב עלי במשחק הבסיסי, אז בכלל הרווחת
Nucleus_Dawn כתב:טוב, אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, הגעתי ליארגהאל בBB. אזור מעפן ממש. קשה באופן זול במיוחד. מזכיר לי את האזורים היותר עצלניים וזולים בדימון סולס. חזרה לכל מה שFROM אי פעם עשו רע ושובר. מאכזב מאוד.
האזור הזה כל כך מעפן, שרשמית נמאס לי מהמשחק.
עברתי לAC:O ולפחות לפי המעט (מאוד) ששיחקתי, הוא חתיכת משחק יפהפה! בהדגמות המוקדמות שלו איכשהו נוצר אצלי הרושם שהוא משחק שנראה טוב, אבל לא מעבר. בפועל, מדובר באחד מהעולמות הפתוחים המרהיבים והמרשימים ביותר שאי פעם נוצרו. אז לפחות מהבחינה הזאת, הוא משחזר את ההישג של כל משחק AC לפניו.
מערכת הקרב החדשה ממש מגניבה. הבעיה העיקרית שלה היא שכפתור ההתחמקות שונה מזה של BB, אז אני לוחץ על הכפתור הלא נכון כל הזמן. אני משחק בHARD ובתוך פחות משעת משחק קצרה הרגו אותי כבר 3 פעמים.
כאמור, רק התחלתי איתו וכרגע התחושה שלי היא בעיקר רצון עז להסתובב בעולם ולגלות אותו. עשיתי טיול קצרצר לאזור מצוקים בפאתי העיירה שבה מתחילים את המשחק, צדתי כמה חיות בשביל לאסוף עורות והרגשתי איך כל העולם נפתח ומחכה שאחקור אותו.
התנועה בעולם כיפית, כצפוי. טיפוס על כמה מצוקים הזכירו לי כמה מערכת טיפוס כזאת היתה חסרה לי בהורייזן, שהיה מלא במצוקים בגובה מותניים שהיו בלתי עבירים בעליל.
כיף לחזור לAC
sharonbn כתב:אני משחק עכשיו ב Universal Paperclips
http://www.decisionproblem.com/paperclips/
הגעתי אליו דרך המאמר הזה
https://www.gamespot.com/articles/nier- ... 0-6457827/
שמדבר על המשחקים שמפתחי משחקים אוהבים. אחד שמה מזכיר אותו במשחק שהתמכר אליו למשך 8 שעות.
אני מעולם לא שמעתי עליו. אם תעשו גוגל על המשחק הזה תראו שהרבה מקומות מזכירים אותו כחוויה מיוחדת, ממכרת, וכו.
למשל
https://www.forbes.com/sites/insertcoin ... 99a7e44f9b
טוב, אז גם אני התמכרתי אליו. שיחקתי און אנד אוף שלושה ימים. הגעתי לשלב השלישי (והאחרון) ונתקעתי כי לא יוצאים לי פרויקטים חדשים.
המשחק נראה בהתחלה כמשחק דפדפן טיפשי עד מאד. גם הממשק נראה כמו תרגיל ב Javascript. צריך לתת לו איזה 10 דקות ואז האפקט התמכרות מגיע.
אני לא אגלה יותר, סה"כ גם אני התחלתי אותו בלי ממש לדעת מה זה.
Uncle Pey'j כתב:סיימתי היום את הקמפיין של Infinite Warefare. רגע חכו,אל תדלגו,אני לגמרי מבין את האנשים שנמאס להם מ-COD אבל הקמפיין הזה היה..וואו. באמת,פשוט קמפיין מאוד מוצלח ומהודק שהפתיע אותי לגמרי כי באתי אליו בראש של 'אני הולך לשחק mindless shooter עם סיפור לא מעניין ודמויות שלא אכפת לי מהן' אז כן,הסיפור עצמו באמת לא משהו,סיפור מלחמה מדע-בדיוני די טיפוסי עם מישהו שחשב שזה יהיה מגניב שג'ון סנואו יהיה הבאד גאי אבל חלק לא קטן מהדמויות,וואו,שוב,לא ציפיתי לזה. הן פשוט כתובות טוב,בטח בהשוואה למשחקים אחרים בסדרה ואחת הדמויות שם,רובוט קרב בשם Ethan הוא כנראה הדמות האהובה עלי בכל הסדרה עד כה,הקמפיין אפילו הצליח לרגש אותי קצת לא אשקר,לא TLG אבל לגמרי הקמפיין COD הכי אמוציונלי עד היום. מבחינת גיימפלי,הממ,עוד מאותו הדבר בעיקרון,עם תוספת חביבה של Dogfights בחלל שבהתחלה לא ממש אהבתי אבל למדתי להנות מהם עם הזמן וכמובן שערכי ההפקה פשוט פסיכיים-גרפית,הוא עדיין נראה מצוין,סאונד מעולה ו-set pieces שלא היו מביישים גם את ND שאם אני לא טועה כמה מאנשי המפתח שלה עברו ל-IW לעבוד על המשחק הזה בזמנו.
הקמפיין מרגיש כמו שילוב מוצלח בין Mass Effect לבאטלסטאר גלקטיקה ואני באמת לא יכול להדגיש מספיק כמה הופתעתי ממנו לטובה וחבל לי שכנראה לא נראה המשך ממנו בהתחשב במוניטין הרע שיצא לו (שרובו אגב מתרכז במולטיפלייר ולא בסינגל) והמשחק הבא של IW יהיה MW4. בקיצור,מומלץ לכל מי שמתחשק לו קמפיין שוטר קצר אבל מהודק וכיפי.
Stick כתב:Nucleus_Dawn כתב:טוב, אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, הגעתי ליארגהאל בBB. אזור מעפן ממש. קשה באופן זול במיוחד. מזכיר לי את האזורים היותר עצלניים וזולים בדימון סולס. חזרה לכל מה שFROM אי פעם עשו רע ושובר. מאכזב מאוד.
האזור הזה כל כך מעפן, שרשמית נמאס לי מהמשחק.
עברתי לAC:O ולפחות לפי המעט (מאוד) ששיחקתי, הוא חתיכת משחק יפהפה! בהדגמות המוקדמות שלו איכשהו נוצר אצלי הרושם שהוא משחק שנראה טוב, אבל לא מעבר. בפועל, מדובר באחד מהעולמות הפתוחים המרהיבים והמרשימים ביותר שאי פעם נוצרו. אז לפחות מהבחינה הזאת, הוא משחזר את ההישג של כל משחק AC לפניו.
מערכת הקרב החדשה ממש מגניבה. הבעיה העיקרית שלה היא שכפתור ההתחמקות שונה מזה של BB, אז אני לוחץ על הכפתור הלא נכון כל הזמן. אני משחק בHARD ובתוך פחות משעת משחק קצרה הרגו אותי כבר 3 פעמים.
כאמור, רק התחלתי איתו וכרגע התחושה שלי היא בעיקר רצון עז להסתובב בעולם ולגלות אותו. עשיתי טיול קצרצר לאזור מצוקים בפאתי העיירה שבה מתחילים את המשחק, צדתי כמה חיות בשביל לאסוף עורות והרגשתי איך כל העולם נפתח ומחכה שאחקור אותו.
התנועה בעולם כיפית, כצפוי. טיפוס על כמה מצוקים הזכירו לי כמה מערכת טיפוס כזאת היתה חסרה לי בהורייזן, שהיה מלא במצוקים בגובה מותניים שהיו בלתי עבירים בעליל.
כיף לחזור לAC
יש לfrom איזשהי בעיה והם אף פעם לא מוציאים משחק 'מושלם'.
אני לא מתכוון מושלם במובן של משחק של 10/10 או משהו כזה, המשחקים שלהם מצוינים, אבל בכל משחק יש איזה משהו לא אפוי. איזה חלק משמעותי שלא נמצא ברמה של הרוב.
ds3 לדוגמה נהנה מפתיחה וסיום נהדרים, אבל השליש האמצעי מרגיש לגמרי מזורז. בds הראשון וbb שני שליש ראשונים מדהימים והשליש האחרון לא לגמרי עובד.
הם היו בסוג של הוצאה שנתית עם המשחקים האלו בכמה שנים האחרונות, אני מקווה שהעובדה שהם קצת יותר לוקחים את הזמן הפעם היא סימן שנקבל משחק שלא סובל מהתסמונת המצערת הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 2 אורחים