Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 17 אפריל 2018, 11:59

בכל מקרה אני לא הכי מאמין שלרייר יש סיכוי לעשות מזה משהו ממש טוב... הלוואי, אבל הם עדיין צריכים להוכיח את עצמם מחדש כדי לרכוש את האמון שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 12:14

אני לא חושב שזה פייר, SOT משחק כל כך RARE של פעם, רק חסר בו תוכן. החלק הכי קשה זה לבנות מכניקות שמתחברות למשהו אדיר יחדיו, תוכן זה החלק הקל שרק דורש זמן וכסף. אז כרגיל הבעיה היא מיקרוסופט, לא RARE. נראה שעדין יש כישרון ב-RARE ודוגרי, כל עוד נתנו להם לבנות משחקים שהם רוצים לבנות, הם לא ממש בנו משחק רע אולי חוץ מאשר grabbed by the ghoulies.

הם תמיד היו אנשי חזון, אפילו על ה-360 עם באנג'ו 3 שהקדים את שגעון ה-"DIYS" שהתחיל מיינקראפט שיצא רק באלפא לראשונה שנה אחרי באנג'ו קזואי 3 (לא שאני מזלזל חס ושלום ב-MM, הם גם אנשי חזון ועשו בדיוק את אותו דבר באותה מסגרת זמן).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 12:20

חדשות טובות בנושא "יאללה תזיזו את התחת עם צד א' מיקרוסופט", Darrell Gallagher מצטרף למיקרוסופט כראש כללי צד א'. הוא עבד ברוקסטאר צפון על VC וסאן אנדראס ואז עבר לקריסטל דינאמיקס ב-2004. הוא הוביל את קריסטל דינמיקס החל מ-2009 ובין השאר הוביל את הריבוט של TR 2013. ב-2016 הוא עבר לאקטיוויז'ן להיות האחרי הראשי על פיתוח המשחקים שם ושנה וחצי מאוחר יותר, היום, עבר להוביל את צד א' של מיקרוסופט.

באמת שאני מחזיק אצבעות שמיקרוסופט עכשיו לוקחים את השיט שלהם לידיים, יש להם שנתיים או שלוש עד הדור הבא והם באמת יכולים להרים את הכפפה ולעשות יופי של צד א' כבר ל-2021-22. אז קדימה, לשלוף את הארנק, רמדי עדין בבעיות כלכליות ועצמאיים וכנ"ל על playground games :)

אני באמת חושב שעם גישה חופשית כמו של סוני ורכישה של שתי חברות איכות כמו Playground ורמדי, הם יכולים לעשות יופי של צד א' בשילוב עם 343, הקואליציה, RARE ו-T10. זה יופי של צד א', הם יצטרכו להמשיך להרחיב אותו, אני מאוד בעד רכישה של קרייטק כדי שיהיו הגרעין הטכני לשיתוף פעולה בין כל הסטודיואים (וקרייטק בבעיות כלכליות מאוד קשות, אני משער שזה הזמן המושלם לקנות), אבל זאת התחלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אפריל 2018, 12:32

הלוואי ויצא מזה זהב... בהתחשב בהסטוריה אני קצת בספק אבל אפשר לקוות שהם ילמדו מסוני סוף סוף... יהיה מאוד חבל אם REMEDY יפשטו רגל, ולPLAYGROUND GAMES יש מלא כשרון טכני. הם יכולים לשלב את שניהם למגה-סטודיו שיעשה חתיכת משחק אפי :)

לגבי רייר - הם מאוד מוכשרים אמנותית, ומאוד מאוד מקוריים... לצערי זה לא מספיק, הם די תקועים על איזה ה-75-80 במקרה הטוב אחרי השקעה של שנים רבות במשחקים שלהם... זה נס מבחינתי שהם עדיין חיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 12:50

ב-360 הם עשו את וויווה פינאטה 1-2 שקבלו 82-84 בהתאמה, גם את באנג'ו שקבל 79, את PDZ שקבל 81 וקמאו שקבל 79. אז נכון, הם לא איזה AAA משוגעים שקבלו 95 אבל גם לא כשלונות מזעזעים. הם עושים משחקים יצירתיים ויש שם המון כישרון, מרגיש שחסר להם משהו כדי באמת לזרוח. אולי זה זמן, אולי תקציב, אולי זה כמה אנשים נכונים. בכל זאת החברה פמפמה תוך שלוש שנים (סוף 2005 עד סוף 2008) חמישה משחקים, לא ברור לי בדיוק איך אבל אולי אם הם היו ביותר פוקוס הם היו מצליחים להוציא תוצרים יותר איכותיים.

SOT יכל להיות חזרה לגדולה ובאמת נראה שכל המכניקות שם, חסר תוכן ואולי עוד שנתיים הוא יהיה מה שהוא היה צריך להיות. חבל לי שמיקרוסופט לא באמת מצליחה לראות דברים כאלה ולהגיד ל-RARE שהיא נותנת להם עוד שנה וחצי כדי למלא את המשחק בתוכן, אולי אפילו להפוך אותו למשחק שיגור של האקסבוקס הבאה עוד שנה וחצי או שנתיים. יש לי אמונה ב-RARE, אני מסתכל על SOT ורואה משחק שנועד לגדולה ולא קבל מספיק זמן בתנור. בכל מקרה אני מחזיק אצבעות שבאמת הולכת להיות מהפכה במיקרוסופט. רמדי, פלייגראונד וקרייטק יחד עם שינוי תפיסה במיקרוסופט יכול לעשות שם שינוי ענקי, נקווה לטוב שהם באמת יתפקחו.

בכל מקרה אני כרגע על הברכיים מתפלל שקראקדאון 3 יהיה טוב, באמת שאני מתגעגע לקראקדאון. הדור הזה מת כבר מבחינתם, אם הם היו חכמים הם היו דוחים את קראקדאון, SOT והיילו לשנה הראשונה של הדור הבא ומנסים לפוצץ לנו את השכל איתם. היילו ישמח למחזור פיתוח של 5 שנים ואולי עם ה-CPU של האקסבוקס הבאה גם יחזיק 60 פריימים עם עולם ענקי וגרפיקה יפה, ביחוד שהדור רק יתחיל אז יהיה ממש קל להרשים אותנו. קראקדאון ממש יהנה מהכוח של הדור הבא בשביל לעשות את ההרס שהם הדגימו על האקסבוקס עצמה במקום שטויות של ענן ו-GOT היה נהנה מהאקסטרה זמן ליצור תוכן שהיה מרומם אותו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 אפריל 2018, 13:00

אני מקווה שהבחור החדש מחליף את שאנון לופטיס.. ואני עוד יותר מקווה ש-RARE מפתחת את PD,למרות שאחרי SoT,אני לא יודע כמה יש להם את היכולת לעשות צדק עם ה-IP הזה ולמען האמת,אני לא חושב שיש הרבה מפתחות באופן כללי שיכולות לעשות איתו צדק. במקום ספנסר,הייתי זורק תקציב עצום על הריבוט הזה,זה יכול להיות האנצ'רטד של MS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 13:05

Uncle Pey'j כתב:אני מקווה שהבחור החדש מחליף את שאנון לופטיס.. ואני עוד יותר מקווה ש-RARE מפתחת את PD,למרות שאחרי SoT,אני לא יודע כמה יש להם את היכולת לעשות צדק עם ה-IP הזה ולמען האמת,אני לא חושב שיש הרבה מפתחות באופן כללי שיכולות לעשות איתו צדק. במקום ספנסר,הייתי זורק תקציב עצום על הריבוט הזה,זה יכול להיות האנצ'רטד של MS.

ואם הם חכמים, בבקשה ש-343 יעזרו להם. יש שם אנשים שעבדו על HL1-2, מטרוייד פריים 1-3, טורוק 1-3, UT וסדרת קווייק. אני לא חושב שקיים צוות צד א' היום בתעשית המשחקים שיותר מתאים לפתח FPS מאשר 343. להגיד את האמת, אני יותר אשמח אם היילו 6 נדחה בגלל ש-343 התפצלו לצוות שעוזר עם PD2 מאשר בשביל לעשות היילו טוב יותר כי אני לא מעריץ היילו גדול :)

ואם כבר PD, להתחשב בזה שאני מעריץ PD הזוי (הייתה לי אובססיה ממש גדולה על PD בשנת 1999 ו-2000), אם הם הופכים את המשחק לעולם פתוח או משחק רציף אני באמת אתעצבן. חצי מהכיף של PD זאת העובדה שהוא מבוסס משימות וכל משימה בלוקיישן אחר לגמרי, באוירה אחרת לגמרי וכמובן המדליות והמשימות השונות שיש בכל שלב שנותנים למשחק המון ריפלייאביליות. אני רוצה המון שלבים קצרים עם משימות, אני רוצה מדליות וציונים למשימות עם LEADER BOARDS, אני רוצה תת משימות, אני רוצה משימות שמשתנות לפי רמת הקושי ואני רוצה שלבים שכדי לפתוח אותם צריך להצטיין בציונים של שלבים מסויימים. לא DLC או P2W, אני רוצה לטחון שלבים עד שאני אגיע לציון מסויים ואז השלב הסודי יפתח לי.

PD הוא משחק מיוחד, אי אפשר לפתח אותו כמו כל FPS מודרני סתמי. הוא סוג של גשר בין עולם ה-FPS לארקייד. משחק שכזה שרוצה שתשחק כל שלב שלו 30 פעמים, תשתפר ותמצא דרכים חדשות לעשות אותו בזמן טוב יותר בצורה יעילה יותר. הם חייבים לשמר את זה, אחרת זה עוד KZ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אפריל 2018, 13:25

לא חושב שזה ריאלי שהיילו יחזור לפיתוח של 5 שנים, זה אומר משחק אחד בדור, לדעתי הם לא יכולים להרשות לעצמם כזה דבר... כאילו, הם יכולים, כי זה מיקרוסופט, אבל זה יחתוך את הרווחים שלהם לפחות בחצי.
לגבי רייר, לא טענתי שהם חברה מחורבנת, הם פשוט יותר עושים משחקים "סבבה" ולא מעבר, אז אני לא מתרגש משום דבר שהם עושים יותר מדי, למרות שתמיד העיצוב כל כך יפה ומושך אותי מאוד מאוד.

אני חושב שכדאי בשבילך שתפסיק לחכות לקראקדאון ופרפקט דארק, כנראה שלא תראה שוב משחק ממש טוב בסדרות הללו...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 13:35

Laskin כתב:לא חושב שזה ריאלי שהיילו יחזור לפיתוח של 5 שנים, זה אומר משחק אחד בדור, לדעתי הם לא יכולים להרשות לעצמם כזה דבר... כאילו, הם יכולים, כי זה מיקרוסופט, אבל זה יחתוך את הרווחים שלהם לפחות בחצי.
לגבי רייר, לא טענתי שהם חברה מחורבנת, הם פשוט יותר עושים משחקים "סבבה" ולא מעבר, אז אני לא מתרגש משום דבר שהם עושים יותר מדי, למרות שתמיד העיצוב כל כך יפה ומושך אותי מאוד מאוד.

אני חושב שכדאי בשבילך שתפסיק לחכות לקראקדאון ופרפקט דארק, כנראה שלא תראה שוב משחק ממש טוב בסדרות הללו...

היילו 5 חוגג השנה 3 שנים ואפילו לא הוכרז ההיילו הבא. אני מנחש שהיילו 6 קבל מחזור פיתוח של 4 שנים ואם הם ימשיכו בצורה הזאת יהיו שני משחקי היילו בדור. אני לא רואה משהו רע בשני משחקי היילו בדור אם הם אירוע בעולם הגיימינג כל פעם שהם יוצאים. פעם היה היילו כל שנה אם מחשיבים את כל הספינאופים והשיט מסביב, בתקווה היילו 6 יצא ב-2019 אחרי כמעט 3 שנים ללא שום משחק היילו (וורס 2 יצא בתחילת 2017). אם לא יורידו את הרגל מהגז בפרנצ'ייז הזה, הוא ימות. הם צריכים לעשות בהיילו וגם בגירס סוג של GOW ומהר אחרת הם ימותו.

בנושא רייר, המשחקים שלהם לא מצליחים להתעלות למצויינות אבל הם תמיד נורא מיוחדים. בדור הקודם הם עשו FPS, משחק בניית גן חיות של פינייאטות, משחק פלטפורמה שהופכים ליצורים שונים ומשחק פלטפורמה שאתה בונה בו כלי רכב מבוססי פיסיקה. בדור הזה הם בנו משחק פיראטים אונליין, הם עושים את סוג המשחקים שאולפני אינדי עושים רק עם צוות של 150 אנשים במקום 5 אנשים. חסר שם משהו ברוטב כדי להפוך את המשחקים שלהם מ-AA ל-AAA, אני לא בטוח מה זה אבל יש לי הרגשה שזה זמן.

בנושא PD וקראקדאון, תן לבן אדם להיות אופטימי; חשבתי שאתה אמור להיות האופטימי של הפורום :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אפריל 2018, 14:11

2 משחקים זה שונה מאוד ממשחק אחד, יש יאמרו שזה כמעט כפול! :D
אם המחזור היה 5 שנים זה היה אפשרי רק אם הראשון יוצא בהשקה. 4 זה הגבול העליון, לדעתי 3.5 יותר סביר ו"בטוח" מבחינתם (צריך לזכור ש"מטרה" של 5 שנים בקלות יכולה להתארך ולקחת 6 בסופו של דבר, בגלל כל מני בלת"מים.

מסכים שמשחקי רייר הם *מאוד* מיוחדים, אבל זה לא מספיק היום... אני בכיף קונה משחקים "מיוחדים" של 7.5 אפילו, אבל במחיר של 10-15 דולר ככה, מקסימום.
ואני בהחלט האופטימי של הפורום, אבל סדרת קראקדאון אף פעם לא עשתה לי את זה, ופרפקט דארק זה קצת כמו לחכות לקונקר - סדרה שהייתה מתאימה לשנות התשעים יותר, היום אני חושב שהיא לא רלוונטית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 14:18

Laskin כתב:2 משחקים זה שונה מאוד ממשחק אחד, יש יאמרו שזה כמעט כפול! :D
אם המחזור היה 5 שנים זה היה אפשרי רק אם הראשון יוצא בהשקה. 4 זה הגבול העליון, לדעתי 3.5 יותר סביר ו"בטוח" מבחינתם (צריך לזכור ש"מטרה" של 5 שנים בקלות יכולה להתארך ולקחת 6 בסופו של דבר, בגלל כל מני בלת"מים.

מסכים שמשחקי רייר הם *מאוד* מיוחדים, אבל זה לא מספיק היום... אני בכיף קונה משחקים "מיוחדים" של 7.5 אפילו, אבל במחיר של 10-15 דולר ככה, מקסימום.
ואני בהחלט האופטימי של הפורום, אבל סדרת קראקדאון אף פעם לא עשתה לי את זה, ופרפקט דארק זה קצת כמו לחכות לקונקר - סדרה שהייתה מתאימה לשנות התשעים יותר, היום אני חושב שהיא לא רלוונטית.

4 שנים זה ההפרש בין משחקים, כלומר אם יצא משחק כל 4 שנים יהיו 2 בדור. לדוגמה אם הראשון יצא כשהדור בן 2, השני יצא כשהדור בן 6. אם דור זה 8 שנים, המחזור הזה ימשיך לעד ואם הוא יהיה קצר יותר אז אולי עוד 20 שנים יהיה דור שיש בו רק היילו בודד. מיקרוסופט ישרדו עם מחזור שעובד 20 שנים. הדור הנוכחי יהיה לפחות באורך 7 שנים כך שהמחזור הזה יכול לעבוד להם יופי. להגיד את האמת, בגלל שמשחק שני של הדור הוא לרוב קל יותר לפיתוח (חומרה ידועה ומוכרת, מכניקות בנויות כמו שצריך, יש כבר מנוע וכו'), הייתי אפילו מעדיף מחזור של 5 ואז של 3 בלופ. תן להם 5 שנים לחדש ולבנות מנוע ולהתרגל לדור ואז שהם רגילים רק 3 לבנות את הבא וכך הלאה.

וקונקר יכול לעבוד היום יופי, בדיוק כמו שדד פול זה תוצר שנות ה-90 שלא אמור לעבוד ב-2018 אבל עובד כי הם עדכנו אותו. קונקר + אינסומניאק = אושר :)
תן לבן אדם להיות חיובי, שחקתי שנה שעברה XCOM שלא שחקתי 15 שנים, תמיד יש תקווה!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אפריל 2018, 14:27

כן, הסכמתי ש-4 שנים זה הגבול העליון, אני חושב ש-5 כפי שהצעת זה יותר מדי.
אבל מקבל את זה שכל דור תהיה קפיצה, אז 3+5 נשמע באמת סביר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 15:26

הקפיצה הדורית שלהם קבלה רק 3 שנים והפעם היילו מקבל 4 שנים אז זה כבר שיפור משמעותי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 אפריל 2018, 19:39

גם עם יפתחו את pd2
מי אמר לכם שזה לא יהיה עוד אחד מה
"משחקים כשירות" ?

שיהיה דגש גדול על מולטי מקוון ,ומיקרו תשלומים
ומפות למולטי שקונים בכסף נוסף

Pd ,כמו האב הרוחני שלו ,גולדנאי 007 ,היו טובים בזמנו
בגלל הדגש על הסינגל
Pdz ,היה לטעמי נפילה
אבל מבחינתי להחיות את הזיכיון ,בלי המון מאוכזבים
Pd2 ,עם יקרה ,צריך להיות משחק שהסינגל או העיקר
בלי מיקרו תשלומים או dlc בסינגל

ובאמת לרצות את חובבי הסדרה ,שיוסיפו גם מולטי לא מקוון
במסך מפוצל ,בשביל הנוסטלגיה

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 17 אפריל 2018, 23:31

נדב, אתה כבר שנים מחכה לישועה בכל מה שנוגע לצד א' של מיקרוסופט.. כמה שנים צריכות לעבור בשביל שתניח לזה וזהו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2018, 23:48

dean כתב:נדב, אתה כבר שנים מחכה לישועה בכל מה שנוגע לצד א' של מיקרוסופט.. כמה שנים צריכות לעבור בשביל שתניח לזה וזהו?

אם לא יהיה להם הם ימחקו, אז בתקווה הם ירימו את הכפפה. הצד א' של סוני היה תחת 12 שנים, בסוף הם הגיעו לשם.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 18 אפריל 2018, 09:51

מקסימום ימחקו.. יבוא מישהו חדש שימלא את הוואקום.
ועל אילו 12 שנים אתה מדבר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2018, 10:04

dean כתב:מקסימום ימחקו.. יבוא מישהו חדש שימלא את הוואקום.
ועל אילו 12 שנים אתה מדבר?

ימחקו אז ימחקו, אני די בספק אם יהיה שחקן שלישי בזמן הקרוב אם זה יקרה וסוני ידועה בזה שהם הדושים הכי גדולים בעולם אחרי דור שהם מובילים אז אני רק מדמיין מה יהיה אם הם יהפכו לקונסולת hd היחידה. זה יהיה ממש חבל.

בפלייסטישן 1 היה צד א מאוד חלש ופלייסטיישן 2 היה צד א סביר שהתחיל להתגבר לאט לאט ולהיות ממש טוב בסוף הדור. אולי יותר נכון להגיד 10 שנים, 94' עד 2004 ככה, כך או כך זה לקח להם בערך עשור לבנות צד א חזק.

ורק כדי להרחיב, המשחק צד א' האיכותי הראשון של סוני, GT, יצא כשהקונסולה הייתה בת 3. כל הדור של הפס1 יצאו להם אולי 3-4 משחקי צד א' איכותיים באמת. אל תתן להילה של צד א' של סוני מדור הפס3 והלאה לעוור אותך, הגדולה של הפס1 והפס2 הגיעה ממפתחות יפניות שפתחו בלעדית לפלייסטיישן סדרת כמו FF, MGS, DMC, RE, טקן וכך הלאה. סוני עצמה קנתה או פתחה את רוב האולפנים שאתה מכיר היום כצד א' של סוני בין 2000 ל-2005 וצפונה. אם תחשוב על הקרם של סוני היום, נוטי דוג, סנטה מוניקה וגרילה, אחת לא הייתה שלה עד אמצע הדור של הפס3, אחת הוציאה משחק גדול ראשון ב-2005 ואחת לא עלתה לגדולה אמיתית עד 2009. לפס1 יש שני משחקי צד א' של סוני עם ממוצע גבוה מ-90, לשניהם קוראים GT. לפס2 יש שישה משחקי צד א' עם ממוצע גבוה מ-90, רק שלושה מהם יצאו לפני 2005. כלומר ב-10 שנים הראשונות של סוני הם הצליחו לספק רק חמישה משחקים עם ציון גבוה מ-90 וזה בתקופה שהיו המון כאלה. לנינטנדו היה פי 2 מזה רק ב-4 שנים על ה-N64.

הייתי אומר שצד א' של מיקרוסופט היום במצב יותר טוב מצד א' של סוני ביום השיגור של הפס2.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 18 אפריל 2018, 10:39

לא חכמה, אתה מדבר על תקופה שבה היו מיליון משחקים רק לפלייסטיישן גם בלי משחקי צד א', ברור שהתפוקה הייתה פחותה מהצד של סוני. מאז תחילת הדור הקודם ב 90% מהמקרים אם אין לך משחקי צד א' אין לך בלעדיים.. מה שמדהים זה שלמרות ההצלחה של ה PS2 סוני עדיין השקיעה בסטודיואים צד א'.. מיקרוסופט עשתה בדיוק את הדבר ההפוך אחרי ההצלחה של ה 360.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2018, 10:45

dean כתב:לא חכמה, אתה מדבר על תקופה שבה היו מיליון משחקים רק לפלייסטיישן גם בלי משחקי צד א', ברור שהתפוקה הייתה פחותה מהצד של סוני. מאז תחילת הדור הקודם ב 90% מהמקרים אם אין לך משחקי צד א' אין לך בלעדיים.. מה שמדהים זה שלמרות ההצלחה של ה PS2 סוני עדיין השקיעה בסטודיואים צד א'.. מיקרוסופט עשתה בדיוק את הדבר ההפוך אחרי ההצלחה של ה 360.

סוני קונה סטודיואים ומשקיעה את הנשמה שלה בצד א' משנת 1992 כשהפס1 עוד הייתה בפיתוח. כל מה שכתבת פה זה... בערך מה שמנסים להגיד לך. שצד א' טוב דורש הרבה השקעה מבעלת הפלטפורמה, הרבה רצון טוב והרבה זמן. סוני שפכה את כל הלב שלה לצד א' במשך 10 שנים כדי להגיע למצב שהיא נמצאת בו היום, מיקרוסופט לא. כלומר, זה בדיוק הדיון, בוקר טוב דין :)

הפס1 הצליחה בגלל צד ג', הפס2 הצליחה בגלל צד ג' אבל הפס3, בתקופה שצד ג' היה בכל מקום, הצליחה בגלל צד א'. זה נכון לגמרי, ב-1998 היה קל לשרוד בלי צד א', ב-2018 זה בלתי אפשרי. וזאת בדיוק הסיבה שמיקרוסופט צריכה להשקיע בצד א' כמו שצריך. הם כרגע נמצאים בערך בנקודה של סוני ב-2001, אולי אפילו במצב יותר טוב, עם בניה נכונה הם יכולים להיות תוך דור עם צד א' חזק. הבעיה היא שלא רואים שהם בונים שום דבר מעבר ללעשות קרוסלה של מנהלים.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 18 אפריל 2018, 11:08

אני פשוט לא מבין איך אפשר לקוות לשינוי במשך כל כך הרבה שנים בלי פשוט לנטוש ולא להסתכל אחורה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 אפריל 2018, 15:51

מה נדב בדיוק אמור "לנטוש", כתיבת הודעות פעם בכמה זמן בת'רד אקס בוקס של ווקסלים?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אפריל 2018, 19:13

בדיוק מה שסוויס אמר. את ה360 מכרתי ב2012 כשאבדתי במיקרוסופט אמונה ואין לי one. אני רוצה לקנות פס4, לא וון, אז בעצם נטשתי, לא? סך הכל דיון בפורום באינטרנט ובדיוק כמו שמותר לי להחזיק אצבעות ל-blast corps חדש שלעולם לא יגיע או ביושוק חדש מקן לוין, מותר לי לקוות שמיקרוסופט יתאפסו על עצמם כי יש להם כמה אולפנים מצויינים ופרנצ׳ייזים שאני אוהב :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 אפריל 2018, 21:37

אני עזבתי את הONE ,ברגע שהבנתי שכל הבילעדים ,יגיעו גם לWIN10
למי שגם ככה יש מחשב משחקים ,הONE ברוב המקרים ירגיש מיותר

אפילו הONE X ,נכון הרבה משחקים רצים אליו ב4K ,אבל בדרך כלל ב30 פרימים לשניה
ואני אפילו לא מרגיש איזה חסינות לעתיד בONE X
עם MS תמשיך עם המשפחת XBOX ,ממש לא בטוח ,שמשחקי XBOX 2020 ירוצו בONE X ,בהגדרות נמוכות ,נגיד 1080P במקום 4K
גם עם החומרה תיהיה מספיק חזקה לזה

בקיצור הם יכולים לבוא לאנשים שקנו XBO X ,באיזה 500$ ,ולהגיד להם רואים את הילו 6 ?
זה לא ירוץ בX
אבל זה כן ירוץ על PC עם WIN10 ,עם הוא חזק מספיק

נכון ,זה אני מעריך יקרה גם לPS4 פרו ,אבל זה מכונה ששנה יותר בשוק ,והשיקו אותה ב400$

יכול להיות שגם למשפחת הXBOX וגם למשפחת הPS ,יהיו משחקים שירוצו על 2 דורות
אבל אני מעריך ,הרבה מהגדולים לא יתמכו דור אחורה
וזה לערכתי מהחלטה עסקית ,של למכור את "הדבר הגדול הבא"

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 19 אפריל 2018, 21:34

DrKeo כתב:בדיוק מה שסוויס אמר. את ה360 מכרתי ב2012 כשאבדתי במיקרוסופט אמונה ואין לי one. אני רוצה לקנות פס4, לא וון, אז בעצם נטשתי, לא? סך הכל דיון בפורום באינטרנט ובדיוק כמו שמותר לי להחזיק אצבעות ל-blast corps חדש שלעולם לא יגיע או ביושוק חדש מקן לוין, מותר לי לקוות שמיקרוסופט יתאפסו על עצמם כי יש להם כמה אולפנים מצויינים ופרנצ׳ייזים שאני אוהב :)

לא דיברתי על הוואן באופן כללי, כל אחד שיקנה מה בא לו.
דיברתי על התקוות שאתה מביע כבר שנים לכל מיני משחקים מבלי שום מענה, תקוות שמשום מה לא פגות לעולם... איך אתה לא זורק זין כבר?
כל שנה לחכות לאיזה מגטון שאף פעם לא מגיע.. אפשר כבר להכין מזה סרט דרמה סוחט דמעות. יאללה לצאת מההלם קרב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים