idan כתב:אני בדר"כ קונה דיגיטלי אבל יש לי אפשרות לזיכוי בבאג מאיזה מתנה שקיבלתי.. אותה אני ימיר בלי שמץ של בושה לעותק פיזי של גוד אוף וור:)
ככה שאין לי יותר צורך בקופון הנחה שנמצא אצלי, אם מישהו רוצה קוד של 20% ב psn שתקף עד סוף אפריל שיגיד.
MGS FREAK כתב:אז לכל מי שמשחק כרגע ב-GOW, האם אכן מדובר בביאה השנייה של ישו? יש כאלה שמדברים עליו בתור יצירת מופת, אפילו סוג של גיימצ'יינג'ר.
Laskin כתב:כזה חמוד... מזל שהוא לא עשה את המשחק במיתולוגיה המוסלמית בסוף, זה היה נגמר אחרת לגמרי
Uncle Pey'j כתב:זהו...סיימתי את המשחק. סיימתי את god of war. אני יכול לכתוב מדהים בלי הפסקה וזה עדיין לא יתאר את איך שאני מרגיש כלפי המשחק הזה. אני רק רוצה שכולם יסיימו אותו כדי שיהיה אפשר לדבר עליו כבר! אני אכתוב התרשמויות רציניות יותר בקרוב כרגע אני צריך להתאושש ממה שחוויתי
Stick כתב:Uncle Pey'j כתב:זהו...סיימתי את המשחק. סיימתי את god of war. אני יכול לכתוב מדהים בלי הפסקה וזה עדיין לא יתאר את איך שאני מרגיש כלפי המשחק הזה. אני רק רוצה שכולם יסיימו אותו כדי שיהיה אפשר לדבר עליו כבר! אני אכתוב התרשמויות רציניות יותר בקרוב כרגע אני צריך להתאושש ממה שחוויתי
כיף לשמוע שהוא נשאר מצוין.
הוא שואב אותי לגמרי האמת, ובשילוב העובדה שעכשיו סופש.. אני מניח שכבר בימים הקרובים נוכל לדבר על הסוף.
BiA כתב:הפונט כל כך מיניאטורי, אני חייב לקרב את הכורסא כדי לראות מה הולך בתפריטים.
Uncle Pey'j כתב:BiA כתב:הפונט כל כך מיניאטורי, אני חייב לקרב את הכורסא כדי לראות מה הולך בתפריטים.
אם יש דבר אחד במשחק שאני באמת יכול להתלונן עליו,זה הפונט. שיחקתי את כל המשחק ממש קרוב לטלוויזיה. אולי במשחקים אחרים זה לא ביג דיל,אבל המשחק הזה עמוס ב-lore שכתוב כל כך טוב,שהייתי חייב לקרוא הכל.
BiA כתב:הפונט כל כך מיניאטורי, אני חייב לקרב את הכורסא כדי לראות מה הולך בתפריטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים